ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • Mònica Llorens, moda, complements i accessoris

  Mònica Llorens ens ve a mostrar les tendències actuals gràcies als estilisme que crea ella mateixa i que ella mateixa mostra. També parlem del blog on hi tenen cabuda escrits de decoració, de viatges, de bellesa o d'experiències personals, entre d'altres.

 • Suma’t al dia de la Infància redecorant l’aparador del teu comerç de color blau

  REIMAGINA un món millor per als infants i afegeix-te al Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, Mercè Miguel ens explica que l'entitat ha inclòs en el seu Concurs d’Aparadors de Nadal que realitza cada any un PREMI ESPECIAL concedit per Morabanc per a l’aparador que es guarneixi de color BLAU, dins de la celebració del “Dia de la Infància” aquest 20 de novembre.

 • Upcycling amb Karla Guinot

  Què és l’”upcycling”? Si no ho saps, no pateixis!, ens en fa cinc cèntims la Karla Guinot. Amb la Karla ja sabeu que aprofitem, reciclem, reutilitzem, transformem i per sobre de tot ens divertim fent-ho.

 • Com ser productiu amb el teletreball

  Marta Barnils, Coach executiva i Assessora d'Imatge Professional, ens marca unes pautes per tal de que les tasques que duem a terme mitjançant el teletreball siguin productives i no se'ns facin feixugues.

 • Tendències i venda en línia, amb Guax Torrallardona

  La pandèmia sanitària ha portat a moltes empreses de roba a vendre en línia. Parlem d'això i noves tendències amb Guax Torrallardona.

 • Moda de quarantena, amb Karla Guinot

  La nostra experta en moda 'vintage', Karla Guinot, ens apropa el 'look quarantena'.

 • Imatge corporativa, amb Marta Barnils

  Sabríeu definir què és una imatge corporativa? Doncs, la nostra coach Marta Barnils ens ho explica.

 • Trobar el nostre estil, amb Katya Muir

  Com podem trobar el nostre estil i allò que més ens convé, l'estilista Katya Muir ens dóna alguns consells.

 • La moda "vintage", amb Carla Guinot

  La propietària de la botiga 'Barbarella Vintage Andorra', Carla Guinot, ens descobreix la moda "vintage" i les diferents combinacions que més es porten aquests dies.

 • Com crear una marca personal, amb Marta Barnils

  El concepte de marca personal està cada cop més al nostre ideari, però sabem com crear-ho? La nostra 'coach' particular, Marta Barnils, ens explica com fer-ho.

Facebook

35.153.39.7