Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 26 de març de 2019

  • Recordem la música dels vuitanta

    Ivan Álvarez, el nostre especialista en música de la dècada dels vuitanta, ens ofereix un nou reguitzell de temes que de ben segur vam ballar i cantar tots plegats!! No t'ho perdis i no deixis passar l'oportunitat de recordar amb nosaltres, o perquè no, una època de la teva vida!!

  • La seguretat del pacient amb el SAAS

    Parlem de la seguretat del pacient amb tres convidats. Isabel Vallejo infermera higienista, Elisabet Mateos infermera i el Doctor Àngel Seara. Aquest últim ens parla de la seguretat dins del servei de Radiologia, tant del pacient com dels treballadors. Hi ha diversos temes lligats amb la seguretat, com per exemple, la higiene de mans que es considera la principal mesura de prevenció de les infeccions relacionades amb l’atenció sanitària, la prevenció de caigudes o la correcta identificació dels pacients, són temes que ens expliquen les dues infermeres.

  • Mutuand en campanya

    Aprofitant que és temps d'eleccions i estem en campanya, des de Mutuand el seu CEO Aureli Arribas, relaciona eleccions amb la prevenció de riscos laborals. Com és la implicació de les entitats públiques i privades? Exemple concursos públics que no estan al dia, i molt més.

Facebook