Becaris

Comparteix:

Becaris : Sèries TV

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Adéu tele amb Viviana Besolí

  Darrera secció de la petita pantalla. La nostra guia humana del comandament a distància ens diu adéu amb uns quants consells de tot allò que ens espera a la tele en aquesta època estival. L’escoltes?

 • Viviana Besolí i la televisió

  La petita pantalla té el seu racó al "Becaris"!! Viviana Besolí ens porta la graella setmanal d'alguns dels canals que podem veure al país, així com notícies relacionades amb alguns dels seus programes i sèries.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  La petita pantalla es veu representada a la ràdio en la figura de la Viviana Besolí. La graella setmanal d'alguns dels canals que es poden veure al país i les darreres notícies relacionades amb la ttelevisió són els eixos de la secció.

 • El comandament de la Viviana

  Viviana Besolí, la nostra experta en la petita pantalla ens acosta un dilluns més la programació setmanal de diferents canals i les notícies més destacades que ens ha deixat la darrera setmana la televisió.

 • Viviana Besolí i la televisió

  La televisió és la protagonista quan apareix Viviana Besolí!! La graella setmanal, diferents programes, pel·lícules i notícies de la petita pantalla són l'eix de la secció!!

 • La televisió i Eurovisió

  Viviana Besolí ens porta la graella setmanal de diferents canals que es veuen al país. Setmana però, marcada pel Festival d'Eurovisió!! Les dues semifinals i la final de dissabte faran que durant els propers dies la nostra mirada estigui a Lisboa.

 • La televisió a la ràdio

  Dilluns, el dia de la nostra especialista en tele i dels seus malabarismes amb el comandament a distància. Vols saber que passa a la petita pantalla ? No deixis d’escoltar-la!

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Viviana Besolí és la nostra especialista en la petita pantalla. Com és habitual ens porta la graella setmanal de diferents canals i les darreres notícies relacionades amb la televisió.

 • Setmana Santa televisiva

  Viviana Besolí ens porta la graella de diferents canals televisius del que ens han programat per aquesta Setmana Santa.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  La nostra col·laboradora Viviana Besolí ens acosta la programació setmanal de la televisió i ens porta notícies relacionades amb la petita pantalla.

Facebook

Twitter