ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Les estrenes de Cinemes Illa, amb Robert Ruescas

  L'adjunt de direcció de Cinemes Illa, Robert Ruescas, ens comenta les tres estrenes d'aquesta setmana. La comèdia espanyola 'Operación Camaron', el film d'animació 'Spirit: Indomable' i la comèdia 'Envidia sana' són les principals novetats de la cartellera. 

 • Les novetats de la setmana de Cinemes Illa

  El director de Cinemes Illa, Jordi Torres, ens explica les principals estrenes de la cartellera, entre les quals hi ha: 'El otro guardaespaldas 2' i 'En un barrio de Nueva York'.

 • El terror s'apodera de la cartellera dels cinemes Illa

  L'adjunt de direcció de cinemes Illa, Robert Ruescas, ens apropa l'estrena d'aquesta setmana 'Un lugar tranquilo 2' de John Krasinski.

 • 'El viatge de la Marta', amb Assumpció Lluís

  La darrera proposta del Cineclub de les Valls aquesta temporada és la pel·lícula catalana 'El viatge de la Marta' de Neus Ballús. La membre de l'entitat, Assumpció Lluís, ens parla del film i el final d'aquest curs.

 • Comèdia, terror i animació, amb Jordi Torres

  'Expediente Warren 3', 'La abeja Maya' i 'Dios mio, ¡Los niños han vuelto!' són les propostes d'aquesta setmana a Cinemes Illa Carlemany. En parlem amb el seu director, Jordi Torres.

 • 'Corpus Christi', amb Assumpció Lluís

  La membre del Cineclub de les Valls, Assumpció Lluís, ens parla de la darrera pel·lícula de l'entitat 'Corpus Christi'. Aquest drama polonès ha guanyat més de 60 premis i és la penúltima proposta del Cineclub aquesta temporada.

 • Les novetats de la cartellera, amb Robert Ruescas

  L'adjunt de direcció dels Cinemes Illa Carlemany, Robert Ruescas, ens apropa les principals estrenes. 'Cruella', 'Uno de nosotros' i 'Despierta la furia' són les novetats de la setmana.

 • El Festival Ull Nu tanca l'edició més atípica

  El Festival Ull Nu ha celebrat la vuitena edició més diferent per la pandèmia. L'organització de l'esdeveniment s'ha vist afectada, malgrat que tot s'ha realitzat sense cap mena de problema. El director del festival, Hèctor Mas, ens fa una valoració dels concerts i les activitats.

 • Poliamor, Jig Saw i xarxes socials, amb Robert Ruescas

  L'adjunt de direcció dels Cinemes Illa Carlemany, Robert Ruescas, ens porta les principals estrenes de la cartellera. Entre les pel·lícules hi ha 'Poliamor para principiantes', 'Borrar el historial'  i 'Spiral Saw'.

 • 'My Mexican Bretzel', amb Assumpció Lluís

  Una de les integrants del CineClub de les Valls, Assumpció Lluís, ens apropa la proposta d'aquesta setmana a la cartellera 'My Mexican Bretzel'. El film de la directora Nuria Giménez Lorang va carregat de sentiments i romanticisme.

Facebook

Twitter