ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Cineclub de les Valls amb Assumpció Lluís

  Assumpció Lluís membre del Cineclub de les Valls ens recorda que tots plegats tenen, tenim, moltes ganes de cinema. Per quan la represa de les projeccions del Cineclub? Li demanem a l’Assumpció pel·lícules per visionar a llarg de l’estiu.

 • Cinema amb Ray Zeta

  La mort de Rosa Maria Sardà, l'aniversari de Clint Eastwood, notícies al voltant dels Oscar, el reinici dels rodatges i les estrenes d'aquest estiu, així com endarreriments d'alguna estrena és tot el que parlem amb el nostre crític cinematogràfic de capçalera Ray Zeta.

 • Cinema pel Dia mundial del medi ambient

  Aprofitant que el 5 de juny es celebra el Dia mundial del medi ambient ens "mirem" pel·lícules, amb en Ray Zeta, relacionades amb el medi ambient!! Ho hem dividit en diferents blocs, - el perill nuclear: seguretat ciutadana VS. economia de les empreses, -advocats VS. abocaments químics que contaminen l’aigua amb risc per a la salut, -ecologia: protegir la vida vegetal del planeta, -el futur de la Terra en perill per manca de vida vegetal i finalment, -documentals.

 • Dia de l'orgull friki amb Ray Zeta

  El 25 de maig és el dia de l'orgull friki i nosaltres el celebrem amb anticipació amb en Ray Zeta, el nostre crític cinematogràfic... per tant... cinema que ens ha convertit en frikis!! Dia de l’orgull friki: dia que es va estrenar "La guerra de las galàxies" (25 de maig de 1977), una molt bona pista d'alguna de les pel·lícules que parlem.

 • Ray Zeta, la Creu Roja i l'ajuda humanitària

  El 8 de maig se celebra el Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, data de naixement de Henry Dunant, fundador de la Creu Roja. Sota aquesta premissa amb en Ray Zeta el nostre crític cinematogràfic parlem de pel·lícules que es basen i/o tenen com a fil argumental l'ajuda humanitària. Ja us dic que la que no faltarà és "Las chicas de la Cruz Roja" amb Concha Velasco i Tony Leblanc entre d'altres. Abans en Ray Zeta ens porta un parell de notícies relacionades amb el món del cinema, 35è aniversari de "Los Goonies" amb una videoconferència dels protagonistes i Tom Cruise rodarà una pel·lícula a l'espai exterior amb la N.A.S.A.

 • Pel·lícules que has d'haver vist amb Assumpció Lluís

  L'Assumpció Lluís és col·laboradora habitual del Becaris parlant de les projeccions que ens ofereixen des del Cineclub de les Valls, a manca de cites amb el Cineclub de les Valls degut a la crisi sanitària provocada per la Covid-19, li demanem per pel·lícules que s'han de veure almenys un cop a la vida.

 • Ray Zeta, una qüestió de justícia

  Amb el nostre crític cinematogràfic Ray Zeta fem una ullada a l'actualitat i comencem recordant la figura de Max von Sidow que ens ha deixat als 90 anys i que en Ray Zeta va conèixer!! Continuem amb The Batman: el Joker podria ser a partir d’ara una dona, Christian Bale fitxa per Marvel i ens fa cinc cèntims del tràiler de Pinocho amb Roberto Begnini. L'estrena de la qual ens en fa una crítica en Ray Zeta és Cuestión de justicia.

 • El ritme de la venjança d'en Ray Zeta

  Notícies d'actualitat, "Sin tiempo para morir", la darrera entrega de James Bond, retarda l'estrena al novembre a causa del coronavirus, després de l'èxit el "Hombre invisible" venen més monstres clàssics que ens explica en Ray Zeta, "The Batman": Johnny Depp sona com a nou Joker, i acabem amb el tràiler de "Greyhound": Segona Guerra Mundial amb Tom Hanks. Les estrenes que ens comenta i analitza en Ray Zeta són, "El ritmo de la venjanza", "Bloodshot" i "Onward".

 • Ray Zeta un gentlemen invisible

  L’actualitat cinematogràfica és l’inici de la secció que dediquem al setè art. Tenim novetats d'Indiana Jones 5: rodatge en dos mesos, Harrison Ford vol matar el personatge i Steven Spielberg abandona la direcció. Una altra pel·lícula que comença el rodatge és Jurassic World 3 amb el títol Jurassic World: Dominion. Una que n’aplaça el rodatge a Venècia i Roma a causa del coronavirus és Misión imposible 7 i acabem comentant el tràiler de No mataràs, un thriller de Mario Casas. Les estrenes que ens desgrana en Ray Zeta són, The Gentlemen: Los señores de la mafia i El hombre invisible.

 • Ray Zeta amb una crida especial que només el deixa ballar

  Estrenes cinematogràfiques i notícies del setè art són els dos eixos de la intervenció d’en Ray Zeta al Becaris. Comencem amb Aves de presa (y la fantabulosa emancipación de Harley Quinn) que fracassa a taquilla i li canvien el títol per Harley Quinn (Aves de presa). Ens explica les primeres imatges que ja es poden veure de The Batman, i per acabar Matrix 4, ha començat el rodatge i en Ray Zeta ha vist vídeos del set. Les estrenes que arriben a Cinemes Illa Carlemany són tres, La llamada de lo salvaje, Especiales i Solo nos queda bailar.

Facebook

3.235.45.196