ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Mònica Llorens, la roba i l’estiu

  La moda en forma de roba, complements, sabates i les seves diferents formes, modalitats i colors és el que ens explica i transmet Mònica Llorens de Yons Andorra.

 • Com escollir vestit de bany segons el nostre cos

  Per a algunes persones el moment de triar el vestit de bany, ja sigui banyador o biquini a les dones i banyador per als homes, es converteix en un moment delicat. De sobte comencem a voler amagar “coses”, com ja hem parlat moltes vegades, tornem a centrar-nos en allò que no ens agrada. Així que, potenciem el que sí que ens agrada i anirem a la platja o a la piscina amb una actitud més segura i confiada. Forma, línies, volums i colors amb Tamara Salvatierra.

 • Relació entre les xarxes, les influencers i les marques

  A les xarxes socials les marques han hagut, ja fa temps, de buscar noves formes d’arribar al públic. L’opinió positiva dels consumidors s’ha convertit en un factor essencial per les marques per tal de captar nous clients. Segons alguns estudis els blocs es situen com a font d’informació més influents en les decisions de compra amb un 49%, és per aquest motiu que cada vegada s’opta més per involucrar els influencers en una estratègia de màrqueting. Marta Barnils Coach executiva i Assessora d'Imatge Professional ens parla de la relació entre les xarxes, les influencers i les marques.

 • Aconseguir que la casa ens cuidi

  La Marta D.Cardoner de Nimout introdueix conceptes com ara la cura de la casa per convertir-la en un espai que ens ajudi a cuidar-nos. La decoració i el tractament dels diferents espais són elements a tenir en compte per fer-ho.

 • Seguir les tendències i adaptar-les al nostre estil

  Mònica Llorens de Yons Andorra ens explica com seguir les tendències i adaptar-les al nostre estil. Atents i atentes perquè no hem de predre el nostre estil per seguir la moda, podem anar a la moda ammb el nostre particular estil.

 • Estratègia digital i marca personal

  Marca personal i estratègia digital és del que ens parla Marta Barnils coach executiva i assessora d'imatge professional. Pel que fa a la marca personal, cal saber qui som, què volem i que podem fer en coherència amb els nostres valors, això ens ajudarà a diferenciar-nos d’altres professionals i posicionar-nos. I en referència a l’estratègia digital, habilitats, qualitats i lideratge.

 • Canvi d'armari amb Tamara Salvatierra

  Canvi d'armari: l’ajuda definitiva per fer-ho com una professional!! Si cada vegada que has de fer el canvi d'armari se't fa una muntanya, amb alguns trucs ho faràs al nivell de les professionals de l'ordre. 4 passos per fer el canvi d'armari amb Tamara Salvatierra assessora d’imatge.

 • Primeres compres estiuenques

  Comencem a omplir l'armari de cara a aquest estiu 2022 amb Mònica Llorens que ens dona un reguitzell de consells de les peces de roba imprescindibles. Vestits, colors, pantalons, calçat, complements...

 • Looks per a Setmana Santa

  Guax Torrallardona de G de Guax ens detalla els looks que es portaran més aquesta Setmana Santa. Vestits llargs estampats o d’un sol color, rebeques, pantalons palazzo, bruses i complements com un cinturó o un foulard que canvien el nostre look donant-li un altre aire.

 • Com fer una maleta de viatge per a una setmana

  Encara que, a simple vista, pugui semblar que preparar l'equipatge no té cap secret, la veritat és que fer-ho correctament té el seu art. Mònica Llorens ens dona els millors consells sobre com fer una maleta de viatge per a una setmana on càpiga tot i res hi falti. Segueix les seves recomanacions i veuràs com el teu viatge serà fantàstic des del primer minut.

Facebook

Twitter