ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Estiu a Bolívia, novetats i voluntàries amb Cooperand

  La presidenta de Cooperand Carla Riestra juntament amb en Sergio Würth ens detallen l'estiu que han viscut a Bolívia, tant tots dos com les voluntàries, aprofitem per demanar per les novetats.

 • L'enriquidora experiència del voluntariat, amb Verónica Pérez i Jana Reboredo

  Des de Cooperand arriben dues noves voluntàries que realitzaran una estada els pròxims mesos a Bolívia. La Verónica Pérez i Jana Reboredo ens expliquen els seus neguits i motivació.

 • Tasques i mites de les col·laboracions amb protectores d'animals, amb Sílvia Garcia

  La col·laboració amb protectores, gosseres i associacions d'acollida d'animals. La Sílvia Garcia de Bones Companyies ens explica algunes tasques a fer i aspectes a tenir en compte per col·laborar-hi.

 • Cadena solidària, amb Carla Riestra i Sergio Würth

  Els companys de Cooperand, Carla Riestra i Sergio Würth, ens parlen de la cadena solidària. Aquest projecte permet explicar l'experiència i els valors de la cooperació a entitats i centres del país.

 • Regala futur, amb Sarah Sigaudes

  La tècnica d'Unicef Andorra, Sarah Sigaudes, ens parla de la darrera campanya d'Unicef Andorra 'Regala futur'. Aquest projecte té per objectiu millorar el futur dels infants més vulnerables, per fer-ho s'ompliran capses amb productes útils: Material educatiu, vacunes, mantes, etc.. La campanya serà vigent tot el 2021.

 • Més d’un any sense escola , cadena de Padrins i la implicació de les famílies andorranes a Bolívia

  Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand volen agraïr tota la implicació i esforç que fan les famílies del país amb l’apadrinament, però cal saber que hi ha nenes que arriben a les llars de Cooperand a Bolívia, que arriben soles i no tenen a ningú que se’n faci càrrec. Per tant ens fixem amb aquesta mancança per tal d’animar-vos a entrar en el projecte d’apadrinament. Així com també ens preocupem per com es viu la pandèmia a les llars, ja que fa més d’un any que l’ha estant patint.

 • Novetats i projectes de Cooperand

  Amb Carla Riestra, presidenta executiva de Cooperand amb Llatinoamèrica, i Sergio Würth, secretari de Cooperand amb Llatinoamèrica i responsable d'Operacions de tots els projectes de l'associació, parlem del desenvolupament i execució de tots els projectes de l'associació a Bolívia, projectes humanitaris i de desenvolupament. Tant la Carla com en Sergio aprofiten i ens deixen les novetats al voltant de Cooperand.

 • Cooperand, Carla Riestra i cures pal·liatives

  Eveling Murillo, directora de l'Hospital Oncològic de Santa Cruz de la Sierra, especialista en cures pal·liatives i part de l'equip de Cooperand sobre el terreny és la convidada que ens porta en aquesta ocasió la presidenta de Cooperand, Carla Riestra. Ens interessem per quina és la seva funció a l'hospital i com es gestiona la situació d'emergència sanitària viscuda aquests últims mesos, quina és la situació provocada per la Covid-19 a Santa Cruz de la Sierra i al país en general, com ha repercutit la pandèmia en la infància en situació de risc i també li preguntem per com és i com ha estat la col·laboració amb les nenes de la llar Casa Maín.

 • Mossén Pepe Chisvert i la Quaresma

  La quaresma és el període de quaranta dies d'abans de Pasqua que el calendari litúrgic cristià assenyala per a preparar-se per a la Setmana Santa. Comença el dimecres de Cendra i acaba el diumenge de Pasqua, enguany del dimecres 17 de febrer fins al dissabte 3 d’abril. Recordem el que representa, el dejuni i l'abstinència, les tradicions populars, tot plegat ens ho explica mossén Pepe Chisvert.

 • Cooperand amb Bolívia

  Marxem a Bolívia per parlar amb la Gina, educadora i responsable de Casa Main. Coneixem com està la situació provocada per la crisi sanitària tant a Bolívia com a Casa Main, també aprofitem per saber com estan les nenes, com han viscut el Nadal i entre d'altres qüestions, quantes nenes hi ha, els seus perfils, origen i característiques. Comptem amb la participació per tal de que ens presenti a la Gina de la Carla Riestra.

Facebook

Twitter