ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Mirada a cinc dècades musicals amb Ivan Álvarez

  Ivan Álvarez ens fa escoltar temes que potser havíem oblidat o desconeixíem i d'altres que de ben segur ens sabem fins i tot la lletra. Aquest dimarts, ens posa a prova amb, I'm not your Steppin' Stone - The Monkees, Year of the cat - Al Stewart, New sensation - INXS, Espaldas mojadas - Tam Tam Go i De superhéroes - Lori Meyers. Si vols gaudir de bona música no ho dubtis el teu Dj és l'Ivan.

 • Beethoven, Schumann i Willow és el mateix

  Toni Gibert el nostre especialista en música clàssica ens fa escoltar i comparar Beethoven, Schumann i la banda sonora, composta per James Horner, de la pel·lícula Willow. No deixeu d'escoltar-lo, és tota una experiència.

 • Juli Barrero, Green Note i el guanyador del concurs de La Fada Ignorant

  Juli Barrero ens porta tota la moguda musical del país. Aquest dijous comptem amb la presència de "Green Note", Edu Cabrera (guitarrista) i Marta Verdes (cantant). Via telefònica parlem amb el guanyador del Concurs de música d'autor de La Fada Ignorant 2019, David Bitter. Com a premi David gravarà un EP de 5 cançons a un estudi punter de Barcelona amb la producció de ROSAZUL i la distribució a Spotify i Itunes. El segon classificat ha estat Chicharro i completa el podi amb la tercera posició El tren de la musa, que també actuaran en un concert de promoció a la mateixa Fada Ignorant i a la pròxima edició del Jambo Street Music.

 • Cinc dècades de música amb Ivan Álvarez

  La intervenció d'Ivan Álvarez aquesta temporada ha fet un canvi que vam encetar el passat mes de setembre... cinc cançons de cinc dècades!! Els 60, els 70, els 80, els 90 i els 2000, un ventall de temes que ens fa escoltar l'Ivan i que a mesura que escoltem ens en fa una explicació.

 • Toni Gibert i els himnes

  Un himne és un text narratiu normalment cantat, també pot ser una composició musical que identifica una col·lectivitat, un poble o una nació i que uneix els que la interpreten; entre aquests es troben els himnes nacionals. Toni Gibert ens fa escoltar himnes!!

 • Juli Barrero i la música del país

  Juli Barrero fa protagonistes en les seves aparicions al "Becaris" als músics amb marca Andorra. També ens fa una agenda de diferents esdeveniments i actuacions per tal de que no ens en perdem cap de les que es duen a terme al país!!

 • Ivan Álvarez i cinc dècades de música

  Descobrim amb Ivan Álvarez cinc propostes musicals de cinc dècades, els 60, els 70, els 80, els 90 i els 2000. A banda d'escoltar el tema amb el qual ens delecte l'Ivan, ens en fa una explicació i ens ho contextualitza.

 • Torna la clàssica

  Toni Gibert, estudia piano, cant i direcció coral al Conservatori de les Illes Balears. Posteriorment es trasllada a Barcelona per estudiar el grau superior de composició amb Miquel Roger i Josep Soler al conservatori de Badalona, cant amb el tenor Josep Benet i clavicèmbal i interpretació històrica amb Eduard Martínez. En aquest primer capítol ens presenta la secció que durem a terme al llarg de la temporada!!

 • Ivan Álvarez i la música pop

  Nova temporada i nou format de la secció que ens porta Ivan Álvarez. Aquesta temporada l'Ivan ens porta una cançó per dècada!! I atenció perquè avui ens fa escoltar "The Beach Boys", "ABBA", "Asia", "Oasis" i "Carrots"!! No us ho perdeu!!

 • Perquè Josep Maria Clausó és heavy?

  La setmana passada s'acomiadava Joan Hernández i aquesta s'acomiada Josep Maria Clausó!! Joan Hernández i Josep Mª Clausó han decidit aquest final de temporada explicar a l’audiència l’inici del perquè de la seva passió pel metall. Quan va veure la llum metàl·lica en Josep Maria?, viatgem en el temps per buscar l'instant en que es va produir l'enamorament entre Josep Maria Clausó i el heavy!!

Facebook

3.95.131.97