ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Flavio Muñoz i les primeres dames

  El dissenyador, artista i polifacètic Flavio torna al "Becaris" una temporada més!! Encetem el periple pel món de la moda, i relacionant la seva intervenció amb la visita del Copríncep Emmanuel Macron, i parlant del "look" de la seva dona, Brigitte, entre d'altres.

 • Mercè Miguel de rebaixes

  Mercè Miguel (Mimi) ens ajuda a comprar en aquesta època de rebaixes. Tots plegats busquem aquell producte de temporada i de moda a un preu més assequible del que tenia fa uns dies, en què ens hem de fixar?, què és el que més ens interessa? (fons d'armari, moda que sabem passatgera però comprada a bon preu...), quins articles són els que han de cridar la nostra atenció?, aquests i d'altres dubtes amb Mercè Miguel.

 • En Flavio i l'estiu

  En Flavio, en la seva darrera intervenció aquesta temporada al programa, té la difícil missió de dir-nos, aconsellar-nos, de com ens podem vestir quan fa tanta calor!! També aprofitem per fer un cop d'ull al maquillatge, la perruqueria i les ungles!! No us perdeu les explicacions d'en Flavio... segur que us aniran bé i les fareu servir!!

   

 • Renda bàsica universal

  Marc Alier, Ludo, ens parla d'una xerrada al voltant de la renda bàsica universal impartida per Daniel Raventó, doctor en Ciències Econòmiques, professor titular de Sociologia a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i membre del grup d'investigació GREECS (Grup de Recerca en Ètica econòmica social i Epistemologia de Ciències Socials).

 • Desmitificant el community manager

  L’ofici de la comunicació i del community manager és relativament nou i encara està ple de tòpics i mal entesos, sobre tot al voltant de com és el seu perfil professional. La nostra experta en el tema Diana Pérez, ha decidit tancar temporada desmuntant tots aquests tòpics, el resultat? "Desmitificant el community manager".

 • Comunicació i màrqueting digital amb Nidia Roldan

  Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, torna als estudis de Ràdio Nacional al "Becaris", per tal d'oferir-nos eines per a optimitzar la nostra navegació en qualsevol de les xarxes socials, ja sigui de manera particular com de manera més mercantil. No deixeu passar l'oportunitat d'escoltar els seus consells.

 • La clau per créixer personalment i professionalment

  Marta Barnils, la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional, gràcies a les seves aparicions al programa aprenem un munt de coses. En aquesta ocasió parlem de l'actitud per evolucionar i la manera de créixer personalment i laboralment!! Què hem de fer per aconseguir la nostra millor versió? Marta Barnils ens ho explica al "Becaris"!!

 • Cannes, sabates i Flavio

  Flavio Muñoz, dissenyador i artista de capçalera del "Becaris", ens fa una dissecció del que ha estat la catifa vermella del Festival de Cannes i aprofitem per posar-nos a la moda de calçat!!

 • Els encants d'Unicef

  Mercè Miguel aprofitant "Els encants d'Unicef", que es duran a terme demà 23 i divendres 24 al Tulip In Andorra - Delfos Hotel d'11:00h. a 20:00h., ens parla de l'organització d'esdeveniments solidaris. El protocol en aquests actes es refereix principalment a un codi d'organització, de manera que tothom que hi assisteix, li resulti fàcil, còmode i respectuós. Per cert, "Els encants d'Unicef" destinen els diners recaptats a programes de millora de l'accés als serveis bàsics al Congo.

 • Gala MET i diferents desfilades

  Flavio Muñoz, el nostre dissenyador i crític de moda de capçalera, ens parla de la Gala Met, de les desfilades de Louis Vuitton, de Prada i molt més!!

Facebook