ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Especial Becaris a Andoflora 3ªhora

  Emma Regada ens parla de joieria i escultura!! Mònica Vega, integrant de "Líquid Dansa", ens fa cinc cèntims de la coreografia homenatge a Joan Brossa i la seva poesia visual que s'ha pogut veure durant la inauguració i dels espectacles itinerants que es duran a terme al llarg del cap de setmana. Continuem cedint protagonisme a les plantes, les flors, els jardins...

 • Especial Becaris a Andoflora 2ªhora

  Nova hora de l'especial "Becaris a Andoflora" on cedim el protagonisme a Jordi Barceló que ens parla de l'enregistrament del seu nou disc i de la Grossband que actua aquest diumenge en el marc de la 26ena fira mercat de la planta i la flor. Rosa Mujal és també convidada en aquesta segona hora i ens ve a parlar d'un taller de "lettering"!!, no us ho perdeu perquè de ben segur que us captiva. Les diferents paradetes que trobem a la Plaça de Les Fontetes també agafen importància!!

 • Especial Becaris a Andoflora 1ªhora

  Primer tram d'aquest especial "Becaris a Andoflora" que té un caire institucional. La primera convidada és la consellera d'Educació, Joventut i Esports de La Massana, Natàlia Cusnir, que ens explica el que representa per a la parròquia massanenca el fet d'organitzar la 26ena fira mercat de la planta i la flor "Andoflora" i les diferents activitats que es desenvoluparan al llarg del cap de setmana al voltant de la fira.

 • Becaris al Pas de la Casa 3ªhora

  Tercera i darrera hora del "Becaris" des del Pas de la Casa. Més protagonisme en aquests seixanta minuts per als ciutadans, empresaris i treballadors. Manel Arroyo i David Calvo del Servei d'atenció de l'oficina de turisme ens expliquen la seva tasca, anècdotes i perquè s'interessa el turista que arriba al Pas de la Casa. Marta Deu i la seva filla Elisenda Muntaner regenten un hotel a la vila, què és el més dur del turisme del Pas de la Casa?, i el més gratificant? Per acabar ens visita la família Borra, Teresina Comallonga i Tere Borra (mare i filla respectivament), que dirigeixen establiments comercials, que s'allarga també al llarg de dues generacions.

 • Becaris al Pas de la Casa 2ªhora

  Segona hora de l'especial "Becaris" al Pas de la Casa amb protagonisme per als ciutadans, treballadors i empresaris. Josep Ayala, dues generacions al capdavant de l'Hotel Les Truites, des de 1944 reben hostes, com ha canviat en aquest sentit la localitat? També ens visiten Teresa Blanco responsable de la biblioteca, periodista i escriptora i Jordi Olcina responsable del centre esportiu.

 • Becaris al Pas de la Casa 1ªhora

  Com són la gent del Pas, com viuen el dia a dia, com ha estat la història de la població....i en definitiva, volem saber... per què és la gent del Pas tant del Pas! Una població fronterera que amb més del 20% del P.I.B. és un dels motors més importants del país! Comencem programa especial en directe a les 15:00h. des de l’oficina de turisme del Pas de la Casa. Volem fer-vos companyia i explicar les vostres històries!, volem estar amb la gent del Pas de la Casa! En aquesta primera hora parlem amb el Cònsul major, Jordi Torres i el president d'Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, Jean Jacques Carrié.

 • Marxem a l'espai amb en Ludo

  Marc Alier, Ludo, ens trasllada a l'espai per anar a buscar diferents materials. No us perdeu la seva intervenció perquè estem convençuts que us sorprendrà!!

 • Especial Sant Jordi, segona hora

  Aprofitem la presència d'Isidre Domenjó, Joan Ganyet i Marcel·lí Pascual per xerrar uns minuts més de llibres, publicacions i d'un catàleg molt especial. Però atenció perquè el nostre convidat en aquest tram és Alfred Llahí i Segalàs, que ens fa un repàs d'una sèrie de curiositats d'una sèrie d'autors i autores, no t'ho perdis perquè de ben segur t'agradarà!!

 • Especial Sant Jordi, primera hora

  Marcel·lí Pascual, màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus" i director d'Edicions Salòria, s'acosta fins a les instal·lacions de Ràdio Nacional per compartir les novetats editorials per aquest Sant Jordi. En Marcel·lí ve acompanyat de Joan Ganyet, arquitecte i polític català que ens fa partíceps del seu llibre de fotografies "Pell" i també gaudim de la presència d'Isidre Domenjó que presenta "Som de poc dir: el Pirineu, mínimament explicat amb 100 monosíl·labs", editat pel segell pirinenc Edicions Salòria.

   

 • Total Fight amb Elton Torrown

  Elton Torrown, el nostre home de les neus, ens apropa la Total Fight que es durà a terme aquest cap de setmana a Grandvalira, les activitats a diferents camps de neu i l'actualitat del món blanc.

Facebook