ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Ray Zeta un hellboy gairebé impossible

  Doris Day, James Bond, Disney i Angelina Jolie són els protagonistes de les notícies cinematogràfiques que ens porta aquesta setmana en Ray Zeta. Les estrenes que ens arriben al país, "Casi imposible" i "Hellboy" són motiu de la crítica d'en Ray Zeta.

 • Ray Zeta detectiu timador compulsiu

  Secció cinèfila amb el nostre crític Ray Zeta. Avui a les notícies, Vengadores: Endgame ja és la segona pel·lícula més taquillera de la història i es publiquen els vídeos il·legals gravats pels actors, a més Marvel anuncia vuit dates d'estrena en tres anys sense dir els títols. Per acabar Avatar: s'endarrereix un any més. les pel·lícules de les que ens parla en Ray Zeta són, "Timadoras compulsivas" i "Pokemon: detective Pikachu.

 • La importància de l'espia vermell Ray Zeta

  En Ray Zeta obra la seva participació al "Becaris" amb les notícies de la darrera setmana lligades amb el món del cinema. Avui, "Vengadores: Endgame" millor apertura mundial de la història superant els 1000 milions $ i crònica de la roda de premsa de Jeremy Irons al BCN Film Fest al voltant de "Pintores y reyes del Prado". Les estrenes, en són tres, que ens arriben al país ens les explica en Ray Zeta, "La espía roja", "La importancia de llamarse Oscar Wilde" i "Uglydolls".

 • Ray Zeta i el final venjador

  Notícies cinematogràfiques, d'aquesta manera iniciem la secció del setè art amb Ray Zeta!! Lo dejo cuando quiera, pel·lícula espanyola més taquillera de l’any, Vengadores: Endgame bat récords de pre-venda d’entrades, Star Wars: Espanya tradueix el títol: “El ascenso de Skywalker” i James Bond: presentació a Jamaica del casting i l’argument amb entrevista al director i als productors, aquestes són les novetats més destacables de la setmana. VENGADORES: ENDGAME, és l'estrena de la qual en ray Zeta ens en fa una crítica!!

 • El ploraner Ray Zeta deixa el "Becaris" quan vol

  Ray Zeta enceta la seva participació al "Becaris" amb les notícies del setè art i ens deixa la crítica de les dues estrenes, "La llorona" i "Lo dejo cuando quiera".

 • Demà comença tot, avui és el dia que vindrà Ray Zeta

  Les notícies de la darrera setmana cinematogràfica i les estrenes que arriben al país amb Ray Zeta.

 • Un superheroi, un cementiri i Ray Zeta

  Inici de secció cinematogràfica amb les notícies de la darrera setmana. Avui, "Dumbo": recaptació… no la que s'esperava!!, James Bond: inici de rodatge a Noruega, "Muñeco diabólico" (reboot): es desvetlla que Mark Hamill és la veu de Chucky. "Joker": nou trailer amb Joaquin Phoenix. Dues estrenes ens arriben al país, dues pel·lícules de les quals ens parla en Ray Zeta, "Shazam!" i "Cementerio de animales".

 • Què et jugues a que avui parlem de Dumbo?

  Ray Zeta ens parla de les notícies que s'han produït la darrera setmana. Nous biòpics musicals: Stardust (David Bowie), Elvis, Sex Pistols. També ens fa saber d'una nova superheroïna... Angelina Jolie!!, Ridley Scott farà la saga del jove Merlin per a Disney i de que s'inicia el rodatge de Dune amb Josh Brolin. Les dues estrenes que ens arriben a la cartellera i de les que ens en fa cinc cèntims en Ray Zeta són, "Dumbo" i "¿Qué te juegas?

 • Ray Zeta amb nosaltres i dolor i glòria

  Tret de sortida a la secció que dediquem al setè art amb l'actualitat cinematogràfica. En Ray Zeta ens parla de Disney que tanca la compra de Fox per 70.000 milions de dòlars, encara amb Disney, ens explica que readmet James Gunn per fer Guardianes de la galàxia 3, Danny Boyle explica per què va abandonar James Bond, i finalment presentació del trailer de "Once Upon a Time in Hollywood" de Tarantino. Les estrenes que ens comenta en Ray Zeta són, "Dolor y gloria" un drama de Pedro Almodóvar i "Nosotros" un thriller que de ben segur ens provocarà algun ensurt!!

 • Ray Zeta, una mula amb mascotes i una capitana

  Inici de la secció del setè art amb l'actualitat cinematogràfica. Avui Ray Zeta ens parla de la mort de Luke Perry als 52 anys (Sensación de vivir), remake en marxa de "Durmiendo con su enemigo" (1991), Simon Pegg, gran transformació física per al thriller "Inheritance", i finalment presentació del trailer de "Joker" amb Joaquin Phoenix. Les estrenes de les que ens parla en Ray Zeta són, "Mula" de Clint Eastwood, "Capitana Marvel" i "Corgi, les mascotes de la reina".

Facebook