ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Mans Unides balanç de campanya 2020

  Amb la presidenta de Mans Unides Andorra, Meritxell Farrero, fem el balanç de la campanya d'aquest 2020, que a causa de la crisi sanitària ha rebut uns retocs en les seves assignacions monetàries en diferents projectes. Posem èmfasi en els projectes finançats per l'ONG a Senegal, Camerún, Índia, Colòmbia, Hondures, Uganda, el Txad i finalment el projecte Diocesà d'Urgell al Brasil.

 • Diada de Canòlich amb mossèn Pepe Chisvert

  Mossèn Pepe Chisvert assegura que Canòlich se celebrarà, hi haurà el repartiment de pans beneïts en un indret on la gent pugui complir les normes de distància, volem saber indrets on es durà a terme i horaris, ho descobrim amb el mossèn de la parròquia laurediana.

 • Manifest cultural amb Arnau Colominas

  Un grup de persones vinculades a diferents disciplines culturals, preocupats per la situació actual de crisi en el sector a causa de la Covid-19, hem impulsat un Manifest amb l'objectiu de sacsejar consciències i donar a conèixer algunes de les inquietuds del teixit cultural del Principat. Ens ho detalla Arnau Colominas, gerent de Culturàlia.
   

 • Gossos detectors de malalties amb Bones Companyies

  Amb Sílvia Garcia de Bones Companyies parlem sobre els gossos detectors de malalties, com podria ser el càncer, diabetis... i sobre els aspectes del projecte que s'està desenvolupant per detectar la COVID-19. Mites i realitat de tot plegat amb la Sílvia.

 • Mercè Miguel i la conscienciació de quedar-se a casa

  El Comitè Nacional d'Andorra per l'UNICEF, conscient de la situació que s'està vivint degut al coronavirus i prioritzant la salut de tota la societat andorrana, ens fa saber que ha cancel·lat tots els actes públics que estaven previstos per a les properes setmanes. Ens detalla les accions que han pres, Mercè Miguel.

 • Afectació del coronavirus en el món de l'esport

  Com afecta el coronavirus al món de l'esport? Jugadors, entrenadors, clubs... També amb Sílvia Casals i Toni Alonso fem una mirada a l'aturada de totes les competicions i ho enllacem amb aquesta afectació.

 • Afectació del coronavirus a serveis i comerços

  Parlem amb tres sectors ben diferents per conèixer de primera mà nous horaris i serveis que ens ofereixen. Parlem amb L'Escola Líquid Dansa per saber el que ens ofereix a través de les xarxes socials, també fem protagonista a Lluïsa Roquet, gerent de la Clínica Veterinària Prat de la Creu, també per conèixer horaris i cobertura de serveis, i finalment amb Amàlia Marquet gerent de Gourmeterie Marquet fem exactament el mateix, horaris i saber que és el que ens ofereixen.

 • Elton Torrown amb notícies blanques

  Una festa silenciosa, un repàs al Freeride World Tour (FWT) i un homenatge a Jake Burton són els temes principals de la nova intervenció d'Elton Torrown al Becaris.

 • Marcel·lí Pascual l’home dels pirineus

  En Marcel·lí és el màxim responsable de la publicació Viure als Pirineus i ens fa arribar les notícies d’aquestes contrades. Fem èmfasi en el llibre 'La lluita per la República a la Seu, a l'Alt Pirineu i a Andorra' d’Amadeu Gallart i publicat per Edicions Salòria.

 • Elton Torrown està fet tot un floquet

  L’Elton ens porta tota l’actualitat del món de la neu, dominis esquiables, activitats, cursets... no et perdis els seus consells!! Aquest dissabte parkandsound al Peretol de 16:00h. A 18:00h.

Facebook

34.200.222.93