Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: Exconsellers

Cada setmana donem línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.

Direcció i presentació: Jordi Lorente
Control de so: Toni Escur


 • Tertúlia amb Eduard López i Elisa Muxella

  Comptem amb la presència dels exconsellers comunals Eduard López (Escaldes-Engordany)  i Elisa Muxella (Andorra la Vella). Amb ells comentem les travesses en vista a les eleccions comunals i les propostes que es presenten per a l'electorat.

 • Tertúlia amb Bartumeu Gabriel i Jordi Cabanes

  Programa en format de tertúlia per parlar amb els nostres convidats sobre el funcionament dels comuns. Hi han participat els exconsellers comunals Bartumeu Gabriel, d'Ordino, i Jordi Cabanes, d'Andorra la Vella.

 • Tertúlia amb Eduard López i Elisa Muxella (continuació)

  Ens tornen a visitar els exconsellers d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella Eduard López i Elisa Muxella. El debat, continuació del darrer Línia Directa, s'ha centrat en la sobredimensió dels comuns i el seu pes al Consell General.
   

 • Tertúlia amb Eduard López i Elisa Muxella

  Hem comptat amb la presència dels exconsellers d´Escaldes Engordany i Andorra La Vella, Eduard Lòpez i Elisa Muxella. Amb ells hem parlat del sistema de gestió dels Comuns.

 • Entrevista a Bartumeu Gabriel, Jordi Cabanes i Oliver Alís

  Tres exconsellers comunals de Sant Julià de Lòria, Ordino i Andorra La Vella ens expliquen com va ser el seu mandat i les peculiaritats de la política comunal.  Es tracta d'Oliver Alís, Bartumeu Gabriel i Jordi Cabanes, respectivament. Amb ells hem parlat, entre altres temes, de la gestió i dels problemes econòmics que van patir enmig de la crisi, quan els va tocar gestionar les seves conselleries.

Facebook

Twitter