ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Joan Hernández arriba amb discos i un concert heavy

  El concert de Dino Jelusick, en Joan hi va assistir el passat dimarts a Barcelona, el disc dels Metallica Blacklist, i que arriba amb altres veus, altres intèrprets... que no sé si us podeu imaginar!! Disc de versions de diferents artistes i bandes per conmemorar el 30è aniversari de "l'àlbum negre" de Metallica. També ens porta els 30 anys del Use Your Illusion de Guns N' Roses i finalment una novetat, nou disc d'Iron Maiden "Senjutsu"!!

 • Rèquiem de Fauré amb Toni Gibert

  La nostra carta de clàssics l'encetem amb el Rèquiem de Fauré, i evidentment amb en Toni Gibert. En Toni ha estat impartint classes al país i ens acosta la música clàssica per tal de que ens adonem que no és elitista i distant, i una de les coses més importants... ens ajuda a entendre-la. En aquesta ocasió un rèquiem molt diferent, no us perdeu tot el que ens explica.

 • L'experiència més eivissenca, amb Robert Santacreu

  El productor musical, Robert Santacreu, ens apropa el seu nou espai a la Ràdio Nacional sota el nom d'Essència Electrònica. La música electrònica pren embranzida amb alguns clàssics i nous temes del discjòquei,.

 • El Concert Jardins de Casa de la Vall, amb Joel Bardolet

  El pròxim 30 de juny, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra oferirà el Concert Jardins de Casa de la Vall, amb el títol 'Les millors serenates per a una nit d’estiu', amb Joel Bardolet com a concertino director. Comentem el recull de peces que es tocaran amb el director.

 • Punkers love the 80's, amb Santi Casas

  Punkers Love the 80's segueix acumulant èxits i ho comentem amb un dels membres, Santi Casas. La publicació d'un llibre, la creació d'un nou EP i altres projectes de la banda són alguns dels temes que analitzem amb ell.

 • Les darreres composicions de Richard Strauss, amb Toni Gibert

  El compositor Richard Strauss centra la darrera secció del nostre becari musical, Toni Gibert. Concretament, les darreres quatre peces de l'alemany.

 • El 3r Concurs Internacional de Cambra Romànica, amb Clara Pladevall

  La presidenta de l'Associació dels Amics de la Cambra Romànica, Clara Pladevall, ens explica les principals novetats del 3r Concurs Internacional de Cambra Romànica.

 • L'homenatge de Quim Salvat i Oriol Vilella a Bod Dylan

  La revista Enderrock ha escollit la versió de 'Blowin in the wind' de Quim Salvat i Oriol Vilella per celebrar els vuitanta anys del Bob Dylan. Parlem d'aquest reconeixement amb Quim Salvat.

 • The Scarlett Brotherhood, amb Laura Estiarte i Òscar Llauradó

  La Laura Estiarte i l'Òscar Llauradó del grup The Scarlett Brotherhood ens comenten la pròxima actuació que farà el grup a l'Auditori Nacional.

 • Juli Barrero arriba amb un tren carregat de violentos

  La música marca Andorra és el que més preocupa i ocupa a Juli Barrero. Com és habitual ens porta un reguitzell d’esdeveniments i protagonistes!!, en aquesta intervenció parlem amb Jacob Diaz i Shaki Feijóo.

Facebook

Twitter