ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Imatge, saber estar i més amb Mercè Miguel

  Mercè Miguel, ens ha ajudat al llarg de la temporada amb la nostra imatge i en saber estar. Saber estar a casa quan tenim convidats i com ens hem de vestir per molt que estiguem a casa, saber estar quan ens conviden a un esdeveniment i quina és la roba més escaient per a l'esdeveniment en qüestió, tanquem temporada amb Mercè Miguel fent un repàs a tot plegat.

 • Marta Barnils es reinventa

  Marta Barnils, Coach executiva i Assessora d'Imatge Professional, ens dona eines per ajudar-nos en el que hem de fer un cop anem deixant enrere la pandèmia mundial provocada per la Covid-19.

 • La màgia de l'ordre amb Marta Barnils

  Parlem amb Marta Barnils, que ofereix serveis d'assessoria d'imatge personal/professional i estilisme emocional, del que aporta la màgia de l'ordre (sistema Marie Kondo) i de l'armari mental. Aprofitem per fer un comentari vers l'estilisme emocional.

 • Influència dels influencers amb Nidia Roldan

  Nidia Roldan és responsable de màrqueting i comunicació i al Becaris ens ajuda a entendre molt millor tot el que rodeja les xarxes. Aquesta intervenció la centra en els/les influencers i la seva influència.

 • Protocol social per a joves amb Mercè Miguel

  Protocol social per a joves és un manual realista i pràctic amb l'objectiu de resoldre els dubtes que es plantegen les noies i nois entre onze i disset anys pel que fa a les relacions socials, oferint un guió segur per afrontar moltes situacions que posen als adolescents en dificultats i fomentar comportaments basats en la cortesia i el respecte als altres. Intenta transmetre el missatge: "tot és més agradable, saludable, convenient i fàcil si saps com comportar-te".

 • Setmana de la moda de Milà amb en Flavio

  El sentit homenatge a l'artesania italiana de Dolce & Gabbana, Giorgio Armani crea una col·lecció plena de 'notes de vellut' per embolicar la tardor 2020, els excessos metal·litzats i cenyits regnen en la col·lecció de Versace, torna el Prada més clàssic amb tots seus codis, això i més amb el nostre artista i dissenyador Flavio.

 • Marta Barnils i la primera impressió

  Per la forma d’actuar, parlar o reaccionar de les persones intuïm la seva manera de ser, ens imaginem els seus valors, estil de vida, caràcter, etc. Conscients o no aquesta primera idea inicial, positiva o negativa, que deduïm de les persones o empreses ens condicionen en la seva valoració i comportament. Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge, també ens parla de la seva importància per a l’èxit professional.

 • Nídia Roldan i els reptes virals

  Nídia Roldan és responsable de màrqueting i comunicació i ens fa una reflexió al voltant dels reptes virals que ens trobem a la xarxa. Molts d'ells són perillosos i fin i tot ataquen a la nostra salut. També ens porta reptes "simpàtics". No deixeu passar l'oportunitat de conscienciar-vos del que representa un repte viral, no tot val.

 • Esdeveniments per captar fons amb Mercè Miguel

  L'organització de diferents esdeveniments per aconseguir fons és del que ens parla Mercè Miguel. Hem de tenir clara la finalitat de l'esdeveniment, establir un pressupost i marcar un objectiu, determinar el públic al qual ens dirigim i promocionar l'esdeveniment són elements clau, però n'hi ha més, Mercè Miguel en té la resposta.

 • L’Alta Costura i els vestits dels Goya amb en Flavio

  La Haute Couture s’acaba de vestir de llarg. Amb en Flavio fem un repàs a la cita més ineludible del món de la moda, la setmana de l'Alta Costura de París. També ens mirem la catifa vermella de l’entrega del premis Goya del cinema espanyol.

Facebook

18.204.55.168