ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Martí Gironell notari de records

  Aquest dimecres a les 19:30h a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Martí Gironell escriptor, ens presenta la seva darrera novel·la "El fabricant de records". Prepareu la vostra maleta i el vostre bagul per viatjar al costat d’en Martí i per remenar en els vostres records.

 • Fundació Privada Tutelar, protagonista del mes del moviment dotzexdotze

  Lydia Martínez, tècnica referent de la Fundació Privada Tutelar, ens explica en què treballa la fundació i ens dona tots els detalls del programa Acompanya'm. Aquest busca proporcionar una atenció global i integral per millorar els aspectes de salut, socials i familiars de les persones acompanyades.

 • Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones

  Antònia Escoda presidenta d'Acció Feminista i Maricel Blanch de la secció jove ens visiten per tal de donar el ressó que li cal al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. La despenalització de l’avortament, la Llei d’Igualtat la paritat laboral i familiar i el camí que ens queda per fer són qüestions que posem sobre la taula.

 • Xerrada de Tània Juste al Museu Carmen Thyssen Andorra

  Txell Díaz, membre de l’equip del Museu Carmen Thyssen Andorra ens presenta i fa balanç de les diferents xerrades que s’han dut a terme a les seves instal·lacions. A més també conversem amb Tània Juste autora d’"Amor a l'art", que aquest dijous a les 19:00h. ens parlarà en profunditat de l'ambient del París de finals del segle XIX, descrit a la seva obra, guanyadora del Premi Prudenci Bertrana 2021. Xerrada que posa punt final al cicle de conferències de l'exposició actual Made in Paris del Museu Carmen Thyssen Andorra.

 • Roza rock en estat pur

  La sonora irrupció en escena de la banda Roza significa la materialització d'un nou projecte engegat per l'asturià Kike Suárez, ideòleg d'aquesta nova aposta en què s'acompanya de la seva habitual mà dreta, Juan Bertrand, i Joni Merchán, Ramón González Morán i Ignacio Cadenaba els que completen la formació. Descobrim la banda amb el seu vocalista Kike Suárez. Foto de Xurde Margaride.

 • Higienitzar tecnològicament espais

  Frank Rodríguez d’Imporex ens explica com podem higienitzar tecnològicament la nostra empresa i/o diferents espais i fem una mirada a tots els serveis que ens ofereixen.

 • Xerrades de sensibilització d’addicions amb joves

  La presidenta de Projecte Vida, Eva Tenorio, ens presenta el programa de prevenció d'addiccions acompanyada de Juan Lamas, director tècnic de laFederació Espanyola de Jugadors d’Atzar Rehabilitats (Fejar). Els alumnes de 16 anys de dos centres educatius del país participen en la iniciativa. Aquest dilluns conferència “Abordatge terapèutic de les addiccions”, a càrrec de Juan Lamas, és per a professionals i compta amb el suport del Col·legi de Psicòlegs i del Servei de Joventut d’Andorra la Vella, dimarts 15 Dia Mundial sense Alcohol, amb tres xerrades i una conferència de Cristina Delgado, de Projecte Home, “Créixer en una cultura alcoholcèntrica“. Dimecres 16 tercera jornada de les xerrades que versaran al voltant de les drogues de disseny, a càrrec del grup català Atra.

 • Esperits de la vall a La Fada Ignorant

  La sèrie neix a partir d'una sèrie d'excursions que van fer a través de la vall, visitant llocs com els llacs de Tristaina, la Vall del Madriu-Perafita-Claror, el rec del solar… Sèrie de fotografies analògiques en blanc i negre intervingudes en acrílic que ens expliquen els seus autors, Àlex Rispal i Valentina Vacó. Aquest diumenge 20 de novembre a les 18h a La Fada Ignorant podrem gaudir de l’exposició, subhasta, «Esperits de la vall».

 • Festival Internacional de Guitarra d’Andorra

  Manuel Alonso director artístic del Festival Internacional de Guitarra d’Andorra, que arriba a la seva cinquena edició, ens explica com ha estat pensada aquesta edició que es divideix en dues parts. La primera ara aquest mes de novembre més artística i la segona el proper mes de febrer de 2023 amb un tarannà més acadèmic.

 • Sílvia Soler ens avança Nosaltres després

  L’escriptora i periodista Sílvia Soler presenta el proper dia 8 a la Biblioteca d'Encamp a les 19:30h. "Nosaltres, després", la seva darrera novel·la. «Nosaltres, després» es una novel·la sobre el pas del temps, l'amor i els daltabaixos que cada vida comporta.

Facebook

Twitter