ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • Un any diferent per a la cooperació

  Des de Cooperand, Carla Riestra i Sergio Würth ens expliquen aquest darrer any tan dur i diferent a l'hora de desenvolupar la seva tasca a Bolívia. Aprofitem per recordar com serà el voluntariat i la seva preparació per si es pot dur a terme.

 • Escuela de Padres de Cooperand

  Hem convidat part de l'equip Cooperand Bolívia a participar en el programa per tal de que ens expliquin l'"Escuela de Padres de Cooperand” tant en la seva vessant virtual com la presencial. Ens ho detallen
  Cecilia Torres, psicòloga clínica per a nens i família i psicopedagoga, també intervé Narda Murillo, psicòloga clínica. La virtual està enfocada a la població del "Barrio Plan 3000", famílies amb escassos recursos en zona precària, així com presencial i virtual a l'"Hogar Casa Main" que actualment compta amb quasi 90 nenes en situació d'abandonament i exclusió social. Ens parlen dels tallers que han implementat, els temes que han tractat, els èxits i les dificultats que s'han trobat i com han viscut i estan vivint la pandèmia.

   

   

 • Actualitat de Cooperand

  Ens fixem en el dia a dia de Cooperand. Preguntem a Carla Riestra i Sergio Würth per les estratègies, els projectes i les activitats davant la pandèmia de la Covid-19. En Sergio que és el nexe entre Andorra i Bolívia i el que viatja més sovint per estar sobre el terreny ha hagut d'adaptar-se a la nova situació ja que no ha pogut viatjar.

 • Projectes de desenvolupament local a Burkina Faso, amb Maria Navarro

  Coneixeu el projecte 'Cooperació pel desenvolupament local'? Doncs, la seva impulsora Maria Navarro ens dóna més detalls.

 • Cooperand aquest estiu no porta voluntaris a Bolívia

  La pandèmia també ha afectat les organitzacions no governamentals amb projectes de cooperació internacionals. Aquest estiu, per primer cop, Cooperand no enviarà voluntaris a Bolívia. Allà Cooperand hi treballa des de fa gairebé dues dècades, per millorar les condicions de vida i oferir un futur digne als nens del carrer. Parlem d’aquest imprevist i les accions que s’hi duran a terme amb la presidenta de Cooperand Carla Riestra i el secretari Sergio Würth.

 • Cooperand davant el coronavirus

  Carla Riestra ens posa al dia dels canvis que han hagut d'adoptar a causa de la malaltia del coronavirus. Sergio Würth ja sabeu que és el que està a cavall d'Andorra i Bolívia.

 • Cooperand i el voluntariat

  Carla Riestra i Sergio Würth ens visiten amb una voluntària, Daniela Bandini que ha estat a CASA MAIN a l’octubre passat per explicar la seva experiència i Verònica Pérez, voluntària que ha començat la formació i vindrà amb Cooperand a treballar durant aquest estiu. L'experiència d'una i les expectatives de l'altra són el que ens expliquen entre d'altres coses.

 • L'experiència de gravar un video amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

  Amb l'Aina Barón, Marc Civit usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i Raquel Fragueiro, monitora, parlem de l'experiència de l'Aina i el Marc d'haver estat partícips i els protagonistes del videoclip que durant el passat Nadal van enregistrar amb l’Àlex Moldes i la Cristina Jubete. Persones ateses als diferents serveis de la Fundació van poder compartir aquesta experiència amb professionals de RTVA, i expressar amb diferents suports els seus desitjos per aquest 2020.

 • Cooperand i els seus projectes

  Recordem les principals potes de Cooperand, què fan, com ho fan i cap a on es va i finalment les novetats corresponents! Parlem de la cadena de voluntaris, la cadena de padrins, la cadena de projectes i per acabar la cadena solidària a Andorra. Ens ho detallen la Carla Riestra i en Sergio Wúrth.

 • Cooperand des de Bolívia

  Carla Riestra de Cooperand a l'estudi i Sergio Würth a Bolívia acompanyat de dues professionals de l’Area de Terapia de Casa Main, Narda Murillo i Cecilia Torres, que atenen a les 90 nenes de la llar. 
  Xerrem al voltant d'aquesta Àrea que cobreix Cooperand amb ajuda d’Andorra des de fa 6 anys. No us perdeu el testimoni en primera persona d'aquestes dues professionals.

Facebook

3.221.159.255