ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 25 de maig del 2020

  • Clara Pintat: "Changes"!

    Avui obrim ala tarda en conversa amb la Clara Pintat. Ella és la directora de "Agora International School Andorra". Una escola que es troba en un entorn privilegiat a l'Aldosa de La Massana i que disposa de 7000 m2 d'instal.lacions.Un projecte acadèmic innovador, amb una clara orientació internacional i que es caracteritza per la immersió llingüística i uns alts estàndards educatius. Ells, com a escola privada també han patit la pandèmia i s'han hagut de reinventar a corre-cuita. Sabrem com han viscut i com han treballat aquestes darreres setmanes i evidentment, com serà l'imminent retorn.

  • Anna Riberaygua: Reiventant-se!

    Mantenim conversa telefònica amb la presidenta de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella. Ja han estat diverses les patacades, especialment econòmiques que han vistcut al Centre Històric dela capital. Sempre, però, han aixecat el vol i aquesta vegada, i sempre segons la seva presidenta no serà diferent. Mols canvis a la vista però també moltes noves idees, molta il.lusió i moltes ganes de rellançar un projecte i una lluita que ja venen de lluny.

Facebook

3.230.154.129