ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • Autea i les demandes en el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

  Inés Martí, presidenta de l’Associació del trastorn de l'espectre de l'autisme d'Andorra (AUTEA) ens visita per tal de fer paleses les seves demandes al voltant de la violència de gènere en les persones que pateixen trastorn de l'espectre autista (TEA). Aprofita l'avinentesa per conscienciar-nos de la problemàtica que representa per les persones amb TEA ja que pateixen una doble discriminació, per raó de gènere i de discapacitat.

 • Nadal al Thyssen

  Amb motiu de la celebració de les festes de Nadal, el Museu Carmen Thyssen Andorra organitza un programa d’activitats destinat al públic familiar que començarà aquest divendres 27 de novembre i finalitzarà el 10 de gener de l’any vinent. Sota el títol "Nadal al Thyssen", l’equipament ofereix un any més, un seguit de propostes per a l’experimentació artística, fomentant la participació cultural en l’àmbit local i de país. Ens ho detalla tot plegat Charline Bony membre de l'equip Thyssen.

 • Teatre documental amb Juanma Casero de L’Animal Escola de Teatre

  En Juanma i l'Irina van assistir a la representació de "Prostitución" i ell a més d'explicar-nos el que hi va poder veure aprofita per fer-nos una pinzellada del teatre documental. Què és el teatre documental com a gènere teatral?, curiositats i la preparació de l'actor i del muntatge. I en Juanma per tal de que ens quedi tot ben clar ens porta teatre documental que hores d'ara està en cartellera. En l'espai que dedica a l'agenda ens fa saber que tenim actuació de Pep Plaza i a l'agenda virtual! el teatre radiofònic del Lliure: Els Cecs.

   

 • Classes en línia d'eduació canina amb Sílvia Garcia

  Sílvia Garcia de Bones Companyies ens parla de les classes en línia d’educació canina. És una feina que es pot fer de forma virtual?, com es tria un educador? La Sílvia ens ho explica.

 • La tomba de Segudet amb Albert Villaró

  La tomba de Segudet “és molt important per a la història del país, precisament perquè es tracta de l’habitant més antic descobert al Principat a data d’avui”. Aquest primer andorrà simbòlic va viure entre el 4300 i el 4050 aC, en el neolític antic o pericardial, i de fet, era una andorrana.

 • Grup de pares i mares d'adolescents amb Assumpció Lluís

  Assumpció Lluís, psicòloga, dinamitza el grup de pares i mares d'adolescents d'edats entre els 11 i els 18 anys. Grup interactiu, d'intercanvi, i on s'aborden situacions pràctiques. Més detalls amb la pròpia Assumpció.

 • Pandèmia, confinament i adaptació a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

  Amb Aida Vila, educadora del Servei Ocupacional Xeridell i Rubèn López, persona atesa al servei, incidim en com s'ha viscut tot el tema de la pandèmia, l'etapa de confinament, i com s'han adaptat els usuaris i les diferents estructures de la Fundació per seguir donant suport no només als usuaris, sinó també a les famílies.

 • Nous horaris, activitats i concursos amb el Museu Thyssen Andorra

  Des del Museu Carmen Thyssen Andorra ens fan arribar els nous horaris de l’equipament museístic, així com les activitats que ens han preparat i concursos que de ben segur seran del vostre interès. Parlem amb la cap de projectes del museu Teresa Areny i Marta Cudinach que és membre de l'equip de treball.

 • Adaptacions de novel·les al teatre i fer comèdia amb Juanma Casero

  En aquesta intervenció Juanma Casero de L’Animal Escola de Teatre, ens fa arribar novel·les que s’han adaptat al teatre, “El nom de la rosa”, “Alicia al país de les meravelles”, “Deu negrets” i “Cinc hores amb Mario”. En Juanma també ha pensat en parlar-nos de comèdia, en uns moments que de ben segur ens va bé que ho faci. L’agenda és el que tanca la secció.

 • Ordino Clàssic amb Francesca Ros

  Amb la directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, parlem del concert d’aquest diumenge «Passió i Tangos» i fem un repàs del que ja s’ha vist i el que ens queda per veure i escoltar.

Facebook

35.153.39.7