ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Música de funeral amb Toni Gibert

  Els funerals són esdeveniments que per a molts poden ser tristos, tot i això, la marxa d'un difunt pot portar-se de diferents maneres depenent de com els seus éssers estimats ho sentin o la pròpia persona ho vulgui, si és el cas que ho deixés escrit o dit als familiars. Arrel de la mort de la reina Elisabet II en Toni Gibert ens fa escoltar música de funeral. Escoltem la música del compositor Henry Purcell, que va escriure la música per al funeral de la reina Maria d'Anglaterra, Escòcia, i Irlanda.

 • Quintet pera piano en fa menor Op.34 de Johannes Brahms

  El Quintet per a piano en fa menor, Op. 34, està instrumentat per a piano i quartet de corda (dos violins, viola i violoncel). Sovint se l'ha considerat com la corona, el cim de la seva música de cambra. L'obra va començar sent instrumentada per a quintet de corda (dos violins, viola i dos violoncels). Brahms va transcriure el quintet com una Sonata per a dos pianos, abans de transformar-la en la seva versió definitiva. Ens en dona tots els detalls i ho escoltem amb Toni Gibert.

 • Festivals estiuencs, calor i heavy metal

  Joan Hernández ens porta el s festivals Rock Imperium Festival (Cartagena) 24 i 25 de juny, RockFest Barcelona del 30 juny al 2 juliol, Resurrection Fest (Viveiro) del 29 de juny al 3 de juliol, Hellfest Clisson França del 17 al 26 de juny, Mad Cool Madrid del 6 al 10 de juliol i Mad Cool Sunset el 10 de setembre.

 • Josep Maria Clausó i la música heavy

  En Josep Maria Clausó ens explica i fa escoltar la música de Def Leppard amb SOS emergency, Treat i el seu Carolina Reaper, Derek Sherinian i la seva proposta Scorpion, John Norum amb Sail on i Bon Jovi i el tema Lay your hands on me, aquest per fer un homenatge al baixista Alex John Such, que va morir el passat 4 de juny.

 • Juli Barrero amb la música i els músics amb segell AND

  Com és habitual en Juli Barrero ens porta l’actualitat dels músics amb ADN AND i en aquesta ocasió ens fa escoltar les paraules de Josu Adánez, ara en solitari i amb un estil que s’allunya del que ens té acostumats, i també parlem amb Kiki Barroc (Enric Bartumeu) i el seu darrer treball musical. Per tancar ens mirem el programa d’actuacions del Jambo Street Music que arriba el proper divendres.

 • Les quatre estacions portenyes de Piazzolla

  Toni Gibert, becari musical, ens porta i fa escoltar la música d’Astor Piazzolla. Concretament se centra en les seves quatre estacions portenyes. En Toni com sempre ens en fa una explicació amb un to amè i divertit que li donen els seus anys d’estudi i el seu bon humor.

 • Juli Barrero i la música marca Andorra

  L'ADN d'en Juli Barrero és portar-nos, descobrir-nos i fer escoltar música marca AND!! En aquesta ocasió dona protagonisme a ESE (Sara Núñez), Julia Amor (Júlia Coll), In Eclipse, Four Flags i Ladis B. Escoltem les seves darreres creacions, algunes d'elles acabades de sortir del forn i alguna altra que encara treu fum!!

 • Bateristes del heavy traspassats

  Al costat d’en Joan Hernández, heavy de capçalera del Becaris, escoltem les baquetes de bateristes traspassats. Protagonisme per Eric Carr dels Kiss, Ingo Schwichtenberg del grup Helloween i altres. Com és habitual en Joan arrodoneix la música que ens fa escoltar amb una explicació dels intèrprets.

 • Josep Maria Clausó i unes troballes heavys

  En Josep Maria Clausó ens porta i fa escoltar rock, rock dur. En aquesta ocasió ens porta fins a quatre vinils que va adquirir en una fira del disc de segona mà i un trentè aniversari. Els vinils són de Adrian Smith and Project (A.S.A.P.), Jon Lord, Prophet i Bad Company i l’aniversari de Face the Truth de John Norum, editat a l’abril del 92.

 • Els Grammys i el Heavy Metal

  Joan Hernández ens porta temes de rock dur que han aconseguit endur-se un Grammy. Escoltem i ens fa una explicació de Dream Theater "The Alien" Grammy 2022, Jethro Tull "Steel Monkey" Grammy 1989, Living Colour "Cult of Personality" Grammy 1990, Red Hot Chili Peppers "Give it Away" Grammy 1993, Tenacious D "The Last in Line" Grammy 2015 i Ghost "Cirice" Grammy 2016.

Facebook

Twitter