ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Canvis i transformació del model de consum, amb José Luis Nueno

  Crèdit Andorrà organitza la conferència online «Què puc fer per servir i fidelitzar els meus clients?. Ho comentem amb el conferenciant, el professor ordinari de l’IESE Business School i responsable de la Càtedra Intent HQ de Canvis en el Comportament del Consumidor, José Luis Nueno.

 • L'handbol nacional segueix cremant etapes

  La selecció d'handbol disputarà a Geòrgia el torneig IHF-EHF. Aquesta competició serveix per agafar ritme competitiu al combinat nacional i desenvolupar el projecte de la federació de cara a ser present a grans cites internacionals.

 • En 'En Tim & en Rex', amb Irma Bonet

  L'adopció d'un gos per part d'una família pot ser un conflicte davant la insistència dels fills. Aquest és un dels arguments del llibre 'En Tim & en Rex' de la Irma Bonet. L'autora i il·lustradora ens comenta la seva primera aventura al món editorial.

 • La darrera campanya d'Assandca, amb Josep Saravia

  El president d'Assandca, Josep Saravia, ens parla de 'Fes-t'ho mirar', la darrera campanya de l'entitat per a la prevenció i detecció del càncer de còlon. A més, també comentem d'altres aspectes d'actualitat de l'associació.

 • Millorar la salut de casa nostra

  Parlem amb Marta D.Cardoner de Nimout. Nimout és una plataforma en línia enfocada a la comprensió de l'impacte que el nostre entorn té sobre la nostra salut. La nostra salut es veu cada vegada més afectada pel desconeixement de com relacionar-nos de forma correcta amb el que ens envolta. En Nimout pots per fi millorar el teu benestar i començar el teu procés de sanació amb els nostres diferents enfocaments, perquè no hi ha una sola manera de millorar la teva salut a casa.

 • Concert d'Els Petits Cantors del Principat d'Andorra

  Jubilate Deo, concert del Cor dels Petits Cantors aquest dissabte i diumenge a les 20h. al Claustre de la Basílica de Meritxell a Canillo. Ens visita la seva directora, Catherine Metayer, per explicar-nos la peça escollida, el concert i la notícia que saltava aquesta setmana de la seva decisió de deixar la direcció del cor dels Petits Cantors després de 30 anys.

 • Fòrum dels oficis del Lycée Comte de Foix

  Corina Mestre, professora del Lycée Comte de Foix, ens presenta el «Fòrum dels oficis». Aquest projecte el duen a terme els alumnes del batxillerat professional del Lycée Comte de Foix des de fa vuit anys i enguany es celebra demà 13 de maig en dues franges horàries. Corina Mestre ens en dona tots els detalls.

 • Setmana de la Diversitat cultural amb Patty Bafino

  Andorra la Vella dona el tret de sortida a la Setmana de la Diversitat cultural amb un grapat d’activitats organitzades per les entitats registrades a la parròquia i el Comú per celebrar el Dia mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament declarat per l’Assemblea general de l’ONU. Unes jornades que es duen a terme des de 2011 i que ens detalla la cap del Servei de Joventut i Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella.

 • Associació NAMI i la cura dels gossos

  NAMI és una associació, sense cap ànim de lucre, que té com a principal objectiu evitar que els gossos en situacions complicades i/o en risc d'abandonament, acabin aïllats, en refugis o en gosseres. Donant-los l’oportunitat de tenir un nou començament mitjançant l'acollida temporal i la posterior adopció. Ens explica tot el que es fa des de NAMI la Désirée Abarca.

 • Concert de Primavera de la Fundació ONCA

  La Fundació ONCA, emparada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, organitza el tradicional Concert de Primavera, que sota el títol «Peer Gynt on Air»,  es durà a terme el aquest diumenge 16 de maig, a les 12:00h., a l’Auditori Nacional d’Andorra. La producció anirà a càrrec de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca) i comptarà amb la col·laboració de músics de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), sota la direcció de Jordi Coll. La dramatúrgia i la direcció escènica serà a càrrec de Juanma Casero. Parlem de tot plegat tant amb el director Jordi Coll, com amb el director escènic Juanma Casero. Per cert, el preu de les entrades és de 10 € i es poden adquirir al web www.onca.ad.

Facebook

Twitter

34.239.179.228