ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • Un professor, una maledicció, Robert Ruescas i Mr. Hand Solo tot a Cinemes Illa

  Robert Ruescas és adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany i el responsable d'acostar-nos les estrenes que arriben aquesta setmana a les pantalles dels cinemes, així com explicar-les i fer-nos una breu sinopsi. Aprofitem també per saber com queda la cartellera després d'aquestes estrenes, "La maldición de Lake Manor", "El profesor de persa", "Mr. Hand Solo" i "Pep Aguareles poètica de la imatge", les dues últimes SEGELL ANDORRA!!

 • De vacances amb Robert Ruescas

  Robert Ruescas és l'adjunt a direcció de Cinemes Illa Carlemany, connectem amb ell per tal de que ens expliqui l'estrena que arriba aquesta setmana a la cartellera "Vacaciones contigo... y tu mujer", una comèdia francesa que de ben segur ens arrenca més d'un somriure. Aprofitant la presència d'en Robert fem un repàs a quines són les pel·lícules que es queden en cartellera.

 • Salvatge i amb un manual així ens arriba Robert Ruescas

  L’adjunt a direcció de Cinemes Illa Carlemany, Robert Ruescas, ens presenta les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana, que en són dues, "Salvaje" i "Manual de la buena esposa". Ens en fa una sinopsi i una breu explicació del que hi veurem i també aprofitem la seva presència al programa per repassar com queda la cartellera.

 • El meu amic Jordi i l'última gran estafa

  "Mi amigo pony" i "La última gran estafa" són les dues estrenes que arriben aquesta setmana a Cinemes Illa Carlemany, ens les explica i ens en fa una breu sinopsi el director dels cinemes Jordi Torres. Comentem també com queda la cartellera després d'aquestes estrenes.

 • Jordi Torres el pare dels cinemes que viu una nova era

  Les dues estrenes que s'afegeixen a la cartellera de Cinemes Illa Carlemany aquesta setmana de Nadal són "El padre" amb una gran interpretació d'Anthony Hopkins i la pel·lícula d'animació "Los Croods: una nueva era". Ambdós films són els que ens explica i ens en fa una sinopsi el director dels cinemes, així com també ens recorda les pel·lícules que continuen en cartellera.

 • Jordi Torres ve acompanyat d’una Wonder woman i ens porta fins al cel

  El director de Cinemes Illa Carlemany ens fa una sinopsi i breu explicació de les estrenes d’aquesta setmana, «Wonder woman» i «Hasta el cielo». També aprofitem per tal de que ens recordi a modus de pinzellada les pel·lícules que queden en cartellera.

 • Jordi Torres per a tota la vida

  El director de Cinemes Illa Carlemany Jordi Torres, ens explica els detalls de la nova estrena que arriba al país "Para toda la vida". Fem un repàs de les pel·lícules que continuen en cartellera, "En guerra con mi abuelo", "El verano que vivimos", "El jinete dragón", "Érase una vez...", "Ni de coña" i "Trolls 2: Gira mundial".

 • Cineclub de les Valls i la pel·lícula Nuestras madres

  Aquesta setmana la pel·lícula que ens ofereix el Cineclub de les Valls és "Nuestras madres", film que podrem veure com és habitual el aquest dimecres a les 21.30h. al Teatre Comunal. L'entrada té un preu de 5 €,  per als socis, titulars del carnet jove o de la carta magna el preu és de 3 €. Assumpció Lluís membre del Cineclub de les Valls ens fa un avançament del que veurem.

 • Estrenes i cartellera cinematogràfica amb Jordi Torres

  Un dia més el director de Cinemes Illa Carlemany ens porta les estrenes cinematogràfiques de la setmana així com també un recordatori de les pel·lícules que continuen en cartellera. Fins a quatre estrenes aquesta setmana!! "En guerra con mi abuelo", "El verano que vivimos", "Cómo sobrevivir en un mundo material (Kajillionaire)" i "El jinete del Dragón". Segueixen en cartellera, "Erase una vez...", "Aniré on vagis tu", "De Gaulle", "Trolls 2: Gira mundial", "Ni de coña", "Las brujas (de Roald Dahl)" i "Sentimental".

 • El Cineclub de les Valls ens porta la pel·lícula Miriam miente

  Assumpció Lluís membre del Cineclub de les Valls ens explica la projecció de la qual podrem gaudir aquest dimecres al Teatre Comunal d'Andorra la Vella a les 21:30h. En aquesta ocasió veurem un drama situat en l'adolescència, la protagonista té 14 anys, i on també el racisme hi té presència.

Facebook

3.221.159.255