ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Dansa i expressió corporal

  Amb en Juanma Casero de L’Animal Escola de Teatre ens endinsem en el món de la dansa i l’expressió corporal que ens porta també a parlar de la mímica. Tot arrel de l’espectacle d’aquest dijous a la Plaça dels Arínsols a Encamp “Eclosió, soc el cos clos” de Projecte La Llançadora. A més amb en Juanma avancem inicis de les temporades de teatre i fem recomanacions.

 • Vila Medieval a Sant Julià de Lòria

  Laura Rogé, cap del servei de Cultura del comú de Sant Julià de Lòria ens fa cinc cèntims de totes les activitats que es desenvoluparan al llarg de tot el cap de setmana a la parròquia en el context d’aquesta nova edició de la Vila Medieval. Atenció especial al retorn del sopar medieval de dissabte a les 21:00h.

 • 25ena desfilada del vestit tradicional portuguès

  José Luís Carvalho, director artístic del Grup de Folklore Casa de Portugal, ens trasllada a Monçao on aqiest dissabte a les 21:30h. es farà la 25ena desfilada del vestit tradicional portuguès. Una desfilada on s’hi podran veure més de 1200 folkloristes tots amb el seu corresponent vestit tradicional.

 • Canvis a França entre juny i setembre d’enguany

  Marc-Etienne Dalgé ens fa una radiografia dels canvis que s’han donat aquest estiu a França. Ho fa mitjançant el que ell ha catalogat com a tres desaparicions i dues novetats. Protagonisme pel President de la République Emmanuel Macron, l’ecologia, les armilles grogues, el front anti-aerogeneradors i un «esport popular»!!

 • Mercats, inflació, tipus i inversió amb Enric Galí

  Enric Galí, assessor financer independent a Alfa Quest Saboya Assessors, ens fa un resum de l'any financer. Atenció al que ha succeït aquest estiu, als mercats, la inflació, els tipus i en general la inversió. Les sensacions de l'Enric Galí vers tot plegat i el futur més immediat és el que tractem amb ell.

 • Mossèn Pepe Chisvert i l'actualitat cristiana

  Mossèn Pepe Chisvert ens visita per fer-nos una pinzellada del que va ser la celebració i festivitat de Nostra Senyora de Meritxell. Ens posem al dia de l'actualitat cristiana (divendres conferència col·loqui "La mort física suposa la fi de la nostra existència?" a càrrec del Professor Dr. Manuel Sans i Segarra) i ens interessem per l'actualitat de Càritas i l'ajuda que du a terme en una època complicada.

 • Situació política a França estiu 2022

  Marc-Etienne Dalgé ens porta la situació política al país veí del nord, França, després de les eleccions legislatives. Desgranem com ha quedat tot plegat en 4 blocs, el primer els resultats de les eleccions legislatives, el segon situació i comentaris de diumenge al vespre, el tercer la posició dels 5 grups parlamentaris per ordre d'importància, a dijous vespre, i finalment les conclusions d’en Marc-Etienne.

 • Teràpies naturals a Bones Companyies

  Lídia Miralles és la nova incorporació a l’equip de Bones Companyies, i arriba amb teràpies naturals, olis essencials de grau terapèutic que poden aportar benestar als gossos i als humans (la lidia ha preparat una barreja especial) per a aquests dies traumàtics pera les mascotes amb l’arribada de les revetlles. A més juntament amb la Sílvia Peris van assistir a la Fira Interzoo de Nuremberg.

 • Teatre de fi de curs i estiuenc

  Juanma Casero de L’Animal Escola de Teatre ens serveix una agenda teatral per a aquest estiu. A més ens recorda que totes les escoles de teatre estan immerses en el fi de curs i ho aprofitem per parlar del procés de posar en escena aquesta representació de final de curs. Finalment recordem la cita d’aquí a uns mesos del nou Festac!!

 • La pandèmia i la verola del mico

  Verola del mico, què és, símptomes, com es transmet i quin n’és l’origen és el que li demanem al biòleg i bioinformàtic Joel López. Aprofitem també per recordar l’actualitat de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Facebook

Twitter