ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Cooperand aquest estiu no porta voluntaris a Bolívia

  La pandèmia també ha afectat les organitzacions no governamentals amb projectes de cooperació internacionals. Aquest estiu, per primer cop, Cooperand no enviarà voluntaris a Bolívia. Allà Cooperand hi treballa des de fa gairebé dues dècades, per millorar les condicions de vida i oferir un futur digne als nens del carrer. Parlem d’aquest imprevist i les accions que s’hi duran a terme amb la presidenta de Cooperand Carla Riestra i el secretari Sergio Würth.

 • Cooperand davant el coronavirus

  Carla Riestra ens posa al dia dels canvis que han hagut d'adoptar a causa de la malaltia del coronavirus. Sergio Würth ja sabeu que és el que està a cavall d'Andorra i Bolívia.

 • Cooperand i el voluntariat

  Carla Riestra i Sergio Würth ens visiten amb una voluntària, Daniela Bandini que ha estat a CASA MAIN a l’octubre passat per explicar la seva experiència i Verònica Pérez, voluntària que ha començat la formació i vindrà amb Cooperand a treballar durant aquest estiu. L'experiència d'una i les expectatives de l'altra són el que ens expliquen entre d'altres coses.

 • L'experiència de gravar un video amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

  Amb l'Aina Barón, Marc Civit usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i Raquel Fragueiro, monitora, parlem de l'experiència de l'Aina i el Marc d'haver estat partícips i els protagonistes del videoclip que durant el passat Nadal van enregistrar amb l’Àlex Moldes i la Cristina Jubete. Persones ateses als diferents serveis de la Fundació van poder compartir aquesta experiència amb professionals de RTVA, i expressar amb diferents suports els seus desitjos per aquest 2020.

 • Cooperand i els seus projectes

  Recordem les principals potes de Cooperand, què fan, com ho fan i cap a on es va i finalment les novetats corresponents! Parlem de la cadena de voluntaris, la cadena de padrins, la cadena de projectes i per acabar la cadena solidària a Andorra. Ens ho detallen la Carla Riestra i en Sergio Wúrth.

 • Cooperand des de Bolívia

  Carla Riestra de Cooperand a l'estudi i Sergio Würth a Bolívia acompanyat de dues professionals de l’Area de Terapia de Casa Main, Narda Murillo i Cecilia Torres, que atenen a les 90 nenes de la llar. 
  Xerrem al voltant d'aquesta Àrea que cobreix Cooperand amb ajuda d’Andorra des de fa 6 anys. No us perdeu el testimoni en primera persona d'aquestes dues professionals.

 • Experiències de voluntariat amb Cooperand

  Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand venen acompanyats de Neus Morell que ha estat fent un voluntariat a Casa Maín. En Sergio marxa la setmana vinent cap a Bolívia fins Nadal i ens comenta diferents coses que són del nostre interès.

 • Voluntariat amb Cooperand

  La Sònia i la Neus són dues noies que han fet un voluntariat amb Cooperand. Carla Riestra ens les fa seure a l'estudi per tal de que ens expliquin quina ha estat la seva experiència. Les expectatives, les tasques sobre el terreny, la formació, anècdotes i més, és tot el que descobrim en aquesta visita d'aquestes dues voluntàries!!

   

   


   

 • Novetats de Cooperand

  Carla Riestra i Sergio Würth ens expliquen totes les novetats d'aquest estiu 2019!! Vols saber tot el que ha passat a Bolívia? Cooperand té per finalitat la promoció del desenvolupament, especialment de les persones, famílies, grups i comunitats que viuen en condicions de pobresa i/o marginalitat en aquest país.

 • Cooperand i els voluntaris

  Javier Morales i Itxaso Sanz són dos voluntaris que en el seu dia van anar a Bolívia, ens expliquen en primera persona la seva experiència!! En Javier i l'Itxaso venen acompanyats per Carla Riestra i Sergio Würth.

Facebook

34.238.248.103