ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • El món del teatre amb L'Animal Escola de Teatre

  Al llarg de la temporada la visita d'Irina Robles i Juanma Casero, màxims responsables de L'Animal Escola de Teatre, han fet que ens apassionéssim pel teatre. Ens han portat clàssics, musicals, les obres de teatre que hem pogut veure tan dins com fora de les nostres fronteres i pel·lícules o sèries que d'una manera o altra parlen de teatre, o si més no hi estan relacionades. Ens acomiadem, desitjant que sigui un fins setembre!!

 • La muntanya i les activitats a fer-hi amb Xavi Bonatti

  Xavi Bonatti, Guia d’Alta Muntanya,instructor de submarinisme i monitor d’esquí, i a més fundador de la companyia de serveis de muntanya i submarinisme www.xavibonatti.com. és qmb qui parlem de projectes i activitats per aquest estiu, de com ha afectat l’aturada causada per la pandèmia, dels nous protocols i de projectes alpinístics.

 • Irina Robles, Juanma Casero, Alfons Casal i la JOCAND

  La directora artística de la Jove Companyia Nacional, Irina Robles i Juanma Casero, l'altre director artístic, encapçalen la JOCAND, parlem amb ambdós d’aquest nou projecte amb el qual l'ENA surt del confinament i nosaltres aprofitem per tenir també al «Becaris» a un dels directors de l'Escena Nacional d'Andorra, Alfons Casal. La JOCAND neix amb l’ambició de promocionar el jove talent andorrà i professionalitzar el sector de les arts escèniques des de la base.

 • La residència Albó i el Covid-19

  Amb la directora de la residència Albó, Elisabeth Tugues, parlem de com s'ha viscut la pandèmia de la Covid-19. Com l'han viscut els professionals, els residents, les famílies i els tutors, també ens interessem per les mesures que s'han aplicat, el dia a dia, els protocols, la tornada a l'activitat i quin balanç en fan.

 • Amb Alfred Llahí, parlem de pa

  Sí, el pa nostre de cada dia, aquell que es feia abans a Andorra, que en temps passats mancava i que avui, esperem que no. Anècdotes, tradicions, curiositats, fets històrics... un dia per parlar d'allò que ha acompanyat els humans i ha estat tan cobejat en temps de guerres des de temps immemorials: el pa!

 • El nostre gos té ansietat per separació

  Eugènia Comas, etòloga de Bones Companyies, ens vol ajudar i ens ofereix eines i punts a tenir en compte per a saber si el nostre gos té ansietat per separació.

 • Estudiar art dramàtic i molt més amb L'Animal Escola de Teatre

  Amb l'Irina Robles i el Juanma Casero de L'Animal Escola de Teatre, parlem dels joves que volen estudiar art dramàtic i de com son les proves d'accés per accedir a les escoles de teatre. Donarem algunes eines per afrontar aquestes proves. A l'agenda farem una ullada a les propostes de la Sala Online del Teatre Lliure (lectures dramatitzades, clàssics per a criatures) i pel que fa a l'audiovisual parlarem de la sèrie 'El ministerio del tiempo' i de com ens ensenya el teatre en diferents moments històrics.

   

 • Tradicions amb Albert Roig, Diada de Canòlich

  Pujar a Canòlich el dia de la festivitat de la Mare de Déu és més que una tradició, hi ha altres activitats lligades a aquesta data, ho recordem tot amb Albert Roig.

 • Entrevista Marta Alberch: Sempre presents.

  Un plaer avui el que tenim de poder conversar uns minuts amb la directora d'UNICEF Andorra, Marta Alberch. Unicef ha fet molts passos des del passat 13 de març quan va començar el sidral.La lluita contra la Covid-19 ha passat per temes com els recursos educatius, el donatiu de mascaretes, la campanya gols X Unicef o el seu canal de TV a Instagram. De tot plegat en parlem al Becaris.

 • Albert Villaró i la història

  Albert Villaró, director del CEHIP (Centre d'Estudis Històrics i Polítics) , ens porta de nou una part de la història del país!! Una recomanació, no us perdeu la intervenció de l'Albert si us agrada la història o teniu una mínima inquietud per conèixer la història del país i fets curiosos relacionats amb aquesta història.

Facebook

18.204.55.168