ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 15 d'octubre de 2021

  • Subhasta Art i Solidaritat

    L’esdeveniment tindrà com a objectiu recaptar fons pel projecte #RegalaFutur, dedicat a la protecció dels infants de tot el món. Com a novetat en aquesta segona edició, es comptarà amb la performance i participació del reconegut artista valencià, Antonio de Felipe, customitzarà les 3 Marylin’s que es troben a fora del Museu Carmen Thyssen Andorra, i una la signarà el mateix moment de la subhasta, tornant-se així les 3 Marylin’s com a obres originals. La subhasta Art i Solidaritat tindrà lloc el proper dijous 21 d’octubre a les 20.00h a l’ Andorra Park Hotel. Subhasta benèfica organitzada per UNICEF Andorra amb la col·laboració tècnica-artística del Museu Carmen Thyssen Andorra. En parlem de tot plegat amb Albert Mora, director del comitè d’Andorra d’Unicef i Guillermo Cervera, director de la subhasta i patró de la fundació Museand.

  • La matança d’un patró amb titani

    Jordi Torres director de Cinemes Illa Carlemany ens acosta les tres estrenes de la setmana, «El buen patrón», «Venom: Habra matanza» i «Titane», escoltem els tràilers i el propi Jordi ens en fa una sinopsi. Atenció que podreu veure el curtmetratge "Under the ice"!!

Facebook

Twitter