Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Blockchain, inversió estrangera i fiscalitat

  Marc Urgell economista i soci director del grup andorrà Abast, ens explica què és el blockchain i com s’aplica, ens fa una pinzellada al voltant de la inversió estrangera i finalment ens parla de fiscalitat.

 • Descobrim el què fa i on ho fa Aigua de Coco

  Rosa Margarit infermera i voluntària d'Aigua de Coco ens explica i detalla tot el que du a terme Aigua de Coco, i on desenvolupen la seva tasca. És una entrevista emmarcada en el projecte «dotzexdotze» que vol donar visibilitat a diferents ONG’s.

 • Formacions per a tot tipus d'empreses, organitzacions i àmbits

  Ignasi Dalmases, formador de grups i assessor individual, ens explica les formacions que du a terme i que poden ser del nostre interès. “La fórmula màgica per convèncer”, aprendre’m habilitats tècniques de comunicació verbal i no verbal per convèncer i fer arribar el missatge de forma eficaç, i entre d'altres, curs per a fer presentacions i donar conferències, “Parlar en públic, ens ho passem bé?”, per parlar en públic i defensar amb eficàcia les nostres idees en el moment de presentar-les.

 • Jocs Esportius de la Gent Gran i els entrenaments

  Antoni Berengueres, vicepresident de la Federació Gent Gran del Principat d'Andorra, ens recorda tot el que envolta els Jocs Esportius de la Gent Gran. Les inscripcions que tanquen avui i els entrenaments que es poden fer abans de competir el cap de setmana vinent.

 • Òmnium Andorra amb Maria Cucurull

  Maria Cucurull, professora, filòloga, lingüista, de l'equip de Culturàlia i coordinadora d'Infomigjorn, ens apropa el neixement d'Òmnum Andorra. Un dels objectius del nou president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, és expandir-se als territoris de parla catalana i arriba el torn d’Andorra. Coneixem els objectius, la tasca que es durà a terme al país, així com els diferents esdeveniments que es poden arribar a fer. I que al país es coneixerà com a "Cultura Activa".

 • Projecte la Granja Andorra Pirineus

  A Naturland aposten per l'educació emocional. La Granja Ability Training Center (Centre de Formació en Habilitats), va néixer l’any 1.984, a peu del Parc Natural del Montseny (Barcelona). L’any 2004 va començar a utilitzar l’Educació Emocional aplicada com a metodologia amb els més de 20.000 alumnes que cada any passaven per les seves instal.lacions, fins crear el Mètode La Granja. L’èxit en els resultats de la metodologia aplicada, va fer que una rèplica de La Granja s’estengués a altres territoris, com Madrid, i ara a Andorra de la mà de NATURLAND. Ens en dona tots els detalls Cristina Guriérrez CEO de la Granja Ability trining Center.

 • Projecte ‘Maestro en Casa’ a Hondures

  Meritxell Farrero, presidenta de Mans Unides Andorra, ens explica la problemàtica de l’accés a l’educació secundària dels joves de les comunitats rurals empobrides d’Hondures. Aprofundim, en aquesta xerrada emmarcada en el dotzexdotze en el projecte "Maestro en casa", un projecte que Mans Unides Andorra que impulsa conjuntament amb ACOES Catalunya.

 • 'Del deporte también se sale', amb Javi Sancho

  El còmic resident, Javi Sancho, ens dona alguns detalls del seu espectacle 'Del deporte también se sale' abans d'actuar el pròxim 25 de maig al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Encara hi ha entrades.

 • 'Clipand', amb Marc Jordana i Radia Zarioh

  Andorra disposa d'un nou buscador per a coses de la llar, una pàgina web anomenada 'Clipand'. Part de l'equip del projecte, en Marc Jordana i la Radia Zarioh, ens comenten les principals particularitats.

 • ‘Geografies’ amb protagonisme pel Marroc

  Torna el "Geografies" i enguany ens mostra el llegat cultural i comercial de la Ruta de la seda. Centrat en el Marroc 'Geografies' és un projecte que presenta cultures, països, territoris i espais de coneixement a través de conferències i de tallers pràctics, de mostres d'art i de projeccions cinematogràfiques de caràcter gratuït. Ens ho expliquen fil per randa en Jordi Guillamet i l’Albert Pedrol organitzadors de l’esdeveniment.

Facebook

Twitter