ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : curiosities

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Beneficis de banys de bosc amb Sílvia Peris

  Bones Companyies amb Sílvia Peris ens segueix ajudant amb la reducció de l’estrès de les nostres mascotes, en aquesta ocasió ens centrem en els beneficis dels banys de bosc.

 • Lara de Miguel ens porta a Aretha Franklin

  A “Dones que han canviat la història” ens endinsem en la figura d’Aretha Franklin de la mà de Lara de Miguel. Cançons que es van transformar en himnes, una vida molt dura, la seva lluita i dona multi-premiada són qüestions que tractem amb la Lara.

 • Les monedes de l'Alfred Llahí

  Alfred Llahí ens descobreix l'origen de la primera moneda del món! L'aliatge, el lloc on va ser trobada, el pes i el valor són diferents qüestions que ens explica al llarg de la seva intervenció.

 • Salut mental i benestar a casa amb Nimout

  Marta D. Cardoner de Nimout ens segueix detallant com podem aconseguir millorar i/o augmentar la nostra productivitat a casa. La decoració, els colors, la llum del dia, els llums a casa... La concentració és també motiu de consulta a la Marta.

 • La diàspora andorrana a Barcelona

  Albert Villaró ens explica la dispersió o el moviment migratori dels andorrans i andorranes a la capital catalana, Barcelona.

 • Què costa tenir un gos o un gat

  Sílvia Garcia de Sinapsis Canina i estreta col·laboradora de Bones Companyies, ens vol fer veure amb números el que costa tenir un gos o un gat des del moment que arriba a casa fins que es mor. A més ens vol fer pensar en un pla, per si passa alguna cosa, si estem ingressats a l’hospital, si tenim un accident o no ens en podem ocupar, per si ens separem de la parella, per si morim, és una manera de conscienciar i saber el cost real del que representa tenir a casa un gat o un gos.

 • Creem un espectacle de creació amb Juanma Casero

  Des de L'Animal Escola de Teatre en Juanma Casero ens explica què és i com es crea un espectacle de creació. Amb ell ens mirem l'agenda teatral i diferents esdeveniments.

 • La figura de Frida Kahlo amb Lara de Miguel

  Pintora mexicana de principis del s.XX reconeguda dins d’un món d’homes. Gràcies a ella després la resta d'artistes ja es van sentir segures d’elles mateixes i del seu talent. Tota la seva obra està basada en la seva història i el seu propi patiment. Transgresora, innovadora, plasma la seva particular forma de veure el món a través dels colors i metàfores. Això i molt més és el que ens explica Lara de Miguel.

 • El Llibre de la Terra amb Alfred Llahí

  L'Alfred Llahí ens comenta i descriu el "Llibre de la Terra", transcripció del llibre que recull tots els privilegis d'exportació de mercaderies i altres acords de relació amb els països veïns d'Andorra des de l'edat mitjana.

 • Com millorar la productivitat a casa

  Marta Nimout ens desvetlla com podem millorar i/o augmentar la productivitat a casa. Aprofitem per demanar-li per la concentració, que de ben segur, una cosa porta l’altra.

   

Facebook

Twitter