ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Ray Zeta avança i retrocedeix en el temps

  Actualitat cinematogràfica per començar a parlar del setè art!! Ray Zeta ens parla de "Los ángeles de Charlie", de Jennifer Lopez i "Estafadoras de Wall Street", i atenció... Sylvester Stallone... remake de "Cobra" i seqüela de "Tango i Cash"!! Les estrenes que arriben al país i de les quals ens en fa una crítica en Ray Zeta són, "Ad Astra" i "Downton Abbey". Recordeu que si voleu seguir tot le que fa en ray Zeta , ho podeu fer al web diariodevenusville.com

 • Torna Ray Zeta i el cinema

  Degut a la visita de demà divendres del Copríncep francès Emmanuel Macron, avancem un dia l'aparició al "Becaris" de Ray Zeta!! Comencem fent balanç de l estiu. Pel·lícules de monstres marins: Infierno bajo el agua, A 47 metros 2, monstres també com Godzilla King of Monsters, súperherois: Spider-Man vuelve a casa, X-Men: Fénix Oscura, films de terror: Midsommar, Annabelle vuelve a casa, Historias de miedo para contar en la oscuridad, It: Capítulo 2, l'acció també ha tingut protagonisme: Fast and Furious: Hobbs  Shaw, Objetivo: Washington D.C., Anna, i animació: Toy Story 4, El rey león. Aprofitem per a comentar la pitjor i la millor pel·lícula de l'estiu. i evidentment les dues estrenes que ens arriben, "A dos metros de ti" i "Sordo".

 • Ray Zeta al Japó ple d'abelles

  Darrera secció dedicada al cinema. Ray Zeta enceta la seva participació, tal com ens té acostumats, amb les notícies del setè art. Avui, reestrena de "Vengadores: Endgame" amb material inèdit, "Black Widow", amb Scarlett Johansson, actualment en rodatge, "Fast & Furious 9": vídeo de presentació de Vin Diesel i Michelle Rodriguez, i finalment Keanu Reeves possible home de l’any de la revista Time. Atents  al més calent, el que acaba de sortir del forn... "Spiderman"!! Les estrenes de les quals ens parla Ray Zeta són, "El secreto de las abejas" i "Los Japón".

 • El rei dels monstres cinematogràfics, Ray Zeta

  En Ray Zeta inicia la secció amb les notícies que ens ha deixat el món del setè art aquesta darrera setmana. Avui, "X-Men: Fénix Oscura", pèrdues de 100 milions de dòlars!! També parlem del biopic de Boy George, Boy George vol que l’interpreti Sophie Turner i per acabar amb l'actualitat preqüela de "Els jocs de la fam" i preqüela de "Kingsman". Les estrenes que ens comenta en Ray Zeta són, "Toy Story 4", "Godzilla: Rey de los monstruos" i " Clara i Claire".

 • Ray Zeta de negre en una biblioteca

  Iniciem la secció cinematogràfica amb les notícies que ens ha deixat la darrera setmana. Avui, Narciso Ibáñez Serrador mor als 83 anys (també va ser director de cinema), "Ghostbusters 3" fitxa Sigourney Weaver i posarà material inèdit de l'any 1984, Sylvester Stallone no dóna per finalitzada la saga de "Rambo" i més musicals!!, pel·lícula animada sobre les Spice Girls i biopic de Rick James. Les estrenes que ens comenta en Ray Zeta són "Men in Black: International" i "La biblioteca de los libros rechazados".

 • Ray Zeta en un soterrani però fidel al Becaris

  Inici de la secció que condueix en Ray Zeta i que encetem amb les notícies de la darrera setmana. Avui, "John Wick 3": millor recaptació de la saga protagonitzada per Keanu Reeves, precisament aquest actor negocia amb Marvel per a "The Eternals", Robert Pattinson confirmat com a nou "Batman" i finalment, al rodatge de "James Bond" es produeix una explosió amb un ferit!! Les estrenes que ens comenta en Ray Zeta són: "X-Men: Fénix oscura", "Un hombre fiel" i "El sótano de Ma".

 • Ray Zeta i el seu fill Aladdin

  Ray Zeta ens porta les notícies cinematogràfiques més destacades de la darrera setmana. Avui parlem de Cannes 2019: xafarderies: polèmica pel premi a Alain Delon i desmai d'Elle Fanning, centrats en el cinema: fracàs de Tarantino amb "Érase una vez en Hollywood" i triomf d'Almodóvar amb "Dolor y gloria". "A Rainy Day in New York" de Woody Allen s'estrenarà a Espanya, i incertesa a la resta de països per la mala premsa de Woody Allen per presumpte abusador. "The Batman": Robert Pattinson i Nicholas Hoult, candidats a Bruce Wayne!! i acabem amb "Terminator: Destino oscuro".

 • Ray Zeta un hellboy gairebé impossible

  Doris Day, James Bond, Disney i Angelina Jolie són els protagonistes de les notícies cinematogràfiques que ens porta aquesta setmana en Ray Zeta. Les estrenes que ens arriben al país, "Casi imposible" i "Hellboy" són motiu de la crítica d'en Ray Zeta.

 • Ray Zeta detectiu timador compulsiu

  Secció cinèfila amb el nostre crític Ray Zeta. Avui a les notícies, Vengadores: Endgame ja és la segona pel·lícula més taquillera de la història i es publiquen els vídeos il·legals gravats pels actors, a més Marvel anuncia vuit dates d'estrena en tres anys sense dir els títols. Per acabar Avatar: s'endarrereix un any més. les pel·lícules de les que ens parla en Ray Zeta són, "Timadoras compulsivas" i "Pokemon: detective Pikachu.

 • La importància de l'espia vermell Ray Zeta

  En Ray Zeta obra la seva participació al "Becaris" amb les notícies de la darrera setmana lligades amb el món del cinema. Avui, "Vengadores: Endgame" millor apertura mundial de la història superant els 1000 milions $ i crònica de la roda de premsa de Jeremy Irons al BCN Film Fest al voltant de "Pintores y reyes del Prado". Les estrenes, en són tres, que ens arriben al país ens les explica en Ray Zeta, "La espía roja", "La importancia de llamarse Oscar Wilde" i "Uglydolls".

Facebook