ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : L'entrevista

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Albert Roig i les visites dels Coprínceps francesos

  Aquest divendres ens visita el Copríncep francès Emmanuel Macron i nosaltres aprofitem per xerrar al costat d'Albert Roig de les diferents visites que ha rebut el país per part de diferents Coprínceps francesos. Li llancem la pregunta... què ha suposat per Andorra aquestes visites? La resposta la trobareu aquí amb Albert Roig.

 • Xavier Jové triatleta

  Si l’Eduard Barceló ens ha entrenat per fer una Ironman, ara coneixem el triatleta Xavier Jové! Un talent que descobrim, que heu de seguir i que a més aconsegueix uns resultats excepcionals!! Una de les seves darreres fites, la bona posició aconseguida a la triatló de llarga distància d’Embrunman 2019.

 • Alfred Llahí i la patrona del Principat

  Parlem del dia de Meritxell!! l'Alfred ens parla d'un personatge (il·lustrador i editor) que va fer molts goigs, fins a 1100 aproximadament, i alguns d'ells dedicats a Andorra i a la Mare de Déu de Meritxell. Bon inici de temporada al costat d'Alfred Llahí!!

 • Bones Companyies i la tornada a la rutina

  La "tornada al cole" és difícil per a tots, inclús per als vostres gossos i gats. El canvi de rutines, horaris i llocs de passeig els hi afecta molt i amb la tornada a les rutines habituals, els gossos i gats poden mostrar malestar. Avui parlem de com poden afectar els canvis als vostres animals i com ajudar a fer que la tornada a la vida quotidiana sigui més fàcil. Consells que des de "Bones Companyies" ens porta Sílvia Garcia.

 • Torna el teatre, torna l'Animal Escola de Teatre

  Comencem la secció on parlem de teatre, excepcionalment amb Juanma Casero en solitari. Amb ell fem un resum de l'estiu teatral, el que han vist i el que han fet. Avançament de tot el que sembla que ens portarà la temporada (Andorra, Barcelona i Madrid). I ja que iniciem la temporada li fem un parell de preguntes relacionades amb el nou curs i amb el teatre, què necessitem per iniciar-nos en un curs de teatre? Per què fer teatre? Acabem amb l'agenda més immediata "September, do you remember?", per no perdre el costum, una sèrie ( "GLOW") i una pel·lícula (Once upon a time ... Hollywood). No et perdis la intervenció d'en Juanma de l'Animal Escola de Teatre.

 • Una Sagrada Família a França?

  Marc-Etienne Dalgé ens vol explicar entre d'altres coses... una Sagrada Família a França? Preguntem per fer vacances a França i pels vins de la Borgonya.

 • Primera celebració de l’orgull a la diversitat

  Aquest cap de setmana celebrarem al país el primer Pride amb diferents actes que no et pots perdre! La Vanessa Mendoza d’Stop violències, l'Anna Aguareles, el Dj John Holt i el Nil ens expliquen tot el que faran en aquesta primera celebració de l’orgull a la diversitat i com volen destinar els beneficis per ajudar el col·lectiu LGTBIQ del país.

 • Florenci Pla i la Universitat d'Andorra

  El professor universitari Florenci Pla, s'apropa als estudis per explicar-nos la tasca de l''Equip d'Innovació en Tecnologia Aplicada a la docència (EdITAD), també ens fa cinc cèntims del pla científic de com seria el dia a dia d'un viatge a la lluna i finalment,prèvia del curs vinent!!

 • Albert Villaró i la història

  Albert Villaró, director del CEHIP (Centre d'Estudis Històrics i Polítics) , ens porta una nova entrega de la història del país!! No us ho perdeu la intervenció de l'Albert si us agrada la història o teniu una mínima inquietud per conèixer fets històrics curiosos i que han marcat l'esdevenir del país.

 • Les històries d'Alfred Llahí

  Com bé sabeu, l'Alfred Llahí ens fa un periple per la història d'Andorra. No us perdeu la darrera intervenció perquè de ben segur us deixarà bocabadats!!

Facebook