ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Marta Barnils i la imatge a les xarxes socials

  Quina importància té una bona imatge a les xarxes socials per a la teva empresa o a nivell personal? El debat està obert, reflexionem conjuntament amb Marta Barnils (coach personal i assessora d'imatge professional), sobre la imatge que transmetem a través de les xarxes socials i com tractem la imatge de les altres persones. La identitat digital són les dades, publicacions, imatges i arxius amb les quals altres persones ens poden conèixer per Internet i que són un reflex virtual de la nostra identitat. Hem de tenir cura de les fotos que publiquem, de la mateixa manera que hem de vigilar qui pot accedir a les nostres imatges.

 • La moda i en Flavio

  El dissenyador, pintor, artista en definitiva Flavio ens visita per ajudar-nos amb la moda, un món tan fàcil com complicat. En aquesta ocasió posa la vista en la catifa vermella dels Globus d’Or.

 • Flavio i el Nadal

  Quina roba ens hem de posar per Nadal, Cap d'Any, i en funció dels nostres compromisos nadalencs?, com hem de decorar la casa?, com hem de parar la taula?, en Flavio ens dona resposta a aquestes i altres preguntes.

 • Marta Barnils i el Nadal

  Marta Barnils, Coach executiva i Assessora d'Imatge Professional, ens ajuda amb la roba més idònia per aquestes festes nadalenques. Saber vestir i tendències per aquestes dates.

 • Sharon Corr vestida a la gala Vanity Fair per Flavio

  Amb un vestit que combinava lila, vermell i negre. Un disseny atrevit i gens fàcil de fer, així es va poder veure a Sharon Corr a la gala de Vanity Fair. Un vestit dissenyat pel gran Flavio, que ens explica el mateix Flavio al Becaris.

 • Diana Pérez i les xarxes

  Diana Pérez, community manager, ens explica les anècdotes del vocabulari i el tracte que fem servir quan ens adrecem a un community manager. L'atenció al client és el fil conductor de la xerrada que mantenim amb la Diana.

 • Flavio, l'hivern i l'abric

  Flavio i el món de la moda, les tendències a debat què es porta, quins colors, quines teles?, i la peça estrella de l’hivern… l’abric.

 • Canviar antics patrons d'imatge amb Marta Barnils

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional ens explica l'estilisme emocional. Es tracte d'un reequilibri on l'objectiu és facilitar a la persona que el vol duu a terme canviï els antics patrons d'imatge.

 • Tendències a les xarxes pel 2020

  Nidia Roldan, experta en comunicació i màrqueting digital, ens detalla una llista de tendències, que ja hauríem d'estar aplicant a les nostres xarxes socials, però que per aquest proper 2020 ja seran indispensables per aconseguir ser més visibles amb el públic que ens interessa.

 • Diana Pérez s'enreda amb les xarxes... socials

  Trucs, dreceres, optimització, això i més amb Diana Pérez, especialista en xarxes socials.

Facebook

3.233.219.101