ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Carles Savalls a la Fundació Mona

  Carles Savalls, sempre preocupat pels animals, en aquesta nova intervenció ens parla sobre la Fundació Mona, que es dedica a rescatar i cuidar micos maltractats. Tenen un refugi a prop de Girona que ha visitat i ens porta protagonistes que poden parlar en primera persona de qualsevol qüestió que els hi planteja en Carles.

 • Els Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  El màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", Marcel·lí Pascual, ens apropa les darreres notícies lligades a l'àmbit pirinenc. La mort d'Antoni Morell i la d'un esquiador marquen els fets luctuosos de principi d'any, però també hi ha altres notícies que ens arrenquen un somriure, com és el fet d'un neixement, la primera pirinenca de l'any, diverses presentacions de diferents llibres són alguns dels fets que ens destaca en Marcel·lí.

 • Explotació d'animals per a pelleteries, reportatge de Carles Savalls

  Carles Savalls, un dels nostres becaris infiltrats ens deixa un nou reportatge. Aquesta entrega està dedicada a parlar i conscienciar al voltant de l'explotació d'animals per al seu ús en pelleteries. Carles Savalls un home en defensa dels animals.

 • L'humor d'Oriol Vidal davant la vida

  Diferents circumstàncies ens succeïxen al llarg del dia, de la setmana, del mes, de l'any... de la vida, Oriol Vidal ens explica en clau d'humor les seves.

 • Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  Marcel·lí Pascual, director d'Edicions Salòria i la revista Viure als Pirineus, ens acosta les notícies d'àmbit pirinenc. Especial atenció a l'Alt Urgell i La Cerdanya, tot i així també ens mirem l'Alta Ribagorça i els dos Pallars, Sobirà i Jussà.
   

 • Oriol Vidal ens vol explicar el seu mètode pedagògic revolucionari

  Li demanem enfocament, metodologia, tècnica, estratègia... o no, millor no. Que ens expliqui ell el seu projecte educatiu renovador i revolucionari... segur que ens arrenca més d’un somriure.

 • Plaga de cotorretes pitgrises al reportatge de Carles Savalls

  La cotorreta pitgrisa, coneguda també amb el nom de cotorra argentina és originària de l'Amèrica del Sud, però ha colonitzat recentment diferents llocs d'Europa i Nord-amèrica, resultat d'haver-se escapat de la captivitat, ja que és comuna com a mascota. Carles Savalls es preocupa per aquestes cotorretes i pel seu nou hàbitat.

 • El Pirineu amb Marcel·lí Pascual

  Puigcerdà celebrarà un any més la Fira del Cavall, arribant enguany a la seva 39ena edició. Tot és a punt perquè els dies 9 i 10 de novembre, la capital de la Cerdanya torni a ser la capital del cavall, ens ho explica el nostre Becari infiltrat, Marcel·lí Pascual, que ho acompanya amb d'altres notícies pirinenques.

 • Animals exòtics fora del seu habitat

  El nostre "Becari infiltrat" Carles Savalls, animalista de mena, ens ofereix una segona part del tema que ens va portar el mes passat... animals exòtics fora del seu habitat. És la primera vegada que fem una segona part al voltant d'un tema, però en Carles té tant material que hem cregut oportú mostrar-lo i no deixar-lo perdre.

 • Oriol Vidal sempre amb humor

  No deixis escapar una bona dosi d'humor amb Oriol Vidal!! És un dels nostres "Becaris infiltrats" que ens porta una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic d'un tema d'actualitat... o la seva actualitat!! No te'l perdis!!

Facebook

3.233.219.101