ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : frikis

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Les explosions al cinema, amb Jonathan González

  El president de Frikis Andorra, Jonathan González, ens parla de les explosions al món del cinema. Ciència-ficció, terror i molta acció, aquests són els principals gèneres on es poden veure explosions, però també hi ha alguna sorpresa.

 • La companyia de videojocs SEGA, amb Jonathan González i Joao Lima

  El president de Frikis Andorra, Jonathan González, ens apropa la història d'una de les videoconsoles més emblemàtiques de les darreres dècades, SEGA. A més, també parlem amb el Joao Lima que va visitar el parc temàtic al Japó.

 • Les principals novetats del maig, amb Jonathan González

  El president de Frikis Andorra, Jonathan González, ens apropa les novetats d'aquest mes pel que fa a series, pel·lícules i videojocs. A més, també parlem del dia de l'orgull friki i el dia de la tovallola.

 • Monstres més emblemàtics del cinema

  Jonathan González, president de l’Associació Frikis Andorra, es fixa amb els monstres que hem pogut veure a la gran pantalla. Protagonisme doncs per a King Kong, Alien, Godzilla...

 • Dia Internacional de Llegir a Tolkien

  El 25 de març se celebra el Dia Internacional de Llegir Tolkien, així que diverses ciutats del món organitzen activitats per celebrar la destrucció de l'anell per part del petit i admirable Frodo Baggins. El seu principal objectiu és encoratjar la lectura de les obres de J. R. R. Tolkien, així com l'ús de les obres de Tolkien en l'educació i els grups literaris.

 • Jonathan González ens porta pares famosos al cine, a les sèries i als videojocs

  Demà dijous 19 de març se celebra el Dia de Pare i nosaltres ens avancem amb la visita que setmanalment ens fa el president de l'Associació Frikis Andorra, Jonathan González. En Jonathan ens porta pares que s'han fet famosos o per una pel·lícula, o per una sèrie, o per un videojoc.

 • Douglas Adams i Rolmingo amb l’Associació Frikis Andorrana

  Jonathan González, president de l’Associació Frikis Andorra, ens porta la figura de l’escriptor Douglas Adams i ens fa cinc cèntims de la tornada del Rolmingo.

 • Andorra Cosplay Everlast i el Dia de la dona

  El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides i l’Associació Frikis Andorra amb la presència de Meri Martínez ens parla de Cosplay femení.

 • Blizzcon 2021 amb Jonathan González

  El Blizzcon és l’esdeveniment més gran que du a terme la companyia de videojocs Blizzard!! És el lloc on es presenten les novetats dels seus títols i també aprofiten el dia 27 per celebrar el Dia Pokémon que enguany arriba al seu 25è aniversari i es fan diferents activitats i es poden aconseguir un munt de regals.

 • Jonathan González ens porta amors curiosos a la pantalla

  El president de l'Associació Frikis d'Andorra Jonathan González, ens descobreix amors "curiosos" en el món de les sèries, les pel·lícules i també en els videojocs.

Facebook

Twitter