ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cooperació

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Cooperand i els seus projectes

  Recordem les principals potes de Cooperand, què fan, com ho fan i cap a on es va i finalment les novetats corresponents! Parlem de la cadena de voluntaris, la cadena de padrins, la cadena de projectes i per acabar la cadena solidària a Andorra. Ens ho detallen la Carla Riestra i en Sergio Wúrth.

 • Cooperand des de Bolívia

  Carla Riestra de Cooperand a l'estudi i Sergio Würth a Bolívia acompanyat de dues professionals de l’Area de Terapia de Casa Main, Narda Murillo i Cecilia Torres, que atenen a les 90 nenes de la llar. 
  Xerrem al voltant d'aquesta Àrea que cobreix Cooperand amb ajuda d’Andorra des de fa 6 anys. No us perdeu el testimoni en primera persona d'aquestes dues professionals.

 • Experiències de voluntariat amb Cooperand

  Carla Riestra i Sergio Würth de Cooperand venen acompanyats de Neus Morell que ha estat fent un voluntariat a Casa Maín. En Sergio marxa la setmana vinent cap a Bolívia fins Nadal i ens comenta diferents coses que són del nostre interès.

 • Voluntariat amb Cooperand

  La Sònia i la Neus són dues noies que han fet un voluntariat amb Cooperand. Carla Riestra ens les fa seure a l'estudi per tal de que ens expliquin quina ha estat la seva experiència. Les expectatives, les tasques sobre el terreny, la formació, anècdotes i més, és tot el que descobrim en aquesta visita d'aquestes dues voluntàries!!

   

   


   

 • Novetats de Cooperand

  Carla Riestra i Sergio Würth ens expliquen totes les novetats d'aquest estiu 2019!! Vols saber tot el que ha passat a Bolívia? Cooperand té per finalitat la promoció del desenvolupament, especialment de les persones, famílies, grups i comunitats que viuen en condicions de pobresa i/o marginalitat en aquest país.

 • Cooperand i els voluntaris

  Javier Morales i Itxaso Sanz són dos voluntaris que en el seu dia van anar a Bolívia, ens expliquen en primera persona la seva experiència!! En Javier i l'Itxaso venen acompanyats per Carla Riestra i Sergio Würth.

 • Cooperació amb Cooperand

  La darrera intervenció al programa de Cooperand, Sergio Würth es trobava a Bolivia, avui ens porta les darreres notícies i com s'estan desenvolupant els projectes de Cooperand al país de l'Amèrica del Sud.

 • Apadrinar a Bolívia amb Cooperand

  Carla Riestra de Cooperand ens porta en aquesta ocasió a Meri Álvarez i Montse López que han apadrinat a dues nenes de Bolívia.

 • Voluntariat amb Cooperand

  Des de Cooperand, Carla Riestra, ens porta als estudis de Ràdio Nacional dues noies que ens poden explicar, una, la Leire Fraissenet, la seva experiència sobre el terreny al Plan 3000 aquest estiu i l'altra, Emma Suárez, l'experiència de la formació del voluntariat que està rebent.

 • Cooperand al Becaris

  És el moment de la visita mensual dels nostres amics de Cooperand. Continua la seva tasca a ritme frenètic a Bolívia i també tenen d’altres novetats i notícies a explicar, així que preparats, que avui ens porten temes, com és habitual interessants!

Facebook

3.214.184.250