ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • La gent gran i l'alimentació

  En l'àmbit de la nostra vida quotidiana, i en del propi entorn sanitari, cada dia té més importància l'atenció en l'alimentació de les persones grans. Hi ha una major sensibilització en aquest àmbit? Els hi preguntem als nostres convidats!!

 • La solitud de la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens parla i ens vol fer arribar les seves inquietuds al voltant de la solitud. Com encarem aquesta solitud de bones a primeres, i després com l'anem interioritzant? Té coses bones la solitud?, o després d'haver compartit molts anys de vida amb la mateixa persona, és molt complicat? Quines eines han fet servir per abstreure's d'aquesta solitud? Les respostes al "Becaris".

 • Barreres arquitectòniques amb la gent gran

  La Gent Gran Andorra la Vella ens explica quines són les barreres arquitectòniques que es troben a diari. Com es poden millorar?, quines solucions veuen factibles per du a terme?

 • De l'estiu a la tardor amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens parla del que representa per a ells el canvi d'estació. De l'estiu a la tardor, com els afecta si és que els afecta?, quina estació els agrada més?

 • El transport públic i la gent gran

  Moment per rebre a la Gent Gran d'Andorra la Vella. Amics, torna la gent gran activa de la capital i ho fa per parlar-nos del servei públic de transport. Estan satisfets els nostres avis amb el servei actual? I el més important, com recorden els inicis del mateix al país? Agafes el «Clípol» amb ells?

 • La visita del Copríncep francès amb els ulls de la gent gran

  El passat divendres visitava el país el Copríncep francès, Emmanuel Macron, descobrim la visió de la Gent Gran d'Andorra la Vella al voltant de la cita. Parlem del seu periple per les set parròquies, Casa de la Vall, Museu Casa d'Areny-Plandolit i la Plaça del Poble... tot el que va comportar aquesta visita, amb la gent gran.

 • Novetats de la gent gran

  Una temporada més ens visiten diferents persones que formen part de la Gent Gran d'Andorra la Vella. En aquesta primera aparició ens acompanyaran dos membres de l'associació, Helene Wealterbe i Pere Fernàndez, per parlar-nos de les novetats de les quals podran gaudir al llarg d'aquest curs.

 • Com es planifica l'estiu la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella amb Rosa Sanjurjo i Conxita Ortiz a l'estudi ens expliquen com es planifiquen l'estiu. Sembla una bona època per visitar a la família (qui la té fora del país) o qui la té al país... és bona època per desconnectar si han tingut obligacions (néts, activitats...)

 • La veu de la gent gran, s'escolta?

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens vol fer saber si són suficientment escoltats!! Es respecten les decisions i opinions dels grans? Ho descobrim amb MªRosa Fernández, Carme Ribes i Eugènia Flotats.

 • Medicina tradicional vers la medicina alternativa

  La Gent Gran d'Andorra la Vella amb la presència de Lourdes Vilaseca, Carme Ribes i Elvira Cerqueda dialoguem al voltant de la medicina. Medicina tradicional o medicina alternativa... o ambdues? Conclusions al "Becaris" amb la gent gran.

Facebook

3.228.24.192