ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 28 de febrer de 2020

  • Ray Zeta un gentlemen invisible

    L’actualitat cinematogràfica és l’inici de la secció que dediquem al setè art. Tenim novetats d'Indiana Jones 5: rodatge en dos mesos, Harrison Ford vol matar el personatge i Steven Spielberg abandona la direcció. Una altra pel·lícula que comença el rodatge és Jurassic World 3 amb el títol Jurassic World: Dominion. Una que n’aplaça el rodatge a Venècia i Roma a causa del coronavirus és Misión imposible 7 i acabem comentant el tràiler de No mataràs, un thriller de Mario Casas. Les estrenes que ens desgrana en Ray Zeta són, The Gentlemen: Los señores de la mafia i El hombre invisible.

  • Marc-Etienne Dalgé i els impostos a França

    En Marc-Etienne Dalgé comença destacant les diferències entre impost i taxa i ens en posa exemples. Entre d’altres punts també fa èmfasi en la fiscalitat ecològica.

Facebook

3.94.202.172