ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Notícies d'àmbit pirinenc

  Marcel·lí Pascual és el nostre "becari infiltrat" a terres pirinenques. L'actualitat de l'Alt Urgell, La Cerdanya, els Pallars, l'Alta Ribagorça tenen cabuda en aquest espai que ens apropa el director de la publicació "Viure als Pirineus" i màxim responsable d'"Edicions Salòria". Un terratrèmol de 3,6 graus a Os de Civís es percep a l'Alt Urgell i Andorra sense causar danys, volem saber quines van ser les sensacions a Catalunya. 

 • Torna Oriol Vidal i torna infiltrat

  L'humor d'Oriol Vidal ens arrenca un somriure. Com és habitual ho fa amb temes d'actualitat, tot i que molts cops ens trasllada a la "seva" actualitat. L'Espanyol, els seus tweets i els rebuts, i una esbroncada per al programa... és ell, Oriol Vidal!!

 • Notícies d'àmbit pirinenc amb Marcel·lí Pascual

  El director de la publicació "Viure als Pirineus" i màxim responsable d'Edicions Salòria ens acosta les notícies més destacades de les contrades pirinenques. El nostre "becari infiltrat" al Pirineu ha tornat i tot el que ens explica no es pot malbaratar. Protagonisme per a La Seu d'Urgell, Oliana, Jordi Turull i Organyà entre d'altres cròniques.

 • Errors a cançons, amb Shaki Feijóo

  La darrera intervenció de la temporada d'en Shaki Feijóo serveix per descobrir els principals secrets d'algunes cançons, sobretot en clau d'error. Una vegada més, l'humor d'en Shaki serveix per plantejar-nos els problemes de forma i contingut d'algunes de les cançons més mítiques del país i l'estranger.

 • Llengües fàcils i llengües difícils, amb Maria Cucurull

  La filòloga Maria Cucurull segueix trencant prejudicis lingüístics. En aquesta ocasió, Cucurull ens parla de la diferència entre llengües fàcils i llengües difícils.

 • Teatre esportiu i coses a tenir en compte per pujar a l'escenari, amb Juanma casero

  En Juanma Casero de l'Animal Escola de Teatre ens explica quins són els principals aspectes a tenir en compte per pujar a un escenari. A més, també parlem de teatre esportiu.

 • L'excepció cultural, amb Marc-Etienne Dalgé

  El nostre becari infiltrat, Marc-Etienne Dalgé, segueix analitzant el comportament dels francesos. En aquesta secció parlarem de l'excepció cultural que els acompanya en tot.

 • Llengües més utils que altres, amb Maria Cucurull

  El català és una llengua útil? La filòloga Maria Cucurull ens parla sobre aquest aspecte i la utilitat de les llengües.

 • Les pitavoles, amb Carles Savalls

  El nostre becari infiltrat, Carles Savalls, ens porta un reportatge sobre la disminució de la població de pitavoles.

 • Deu preguntes sense resoldre sobre la història d'Andorra

  L'Albert Villaró ens porta 10 preguntes sense resposta sobre la història d'Andorra. Quantes creieu que s'acabaran resolent els pròxims anys?

Facebook

Twitter