Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 23 de juny de 2023

  • Si teniu previst anar a França aquest estiu

    Si teniu previst anar a França aquest estiu, en Marc Etienne Dalgé ens porta algunes coses a tenir en compte a l'hora de planificar el vostre viatge. Prepareu-vos per l'excés de turisme, vigilància a l'autopista, el tema del que no s'ha de parlar, no tingueu por i dues exposicions entre milers, aquests són els cinc punts que ens desenvolupa en Marc Etienne.

  • Jordi Torres i Robert Ruescas amos del seu destí i sense mals rotllos

    Jordi torres director de Cinemes Illa Carlemany i Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany, ens fan una sinopsi i explicació de les estrenes que ens arriben aquesta setmana. «Sin malos rollos» i «Indiana Jones y el dial del destino», que de fet s’estrena el proper dimecres 28. A més, abans, dilluns 26 a les 19:15h podrem gaudir de l'òpera «Roméo i Juliette».

  • Embaràs i exercici

    Laia Coma, Especialista en entrenament esportiu i rendiment en alçada, a més de Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva per la Universitat de Perpinyà, especialitzada en Entrenament Esportiu, Màster en Entrenament i Optimització del Rendiment en Alçada per la Universitat de Perpinyà, Especialitzada en els efectes de la música en el rendiment esportiu, Postgrau en Nutrició i Tecnologia Alimentària per la Universitat Oberta de Catalunya, Postgrau en Estadística aplicada a les Ciències de la Salut per la Universitat Nacional Espanyola a Distància i Formació en Motivació i Emoció per la Universitat Oberta de Catalunya. Posa l’èmfasi en l’embaràs i l’exercici.

Facebook

Twitter