ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Plaga de cotorretes pitgrises al reportatge de Carles Savalls

  La cotorreta pitgrisa, coneguda també amb el nom de cotorra argentina és originària de l'Amèrica del Sud, però ha colonitzat recentment diferents llocs d'Europa i Nord-amèrica, resultat d'haver-se escapat de la captivitat, ja que és comuna com a mascota. Carles Savalls es preocupa per aquestes cotorretes i pel seu nou hàbitat.

 • El Pirineu amb Marcel·lí Pascual

  Puigcerdà celebrarà un any més la Fira del Cavall, arribant enguany a la seva 39ena edició. Tot és a punt perquè els dies 9 i 10 de novembre, la capital de la Cerdanya torni a ser la capital del cavall, ens ho explica el nostre Becari infiltrat, Marcel·lí Pascual, que ho acompanya amb d'altres notícies pirinenques.

 • Animals exòtics fora del seu habitat

  El nostre "Becari infiltrat" Carles Savalls, animalista de mena, ens ofereix una segona part del tema que ens va portar el mes passat... animals exòtics fora del seu habitat. És la primera vegada que fem una segona part al voltant d'un tema, però en Carles té tant material que hem cregut oportú mostrar-lo i no deixar-lo perdre.

 • Oriol Vidal sempre amb humor

  No deixis escapar una bona dosi d'humor amb Oriol Vidal!! És un dels nostres "Becaris infiltrats" que ens porta una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic d'un tema d'actualitat... o la seva actualitat!! No te'l perdis!!

 • Viure als Pirineus

  Torna "Viure als Pirineus" amb Marcel·lí Pascual, màxim responsable de la publicació d'aquest mateix nom. Primera intervenció d'en Marcel·lí aquesta temporada que centrem en la Fira de Sant Ermengol, el Campionat del Món de Piragüisme, així com d'altres propostes pirinenques.

 • Animals exòtics

  Carles Savalls, un dels nostres "Becaris infiltrats", torna aquesta temporada i ho fa d'una manera molt "exòtica"!! Ens porta un reportatge al voltant dels animals exòtics.

 • Rescat de cavalls maltractats

  Carles Savalls, un dels nostres "becaris infiltrats", ens parla del rescat de cavalls maltractats!! Centrem la mirada en el tractament psicològic, la rehabilitació, treure'ls la por i gestionar a posteriori la seva adopció responsable.

 • Ironies i somriures amb Oriol Vidal

  Un dels nostres "becaris infiltrats", Oriol Vidal, ens comenta i explica des del seu punt de vista sarcàstic, humorístic  i simpàtic, i moltes vegades amb segones lectures, part de l'actualitat i/o un tema que el preocupa. No us perdeu les seves reflexions!!

   

 • Marcel·lí Pascual viu als Pirineus

  El màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus" ens fa cinc cèntims de les notícies més destacades de les comarques pirinenques.

 • Carles Savalls i els correbous

  Carles Savalls, tal com ens té acostumats ens porta un reportatge amb diferents protagonistes. Avui es centra en els correbous. Un tema molt delicat perquè barreja tradicions amb animals. Els bous al carrer, correbou o correbous és un tipus de festa taurina popular que es practica a molts pobles del País Valencià i a les Terres de l'Ebre a Catalunya. Potser el que més caracteritza aquest espectacle és que, a diferència de la major part dels espectacles taurins, no es mata ni es fereix l'animal. Es prohibeix terminantment el maltractament físic, si no mental, del bou. Si bé, com que van lligats o porten foc a les banyes, alguns moren d'estrès.

Facebook

18.207.249.15