Becaris

Comparteix:

Becaris : frikis

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • La temporada friki

  Jonathan González president de Frikis Andorra ens fa un repàs i recordatori de diferents temes que hem tractat al llarg de la temporada al programa. No us ho podeu perdre!!

 • El Museu del Còmic, les nits i els dimecres friki

  Jonathan González president de Frikis Andorra ens posa en contacte amb Marc Huguet, responsable del Museu del Còmic, per tal de que ens expliqui el que trobem al museu, les Nits d'estiu al Museu del Còmic i, atenció!! els dimecres friki durant el mes d’agost es traslladen al Museu del Còmic.

 • Aniversaris d'‘Els caçafantasmes’, ‘Els Goonies’ i ‘Gremlins’

  Jonathan González, president de Frikis Andorra ens fa partícips de tres grans aniversaris. Tres pel·lícules que més d’un i una ja té catalogades com a referents i/o clàssics del setè art, en Jonathan ens parla dels aniversaris d'"Els caçafantasmes", "Els Goonies" i "Gremlins".

 • L’Esport City League amb David Martínez

  David Martínez és vicepresident de Frikis Andorra i juntament amb la seva parella Meri màxims responsables del canal de twich “Everlastream”. En David ha estat caster a l’esdeveniment de What You Play “Esport City League” i ens explica la seva experiència i què és l fet de caster.

 • Competicions What you play

  Jonathan González, president de Frikis Andorra i Manel Guerrero director de What you play, empresa andorrana dedicada a l’organització de competicions professionals d’eSports. Aquest cap de setmana s'ha disputat una competició amb protagonisme de What you play i ens ho expliquen ambdós.

 • Descobrim els secrets de MOVLAV

  En David Murias i el Jonathan González comenten els principals detalls del MOVLAV, un moviment social i educatiu juvenil de Sant Julià de Lòria. A més, també donen alguns detalls de les activitats que es faran properament.

 • Tatuatges i molt més

  Jonathan González, president de Frikis Andorra, ve acompanyat de David Vallejo Domingo que ha obert un centre de tatuatges "Crow Valley" on a més hi vol fer activitats amb artistes del país, música, art, venda de llibres...

 • Dia d’Star Wars

  El 4 de maig, fans i simpatitzants d’Star Wars celebren el Dia d’Star Wars, una data per homenatjar els personatges, la història i el rerefons de la saga creada per George Lucas. Amb tal efemèride en Jonathan González president de Frikis Andorra, ho té clar... que la força t'acompanyi!

 • Superherois de parla catalana

  Jonathan González president de Frikis Andorra ens porta a Humberto Thomas creador de superherois de parla catalana!! I com no pot ser d’altra manera hi trobem el Capità Andorra!!, també en trobem a ses illes, ens ho explica i detalla tot plegat ell mateix. A més l’Humberto ha creat el seu propi segell, Senyera Studios.

 • Dia Internacional del Petó

  Jonathan González president de Frikis Andorra commemora el Dia Internacional del Petó. Ho fa amb diferents tipus de petons i petons emblemàtics tant dins del cinema com fora del setè art.

Facebook

Twitter