ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Rescat de cavalls maltractats

  Carles Savalls, un dels nostres "becaris infiltrats", ens parla del rescat de cavalls maltractats!! Centrem la mirada en el tractament psicològic, la rehabilitació, treure'ls la por i gestionar a posteriori la seva adopció responsable.

 • Ironies i somriures amb Oriol Vidal

  Un dels nostres "becaris infiltrats", Oriol Vidal, ens comenta i explica des del seu punt de vista sarcàstic, humorístic  i simpàtic, i moltes vegades amb segones lectures, part de l'actualitat i/o un tema que el preocupa. No us perdeu les seves reflexions!!

   

 • Marcel·lí Pascual viu als Pirineus

  El màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus" ens fa cinc cèntims de les notícies més destacades de les comarques pirinenques.

 • Carles Savalls i els correbous

  Carles Savalls, tal com ens té acostumats ens porta un reportatge amb diferents protagonistes. Avui es centra en els correbous. Un tema molt delicat perquè barreja tradicions amb animals. Els bous al carrer, correbou o correbous és un tipus de festa taurina popular que es practica a molts pobles del País Valencià i a les Terres de l'Ebre a Catalunya. Potser el que més caracteritza aquest espectacle és que, a diferència de la major part dels espectacles taurins, no es mata ni es fereix l'animal. Es prohibeix terminantment el maltractament físic, si no mental, del bou. Si bé, com que van lligats o porten foc a les banyes, alguns moren d'estrès.

 • Eurovisió 2019 amb Carles Savalls

  Carles Savalls s'ha "infiltrat" com a bon becari... a Tel Aviv!! Des de la costa mediterrània d'aquesta ciutat d'Israel en Carles ens acosta l'ambient que s'està vivint al Festival d'Eurovisió i dos protagonistes, Miki i Bilal, representants de les televisions públiques de l'estat espanyol i francès respectivament.

 • Somriures i ironies amb Oriol Vidal

  Oriol Vidal apareix al programa per tal d'arrencar-nos un somriure, i habitualment ho fa amb la seva fina ironia. El doble sentit de les coses, la cara oculta i el sarcasme de l'Oriol presents al "Becaris"!!

 • Gossos abandonats amb Carles Savalls

  Torna la esperada visita mensual del nostre periodista d'investigació i, avui més que mai amant dels animals, Carles Savalls. En aquesta intervenció, en Carles ens parla dels gossos abandonats. Una situació terrible amb cada cop més víctimes que en Carles ens explica en un reportatge que no et pots perdre!

 • Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  Marcel·lí Pascual, responsable de la publicació "Viure als pirineus", ens acosta l'actualitat de la zona pirinenca. Un dels temes dels quals ens en fem ressò és la VI Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música de la Seu.

 • Porcs senglars en entorns urbans

  Un dels nostres "becaris infiltrats", avui torn per Carles Savalls, ens porta un reportatge de porcs senglars!! Darrerament és més habitual del que és normal veure'ls en entorns urbans. Les batudes que s'organitzen de caça per controlar la població, aconsegueixen just el contrari!! En Carles en treu l'entrellat.

 • Oriol Vidal infiltrat amb humor

  Oriol Vidal, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens fa una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic, trets característics de la seva intervenció, d'un tema d'actualitat... o no... o la seva actualitat!!, o a saber!! No te'l perdis, no deixis escapar una bona dosi d'humor!!

Facebook