ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Cooperand i els voluntaris

  Javier Morales i Itxaso Sanz són dos voluntaris que en el seu dia van anar a Bolívia, ens expliquen en primera persona la seva experiència!! En Javier i l'Itxaso venen acompanyats per Carla Riestra i Sergio Würth.

 • Cooperació amb Cooperand

  La darrera intervenció al programa de Cooperand, Sergio Würth es trobava a Bolivia, avui ens porta les darreres notícies i com s'estan desenvolupant els projectes de Cooperand al país de l'Amèrica del Sud.

 • Apadrinar a Bolívia amb Cooperand

  Carla Riestra de Cooperand ens porta en aquesta ocasió a Meri Álvarez i Montse López que han apadrinat a dues nenes de Bolívia.

 • Voluntariat amb Cooperand

  Des de Cooperand, Carla Riestra, ens porta als estudis de Ràdio Nacional dues noies que ens poden explicar, una, la Leire Fraissenet, la seva experiència sobre el terreny al Plan 3000 aquest estiu i l'altra, Emma Suárez, l'experiència de la formació del voluntariat que està rebent.

 • Cooperand al Becaris

  És el moment de la visita mensual dels nostres amics de Cooperand. Continua la seva tasca a ritme frenètic a Bolívia i també tenen d’altres novetats i notícies a explicar, així que preparats, que avui ens porten temes, com és habitual interessants!

 • Cooperand amb notícies noves

  Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand ens fan partíceps de les darreres notícies que s'han produït a Bolivia. L'arribada d'en Sergio de Bolivia és el fil conductor de totes les activitats i esdeveniments que ha dut a terme al país. Sergio Würth, representant de Cooperand AMB Llatinoamèrica arriba a la Universitat Salesiana de Bolívia per concretar accions arran de la signatura de conveni marc de cooperació interinstitucional, que es va signar al mes d'agost d'aquest any. S'espera que el Conveni sigui una eina per ajudar a optimitzar la reinserció social de "els nens del carrer", anomenats així perquè van ser abandonats pels seus pares, que són acollits pel Projecte Don Bosco.

 • Projecte PROCONCA de Cooperand

  Carla Riestra de COoperand ens explica el projecte PROCONCA, ens recorda la darrera convocatòria per du a terme el voluntariat sobre el terreny a Bolivia, i precisament anem fins al país sudamericà per parlar amb en Sergio Würth i aprofitar perquè ens faci una pinzellada de la setmana que porta en el seu retorn a Bolivia.

 • Cooperand i els voluntaris

  Carla Riestra i Sergio Würth ens visiten com és costum per apropar-nos tot el que duen a terme a Bolivia. Aquest cop però, venen de la mà de dos voluntaris que aquest estiu han estat a Casa Main i al Plan 3000, protagonisme doncs per a Laura Bosca i Javier Morales.

 • Cooperand, balanç del voluntariat

  Carla Riestra i Sergio Würth, presidenta i secretari de l'organització Cooperand, ens apropen les experiències viscudes pels voluntaris aquest passat estiu a Bolívia, com també accions i activitats que s'hi han dut a terme. Aprofitem per avançar el nou curs de voluntariat per anar el proper 2019 al país sud-americà.

 • Cooperand i les voluntàries

  Rebem a l'estudi tres voluntàries de Cooperand, dues de noves, Vanessa Canelas (que estarà a Casa Main) i Leire Fraissinet (que ofereix el seu voluntariat al PLAN 3000),
  i una veterana que va estar al PLAN3000 a l’octubre passat i ve a donar testimoni i explicar la seva experiència, Núria Samaniego. Aprofitem per fer difusió de la 6a edició del CURS EN COOPERACIÓ INTERNACIONAL I VOLUNTARIAT que coordina COOPERAND i està subvencionat pel GOVERN i organitza UdA Solidària. Per acabar, protagonisme per la cursa que amb el suport d'ANDORRA ULTRATRAIL , COOPERAND està muntant a Bolívia amb més de 500 nens de les llars.
   

Facebook