ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Ayla Framis i la cançó de l’estiu d’RTVA

  «Temps de tornar» d'Ayla Framis és la cançó guanyadora per la campanya d'estiu de Ràdio i Televisió d'Andorra d'enguany. La jove cantautora de 19 anys ha fet la composició en els darrers mesos inspirant-se en què és l'estiu per als adolescents. Exposa que va rebre la notícia amb molta emoció i que té ganes de posar-se a treballar per oferir una versió completa.

 • Judit Pallarés i AUTEA

  L’acreditació d’Autea com a entitat prestadora de serveis socials i sociosanitaris, el programa de Joves en Inclusió pel qual també va rebre una acreditació, les relacions amb el ministeri, la situació de l’autisme a Andorra, les persones amb TEA i les seves famílies i reptes a desenvolupar són temes que tractem amb la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat.

 • Festa del Poble Encamp i Revetlla de Sant Joan

  Del Dijous 23 de juny al diumenge 26 de juny pels carrers d’Encamp, arriba la Festa del Poble d'Encamp i la Revetlla de Sant Joan! Activitats, espectacles i jornades per a tota la família (torna el Crash Car, l'Interparroquial Prix, el Sopar de Gala i molt més!), que ens explica Christian Fernándes de la comissió de festes.

 • Jambo Street Music

  Música en directe i gratuïta!! Des d’ahir i fins demà el centre històric d’Andorra la Vella acollirà de nou el Jambo Street Music amb una programació musical, tant de músics del país com de fora de les nostres fronteres, i diverses activitats. Diversos espais, diversos escenaris i el Jambo Kids, són temes que tractem amb el coorganitzador Oriol Vilellla.

 • Activitats estiuenques amb Elton Torrown

  L’Elton Torrown màxim responsable de No Working on Powder Days (NWPD) el coneixem i el situem a les muntanyes nevades, ara el coneixerem i compartirem amb ell les muntanyes solejades, arriben les propostes per aquest estiu de l’Elton!!

 • La Massana Epicentre de la Gastronomia Sostenible

  El Comú de la Massana ha encetat l’estratègia batejada com a «La Massana, Epicentre de la Gastronomia Sostenible». Aquest projecte uneix dos dels eixos de treball del comú massanenc: la sostenibilitat i la gastronomia. L’estratègia, emmarcada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), tindrà una durada de divuit mesos i engloba objectius ambientals, socials i econòmics. Ens ho explica tot plegat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

 • Copa del Món de BTT a Vallnord Pal-Arinsal

  La Copa del Món de BTT que es realitzarà del 12 al 17 de juliol, necessita uns 200 col·laboradors, així ho va explicar l’estació de Vallnord – Pal Arinsal. Parlem amb Ricardo Sandrini director de Recursos Humans i Maria Zorzano que havia estat voluntària i ara també és part de l’equip de Vallnord Pal-Arinsal. Descobrim quines seran les tasques a desenvolupar al llarg de la competició per part dels voluntaris i la feina que representa organitzar un esdeveniment d’aquest tipus.

 • Exposició de la darrera col·lecció d’Ona Saumell

  L’artista Ona Saumell ens visita per fer-nos cinc cèntims de la seva nova exposició on veurem la darrera col·lecció "Sensuality". El teatre de les fontetes tornarà a ser l’escenari de la presentació de l’obra de l’artista massanenca Ona Saumell, aquest dijous 9 de juny a les 20:00h. Conversem al voltant de l’obra, la temàtica, passat, present i futur.

 • Els iPads i l’anglès amb Ferran Costa

  Ferran Costa ha presentat la seva tesi, que l’ha fet «doctor», ‘Perceptions, practices, and attitudes on the use of technology in the English as a Foreign Language classroom: The iPad in the Andorran school system’, li demanem per l’objectiu de la recerca, les conclusions, per les actituds dels usuaris, pels beneficis i els inconvenients. Ferran Costa és llicenciat en Relacions internacionals, té un màster de Lingüística aplicada i un postgrau en Gestió de petites i mitjanes empreses i president del grup parlamentari liberal.

 • Influència de la ciència en les guerres i la història

  El professor de matemàtiques, física i química Carlos Moreno, durà a terme una conferència aquest divendres 3 de juny a la sala d’actes del Cafè Modern d’Isona a les 19:00h emmarcada en les primeres jornades de memòria democràtica a Isona i Conca Dellà «Fem memòria». En aquesta conferència parlarà de la influència de la ciència en les guerres i la història, i al Becaris ens en fa un avançament.

Facebook

Twitter