ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 24 de juny de 2022

 • Situació política a França estiu 2022

  Marc-Etienne Dalgé ens porta la situació política al país veí del nord, França, després de les eleccions legislatives. Desgranem com ha quedat tot plegat en 4 blocs, el primer els resultats de les eleccions legislatives, el segon situació i comentaris de diumenge al vespre, el tercer la posició dels 5 grups parlamentaris per ordre d'importància, a dijous vespre, i finalment les conclusions d’en Marc-Etienne.

 • Elvis ple de gràcia truca des d’un telèfon negre

  Les estrenes cinematogràfiques ens les serveix, comenta i ens en fa una sinopsi i breu explicació el director de Cinemes Illa Carlemany Jordi Torres. Aquesta setmana «Elvis», «Llenos de gracia» i «Blach Phone», també destacar el Cicle Gaudí que arriba amb la projecció de la pel·lícula «El ventre del mar» amb Roger Casamajor.

   

 • Ayla Framis i la cançó de l’estiu d’RTVA

  «Temps de tornar» d'Ayla Framis és la cançó guanyadora per la campanya d'estiu de Ràdio i Televisió d'Andorra d'enguany. La jove cantautora de 19 anys ha fet la composició en els darrers mesos inspirant-se en què és l'estiu per als adolescents. Exposa que va rebre la notícia amb molta emoció i que té ganes de posar-se a treballar per oferir una versió completa.

Facebook

Twitter