Becaris

Comparteix:

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Programa assistencial contra la violència de gènere i infantil

  Carla Riestra i Sergio Würth, presidenta i secretari respectivament de Cooperand, ens presenten, expliquen i detallen el «Programa asistencial contra la violencia de génere e infantil». Un programa dividit en dos projectes, el primer «Construyendo la no violencia» i «Prevención del abuso sexual y otras formas de maltrato».

 • La col·laboració entre el chapter d'ESADE Alumni i Autea

  El director del Chapter d'ESADE Alumni, Joan Prat ens explica en detall la col·laboració que han dut a terme amb AUTEA per conèixer la viabilitat i sostenibilitat de l'associació. Ens comenta la feina que duen a terme des del chapter i els objectius que persegueixen. A més, l'Alain ens parla de 'Wakanda Forever' en la seva càpsula.

 • L'experiència sobre el terreny, amb Xavi i Carla Riestra de Cooperand

  El Xavi i la Carla Riestra de Cooperand ens parlen de la seva experiència sobre el terreny a Bolívia. En Xavi va viatjar ara fa temps i va viure un "voluntariat exprés" de només deu dies.

 • Voluntariat, xerrades i una nova incorporació

  Amb Carla Riestra presidenta de Cooperand i Sergio Würth secretari de l'ONG ens interessem per l’evolució de la formació del voluntariat. A més durant els mesos d’abril i maig es fan xerrades de coeducació i igualtat de gènere per les escoles del país impartides per Cooperand. I per acabar ens fan partícips d’una nova incorporació a l’equip de l’àrea social.

 • Voluntariat un cop jubilat amb Cooperand

  Javier Morales, responsable de la formació del voluntariat i Xavier Zabala, un dels candidats que viatjarà com a voluntari i que està jubilat, a més en Xavier és voluntari a l’hospital. Animar a més gent gran a fer un voluntariat, a donar l’empenta necessària pera posar el nostre granet de sorra per a un món millor. Sempre podem fer alguna cosa més pels altres i que la vida no s’acaba amb la jubilació!!

 • Novetats a Cooperand

  El treball amb la Universitat de Cadis, l’inici de classes a Bolívia, la Fira d’Entitats i Voluntariat a Andorra i, finalment, Cooperand ha estat convidada al IX Congreso Iberoamericano, són els temes i les novetats que ens expliquen la Carla Riestra presidenta de Cooperand i Sergio Würth cap d’Operacions i Formació.

 • Conveni tripartit de Cooperand

  Carla Riestra presidenta de Cooperand ens explica i detalla el conveni tripartit que ha signat l’ONG amb la Rectoría y Oficina de Relaciones Internacionales, Cooperación de la Universidad de Cádiz i la Universidad Salesiana de La Paz a Bolívia. Cooperand impartirà cursos de formació sobre voluntariat i cooperació internacional al seu alumnat/professorat per viatjar a Llatinoamèrica per tal de realitzar un voluntariat internacional o missions d'identificació de projectes amb l'objectiu de contribuir a millorar moltes de les problemàtiques que afecten els nostres beneficiaris, menors i dones en situació de vulnerabilitat. A més ja s’han posat en marxa les formacions per als propers voluntaris.

 • ‘dotzexdotze’ desembre amb Cooperand

  Nou projecte al moviment solidari #dotzexdotze. Aquest mes de desembre la protagonista és l’ONG Cooperand i el seu projecte de suport educatiu i nutricional que vol arribar a 2.600 infants en situació de vulnerabilitat dels barris marginals i les llars d’acollida de Santa Cruz de la Sierra a Bolívia. Connectem amb Carla Riestra presidenta de Cooperand i parlem amb Yowinka Saldias psicòloga al Plan 3000.

 • Voluntariat i formació de voluntaris

  Javier Morales, responsable i formador de voluntaris juntament amb el psicòleg Carles González, ens visiten per tal d’engrescar-nos a fer un voluntariat amb Cooperand. Volem saber què han de fer les persones interessades en fer un voluntariat internacional amb Cooperand, quins són els requisits que s'han de complir i entre d’altres, quina és la tasca que realitza el voluntari a Bolívia.

 • Cooperand i Javier Riestra

  Carla Riestra, presidenta i Javier Riestra vicepresident de Cooperand són els convidats en aquest espai dedicat a l’ONG. Desvetllem el que ha viscut en Javier, la tasca que ha desenvolupat sobre el terreny i ara des d'Andorra, en Javier fa quinze anys se’n va anar a Bolívia un cop es va jubilar. Ens interessem per la seva marxa a Llatinoamèrica, la seva experiència a Bolívia, i finalment, li demanem que esperoni a totes aquelles persones que estan prop de la jubilació a fer alguna cosa més que ser tan sols una persona jubilada!!

Facebook

Twitter