ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Marcel·lí Pascual infiltrat als Pirineus

  El “becari infiltrat” a les contrades pirinenques és en Marcel·lí Pascual, màxim responsable de la publicació “Viure als Pirineus” i d’Edicions Salòria. Coneix cada pam de territori i coneix a la gent i ens fa conèixer les notícies més destacades.

 • Oriol Vidal i les seves cabòries

  L’humor, el sarcasme, les dobles lectures, la insinuació… són les armes que fa servir l’Oriol Vidal per arrencar-nos un somriure amb temes d’actualitat, tot i que a vegades l’actualitat és la seva “actualitat”. En aquesta ocasió ens parla de comiats i ens en posa dos exemples, Diegi López i David López de l'Espanyol!!

 • El futur de les estacions d'esquí

  Darrer reportatge de la temporada. En Carles Savalls ens serveix un nou reportatge, aquest cop posa la mirada en el futur de les estacions d'esquí amb el canvi climàtic. Tot, basat en el programa Nivopyr, en què hi va participar el Govern d'Andorra i que es va coordinar des d'Andorra mateix.

 • Notícies d’àmbit pirinenc amb Marcel·lí Pascual

  En Marcel·lí Pascual director de la publicació «Viure als Pirineus» i d’Edicions Saloria ens apropa les notícies més destacades de les contrades pirinenques. Especial atenció a l’Alt Urgell i La Cerdanya.

 • Carles Savalls i les conseqüències del conflicte bèl·lic a Rússia

  Conseqüències econòmiques, transferències internacionals, sancions, Putin, Andorra, oligarques, eleccions manipulades, família (pro-Putin) i relació, empreses estrangeres i dades econòmiques que posa en relleu el propi Carles Savalls, periodista, i que ha parlat de tot plegat amb Lulia Taran, traductora russa i presidenta de la associació Russian Tomorrow, i amb Arseni Maximov, protagonistes d’aquest nou reportatge d’en Carles.

 • Marcel·lí Pascual i la informació del Pirineu

  El director de la publicació «Viure als Pirineus» ens acosta les notícies més destacades de les comarques catalanes que tenim a tocar. Especial atenció a l’Alt Urgell i La Cerdanya.

 • Oriol Vidal i les seves cabòries

  De l’Oriol Vidal, un dels “becaris infiltrats”, es coneguda la seva mirada des del punt de vista humorístic de qualsevol cosa, també de l’actualitat i per sobre de tot de la “seva actualitat”. I ja sabeu que treu punta de qualsevol de les coses que li passen, ja sigui en el seu dia a dia com esporàdicament.

 • Yulia Taran activista russa per la democràcia

  L'activista russa Yulia Taran establerta a Barcelona, assegura que aquesta guerra no hi ha matisos i que l'agressor és el Kremlin; denuncia les pràctiques del seu govern i es manifesta al costat de la diàspora ucraïnesa. Com viu el conflicte la Yulia i la comunitat establerta a Barcelona? En Carles Savalls ens porta una entrevista on la Yulia ens ho explica. Yulia Taran, a més, és traductora russa i presidenta de la associació Russian Tomorrow.

 • Notícies d’àmbit pirinenc amb Marcel·lí Pascual

  En Marcel·lí Pascual director de la publicació «Viure als Pirineus» i d’Edicions Saloria ens apropa les notícies més destacades de les contrades pirinenques. Especial atenció a l’Alt Urgell i La Cerdanya.

 • Carles Savalls i la invasió a Ucraïna

  Els reportatges d’en Carles Savalls sempre posen el dit a la llaga, i aquest no n’és una excepció ans al contrari. En Carles ha parlat amb l’Olena i la Mariana, dues noies ucraïneses al voltant d’aquesta maleïda guerra. Els seus testimonis parlen de la situació actual que estan vivint les seves famílies, com ho viuen elles a Catalunya i fins i tot també miren passat i futur.

Facebook

Twitter