ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Jocs Esportius de la Gent Gran

  Toni Berengueres vicepresident de la Federació de la Gent Gran i Andreu Pedra president de l’Associació Gent Gran d’Andorra la Vella ens expliquen i detallen el programa dels Jocs Esportius de la Gent Gran que es duran a terme dissabte 17 de juny i diumenge 18 de juny a Canillo i Encamp.

 • Els beneficis de l'humor en la gent gran

  La Rosa Mari Alonso i la Carmen Martínez, de la gent gran d'Andorra la Vella, ens acompanyen en una sessió de "risoteràpia", parlant-nos dels beneficis de riure d'un mateix i de trobar la part positiva del tot el que ens passi en el nostre dia a dia. Amb elles parlem dels tallers que duen a terme i com ho apliquen a la seva vida diària.

 • Els Horts de la gent gran

  Rosa Mª Arroyo i Dolors Valdelvira de la Gent Gran d’Andorra la Vella ens fan partícips dels beneficis que els aporta el fet de conrear un hort, conèixer gent, menjar sa, fer exercici i el que els ofereix disposar d'un hort.

 • Taller d'Art de la gent gran

  Fina Pastor i Antoni Ricart Ens parlaran de l'exposició que tenen prevista pel dia 27 d'Abril a la Llacuna, del taller d'Art de la Gent Gran d'Andorra la Vella. De la il·lusió que tenen de poder exposar les seves obres, dels beneficis d'anar a aquest taller, com s'ho passen de bé i del bon ambient que han creat.

 • Eleccions amb humor i anècdotes

  Pepita Amat i Paco Reyes de la Gent Gran d’Andorra la Vella han volgut explicar anècdotes i des del punt de vista de l’humor les eleccions.

 • La família i la gent gran, la gent gran i la família

  Elvira Cerqueda i Saturnina Castellanos de la Gent Gran d’Andorra la Vella ens parlen de la família. Què significa per a elles, què els aporta i a l’inrevés, són les qüestions que posem damunt la taula.

 • L’òpera amb la Gent Gran d’Andorra la Vella

  L'òpera és una art escènica amb text dramàtic que s'escenifica cantant amb acompanyament orquestral i que pot tenir una posada en escena més o menys teatral. Fem tertúlia amb Luís González i Antonio Tarrides al voltant d’aquest gènere, com arriba a les seves vides i quina és la seva ària preferida.

 • L'Era Digital i la gent gran

  No hi ha dubte que el procés de transformació digital de la societat és irreversible i avança a un ritme vertiginós. La digitalització abasta cada cop més àmbits de les nostres vides, els avenços tecnològics són sinònim de progrés i ens fan la vida més fàcil en multitud d’aspectes, com ho viu la gent gran, que sovint se sent exclòs d’aquesta transformació? En parlem amb Joan Josep Boteller i Joana Cruz de la Gent Gran d’Andorra la Vella.

 • Les Escudelles tota una tradició

  Carolina d’Areny Plandolit i Joaquima Blázquez de la Gent Gran d’Andorra la Vella ens expliquen el que representa per a elles una tradició com la de l’escudella de Sant Antoni. Tot i que cal recordar que hi ha parròquies o que s’avancen a Sant Antoni o bé que ho celebren passat el dia per aconseguir una bona afluència de ciutadans. I també recordar que a Sant Julià de Lòria celebren l’escudella de Sant Sebastià.

 • Torna el Clípol

  Un clípol és un autobús... però no qualsevol autobús. És l'autobús d'Andorra, que circulava pel Principat als anys setanta. L'etimologia del nom té una història que es remunta encara més enrere, i en fem memòria amb Rosa Maria Alonso i Jesús Ballarín de la Gent Gran d'Andorra la Vella. Quins records en tenen?, els hi agrada la idea de que torni el nom de Clípol pel bus comunal?

Facebook

Twitter