ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 17 de setembre de 2019

 • Novetats de Cooperand

  Carla Riestra i Sergio Würth ens expliquen totes les novetats d'aquest estiu 2019!! Vols saber tot el que ha passat a Bolívia? Cooperand té per finalitat la promoció del desenvolupament, especialment de les persones, famílies, grups i comunitats que viuen en condicions de pobresa i/o marginalitat en aquest país.

 • Street Art Festival

  El comú d'Escaldes-Engordany, molt sensibilitzat amb els joves i les seves activitats, busca amb aquest nou festival "Street Art Festival" correspondre a les necessitats dels joves, a més d'apropar l'art a la ciutadania, fent del carrer el millor dels escenaris, La proposta ha sorgit dels departaments de Joventut i Cultura del comú d'Escaldes-Engordany i de Pol Alexandre, que és el nostre convidat.

 • Pili Borra i el nou curs

  Pili Borra, naturòpata, ens acosta el nou curs, la nova temporada, que ens ha preparat!! A més respon a les preguntes que li heu realitzat mitjançant les xarxes socials!!

 • Canillo s'omple de màgia

  Des d'aquest divendres 20 de setembre i fins diumenge al Palau de Gel d'Andorra a Canillo... Canillo s'omple de màgia!! Propostes per a totes les edats, això sí centrades en els més menuts de casa, per a viure el món de la màgia. Ens ho detallen tot plegat Núria Maria Fernández i Francesc Oriol, consellera de Cultura i cap de Cultura del comú canillenc respectivament.

Facebook