ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Mònica Llorens ens posa de moda

  Mònica Llorens, gerent de Yons Andorra (botiga de moda), vol que aprofitem i allarguem l'estiu amb les noves tendències. Com podem allargar aquest estiu? La resposta amb la Mònica. Recordem els seus directes a Instagram, l'horari de la botiga i tot el que hi podem trobar.

 • Vestir amb valors, la moda i el reciclatge, amb Mercè Miquel i Carme Rovira

  La col·laboradora Mercè Miguel i la professora de l'aula de costura de Sant Julià de Lòria, Carme Rovira, ens parlen de la moda i el reciclatge. Aquests dos conceptes poden anar de la mà, per això Miguel dura a terme una conferència a Sant Julià de Lòria.

 • Tendències estiuenques, amb G de Guax

  Des de G de Guax, Guax Torrallardona, ens parla de les tendències per aquest estiu. Texans, 'crochet' i els collars de perles són alguns elements a tenir en compte els pròxims mesos.

 • La maleta segons el destí, amb Mònica Llorens

  Platja, muntanya o turisme rural, la maleta pot variar molt segons el destí que escollim per les nostres vacances. La Mònica Llorens ens dóna alguns consells per ser més pràctics a l'hora de fer-la.

 • Com fer la maleta, amb Tamara Salvatierra

  Fer la maleta per anar de vacances pot convertir-se en una autèntica odissea, la Tamara Salvatierra ens dóna alguns consells per fer-nos la vida més fàcil.

 • Superar una entrevista de feina amb èxit, amb Marta Barnils

  Les entrevistes de feina solen ser un tràngol difícil per a molts, per això la 'coach' executiva i l'assessora professional d'imatge, Marta Barnils, ens dóna alguns consells per superar-la amb èxit.

 • Compartir armari, amb Mònica Llorens

  Mares i filles poden compartir armari? L'especialista en el món de la moda, Mònica Llorens, ens apropa el que és una realitat per a moltes famílies i ens desgrana alguns consells per fer-ho.

 • Colors i combinacions de colors amb Tamara Salvatierra

  Volem estar segurs a l’hora de fer combinacions de colors i la Tamara Salvatierra ens dona aquesta seguretat amb una sèrie de consells. Parlem de colors càlids i freds, lluminosos i opacs, els pastel, els neutres, els bàsics!!, amb aquesta base la Tamara aconsegueix que tinguem les coses, i els colors, més clars.

 • Reinventar-se en l'inici de la post-pandèmia

  Marta Barnils, Coach executiva i Assessora d'Imatge Professional, ens dona eines per ajudar-nos en el comportament que hem de desenvolupar en aquest inici de post-pandèmia.

   

   

   

 • Importància dels detalls i complements amb Mònica Llorens

  Mònica Llorens, especialista en el món de la moda, ens acosta la importància dels detalls i diferents complements per a aquesta temporada. Recordeu que cada dijous a les 21:30h. teniu un directe de la Mònica a trendandsweet a Instagram.

Facebook

Twitter