ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras

ÚLTIM PROGRAMA

Becaris 21 de gener de 2022

  • Flocs de neu al Becaris amb l’Elton Torrown

    L’estat de la neu, de les pistes i sortides (excursions) són temes que tractem amb l’home de les neus del Becaris l’Elton Torrown!! Les col·laboracions de l’Elton amb en Xavi Bonatti se centren en els cursets i també són motiu de conversa.

  • Un carreró i el mètode de l’agent Robert Ruescas de Cinemes Illa

    Les estrenes d’aquesta setmana a Cinemes Illa Carlemany són «El callejón de las almas perdidas», «El método Williams» i «Agente 355». Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany ens fa una explicació de les tres estrenes, i atenció que aquest cap de setmana tenim una marató de Harry Potter, on podrem veure totes les pel·lícules!!

  • Bajo el cielo de acero al Museu del Còmic

    Aquest divendres a les 19:00h. al Museu La Massana Còmic, l’Il·lustrador català, Joan Mundet, presentarà l’exposició del seu còmic “Bajo el cielo de acero”, una exposició que conté diversos originals. I demà dissabte es farà una sessió oberta al públic en la qual l’artista exposarà el seu treball i també hi haurà una sessió de signatures. Ens ho expliquen el propi artista Joan Mundet i el responsable del Museu La Massana Còmic Marc Huguet.

Facebook

Twitter