ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Ivan Álvarez i la música pop

  Nova temporada i nou format de la secció que ens porta Ivan Álvarez. Aquesta temporada l'Ivan ens porta una cançó per dècada!! I atenció perquè avui ens fa escoltar "The Beach Boys", "ABBA", "Asia", "Oasis" i "Carrots"!! No us ho perdeu!!

 • Perquè Josep Maria Clausó és heavy?

  La setmana passada s'acomiadava Joan Hernández i aquesta s'acomiada Josep Maria Clausó!! Joan Hernández i Josep Mª Clausó han decidit aquest final de temporada explicar a l’audiència l’inici del perquè de la seva passió pel metall. Quan va veure la llum metàl·lica en Josep Maria?, viatgem en el temps per buscar l'instant en que es va produir l'enamorament entre Josep Maria Clausó i el heavy!!

 • Perquè Joan Hernández és heavy?

  Els nostres becaris metàl·lics comencen a acomiadar-se d’aquesta temporada. Per això Joan Hernández i Josep Mª Clausó han decidit explicar a l’audiència l’inici de tot, el per què de la seva passió pel metall. Com van descobrir el camí? Quan van veure la llum metàl·lica? Avui viatgem en el temps per buscar aquell moment del seu baptisme heavy...

 • Ivan Álvarez i la música dels vuitanta

  Ivan Álvarez, el nostre "becari" dels vuitanta i gran amant de la música ens fa escoltar cançons que han caigut en l'oblit pel pas del temps, però també temes que han marcat una època i que sempre estan vigents!!
   

 • Heavy amb Josep Maria Clausó

  De manera quinzenal ens visita en Josep Maria Clausó (fa torn amb Joan Hernández), per fer-nos escoltar música heavy i ens delecta amb una pinzellada explicativa dels grups que porta com a protagonistes. Avui, Hammerfall, Angra, Essence of sorrow, Rammstein i Wheels of fire!!

 • 30 anys de diferents discos, una novetat i un mòbil amb Joan Hernández

  Joan Hernández, "becari metàl·lic", ens fa escoltar tres propostes que aquest mes de juny fa trenta anys que es van publicar!! Mr.Big, Bad English i Cher!! La novetat ens ve de la mà de Deadland Ritual i el mòbil és protagonista amb Judas Priest!!

 • Novetats de la música heavy

  Josep Maria Clausó ens porta un reguitzell de novetats... de heavy!! First Signal, West Bound, Hollow Haze, Starbreaker i Animal Drive!! No t'ho perdis perquè en Josep Maria torna a les arrels!!

 • Jambo Street Music

  Juli Barrero ve acompanyat d'Oriol Vilella (alma mater del Jambo Street Music) per començar a fer boca del que ha de ser la cita. Concerts, cinema i diferents espectacles que no deixen de costat als més petits amb una nova edició del Jambo Kids!! No us perdeu el cartell que ens han preparat amb Juan Perro, la Fundación Tony Manero i "tots" els grups del país!! Del 13 al 16 de juny!!

 • Heavy amb Joan Hernández

  Torn aquesta setmana al "Becaris metàl·lics" per a Joan Hernández. En Joan ens porta, ens fa escoltar i ens en dona algun detall, de la música de Slipknot, Rainbow, Trivium, Kiss i una sorpresa amb trons i jocs!!

 • La música dels vuitanta amb Ivan Álvarez

  Protagonisme per "La Década Prodigiosa", Mike Oldfield, Robin Gibb, Álex y Christina i finalment per a "The Bangles"!! No us podeu perdre el que ens fa escoltar avui l'Ivan. Els 80 arriben al "Becaris"!!

Facebook