ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Tot un esdeveniment al Cineclub de les Valls

  Pel·lícula "L'événement" (L'esdeveniment), que ens parla de l’avortament i que el Cineclub de les Valls ha fet coincidir amb el Dia Internacional per a la Despenalització i Legalització de l’Avortament.. Projecció amb col·loqui final amb Esther Jover, Aurora Baena i Mònica Codina.

 • No et preocupis ets tot un model trepa murs

  Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany, ens porta les estrenes cinematogràfiques que arriben aquesta setmana a la cartellera del país. «Modelo 77», «No te preocupes querida» i «Spiderman no way home (versió estesa)» són les protagonistes i en Robert ens en fa una sinopsi i explicació i a més n’escoltem els tràilers.

 • La peor persona del mundo al Cineclub de les Valls

  Assumpció Lluís del Cineclub de les Valls ens fa un avançament de la projecció d’aquest dimecres al Teatre Comunal a les 21:00h. «El pitjor ésser humà del món» (títol original en noruec: Verdens verste menneske), és una comèdia dramàtica, i fins i tot romàntica del 2021 dirigida per Joachim Trier, protagonitzada per Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie i Herbert Nordrum. Crònica de quatre anys a la vida de Julie (Renate Reinsve), una jove a punt de complir els trenta que fa front als dubtes i contradiccions de la seva vida amorosa i lluita per trobar el camí de la seva carrera.

 • Robert Ruescas ens convida a la vida padre

  Les novetats cinematogràfiques de la setmana ens les serveix l’adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany Robert Ruescas. Aquesta setmana ens explica dues estrenes «La invitación» i «La vida padre», a més ens porta una reestrena «The Queen».

 • Torna el Cineclub de les Valls

  Assumpció Lluís membre del Cineclub de les Valls ens explica i detalla la nova programació que ens ofereixen per aquest proper trimestre. A més ens engresca i ens fa una sinopsi i breu explicació de la pel·lícula d'aquest dimecres al Teatre Comunal "Boiling point". ens aturem en el fet que aquesta tornada del Cineclub ens deixa un nou horari, de les 21:30h. passa a les 21:00h!! Per tant a partir d'ara, projecció del Cineclub de les Valls els dimecres al Teatre Comunal a les 21:00h.

 • Un viatge cinematogràfic i pacífic al paradís

  Des de Cinemes Illa Carlemany una temporada més els seus màxims responsables, Jordi Torres director i Robert Ruescas adjunt a la direcció, seran els encarregats d'acostar-nos i explicar-nos les estrenes que arriben al país. En aquesta primera intervenció de la temporada ens fixem en les dues novetats "Viaje al paraíso" i "Pacifiction".

 • Elvis ple de gràcia truca des d’un telèfon negre

  Les estrenes cinematogràfiques ens les serveix, comenta i ens en fa una sinopsi i breu explicació el director de Cinemes Illa Carlemany Jordi Torres. Aquesta setmana «Elvis», «Llenos de gracia» i «Blach Phone», també destacar el Cicle Gaudí que arriba amb la projecció de la pel·lícula «El ventre del mar» amb Roger Casamajor.

   

 • Estrenes cinematogràfiques

  Jordi Torres director de Cinemes Illa Carlemany i Robert Ruescas adjunt a la direcció ens apropen les dues estrenes cinematogràfiques d’aquesta setmana. «Lightyear» i «Nosaltres no ens matarem amb pistoles» són el focus d’atenció i les pel·lícules que ens expliquen i detallen.

 • 25 anys de Cineclub de les Valls

  Assumpció Lluís, membre del Cineclub de les Valls i actual vicepresidenta ens explica la funció d’un cineclub, què és i què aporta, així com també ens fa cinc cèntims de la situació actual i els futurs projectes. Atenció que la temporada que ve es canvia l’horari de les projeccions, de les 21:30h passa a les 21:00h!!

 • Un món juràssic que domina Robert Ruescas

  L’adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany Robert Ruescas, ens fa una sinopsi i una explicació de la darrera entrega del món juràssic, «Jurassic World Dominion». Aprofitem per fer un repàs a la cartellera.

Facebook

Twitter