ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : El becari infiltrat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Eurovisió 2019 amb Carles Savalls

  Carles Savalls s'ha "infiltrat" com a bon becari... a Tel Aviv!! Des de la costa mediterrània d'aquesta ciutat d'Israel en Carles ens acosta l'ambient que s'està vivint al Festival d'Eurovisió i dos protagonistes, Miki i Bilal, representants de les televisions públiques de l'estat espanyol i francès respectivament.

 • Somriures i ironies amb Oriol Vidal

  Oriol Vidal apareix al programa per tal d'arrencar-nos un somriure, i habitualment ho fa amb la seva fina ironia. El doble sentit de les coses, la cara oculta i el sarcasme de l'Oriol presents al "Becaris"!!

 • Gossos abandonats amb Carles Savalls

  Torna la esperada visita mensual del nostre periodista d'investigació i, avui més que mai amant dels animals, Carles Savalls. En aquesta intervenció, en Carles ens parla dels gossos abandonats. Una situació terrible amb cada cop més víctimes que en Carles ens explica en un reportatge que no et pots perdre!

 • Viure als Pirineus amb Marcel·lí Pascual

  Marcel·lí Pascual, responsable de la publicació "Viure als pirineus", ens acosta l'actualitat de la zona pirinenca. Un dels temes dels quals ens en fem ressò és la VI Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música de la Seu.

 • Porcs senglars en entorns urbans

  Un dels nostres "becaris infiltrats", avui torn per Carles Savalls, ens porta un reportatge de porcs senglars!! Darrerament és més habitual del que és normal veure'ls en entorns urbans. Les batudes que s'organitzen de caça per controlar la població, aconsegueixen just el contrari!! En Carles en treu l'entrellat.

 • Oriol Vidal infiltrat amb humor

  Oriol Vidal, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens fa una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic, trets característics de la seva intervenció, d'un tema d'actualitat... o no... o la seva actualitat!!, o a saber!! No te'l perdis, no deixis escapar una bona dosi d'humor!!

 • Notícies de les contrades pirinenques

  Marcel·lí Pasqual, director de la revista "Viure als Pirineus" ens acosta les darreres i més interessants notícies que s'han donat i es donen a les contrades pirinenques. Un dels temes dels quals ens fem ressò és el de la quarta edició del Festival del Joc del Pirineu que estarà dedicada a la dona.

 • Animals maltractats en espectacles de pagament

  Carles Savalls, el nostre periodista d'investigació, torna amb un dels seus impactants reportatges d’investigació. Avui es submergeix al món dels animals dins espectacles, on molt sovint son utilitzats com reclam circense i on les seves condicions poden ser incorrectes i on el seu tracte pot arribar a la explotació. Animals maltractats en espectacles de pagament, delfinari i circs, què en sabem?

 • La neu també afecta als Pirineus

  Marcel·lí Pascual, director de la publicació "Viure als Pirineus", ens detalla l'afectació de les diferents nevades en diferents punts de comarques catalanes pirinenques. Pareu l'orella perquè també ens parla de "Vacances en família", d'ocells i, entre d'altres temes, la candidatura Pirineus-Barcelona 2030.

 • L'humor de l'Oriol Vidal

  Oriol Vidal, un dels nostres "Becaris infiltrats", ens fa una dissecció a tall humorístic, sarcàstic i simpàtic, trets característics de la seva intervenció, d'un tema d'actualitat... o no... o la seva actualitat!! No te'l perdis, no deixis escapar una bona dosi d'humor!!

Facebook