ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Tertúlia política amb els grups joves

  Roger Padreny conseller general del partit Socialdemòcrata, Lluís Cantos secretari de les joventuts de Liberals i Marc Font membre de la secció jove de Demòcrates per Andorra fan tertúlia amb temes com l’obertura de l’oci nocturn i la prohibició a l’escola andorrana de fer ostentació de símbols religiosos.

 • Juanma Casero ens explica un conte

  Des de L’Animal Escola de Teatre en Juanma Casero ens explica com explicar i interpretar un conte i un monòleg!! Atenció que ens porta la tècnica i els diferents trucs que podem fer servir!! A més com és habitual ens fa una agenda de diferents esdeveniments teatrals.

 • Vida de peix... sense espines amb Mercè Comes

  Aquest dissabte a les 21:30h. a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp tenim teatre!! Mercè Comes i Rosa Andreu ambdues ens ofereixen la representació de "Vida de peix... sense espines!". La Marcia i la Llúcia, conversen en una sala d’espera d’una consulta qualsevol. Aquestes converses, que aparentment són per passar l'estona, van derivant cap a situacions més complexes. Són converses surrealistes i, de vegades, reals com la vida mateixa... ens ho explica tot plegat la Mercè Comes.

 • Canvi d’armari sostenible

  La portaveu de la Comissió de Seguiment de la recollida de residus a Andorra, Vanessa Carrascosa, ens proposa un canvi d’armari sostenible. Les 3 erres tradicionals són reduir, reutilitzar i reciclar, però hi ha també les 4 erres, que són reduir, reutilitzar, reparar i reciclar, per aquest ordre. La Vanessa ens les aplica al tèxtil.

 • El mercat immobiliari amb Patrick Sánchez

  Fem un repàs al mercat immobiliari durant aquest passat estiu i fem una mirada al que ens ve aquesta tardor i hivern.

 • Tertúlia política amb els grups joves

  Al Becaris fem partícips de la política als joves. En aquesta intervenció fem tertúlia amb Kevin Poulet de CC (Ciutadans Compromesos) i Guillem Tadeo de Tercera Via. El turisme i el transport públic són propostes que volen posar damunt la taula tal com van fer els contertulis de l'anterior tertúlia. L'actualitat i les darreres notícies també tenen cabuda en la tertúlia d'aquest dilluns.

 • Vanessa Carrascosa els residus i la sostenibilitat

  La portaveu de la Comissió de Seguiment de la recollida de residus a Andorra, Vanessa Carrascosa, ens dona idees a aplicar per ser més respectuosos i sostenibles en el nostre dia a dia. Com reduir residus, com estalviar energia, com aconseguir un transport més sostenible i reduir a l'oficina són els temes en els quals posa l'èmfasi.

 • Tertúlia política amb els grups joves

  La política interessa també als joves!! Ens ho demostren en aquesta intervenció Maria Nazzaro, coordinadora de la joventut socialdemòcrata, Albert Areny, vicepresident dels joves Liberals i responsable de relacions internacionals i el tercer tertulià és Adrià Espineta, president dels joves de DA. Amb tots tres tractem diferents temes d'actualitat per saber el que en pensen. El turisme i el transport públic són propostes que els hi llancem.

 • El Dia de Meritxell i les seves particularitats, amb Pepe Chisvert

  La celebració del Dia de Meritxell ha recuperat una mica la normalitat enguany, el mossèn Pepe Chisvert ens aporta alguns detalls sobre aquesta jornada tan especial.

 • Consens dels joves per presentar una proposta conjunta de 72 punts

  Representants de les seccions joves dels partits polítics del país han entrat a tràmit parlamentari una proposta d'acord de joventut. El text inclou 72 punts que van de l'habitatge, l'àmbit laboral o la salut són alguns aspectes a tractar. Ho comentem tot plegat amb Roger Padreny, Adrià Espineta, Toni Puig, Guillem Tadeo, Kevin Poulet i Laia Moliné.

Facebook

Twitter