ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Black Friday amb Guax Torrallardona

  El Black Friday se celebra el quart divendres de novembre. Moltes botigues, lluny de limitar-se a posar les seves ofertes durant un sol dia o el cap de setmana, avancen les promocions al cap de setmana previ, les estenen a tota la setmana i fins i tot les allarguen més enllà. Analitzem al Black Friday amb Guax Torrallardona.

 • Idees per vestir-te aquest Nadal

  Ja és novembre i ens hem de començar a preparar per a una de les dates més boniques de l'any, el Nadal. Hem passat un parell d'anys durs amb la pandèmia, per això tots tenim moltes ganes de celebrar, de reunir-nos amb familiars i amics i lluir-nos. Mònica Llorens ens ajuda a estar impecables i a la moda aquest Nadal.

 • Colors tendència de tardor amb Tamara Salvatierra

  Aquesta temporada ja hem vist que es repeteix una de les tendències que s'han introduït des de fa un parell de temporades, aquesta tendència és el color!!. I és que tot i que estem acostumats a que quan arriba el fred els colors que predominen són els negres, grisos, marrons… aquest any, una altra vegada, tornem a veure molt de color a les botigues. Sembla que la moda té ganes de celebrar o transmetre aquest optimisme que estem perdent des del 2020, i a nosaltres ens transmet l’optimisme Tamara Salvatierra.

 • Eficiència del servei al client

  Un bon emprenedor ha de combinar de manera adequada eficàcia i eficiència per aconseguir els més alts índexs de productivitat en el seu negoci. En aquest cas, ens centrem en l'eficiència com un valor per aconseguir els millors resultats de la nostra empresa amb la menor quantitat possible de temps i diners, o simplement, traient el màxim profit als nostres recursos disponibles. Ens en parla Marta Barnils, Coach executiva i Assessora d'Imatge Professional.

 • Estil i personalitat a l’hora de vestir

  L'estil parla per tu, i si no tens definit quin és el teu pots estar caient en errors i potser transmets missatges erronis sobre qui ets, quina és la teva personalitat i quins són els teus objectius. Si t'interessa conèixer una mica més aquest tema i descobrir quin és el teu estil per potenciar-lo al màxim, escolta tot el que ens explica Guax Torrallardona.

 • Anem de compres i buscant noves tendències

  Ha arribat, perquè ja frissàvem, el moment de renovar l’armari, de comprar aquelles botes que fa tant temps que tens al cap o aquell abric, que et fa falta... guarda la roba que ja no et posaràs i donem la benvinguda a l’hivern amb Mònica Llorens.

 • Com trobar un estil que s’adapti a la teva vida

  Tamara Salvatierra a més de ser "personal shopper" és professional en imatge personal i corporativa i ens ajuda amb els nostres “looks”. En aquesta ocasió, sota la premissa com trobar un estil que s’adapti a la teva vida i la seva frase “Les peces han d'encaixar en tu i no tu a les peces” ens fa veure que potser no podem vestir com volem sinó com «vivim». A la Tamara la podeu trobar a http://www.xn--diseatuimagenpersonal-fbc.com/ , també a www.diseñatuimagenpersonal.com i a l’Instagram disenatuimagenpersonal

 • Intel·ligència emocional amb Marta Barnils

  John Mayer i Peter Salovey, professors de la Universitat de Yale defineixen la IE com “l'habilitat per percebre, valorar i expressar emocions amb exactitud; l'habilitat per accedir i/o generar sentiments que facilitin el pensament; l'habilitat per comprendre emocions i el coneixement emocional i l'habilitat per regular les emocions facilitant un creixement emocional i intel·lectual.” Marta Barnils ens explica les claus per aconseguir intel·ligència emocional.

 • Vendre vers assessorar amb G de Guax

  El venedor té la seva meta a obtenir diners, l’assessor vol veure un client satisfet. Avui dia, les persones busquem que un producte o servei resolgui les nostres necessitats però també busquem l'atenció, l'actitud i l'assessorament del venedor que ens faci sentir segurs del que comprem. I això és el que es fa a G de Guax i ens ho detalla la seva responsable.

 • Armari d'entretemps

  Mònica Llorens de YONS Andorra ens desvetlla i ajuda a saber quines són les peces de roba indispensables què hem de tenir a l'armari per aquestes dates que tant aviat fa calor com ens arriba una mica de fresca. Més que un canvi d'armari, pròpiament dit, el que caldria és fer mig canvi d'armari!!

Facebook

Twitter