ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • Dijous de test una proposta de Joel López

  El biòleg i bioinformàtic Joel López ens insta a fer-nos un test cada dijous. Vols descobrir perquè? No et perdis la seva intervenció al Becaris.

 • Efectes de la pandèmia amb mossèn Pepe Chisvert

  Els ajuts socials (l’executiu havia previst unes despeses de dos milions d’euros i finalment hi ha hagut de destinar 5.400.000 euros, un increment que il·lustra perfectament les necessitats d’una població), l’any passat es van gestionar amb resolució favorable un total de 1.768 sol·licituds d’ajut econòmic ocasional, suposant un increment del 50% enfront de les 1.179 favorables del 2019, els efectes terribles que està provocant la crisi sanitària motivada per la Covid-19 és una de les qüestions que posem sobre la taula amb mossèn Pepe Chisvert.

 • Pink Rocket Studio i la emprenadoria

  Arnau Colominas i Lara De Miguel experts en comunicació i gerents de Pink Rocket Studio (consultoria de màrqueting, comunicació i publicitat), ens ajuden amb la emprenedoria. Vocabulari bàsic, grafisme, valors...

 • Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  El màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", Marcel·lí Pascual, ens acosta les notícies d'àmbit pirinenc fora de les nostres fronteres. Protagonisme doncs, per l'Alt Urgell i Cerdanya, tot i que en Marcel·lí si hi ha notícies interessants també ens porta al Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça.

 • Propòsits d'any nou en relació als gossos i gats

  Encetem l'any amb Bones Companyies parlant amb Sílvia Garcia que ens deixa una sèrie de propòsits d'any nou en relació als gossos i gats.

 • Programació Cap d'Any a Andorra Televisió

  El  gerent de continguts d' Andorra Televisió, Dani Ortolà, ens visita per fer-nos cinc cèntims de la programació especial per a aquesta nit tan especial... la nit de Cap d'Any!! Protagonisme doncs per a les campanades, el missatge del Cap de Govern i un especial que porta per nom "Electro Art", que també ens explica el DJ Richy Vuelcom. Per acabar Jordi Cama l'encarregat de fer una mena de resum d'aquest 2020 ens detalla com la pensat i el producte final que podrem veure a Andorra Televisió sota el títol "2020: L'any de la pandèmia".

 • Desitjos de bon any del Becaris pels Becaris

  Ens posem en contacte amb diferents col·laboradors del programa per tal de desitjar-los un bon any 2021. Els nostres desitjos són ben clars... no perdre cap "becari" i que tots continuin delectar-nos amb tots els seus coneixements de les seves respectives branques i o especialitat.

 • La variant del SARS-CoV-2 i la proteïna S amb Joel López

  Els darrers dies no parem d'escoltar notícies al voltant de la nova variant anglesa del SARS-CoV-2, el verb mutar ens espanta, sembla una cosa perversa i dolenta, però hem de saber que els virus no paren de mutar. Ens ho explica el biòleg i bioinformàtic Joel López.

 • Felicitacions nadalenques del Becaris pels Becaris

  Al costat de Joel Romero felicitem a col·laboradors del programa sense els quals no seria possible el programa.

 • Tot recordant Maurici Bellmunt amb Lluís Cartes

  Amb la presència via telefònica d'en Lluís Cartes recordem la persona d'en Maurici Bellmunt. Artista polifacètic i al qual gràcies a l'impuls d'Oriol Vilella i el propi Lluís Cartes veia editat un disc "Un Munt de Coses Belles" on hi participen un reguitzell d'artistes del país i el propi Maurici Bellmunt. Bellmunt va guanyar el premi Àgora Cultural 2017 un guardó en reconeixement a la seva carrera artística.

Facebook

3.232.133.141