ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Grans invents francesos amb Marc-Etienne Dalgé

  Marc-Etienne Dalgé dona protagonisme, parlant de grans invents francesos, a la guillotina, la recollida d'escombraries, el croque-monsieur (també es fa el croque-madame), vehicles (cotxe, moto, bicicleta), el pneumàtic amb cambra d'aire, el polo (roba), el sostenidor, també ens parla de les llaunes (Nicolas Appert, 1795), l'alfabet per a invidents Braille (Louis Braille, 1825) i el paraigua plegable (Jean Marius, 1705).

 • Shuffle Express i el disc de debut

  Els Shuffle Express s'acosten als estudis de Ràdio Nacional per explicar-nos tots els ets i uts del seu treball discogràfic de debut, que du per títol "Old man Blues"!! Al llarg de l'entrevista anirem escoltant diferents temes que podem trobar en aquest primer àlbum i descobrirem alguns "secrets"!!

 • Four Flags en concert

  Els Four Flags tenen concert demà al Hard Rock Café. Parlem amb en Martin Blanco del concert que ens oferiran... el repertori és un dels temes que tractarem, així com la seva participació a la sèrie de TV3 "Les de l'hoquei" on hi han posat música.

 • Servei ocupacional dins la comunitat de l'EENSM

  Ocupació dels joves dins la comunitat, l'escola de Meritxell té en marxa un programa en el qual estan integrats diferents usuaris i que busca potenciar l'autonomia i el desenvolupament personal. Ens en parlen Nadia Roser (que fa ocupació dins la comunitat al Cedre i al Janer), Ramon Montoto (educador de Xeridell) i la mare de la Nadia, Imma Tomàs. Tres visions, tres punts de vista, usuària, familiar d'usuària i educador!!

 • L'Animal Escola de Teatre, animals de teatre

  Primer bloc de la secció de teatre amb Irina Robles i Juanma Casero on parlem d’algunes pel·lis i sèries que s’han inspirat en obres de teatre, com per exemple "Joc de trons" (sense avançaments, no patiu!!), "El Rei León", "West Side Story", "Matrix", "Menos és más" (any 2000), "La fiera de mi niña", "10 razones para odiarte", "Casablanca", podeu comprovar que "els animals" venen carregats d'informació!!
  Al segon bloc parlem sobre la dura vida de l’actor: què vol dir fer un bolo i què implica? Agenda: Dijous 23 de maig: "Kassandra" a l’Auditori Claror. Diumenge 26 de maig: "Andorra" a l’Auditori Claror. Estrena de la temporada a Bcn d’"Aniversari" aquest dijous 23 de maig. Recomanació audiovisual: Mirar la gala a TV2 de l'entrega dels Premis Max de Teatre!
   

 • Ensumem amb Bones Companyies

  Les nostres amigues de Bones Companyies ens recorden com d'important és que el nostre gos o gossa ensumi i el temps que necessita per ensumar!!

 • Sis Mare de Déu i Alfred Llahí

  Parlem de la figura i història de la Mare de Déu de Canòlich aprofitant que coincideix amb la festivitat. Arrel de l'explicació de l'Alfred de la Mare de Déu de Canòlich ho estenem a les altres Mare de Déu, que en total en són sis i totes romàniques!!

 • Dia de l'Esport per a tothom

  Parlem del Dia de l'Esport per a tothom amb la Cursa de l'Illa Carlemany!! Ens en fa una exhaustiva explicació el cap d'àrea del Departament d'Esports, Lluís Orona.

 • Jornada de Mobilitat Elèctrica

  Aquest cap de setmana no ens podem perdre la Jornada de mobilitat elèctrica!! FEDA, l’ACA, Viladomat, Automòbils Pyrenées i Segway ens conviden a endollar-nos dissabte al Prat del Roure per passar un dia genial. Consciencia't i escolta els consells de tots els nostres convidats!!

 • Setmana de la Diversitat cultural

  Novena Setmana de la Diversitat cultural entre el 13 i el 18 de maig, amb més presència al carrer, diverses associacions culturals i de residents del país organitzen tot un seguit d’activitats que ens detalla la consellera de Social i Participació Ciutadana, Ester Vilarrubla. Iniciativa que organitza el Comú per novè any consecutiu en el marc del Dia Mundial de la Diversitat Cultural decretat per la UNESCO cada 21 de maig.

Facebook