ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Tres novetats i Def Leppard

  Josep Maria Clausó ens fa escoltar música heavy!! Avui tres novetats!! Whitesnake, Yngwie Malmsteen i una sorpresa!! A més en Josep Maria fa una menció especial al Rock and Roll Hall of Fame 2019 de Def Leppard!!

 • Torna el Tast Músic

  Aquest mes de maig torna el Tast Músic a La Massana i l'afegitó de la parròquia d'Ordino!! Tots els dijous en diferents restaurants de les parròquies esmentades un menú musical. Ens explica això i més en Juli Barrero, impulsor del Tast Músic. Ja sabeu que la presència d'en Juli vol dir que ens mirem els diferents esdeveniments del país, no us ho perdeu!!

 • La música dels vuitanta

  Ivan Álvarez ens porta una nova sessió de nostàlgia amb la música dels vuitanta!! Avui, Just around the corner COCK ROBIN, Mediterráneo LOS REBELDES The power of love HUEY LEWIS AND THE NEWS, Cómo pudiste hacerme esto a mí ALASKA Y DINARAMA i Got my mind set on you GEORGE HARRISON!!
   

 • "Música a les mans" amb Toni Fernández

  Toni Fernández, el nostre músic que es troba a la Ciutat Comtal estudiant al Taller de Músics, escola de música, ens convida a escoltar Satriani. Ho farà al "Música a les mans" i ens explica tot allò que volem saber arran d'aquesta actuació!!

 • Joan Hernández, el heavy i els actors

  Joan Hernández ens fa escoltar música heavy creada, cantada per... actors famosos!! Se'n sortiran?, sonaran bé?, quina és l'opinió d'en Joan?

 • Tres aniversaris i un homenatge «heavy» amb Josep Maria Clausó

  En Josep Maria fa protagonista a José Antonio Manzano, cantant de heavy metal i rock dur barceloní que ha mort a Basilea als 60 anys. Manzano va ser membre de Banzai, Còmic o Tigres d'Or entre altres bandes. Des de finals dels anys vuitanta també va fer carrera en solitari paral·lelament a altres projectes. El seu últim disc va veure la llum el 2017. Escoltem un tema de Manzano i aprofitem per celebrar tres aniversaris.

 • Joan Hernández, un film i sis cançons

  Joan Hernández, "Becari metàl·lic" i amant de la música heavy, ens parla d'una pel·lícula "The Dirt". Aprofita per mostrar-nos i fer-nos escoltar cançons i bandes relacionades amb el film. Protagonisme per a "Mötley Crüe", Meghan Kabir, Ozzy Osbourne i Ratt.

 • Recordem la música dels vuitanta

  Ivan Álvarez, el nostre especialista en música de la dècada dels vuitanta, ens ofereix un nou reguitzell de temes que de ben segur vam ballar i cantar tots plegats!! No t'ho perdis i no deixis passar l'oportunitat de recordar amb nosaltres, o perquè no, una època de la teva vida!!

 • Juli Barrero, Quim Salvat i la seva gira

  El guanyador del 14è premi Carles Sabater, el cantant i compositor Quim Salvat, actuarà per primera vegada a l’Auditori Nacional! El concert a l’Auditori forma part de la gira 2019 ‘Quan la música va més enllà’, que el portarà per les millors sales de Catalunya, com ara La Mirona, Luz de Gas, Apolo, L’Escorxador, Submarino i Zero, entre d’altres. Quim Salvat ens oferirà un passeig per totes les seves cançons amb alguna versió extra. Acompanyat per la seva banda dalt de l’escenari, viurem la seva història en primera persona. En Juli Barrero i en Quim Salvat ens ho expliquen en tot detall!!

 • Gustav Mahler, tercera part amb Toni Gibert

  Gustav Mahler fou un compositor, director d'orquestra i pianista austríac. És considerat un dels compositors més importants del postromanticisme. Va compondre deu simfonies i diversos cicles de lieder, entre els quals cal destacar Das Lied von der Erde (El cant de la terra). Donada la seva extensa obra li dediquem un nou capítol!!

Facebook