ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • La gent gran i la tecnologia

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Jesús Ballarin i Rafael Romero, ens expliquen la relació que tenen amb la tecnologia.

 • Acceptació de l'envelliment amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Josefina Sánchez, Núria Marco i Domingo Elfa, ens fan saber com encaixen l'envelliment. És moment per fer les coses que sempre s'havien volgut fer i no es tenia temps? Sabem que és llei de vida la mort... hi pensen? Aquestes i d'altres qüestions són les que posem damunt la taula.

 • Segons Jocs esportius de la gent gran

  Andorra la Vella acollirà els dies 16 i 17 de juny els II Jocs Esportius de la Gent Gran, un esdeveniment impulsat pel Comitè Olímpic Andorrà, Solidaritat Olímpica, les set associacions i la Federació de la Gent Gran, els comuns i Govern. Els jocs mobilitzaran més de 400 participants i voluntaris. En parlem amb la gent gran i organització.

 • La gent gran i el transport públic

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens dóna els eu parer al voltant del transport públic al país!!

 • És possible l'amistat entre un home i una dona?

  Aquesta és la pregunta que ens responen els nostres amics que viuen la tercera joventut!! La Gent Gran d'Andorra la Vella ens diuen la seva… no us ho perdeu!!

 • Gent gran, la informació i la comunicació

  Compartim xerrada amb la Gent Gran d'Andorra la Vella. En aquesta ocasió volem que ens expliquin quina impressió tenen al voltant de la informació i la comunicació que es produeix diàriament. S'informen?, si és així, on?, com?, de quina manera? Rosa Maria Alonso, Jesús Ballarín i Pere Fernández ens expliquen les seves experiències.

 • L'arribada de la primavera amb la gent gran

  Amb les primeres hores de la primavera d'aquest 2019 volem que la Gent Gran d'Andorra la Vella ens expliqui el que representa pel col·lectiu l'arribada d'aquesta estació. Es surt a passejar més?, ve de gust fer més coses? Ho descobrim al «Becaris».

 • Jocs esportius de la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens visita i ens fa arribar la il·lusió de l'arribada dels "seus" Jocs Esportius, enguany n'és la segona edició!! No us ho perdeu perquè ens sorprenen... cosa que dit de pas fan habitualment!!

 • La Gent Gran i la Constitució

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens visita aals estudis i com és habitual els dilluns per xerrar, aquesta setmana, per un esdeveniment que va marcar un abans i un després, la Constitució!! Com es vivia abans de la Constitució?, i ara?, quines són les diferències que han vist? En parlem i en traiem conclusions!!

 • El carnaval amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Leonor Badia i Ángel López, parlem de com viuen una festa com és la de Carnaval!!

Facebook