ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Actes i esdeveniments de Cooperand

  Carla Riestra, presidenta de Cooperand ens fa un repàs al voluntariat 2022 i ens avança els actes als quals podem assistir organitzats per la pròpia ONG per tal de convertir-nos en voluntaris el proper 2023. A més ens porta diferents esdeveniments internacionals on te participació Cooperand.

 • Viatges de convivència a Xeridell

  Rubén Lopez és una persona atesa a Xeridell que aquest mes de juliol participarà amb la resta de companys en un viatge de convivència. Aida Vila és l’educadora del servei amb qui les persones ateses estan organitzant aquesta sortida de 3 dies a Vallcebre.

 • Repàs a l'actualitat de Cooperand

  Taller sobre coeducació en igualtat de gènere, formació en la prevenció del suïcidi, projecte suport extraescolar i fi de la formació dels voluntaris. Són els temes que tractem amb la presidenta de Cooperand Carla Riestra i el cap d’operacions Sergio Würth.

 • Projectes i voluntariat amb Cooperand

  Carla Riestra presidenta de Cooperand i Sergio Würth cap d’operacions, ens detallen els projectes que estan en marxa, sobre el terreny i d’altres que s’estan ampliant, així com també el batec del voluntariat que està arribant a la seva fi, i que portarà a aquests voluntaris aquest estiu a Bolívia.

 • Voluntariat a AUTEA

  L’Anaïs Farré i la Pia Marinel·lo ja ens van dir que estan duent a terme un voluntariat a AUTEA (són voluntàries de Cooperand, i aquesta ONG els hi demana un voluntariat al país abans de marxar). Ens centrem en les accions que desenvolupen a AUTEA, la seva visió de l’autisme i l’acollida per part d’AUTEA.

 • Programa Vida Independent

  Roger Perucho, educador del servei de Vida Independent de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i Vanesa Pérez, persona atesa al programa Vida Independent ens expliquen què ofereix el servei i quines ajudes o suports es valoren més.

 • Voluntaris 2022 Cooperand (2)

  Anaïs Farré i Pía Marinel·lo són voluntàries per a aquest 2022 a Bolívia amb Cooperand. L’acció social que els hi demana Cooperand, la formació que estan duent a terme, per què han escollit Cooperand, la tasca a desenvolupar sobre el terreny, les seves expectatives, descobrim les seves inquietuds i el que pensen que en trauran de l’experiència.

 • Voluntaris 2022 de Cooperand

  Marc Medeiros i Sandra Gonçalves són voluntaris per a aquest 2022 a Bolívia. Els hi demanem per la pre-experiència, per la formació que estan rebent ja amb dues jornades de formació i a 3-4 mesos del viatge. La Sandra i el Marc són dos de les nou persones que volen viure l’experiència del voluntariat. Ens expliquen per què, com i quan van fer el pas de decidir-se a dur-lo a terme, per què amb Cooperand i infants, les seves expectatives, la tasca que desenvoluparan, coneixem les seves inquietuds i els hi demanem el que pensen que en trauran de l’experiència.

 • Autea i Naima Qasir

  Naima Qasir és la mare d’un nen amb TEA que va a l’escola andorrana i que du a terme diferents activitats que la Naima ens explica per tal de conèixer el seu dia a dia. A més descobrim com s’assabenten del trastorn del seu fill, quin va ser i és el recorregut del nano vers el trastorn, quines són les dificultats i les avantatges que els hi va oferir i ofereix tant el país com AUTEA i l’evolució i aportació que creu que fa la pròpia associació.

 • AUFARE i l’FPNSM

  Amb Àngels Colell, portaveu representant d’AUFARE i Eli Tugues, secretària de la comissió d’AUFARE i directora del servei d’atenció residencial i habitatge de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell descobrim què és AUFARE, quina és la seva finalitat, quina és la relació amb l’FPNSM, els projectes, la importància de l’associació per a la societat i les novetats per a aquest 2022.

Facebook

Twitter