ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Carles Savalls un Becari infiltrat en confinament

  Com es viu el confinament a Barcelona, primera sortida dels nens desgavell o prudència? i la seva experiència del confinament, és del que ens parla en Carles Savalls, així com també de les fases des desconfinament.

 • Oriol Vidal i les seves cabòries

  Oriol Vidal, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens ofereix una bona dosi d'humor!! Diferents circumstàncies ens succeïxen al llarg del dia, de la setmana, del mes, de l'any... de la vida, Oriol Vidal ens explica en clau d'humor les seves cabòries.

 • Carles Savalls i les pràctiques ramaderes

  Patiment i crueltat de tenir el plat a taula. L’explotació ramadera. L'explotació ramadera és una activitat econòmica d'origen molt antic que consisteix en el maneig d'animals domesticables amb fins de producció per al seu aprofitament. Com es desenvolupen aquestes pràctiques? Carles Savalls ens n’ha fet un reportatge.

 • Marcel·lí Pascual infiltrat als Pirineus

  Marcel·lí Pascual és l’encarregat de portar-nos les notícies d’àmbit pirinenc fora de les fronteres andorranes. L’Alt Urgell, La Cerdanya, el Pallars Sobirà, Pallars Jussà, l’Aran i Alta Ribagorça prenen protagonisme amb la intervenció d’en Marcel·lí.

 • Pensaments en veu alta d'Oriol Vidal

  Oriol Vidal sempre a punt amb el seu sentit de l'humor ens arrenca somriures explicant diferents històries de qualsevol àmbit. El seu dia a dia de tant en tant es veu reflectit en la seva participació al Becaris, no te'l perdis.

 • Carles Savalls a la Fundació Mona

  Carles Savalls, sempre preocupat pels animals, en aquesta nova intervenció ens parla sobre la Fundació Mona, que es dedica a rescatar i cuidar micos maltractats. Tenen un refugi a prop de Girona que ha visitat i ens porta protagonistes que poden parlar en primera persona de qualsevol qüestió que els hi planteja en Carles.

 • Els Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  El màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", Marcel·lí Pascual, ens apropa les darreres notícies lligades a l'àmbit pirinenc. La mort d'Antoni Morell i la d'un esquiador marquen els fets luctuosos de principi d'any, però també hi ha altres notícies que ens arrenquen un somriure, com és el fet d'un neixement, la primera pirinenca de l'any, diverses presentacions de diferents llibres són alguns dels fets que ens destaca en Marcel·lí.

 • Explotació d'animals per a pelleteries, reportatge de Carles Savalls

  Carles Savalls, un dels nostres becaris infiltrats ens deixa un nou reportatge. Aquesta entrega està dedicada a parlar i conscienciar al voltant de l'explotació d'animals per al seu ús en pelleteries. Carles Savalls un home en defensa dels animals.

 • L'humor d'Oriol Vidal davant la vida

  Diferents circumstàncies ens succeïxen al llarg del dia, de la setmana, del mes, de l'any... de la vida, Oriol Vidal ens explica en clau d'humor les seves.

 • Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  Marcel·lí Pascual, director d'Edicions Salòria i la revista Viure als Pirineus, ens acosta les notícies d'àmbit pirinenc. Especial atenció a l'Alt Urgell i La Cerdanya, tot i així també ens mirem l'Alta Ribagorça i els dos Pallars, Sobirà i Jussà.
   

Facebook

18.204.55.168