ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Tradicions de Nadal a altres indrets amb la gent gran

  Coneixem diferents maneres de celebrar el Nadal, amb la Gisele Pereira anem fins al Brasil i amb Elsy Benítez marxem fins a Veneçuela. El Nadal protagonista amb la Gent Gran d'Andorra la Vella.

 • La gent gran i les eleccions

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Benet Pantebre, Rosa Maria Alonso i Teresa Ferrer, ens donen el seu punt de vista al voltant de les eleccions comunals que s'han celebrat aquest diumenge 15 de desembre.

 • Cursos i tallers per a la gent gran

  La Gent Gran d’Andorra la Vella té una sèrie de cursos i tallers al seu abast els quals volem donar a conèixer. Ho fem amb Salvador Bobet i Jesús Ballarín.

 • La gent gran i els quintos

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens ve a parlar dels tan extensos, tradicionals i estimats quintos. No us perdeu el que en pensen i com els viuen.

 • La gent gran i el black friday

  Amb la presència de Conxita Ortiz i Domingo Elfa debatem al voltant del Black Friday. Aprofiten les ofertes? La nostra oferta és saber si ho fan o no ho fan i descobrir que en pensen d'un dia com aquest.

 • Voluntariat amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens parla de voluntariat. Aprofitem per preguntar si ells acceptarien tenir un voluntari si els hi fes falta.

 • Escoltar i ser escoltats amb la gent gran

  Les dificultats d'escoltar, a qui hem d'escoltar i escoltar sense jutjar, són qüestions que parlem amb la Gent Gran d'Andorra la Vella. Aprofitem per saber si el col·lectiu de gent gran és escoltat.

 • Campionat de jocs de Taula amb la gent gran

  Campionat de jocs de Taula de la gent gran amb Elvira Cerqueda i Benet pantebre de la Gent Gran d'Andorra la Vella. El domino, el rummikup, la brisca, la butifarra, els escacs, la petanca i el billar són protagonistes en la veu dels nostres convidats. Es un campionat que es fa cada any a totes les parròquies i els campions de cada parroquia, competiran en la final que organitza la federació.

 • Les fires a Andorra la Vella

  Amb la Gent Gran d'Andorra la Vella i amb el president de la Federació de Gent Gran d'Andorra parlem de les diferents fires de les quals han gaudit. Com han canviat?, què els agradava més abans que ara?, què canviarien?, voldrien alguna cosa més dedicada a la gent gran? Respostes al Becaris amb Carmen Ribes, Dolors Vilaseca i Fèlix Zapatero.

 • La gent gran i l'alimentació

  En l'àmbit de la nostra vida quotidiana, i en del propi entorn sanitari, cada dia té més importància l'atenció en l'alimentació de les persones grans. Hi ha una major sensibilització en aquest àmbit? Els hi preguntem als nostres convidats!!

Facebook

100.26.179.196