ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Els llops sempre tornen de Jaume Ollé

  La nit del 24 de març de 1944, un bombarder alemany es va estavellar a les muntanyes pallareses, prop d’Enviny. Només es va trobar un tripulant mort a la cabina, totalment calcinat. A dia d’avui, la seva història encara és un misteri. Els llops sempre tornen relata les aventures que s’amaguen rere aquest avió accidentat i ens obre la porta a conèixer les relacions internacionals que es van teixir durant la II Guerra Mundial. És una novel·la històrica apassionada, plena d’acció i intriga i carregada de misteris que el lector descobreix pàgina rere pàgina. La novel·la està basada en fets reals.

 • Actuació del tenor Beczala a Andorra amb Josep Maria Escribano

  Demà 22 de gener a les 20:00h. al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, actuació a la Temporada de Piotz Beczala, considerat com un dels millors tenors del moment. En Piotz Beczala estarà acompanyat de la pianista Sarah Tysman. Ens en dona tots els detalls Josep Maria Escribano, director artístic de la Temporada.

 • Bones Companyies i els gossos de raça petita

  Sílvia Peris de Bones Companyies posa l'accent en els gossos de raça petita. Ens en parla i trenquem el gel amb dues preguntes, cal realment una alimentació especial pels gossos de raça petita?, tenen els mateixos requeriments nutricionals? Les respostes al Becaris.

 • Clàssics del teatre amb L'Animal Escola de Teatre

  Irina Robles i Juanma Casero, de L'Animal Escola de Teatre, ens expliquen clàssics del teatre de manera desenfadada i ens exposen curiositats i detalls. Com és habitual fem agenda, GARSES: 29 de gener. De la Cia.Andandarà. A Madrid: ‘Prostitución’, coproducció de l’ENA, a Barcelona: 'La importància de ser Frank' torna a fer temporada al Teatre Poliorama, i a la secció Teatre fora el teatre: la peli "Romeo y Julieta" de Ceffirelli.

 • L'Escudella tota una tradició

  Albert Roig ens parla de tradicions. Aquesta setmana és clar que hem de parlar de l’Escudella. Juntament amb l’Albert ens visita en Teo Armengol, membre i tresorer de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.

 • Mossèn Pepe Chisvert i la festivitat de Sant Antoni i Sant Sebastià

  A la parròquia laurediana l'escudellada es celebra per Sant Sebastià, ja que fa honor a la germandat que porta el seu nom. però parlem del què significa Sant Sebastià a Sant Julià de Lòria i també aprofitem per parlar de Sant Antoni. Mirar-nos al mirall i observar les nostres accions són temes recurrents al costat de mossèn Pepe Chisvert.

 • La raó de l'any de traspàs amb Florenci Pla

  Florenci Pla, professor de la Universitat d'Andorra, ens explica la raó de l'any de traspàs. Per què cada quatre anys el febrer té 29 dies?, i per què el febrer i no un altre mes?, quan es van establir els anys de traspàs?, aquestes i d'altres qüestions, com quins efectes té l'any de traspàs i quan celebren l'aniversari els nascuts el 29 de febrer, són les que traslladem al professor Florenci Pla.

 • La mascota i l'arribada d'un nadó a casa

  Eugènia Comas. etòloga de Bones Companyies, ens dona consells, eines i ajuts per l'arribada d'un nadó a casa quan tenim una mascota. Com poden fluir les coses?, què hem de fer per tal de que nadó i mascota tinguin una bona relació? Les respostes amb l'Eugènia.

 • Tota la neu amb Elton Torrown

  Elton Torrown, el nostre home de les neus, ens apropa tot el que envolta el món de l'esqui, Una bona esquiada, activitats als camps de neu i més amb Elton Torrown.

 • Cap de setmana amb Rockòdrom

  Santi Casas, cap visible del Rockòdrom, ens convida i explica el cartell que ens ha preparat per aquest cap de setmana. Avui i demà al Complex Tabola, a més ens ofereix una exposició que de ben segur farà les delícies dels que la visiteu.

Facebook

3.233.219.101