ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Els encants d'Unicef

  Mercè Miguel aprofitant "Els encants d'Unicef", que es duran a terme demà 23 i divendres 24 al Tulip In Andorra - Delfos Hotel d'11:00h. a 20:00h., ens parla de l'organització d'esdeveniments solidaris. El protocol en aquests actes es refereix principalment a un codi d'organització, de manera que tothom que hi assisteix, li resulti fàcil, còmode i respectuós. Per cert, "Els encants d'Unicef" destinen els diners recaptats a programes de millora de l'accés als serveis bàsics al Congo.

 • Gala MET i diferents desfilades

  Flavio Muñoz, el nostre dissenyador i crític de moda de capçalera, ens parla de la Gala Met, de les desfilades de Louis Vuitton, de Prada i molt més!!

 • Armari ideal, ordenat i efectiu

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens dona directrius, ajuda i eines per aconseguir el nostre armari ideal, ordenat i efectiu!!

 • Comunicació i màrqueting digital amb Diana Pérez

  Diana Pérez, community manager al igual que Nidia Roldan, continua interpretant mètriques i estadístiques, tema encetat per la Nidia i que requereix d'una segona part. Per aquest motiu parlem del ROI (Return Over investment) que representa una eina per analitzar el rendiment que l'empresa té des del punt de vista financer. Gràcies a una correcta interpretació de les mètriques en xarxes socials, et resultarà fàcil explicar el ROI a caps i clients.

 • Com saber la repercussió de les nostres publicacions

  Nidia Roldan, community manager, ens ensenya i aclareix el concepte de la repercussió de les nostres publicacions a la xarxa.

 • Com fer la maleta de Setmana Santa sostenible

  Mercè Miguel ens ensenya, ens deixa consells i maneres de fer la maleta de Setmana Santa per tal de fer-la sostenible i prenguem nota per a futures maletes!!

 • Actualitat i notícies del món de la moda

  Flavio Muñoz, dissenyador i artista del país col·labora al programa per tal de fer-nos arribar les darreres tendències i últimes notícies del món de la moda.

 • El perfil de l'usuari a internet

  Diana Pérez, la nostra Community Manager i experta en comunicació i màrqueting digital ens parla del perfil de l'usuari a internet a Andorra.

 • Marta Barnils i la roba

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens parla de moda. Ens proposa aconseguir la nostra millor versió i que ens sentim a gust!! Per aquesta raó avui ens parla de les talles de roba i de les conseqüències d'escollir bé o malament.

 • Comunicació i màrqueting digital amb Nidia Roldan

  Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, torna un cop més al "Becaris" per tal d'ajudar-nos a optimitzar la nostra navegació en qualsevol de les xarxes socials, ja sigui de manera particular com de manera més comercial.

Facebook