ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : curiosities

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • Valerie Aguilar i l'Any Nou

  La nostra professora i experta en llengua anglesa Valerie Aguilar ens comenta aspectes destacats de l'anglès. En aquest cas, parlarem d'expressions pròpies dels nadius de parla anglesa, i que tenen el seu ús per any nou.

 • En Shaki Feijóo i les biografies

  Gaudim un dia més de l’humor d’en Shaki Feijóo. En aquesta aparició en Shaki ens parla de biografies... de les seves biografies... i amb el seu estil i visió!!

 • El gòtic a Andorra

  Albert Villaró, director del CEHIP (Centre d'Estudis Històrics i Polítics), ens porta una nou capítol de la història del país!! En aquesta ocasió una història i un capítol centrat en l'art gòtic al país.

 • França annexiona Andorra una ficció de Marc-Etienne Dalgé

  Ens explica la situació administrativa, la primera decisió que es pren, alguns petits detalls que es veuen modificats, l'economia, les taxes i el control de la població, atenció que fins i tot hi ha un projecte de planta nuclear al Llac d'Engolasters, i finalment... el nom... quin nom se li dona al territori?, la resposta amb Marc-Etienne Dalgé.

 • Expressions d'hivern en anglès amb Valerie Aguilar

  La nostra professora particular de llengua anglesa, Valerie Aguilar, ens ensenya expressions que si les interioritzem ens ajudaran a ser molt més "anglesos". Frases fetes que donaran la sensació que dominem l'idioma, tot gràcies a la Valerie.

 • Oriol Vidal i el seu característic humor

  L'Oriol Vidal un dels nostres "becaris infiltrats" ens porta una dosi d'humor, somriures, sarcasmes, lectures encobertes i el seu particular "savoir faire".

 • Anuncis de Nadal amb Pink Rocket Studio

  Arnau Colominas i Lara de Miguel són els creadors de Pink Rocket Studio i ens volen fer viure i reviure diferents Nadals. Ho fem mitjançant alguns anuncis que ens han marcat, ja sigui per la música, per la lletra, per carismàtics... anuncis que uns o altres tots i totes recordareu.

 • 17 de maig de 2067

  Aquesta és la data a la qual ens trasllada en Shaki Feijóo, 17 de maig de 2067!! Un programa enregistrat des del futur i enviat al present per tal de fer-ne difusió. Parlarem de viatges en el temps, robots i intel·ligència artificial, distopies, viatges interestel·lars, cotxes voladors i altres.

 • Cantants franceses amb Marc-Etienne Dalgé

  Edith Piaf, Patsy, Caroline Loeb, Muriel Dacq, Annabelle, Claudia Phillips, Stéphanie de Mònaco, Vanessa Paradis, Jane Birkin, Véronique Sanson i Desireless són les escollides per en Marc-Etienne Dalgé en aquest episodi que dediquem a les cantants franceses, que evidentment no hi són totes perquè seria impossible. Unes cantants i unes cançons que el propi Marc-Etienne ens explica perquè les ha escollit.

 • Valerie Aguilar i l’anglès

  La cap del departament de pedagogia d'Inlingua Valerie Aguilar i professora d’anglès, ens fa saber que hi ha algunes expressions que ens poden portar a la confusió, frases fetes que es poden malinterpretar. En traiem l'entrellat amb ella.

Facebook

18.204.42.98