Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Present i futur de la pagesia

  Carles Savalls periodista ens porta el darrer reportatge de la temporada on posa la seva mirada en la pagesia. En Carles comença parlant de com els afecta el canvi climàtic i acaba tractant altres grans problemes que els fan la vida impossible i a poc a poc els fan desistir de desenvolupar la tasca que duen a terme. I si l'agricultura desapareix o queda en mans de quatre, ho acabarem patint nosaltres, els consumidors.

 • L'Espanyol a Segona Divisió

  Darrera intervenció de l’Oriol Vidal aquesta temporada i el descens de l'Espanyol a Segona Divisió. L'any vinent veurem dos duels dels «pericos» amb el F.C.Andorra, com a mínim, els dos de lliga una Cornellà-El Prat i l’altre a l’Estadi Nacional, i si coincideixen el el sorteig de la Copa. Com és habitual l'Oriol ens arrenca somriures en la seva intervenció.

 • Història cultura d'Andorra amb Albert Villaró

  Relat Històric d'Andorra: 'Una petita història cultural andorrana'. Aquest és el títol de la conferència a càrrec de l'escriptor i historiador, Albert Villaró, i aprofitem per desgranar les principals particularitats.

 • La festivitat de Canòlich

  Mossèn Pepe Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria, parla de la festivitat de Canòlich i els principals actes que es duran a terme, així com els 800 anys de la troballa de la verge.

 • Carles Savalls analitza el Festival d'Eurovisió

  El nostre enviat especial enviat a Liverpool, Carles Savalls, ens explica la seva experiència al Festival d'Eurovisió amb la victòria de la sueca Loreen. A més, també ens apropa alguns testimonis de primera mà.

 • Estat dels boscos amb la sequera

  El periodista Carles Savalls ens ofereix un nou reportatge. Aquest cop centrat en la sequera i l’estat dels boscos. En Carles manté una xerrada amb Mireia Banqué ambientòloga.

 • La seguretat alimentària amenaçada pel canvi climàtic

  Carles Savalls entrevista a l'enginyer agrònom Jaume Lloveras, que ens parla de la seguretat alimentària, amenaçada pel canvi climàtic. L’impacte en l’aparició de riscos per a la seguretat alimentària en les diferents etapes de la cadena alimentària, des de la producció primària fins el consum és un dels punts que hi tractem.

 • Oriol Vidal i les seves cabòries

  L’Oriol Vidal, un dels nostres “becaris infiltrats”, el coneixem per la seva mirada de qualsevol tema des del seu punt de vista humorístic i sarcàstic. Ens parla d’actualitat, i si no li va bé, ens parla de la “seva actualitat”.

 • Carles Savalls i les energies renovables

  El periodista Carles Savalls ens porta un reportatge sobre energies renovables. En Carles ha entrevistat a l’enginyer industrial Víctor Gallardo, cap dels estudis d’enginyeria en energies renovables i eficiència energètica de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià. Els reptes, la producció d’hidrogen verd, l’energia de fusió nuclear (NO confondre amb fisió nuclear), la responsabilitat de la ciutadania, la racionalització del consum i l’eficiència energètica dels edificis, així com altres qüestions i dades és tot el que ens ofereix en Carles en aquest reportatge.

 • Oriol Vidal i les seves cabòries

  Tal com ens té acostumats, l’Oriol Vidal ens arriba amb el seu particular humor al voltant d’alguna de les notícies d’actualitat, tot i que de ben segur també ens porta la “seva“ actualitat. Bon humor, somriures i més!! L’Oriol fa protagonista el derbi disputat el dia 31 de desembre!!

Facebook

Twitter