Becaris

Comparteix:

Becaris : Tendències

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Què emportar-se i què comprar on anem de vacances

  Quina és la roba que ens hem d’endur per a les nostres vacances i si ens enamorem d’alguna peça en el lloc on passem les nostres vacances, què és el que he de comprar? Guax Torrallardona de G de Guax ens en dona resposta.

 • Què no pot faltar a la maleta aquest estiu

  Mònica Llorens de YONS Andorra ens dona idees, pautes i ajut a l’hora de fer la maleta per marxar de vacances.

 • Benestar emocional a l'empresa

  Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, en aquesta nova intervenció posa la seva mirada en el benestar emocional a l'empresa.

 • Tamara Salvatierra ens prepara la maleta per marxar de vacances

  Estàs a punt de marxar de vacances i no saps com fer-ho perquè entri tot dins la maleta? La Tamara Salvatierra ens dona uns tips imprescindibles per evitar excés de roba i de pes. Diu que el més important és la planificació, tenir en compte el lloc on anem, i deixar de banda els per si de cas.

 • La moda i la seguretat femenina, amb Guax Torrallardona

  La Guax Torrallardona ens explica la relació directa entre la moda i la seguretat femenina pròpia. Aprofitem per fer un repàs a la història, als canvis que s'han anat produint al llarg dels anys, i com es percep actualment en la nostra societat. Recuperem tendències, els afegim més significats i molt més.

 • Quan ja hem canviat l'armari i torna el fred

  La temperatura tornarà a pujar, patim uns daltabaixos que fa que la roba d’hivern que ja hem guardat la trobem a faltar. En aquesta dansa entre jaquetes i tirants, moltes i molts necessitem l’ajuda de Mònica Llorens de YONS Andorra amb l’armari i la roba que ens fa falta en aquests dies tan inestables.

 • Bàsics quan no saps què posar-te, amb Guax Torrellardona

  Guax Torrellardona, gerent de G de Guax, ens resol alguns dubtes quan no sabem què posar-nos.

 • Salari emocional amb Marta Barnils

  El que sempre és possible són millores organitzatives i en les condicions laborals "oferint als treballadors salari emocional", és a dir, "millores en les condicions perquè estigui més content". Marta Barnils, coach executiva i assessora d'imatge professional, ens dona les claus del salari emocional.

 • Tendències estiu 2023

  Mònica Llorens de Yons Andorra ens porta les tendències d'aquest estiu 2023. Llenceria, denim, el verd, el taronja, el calçat, el biquini... tot el que ens fa falta per a aquest estiu per està a la moda amb Mònica Llorens.

 • Alguns colors tendència per a aquest estiu i com combinar-los

  La primavera ens comença a marcar els colors que es portaran al llarg dels mesos de més calor, Tamara Salvatierra, entre d’altres assessora d’imatge, ens explica quins són alguns d’aquests colors i com els podem combinar. Atenció que a més ens detalla un taller presencial que durà a terme la setmana vinent!!

Facebook

Twitter