ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Com fer la maleta de Setmana Santa sostenible

  Mercè Miguel ens ensenya, ens deixa consells i maneres de fer la maleta de Setmana Santa per tal de fer-la sostenible i prenguem nota per a futures maletes!!

 • Actualitat i notícies del món de la moda

  Flavio Muñoz, dissenyador i artista del país col·labora al programa per tal de fer-nos arribar les darreres tendències i últimes notícies del món de la moda.

 • El perfil de l'usuari a internet

  Diana Pérez, la nostra Community Manager i experta en comunicació i màrqueting digital ens parla del perfil de l'usuari a internet a Andorra.

 • Marta Barnils i la roba

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens parla de moda. Ens proposa aconseguir la nostra millor versió i que ens sentim a gust!! Per aquesta raó avui ens parla de les talles de roba i de les conseqüències d'escollir bé o malament.

 • Comunicació i màrqueting digital amb Nidia Roldan

  Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, torna un cop més al "Becaris" per tal d'ajudar-nos a optimitzar la nostra navegació en qualsevol de les xarxes socials, ja sigui de manera particular com de manera més comercial.

 • Flavio Muñoz i la moda

  El nostre dissenyador i artista de capçalera, Flavio Muñoz, ens parla dels darrers «looks» i les darreres tendències en el món de la moda. Avui ens centrem en el repàs a les publicacions que ens parlen de moda. Deixa't aconsellar per Flavio!!

 • Màrqueting i comunicació digital amb Diana Pérez

  Una de les nostres expertes en xarxes i comunicació digital, Diana Pérez, s'apropa fins als estudis de Ràdio Nacional per tal d'ajudar-nos i oferir-nos eines per a una millor optimització de les nostres xarxes socials i, si és el cas també, en màrqueting i comunicació amb possibles clients.

 • Àpats socials amb Mercè Miguel

  La nostra experta en protocol, Mercé Miguel, ens porta de Brunch! Amics, el proper 23 de març s’organitza a Grandvalira un bruch solidari a favor d'UNICEF Andorra i amb l’excusa, estudiarem les diferències d’aquesta elegant tradició (que per cert, no ens perdrem) amb d’altres com un vernissage, un cocktail, i diferents àpats socials. Ens acompanyes?

 • Marta Barnils i Karl Lagerfeld

  Marta Barnils, coach personal i assessora d'imatge professional, ens parla de moda. La moda de Karl Lagerfeld que morí el passat 19 de febrer deixant orfe el món de les passarel·les. Un dels homes més influents de la segona meitat del segle XX i dissenyador de Chanel, a qui deu la seva popularitat.

 • Nidia Roldan, les xarxes i el cinema

  Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, avui ens obre una finestra al setè art!! Les xarxes socials al cinema!! No us perdeu les seves recomanacions i els seus consells, hi trobareu sèries, documentals i pel·lícules que us faran pensar!!

Facebook