ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : frikis

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • Jonathan González i Inka Bellés fan un escape room a Sornàs

  "Sornàs 1930" aquest és l'escape room que ens presenten Jonathan González de l'Associació Frikis d'Andorra i l'Inka Bellés!! Anem a Sornàs per aconseguir ser paquetaires, ens acompanyes?, al "Becaris" hi anem!!

 • Pel·lícules que han d'arribar aquest 2021 amb Jonathan González

  Jonathan González de l'Associació Frikis d'Andorra ens porta les pel·lícules més destacades que han d'arribar al llarg d'aquest 2021, això sí, en Jonathan ho centre en les pel·lícules de superherois, Disney i alguna altra sorpresa.

 • Top de sèries, pel·lícules del 2020 i previsió 2021

  Jonathan González de l'Associació de Frikis d'Andorra ens fa un rànquing de les millors sèries, les millors pel·lícules d'aquest 2020, així com també la previsió de tot plegat per a aquest proper 2021.

 • On es va originar el Nadal i com amb Jonathan González

  Jonathan González de l'Associació frikis d'Andorra en aquesta intervenció al Becaris ens explica on i com es va originar el Nadal i ens porta un munt de videojocs en els que apareix el Nadal.

 • Activitats per a frikis i no tan frikis

  Jonathan González de l'Associació de Frikis d’Andorra ens vol fer passar unes dates nadalenques ben divertides amb diferents esdeveniments que provocaran la rauxa en els frikis i també en els que no ho són tant!! No us perdeu les propostes que ens porta en Jonathan!!

 • Dia Nacional del Dau

  Cada any, el 4 de desembre, es celebra el Dia Nacional del Dau. Es reconeix a aquest element, que molts tenim com a fetitxe, com una eina de joc antiga, els daus són peça fonamental dels jocs en general. Tenen un paper molt important en els jocs de taula, i tenen aplicacions lúdiques i educatives. Parlem del dau i d'aquesta data tan assenyalada per aquest element amb en Jonathan González.

 • La música dels videojocs amb Héctor Pérez i Jonathan González

  Héctor Pérez, professor de música, músic, compositor, creador d'Akiba Music (canal de youtube/instagram dedicat a la música i als videojocs), i al igual que en Jonathan González membre de Frikis Andorra. Parlem amb tots dos de la música dels videojocs.

   

 • Celebrem l'aniversari d'Alan Moore amb Jonathan González

  Va néixer un 18 de novembre de 1953 i al Becaris amb la col·laboració d'en Jonathan González de l'Associació de Frikis d'Andorra volem celebrar el seu natalici. Per aquesta raó en Jonathan ens fa una explicació de qui és i el que fa. Si ets aficionat als còmics, no t'ho perdis.

 • Assassin's Creed Valhalla ha enganxat al Jonathan González

  Jonathan González de l'Associació de Frikis d'Andorra ens explica la nova entrega d'Assassin's Creed... Valhalla. Perquè enganxa tant?, què ens hi trobarem? Voleu jugar amb el jonathan?, doncs estigueu atents!!

 • Alícia al país de les meravelles, amb Jonathan González

  El president de Frikis Andorra, Jonathan González, celebra els 155 anys del llibre 'Alícia al país de les meravelles'.

Facebook

3.237.205.144