Becaris

Comparteix:

Becaris : Literatura

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Sèries de novel·les per a aquest estiu

  Arnau Colominas, director de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA) i gerent de Culturàlia, ens proposa sagues de novel·la negra per a amants del suspens. Per als devoradors de les millors trames policíaques, aquestes sagues de novel·la negra garanteixen hores d'intriga, crims sense resoldre i personatges complexos, les emocions i les decisions dels quals enganxaran qualsevol lector.

 • ‘El poder de las palabras: como cambiar tu cerebro (y tu vida) conversando’

  Maria Cucurull, professora, filòloga, lingüista, de l'equip de Culturàlia i coordinadora d'Infomigjorn. ens explica el llibre "El poder de las palabras: como cambiar tu cerebro (y tu vida) conversando".

 • El premi Carlemany i llibres per a l’estiu

  El premi Carlemany, com a premi literari, i sèries de llibres que ens recomana per a l'estiu és tot del que ens parla l’Arnau Colominas, director de l’ANA (Agència de Notícies Andorrana) i gerent de Culturàlia.

 • Les primeres novel·les de fantasia, ciència ficció i terror

  Àlex Puig, autor de la saga "Guardianes de Okan" i amant de la fantasia, ciència ficció i terror ens serveix els primers títols que van aparèixer d’aquests tres gèneres. No us podeu perdre les seves recomanacions.

 • Arnau Colominas i Joël Dicker

  Arnau Colominas, director de l’ANA (Agència de Notícies Andorrana) i gerent de Culturàlia, arriba amb dos llibres sota el braç. Ens explica dues novel·les de Jöel Dicker, «La veritat sobre el cas Harry Quebert» i «La desaparición de Stephanie Mailer».

 • Recomanacions molt llamineres amb Maria Cucurull

  Maria Cucurull, professora, filòloga, lingüista, de l'equip de Culturàlia i coordinadora d'Infomigjorn, ens apropa dues novetats. La primera és 'Calces al sol' de Regina Rodríguez Sirvent i la segona 'La possibilitat de dir-ne casa' de Marta Orriols.

 • ‘La dama y la muerte’ y ‘El cielo de tus dias’

  Arnau Colominas, director de l'Agència de Noticies Andorrana i editor de Culturàlia, ens explica i detalla sense descobrir el que no pot descobrir dues novel·les de Greta Alonso, per cert pseudònim. L’Arnau ens parla de ‘La dama y la muerte’ y ‘El cielo de tus dias’, dues històries que ens tindran entretinguts i en tensió, degut que en ambdues es cometen assassinats.

 • ChatGPT amb Àlex Puig

  Presentat el novembre de 2022, ChatGPT va cridar l'atenció per la seva facilitat d'ús i s'ha destacat per les seves respostes detallades i el seu coneixement històric. El xatbot és capaç de generar tota classe de texts, des de poesia fins a diàlegs, i per aquesta raó l’Àlex Puig ens en parla amb la mirada posada en texts que versin al voltant de la ciència ficció, fantasia o terror.

 • L'oratòria a l'abast de tothom

  Patiu si heu de parlar davant de molta gent? Us costa preparar una presentació oral? Us agrada la imatge que transmeteu quan parleu en públic?, "L'oratòria a l'abast de tothom" de les autores Mariona Casas, Montserrat Vilà i Josep M. Castellà Lidon, és el llibre que ens porta Maria Cucurull, professora, filòloga, lingüista, de l'equip de Culturàlia i coordinadora d'Infomigjorn.

 • Sant Jordi i un Sant Jordi a Praga

  Amb Arnau Colominas, gerent de Culturàlia, fem una mirada a tot el que va donar de sí el passat Sant Jordi. Èxit de les editorials, èxit de títols publicats i els autors satisfets en com va anar el dia amb les signatures i les vendes. A més anem fins a Praga perquè Andorra hi va ser representada.

Facebook

Twitter