ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 28 de genr de 2021

 • Com afecta una baixa autoestima en la creació de relacions sanes

  Com ens sentim amb nosaltres mateixos es tradueix en la nostra autoestima, i això se suma per partida doble en una relació de parella o amistat, que es juga molt de la seva felicitat en el nivell d'autoestima de tots dos. Com afecta una baixa autoestima en la creació de les relacions és el que ens explica Mariona Buxó de Psico B, i busquem possibles solucions.

 • Ordino Clàssic homenatja el cinema amb "De pel·lícula"

  El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, en el marc d’ORDINO CLÀSSIC, organitzen el concert De pel·lícula!, a càrrec d’un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violins), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel). La selecció musical i arranjaments són a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos, de Joan Hernández, que és amb qui parlem.

 • Els nens, els adolescents i les xarxes socials

  Nídia Roldan, responsable de màrqueting i comunicació, posa la seva atenta mirada sobre els nens i els adolescents i el consum que fan de les xarxes socials. Ens dona una sèrie de consells per intentar tenir controlat el nostre infant o adolescent alhora de consumir diferents aplicacions a la xarxa. Els pares hi tenen un paper important però ho han de combinar amb tacte i mà esquerra, i sobretot conversa.

 • L'art com a transmissor d'emocions

  Judit Rodrigo ens explica com l'art ens ha influït i com mitjançant aquest es transmeten emocions.

Facebook

184.72.102.217