ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • L'Elton i la neu

  Elton Torrown, el nostre home de la neu, ens apropa activitats per aquest cap de setmana i aquestes dates encara nadalenques. A més, activitats a diferents camps de neu i l'actualitat del món blanc.

 • La Grossa de Nadal, parlem amb Salou

  Núria Montero de l’administració número 1 de Salou, ens explica l’emoció de donar la Grossa de Nadal, el que representa per a ella i l’administració i li preguntem per si algun andorrà ha estat agraciat amb el premi (ja sabeu que és una zona molt concorreguda per la gent del país a l’estiu). Li fem esment del fet anecdòtic que és la primera vegada a la història del sorteig de Nadal que es dona el premi a la demarcació de Tarragona.

   

 • Pastorets 2019 amb Irina Robles i Juanma Casero

  Què hauria passat si el MAL, el temible infern governat per Satanàs, hagués guanyat la batalla final? Com seria el nostre món? Lluquet i Farigola intentaran que visquem en un món millor, sense perdre l’essència de tot el que al llarg dels anys han significat ‘Els Pastorets’: la màgia, el conte, la música, la il·lusió... Ens ho expliquen tot plegat, Irina Robles i Juanma Casero.

 • Star Wars: L'ascens de Skywalker

  Jonathan González és el president dels Frikis d’Andorra, una associació que ja té un protagonisme dins la nostra societat. Precisament aquest protagonisme torna agafar forma amb l'arribada de la darrera estrena de la saga d'Star Wars, Star Wars: L'ascens de Skywalker. Ens explica tot el que volen fer al voltant de l'estrena, així com Inés Martí, responsable de Comunicació, Premsa i Imatge Corporativa d'Andorra Telecom, que també participa en l'ambientació d'aquesta estrena. Què ens han preparat?

 • Videsport amb Mercè Miguel

  Aquest divendres 29 de novembre i dissabte 30 a la Sala de La Closeta a La Massana arriba la primera edició del Videsport. Divendres de 17:00h. a 20:00h. i dissabte de 10:00h. a 20:00h. Degut a l'èxit del Vide Dressing i a demanda ciudadana el Videsport ofereix roba d'esport de segona mà en perfectes condicions a un preu molt assequible. Ens ho explica Mercè Miguel.

 • Elton Torrown enceta temporada blanca

  Els dominis esquiables del país obren portes i això significa que torna al "Becaris" l'Elton. Amb el màxim responsable de NWPD - No Working on Powder Days, parlem d'aquest inici de temporada i de les novetats. Aprofitem per que ens faci cinc cèntims de les novetats de NWPD i les diferents activitats que ens ha preparat.

 • Un bon currículum amb Arnau Colominas

  Arnau Colominas expert en comunicació i gerent de Pink Rocket Studio (consultoria de màrqueting, comunicació i publicitat), juntament amb Lara De Miguel, ens ajuda a fer i presentar un currículum adient als temps que corren i perquè allà on el presentem sigui objecte de mirades i desig.

 • Notícies d'àmbit francès amb Marc-Etienne Dalgé

  Parlem amb Marc-Etienne Dalgé de diferents notícies relacionades amb França i/o els francesos. Xavier Dupont, crisi en el reciclatge de paper, proposta de llei per trencar el monopoli de Google i Apple, controls fiscals i xarxes socials i la fusió de Peugeot i Fiat.

 • Enterprising Women Lab

  Arnau Colominas i Lara De Miguel, responsables de Pink Rocket Studio ens acosten l’Enterprising Women Lab (www.enterprisingwomenlab.com). Esdeveniment que busca l’empoderament de la dona i on hi trobarem conferències i tallers. L’acte està recolzat per l’Associació de Dones d’Andorra i el Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut.

 • De dones per a les dones, enterprisingwomenlab

  6 conferències, 4 tallers, un dinar networking, centenars d'experiències i desenes de contactes. Això és Enterprising Women Lab, el certàmen de dones i per a les dones que Pink Rocket Studio organitza aquest mes de novembre. Ens en parlen Margot Llobera, participant a l'esdeviment i Arnau Colominas, màxin responsable de Pink Rocket Studio.

Facebook

3.233.219.101