ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Música dels 60, 70, 80, 90 i 00 amb Ivan Álvarez

  Ivan Álvarez és el nostre especialista en música pop. I ens trasllada a cinc dècades amb cinc propostes musicals. En aquesta ocasió escoltem, THE MAMAS & THE PAPAS, FLEETWOOD MAC, ZOMBIES, ROXETTE i SIDONIE.

 • Mashups de temes nadalencs

  Com no pot ser d'una altra manera la protagonista d'aquest espai és Mariah Carey, a partir del seu tema "All I Want for Christmas Is You", l'Àlex Moldes ens porta diferents mashups. Un Nadal diferent amb l'Àlex i els seus convidats. Per cert, per qui no ho conegui, mashup és un gènere musical basat en la combinació de dos o més cançons pregravades, generalment mediant la superposició de la pista vocal d’una cançó sobre la pista instrumental d’un altra.

 • Ivan Álvarez i la música pop

  Ballem i cantem amb l'Ivan. En aquesta ocasió Ivan Álvarez ens fa escoltar 5 cançons de 5 dècades i ens fa una pinzellada del grup o cantant en qüestió. The Rolling Stones, John Lennon, The Smiths, Spin Doctors i Deluxe, no t'ho perdis, cantaràs i ballaràs segur.

 • Toni Gibert un pallasso rusticà

  El proper 15 de desembre Cinemes Illa Carlemany fa la sortida al Liceu de Barcelona. Aquest any ens ofereixen l’oportunitat de veure i gaudir de La Cavalleria Rusticana i Plagiacci. Per tos aquells i aquelles que estigueu interessats o, fins i tot, ja tingueu les entrades a la mà, en Toni Gibert ens en fa un avançament.

 • Juli Barrero i la música marca Andorra

  Juli Barrero un home inquiet quan es parla de música, ens visita per apropar-nos els darrers esdeveniments al voltant de la música que es fa al país. Discs que estan a punt de veure la llum i diferents concerts al país i fora de les nostres fronteres amb presència andorrana és tot el que ens detalla.

 • Mirada a cinc dècades musicals amb Ivan Álvarez

  Ivan Álvarez ens fa escoltar temes que potser havíem oblidat o desconeixíem i d'altres que de ben segur ens sabem fins i tot la lletra. Aquest dimarts, ens posa a prova amb, I'm not your Steppin' Stone - The Monkees, Year of the cat - Al Stewart, New sensation - INXS, Espaldas mojadas - Tam Tam Go i De superhéroes - Lori Meyers. Si vols gaudir de bona música no ho dubtis el teu Dj és l'Ivan.

 • Beethoven, Schumann i Willow és el mateix

  Toni Gibert el nostre especialista en música clàssica ens fa escoltar i comparar Beethoven, Schumann i la banda sonora, composta per James Horner, de la pel·lícula Willow. No deixeu d'escoltar-lo, és tota una experiència.

 • Juli Barrero, Green Note i el guanyador del concurs de La Fada Ignorant

  Juli Barrero ens porta tota la moguda musical del país. Aquest dijous comptem amb la presència de "Green Note", Edu Cabrera (guitarrista) i Marta Verdes (cantant). Via telefònica parlem amb el guanyador del Concurs de música d'autor de La Fada Ignorant 2019, David Bitter. Com a premi David gravarà un EP de 5 cançons a un estudi punter de Barcelona amb la producció de ROSAZUL i la distribució a Spotify i Itunes. El segon classificat ha estat Chicharro i completa el podi amb la tercera posició El tren de la musa, que també actuaran en un concert de promoció a la mateixa Fada Ignorant i a la pròxima edició del Jambo Street Music.

 • Cinc dècades de música amb Ivan Álvarez

  La intervenció d'Ivan Álvarez aquesta temporada ha fet un canvi que vam encetar el passat mes de setembre... cinc cançons de cinc dècades!! Els 60, els 70, els 80, els 90 i els 2000, un ventall de temes que ens fa escoltar l'Ivan i que a mesura que escoltem ens en fa una explicació.

 • Toni Gibert i els himnes

  Un himne és un text narratiu normalment cantat, també pot ser una composició musical que identifica una col·lectivitat, un poble o una nació i que uneix els que la interpreten; entre aquests es troben els himnes nacionals. Toni Gibert ens fa escoltar himnes!!

Facebook

18.232.51.247