ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Joel Romero. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • AC/DC, Persefone i In Eclipse, amb Joan Hernández

  El heavy torna a les ones de Ràdio Nacional amb Joan Hernández. Parlem de la possible tornada del grup AC/DC i les novetats de grups andorrans com Persefone i In Eclipse.

 • Tornen els clàssics, torna Toni Gibert

  El nostre especialista en música clàssica, Toni Gibert, recupera la figura del compositor Georg Friedrich Händel.

 • Cinc dècades de música pop i rock i una curiositat

  Ivan Álvarez ens apropa cinc dècades de música pop-rock amb cinc temes, un dels 60, un altre dels 70, dels 80, dels 90 i finalment dels 2000. Escoltem les seves explicacions al voltant de propostes musicals com "See Emily play" de PINK FLOYD, "Peace of mind" de BOSTON, "Never Let Me Down Again" dels DEPECHE MODE, "Connection" d'ELÁSTICA (atenció amb una curiositat!) i per acabar "Munich" dels EDITORS.

   

 • Mashups amb l’Àlex Moldes

  La recerca és exhaustiva per tal d'aconseguir sorprendre’ns a tots els que l'escoltem. La música i les cançons en format mashup és el que ens fa escoltar l'Àlex Moldes. Per cert, per qui encara no ho conegui, mashup és un gènere musical basat en la combinació de dos o més cançons pregravades.

 • Ivan Álvarez ens trasllada musicalment als 60s, 70s, 80s, 90 i 00s

  En aquesta intervenció al Becaris de l’Ivan cridarem, veurem visions, ens estimarem amb bogeria en grec, ens maquillarem i muntarem un mecano, direm que tot va bé perquè com jo t’estimo… estimem a totes les persones que ens aguanten cada tarda… i aquest dimarts més que mai!!

 • Juli Barrero, Madretomasa i Jonaina Salvador

  En Juli Barrero ens porta la música marca Andorra. En Aquesta ocasió ens parla del concert de Madretomasa a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino i de la òpera còmica «Don Pasquale» amb la intervenció de la pròpia Jonaina Salvador.

 • Toni Gibert de clàssic en clàssic

  Ha estat impartint classes al país i ens acosta la música clàssica per tal de que tots plegats ens adonem que no és elitista i distant. Toni Gibert va estudiar piano, cant i direcció coral al Conservatori de les Illes Balears. Es va traslladar a Barcelona per estudiar el grau superior de composició amb Miquel Roger i Josep Soler al conservatori de Badalona, cant amb el tenor Josep Benet i clavicèmbal i interpretació històrica amb Eduard Martínez.

 • Ivan Álvarez amb una màquina del temps musical

  Ivan Álvarez ens visita per fer un repàs i/o recordatori del pas dels anys musicalment parlant. Ho fa amb l’explicació i escolta de cinc temes, cadascun d’ells pertany a una dècada. Comencem als anys 60, passem als 70, després als 80, els 90 i finalment els 2000. La selecció que ens ofereix avui et sorprendrà, no t’ho perdis.

 • Mashups amb Àlex Moldes

  La música i les cançons en format mashup és el que ens fa escoltar l'Àlex Moldes. La recerca és exhaustiva per tal d'aconseguir sorprendre tots els que l'escoltem.

 • Toni Gibert fa protagonista a Beethoven

  Ludwig van Beethoven va néixer el 16 de desembre de 1770 a Bonn, Alemanya. Aquest any celebrem el 250è aniversari del seu neixement i en Toni Gibert, professor d'harmonia, història de la música i música de cambra, entre d'altres ocupacions, el fa protagonista de l'espai que dediquem a la música clàssica.

Facebook

3.237.71.23