ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : frikis

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Halloween 2021 amb Jonathan González

  S’acosta el dia 31 d’octubre, la nit de Halloween, i el nostre friki preferit Jonathan González ens avança tant la festa com les diferents activitats que es duran a terme al país i d'altres que podem realitzar fora de les nostres fronteres.

 • Som frikis de James Bond

  Ahir 5 d’octubre va ser el dia mundial de James Bond, demà és dia 7, i nosaltres ens posem al mig per parlar del personatge creat per Ian Fleming. Jonathan González, president de l’Associació Frikis d’Andorra ha entrat al món de l’espionatge de la mà de Bond i ens ho explica.

 • Jonathan González, Patty Bafino, el Rusc i un campionat

  Jonathan González president de l'Associació Frikis d'Andorra fa duet en aquesta ocasió amb Patty Bafino cap del servei de Joventut i Participació Ciutadana del comú d'Andorra la Vella, per tal d'explicar-nos l'organització d'un nou campionat, després de l'èxit obtingut amb el de Teken. La Patty Bafino i en Jonathan ens presenten el campionat de "Mario Kart"!! Aprofitem per descobrir l'emplaçament de "El Rusc", un espai d'informació i dinamització per ajoves de 12 a 35 anys amb unes instal·lacions immillorables.

 • El hòbbit i Jonathan González

  El passat dia 21 de setembre es celebrava el 84è aniversari de la publicació de "El hòbbit" de J.R.R.Tolkien i en Jonathan González, president de l'Associació Frikis d'Andorra ens en dona tots els detalls.

 • Jonathan González i l'Hapkido amb el mestre Ibán Miranda

  En Jonathan González president de l'Associació Frikis Andorra ens vol fer aficionar a l'Hapkido. Per aquesta raó ens porta de convidat al mestre Iban Miranda, instructor d'hapkido i un apassionat de les arts marcials que ens iniciarà en aquest esport amb les seves explicacions.

 • Jonathan González i el campió del Teken

  Jonathan González, president de l'Associació Frikis d'Andorra, ens fa cinc cèntims del concurs organitzat per l'associació al voltant del joc Teken (joc de lluita) i ens porta el guanyador del concurs, Ferri Palacio. Aprofitem per tractar l'actualitat de tots els esdeveniments que organitzen i volen du a terme.

 • Les explosions al cinema, amb Jonathan González

  El president de Frikis Andorra, Jonathan González, ens parla de les explosions al món del cinema. Ciència-ficció, terror i molta acció, aquests són els principals gèneres on es poden veure explosions, però també hi ha alguna sorpresa.

 • La companyia de videojocs SEGA, amb Jonathan González i Joao Lima

  El president de Frikis Andorra, Jonathan González, ens apropa la història d'una de les videoconsoles més emblemàtiques de les darreres dècades, SEGA. A més, també parlem amb el Joao Lima que va visitar el parc temàtic al Japó.

 • Les principals novetats del maig, amb Jonathan González

  El president de Frikis Andorra, Jonathan González, ens apropa les novetats d'aquest mes pel que fa a series, pel·lícules i videojocs. A més, també parlem del dia de l'orgull friki i el dia de la tovallola.

 • Monstres més emblemàtics del cinema

  Jonathan González, president de l’Associació Frikis Andorra, es fixa amb els monstres que hem pogut veure a la gran pantalla. Protagonisme doncs per a King Kong, Alien, Godzilla...

Facebook

Twitter