ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Tendències a les xarxes pel 2020

  Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, ens detalla una llista de tendències, que ja hauríem d'estar aplicant a les nostres xarxes socials, però que per aquest proper 2020 ja seran indispensables per aconseguir ser més visibles amb el públic que ens interessa.

 • Diana Pérez s'enreda amb les xarxes... socials

  Trucs, dreceres, optimització, això i més amb Diana Pérez, especialista en xarxes socials.

 • Mercè Miguel ens presenta el Videsport

  Mercè Miguel ens porta una exclusiva, una novetat que de ben segur gaudirà d'un interès generalitzat!! T'agrada l'esport?, t'agradaria comprar roba esportiva de segona mà en molt bones condicions? Doncs degut a l'èxit del Vide Dressing... arriba el Videsport!! Mercè Miguel ens diu dies, hores i com participar-hi!!

 • El poder de la imatge personal i professional

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, fa èmfasi en el poder de la imatge que tenim o podem aconseguir a nivell personal i també a nivell professional.

 • Setmana de la moda de Paris

  El nostre dissenyador de capçalera, Flavio Muñoz, ens desgrana tot el que es va poder veure a París dins de la setmana de la moda que organitza la capital francesa.

 • Flavio i les catifes vermelles

  Les catifes vermelles a debat amb el nostre dissenyador i artista Flavio!! No us perdeu els seus comentaris... ho ha vist tot i ve disposat a fer-te cinc cèntims de tots els vestits que ha vist i dels respectius dissenyadors!! Venècia, Sant Sebastià i els Emmys!!

 • L'art amb Emma Regada

  A Becaris estem ampliant la família i amb els millors fitxatges! Teníem pendent millorar l’actualitat i els coneixements en general de l’art al país, i l’artista Emma Regada s’ha apuntat a l’aventura! Prepareu-vos per una bona dosi d’art amics!

 • Ús en xifres de les xarxes socials

  Diana Pérez, una de les nostres expertes en xarxes socials, ens porta les xifres del consum que fem d'aquestes. Instagram, Facebook i Twitter prenen protagonisme en aquesta visita de la Diana.

 • L'elegància dels polítics

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, enceta temporada relacionant la seva intervenció amb el passat divendres quan vam rebre la visita de S.E. Sr. Emmanuel Macron, Copríncep d’Andorra. L'elegància dels polítics a debat amb Marta Barnils.

 • Pink Rocket Studio i el currículum vitae

  Pink Rocket Studio s'afegeix com a col·laborador al "Becaris". Arnau Colominas i Lara de Miguel, experts en comunicació i gerents de Pink Rocket Studio (consultoria de màrqueting, comunicació i publicitat) ens ajudaran al llarg de la temporada en diferents aspectes. En aquesta primera xerrada ens ajuden a confeccionar un bon currículum vitae.

Facebook

18.207.249.15