Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Jordi Torres i Robert Ruescas amos del seu destí i sense mals rotllos

  Jordi torres director de Cinemes Illa Carlemany i Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany, ens fan una sinopsi i explicació de les estrenes que ens arriben aquesta setmana. «Sin malos rollos» i «Indiana Jones y el dial del destino», que de fet s’estrena el proper dimecres 28. A més, abans, dilluns 26 a les 19:15h podrem gaudir de l'òpera «Roméo i Juliette».

 • Robert Ruescas es transforma al Becaris

  Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany ens explica i ens fa una sinopsi de l’estrena que arriba aquesta setmana a les pantalles del cinema, "Transformers el despertar de las bestias". Continuen en cartellera, "Spider-Man cruzando el multiverso", "La Sirenita", «Como Dios manda», «Guardianes de la galaxia vol. 3», «Super Mario Bros, la película» i "Fast & Furious X".

 • 'Living' al Cineclub les Valls, amb Assumpció Lluís

  Assumpció Lluís, vicepresidenta del Cineclub de les Valls, ens parla de la nova projecció del dia 7 al Teatre Comunal d'Andorra la Vella. Comentem tots els detalls del film 'Living' del sud-africà Oliver Hermanus, que ens situa a Londres en la dècada del 1950.

 • Robert Ruescas trepa els murs com Déu mana

  Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany ens porta, i ens fa una sinopsi, així com una explicació de les estrenes que ens arriben aquesta setmana a les sales de Cinemes Illa. Les novetats són, "Spider-Man cruzando el multiverso" i "Como Dios manda". Segueixen en cartellera "La sirenita", "Fast & Furious X", "Guardianes de la galaxia vol.3" i "Super Mario Bros. La pel·lícula".

 • ‘Los reyes del mundo’ al Cineclub de les Valls

  Aquest dimecres projecció a les 21:00h al Teatre Comunal d’Andorra la Vella de la pel·lícula "Los reyes del mundo". Film que ens explica i ens en fa una sinopsi Assumpció Lluís vicepresidenta del Cineclub de les Valls. Una història sobre la desobediència, l'amistat i la dignitat que existeix a la resistència. Rá, Culebro, Sere, Winny i Nano. Cinc nois, del carrer Medellín. Cinc reis sense regne, sense llei, sense família, emprendre un viatge a la recerca de la terra promesa. 

 • A Cinemes Illa Carlemany ha aparegut una 'sirenita'

  Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany, ens visita i ens explica, detalla i ens fa una sinopsi de l'estrena de la setmana, "La Sirenita" i fa el mateix amb "Vasil", pel·lícula emmarcada dins el Cicle Gaudí, que podreu veure el dilluns 29 a les 20:15h. En cartellera continuen, "Fast & Furious X", "Guardianes de la galaxia vol.3", "Vaya vacaciones" i "Super Mario Bros. La pel·lícula", que podeu veure en català.

 • 'Riceboy sleeps', la darrera proposta del Cineclub de les Valls

  L'Assumpció Lluís del Cineclub de les Valls comenta la darrera proposta de l'entitat, el film canadenc 'Riceboy sleeps'. Una pel·lícula d'una mare soltera coreana que cria en el seu fill als suburbis del Canadà.

 • Robert Ruescas des d’Itàlia amb amor

  Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany, ens fa una explicació i sinopsi de la pel·lícula que s’estrena aquest divendres a Cinemes Illa. L’estrena du per títol "Book club 2, ahora en Italia", amb un repartiment molt destacat, Andy García, Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen, Don Johnson, Candice Bergen, Craig T. Nelson i Giancarlo Giannini entre d’altres.

 • El Cineclub de les Valls al Festival Ull Nu

  Assumpció Lluís vicepresidenta del Cineclub de les Valls ens presenta la projecció en col.laboració amb el Festival Audiovisual d'Andorra Ull Nu, "Close", del director belga Lukas Dhont. Atenció perquè canvia l'hora i la ubicació!!, Centre de Congressos d'Andorra la Vella a les 22:00h. i aquest dimecres.

 • Robert Ruescas un guardià amb grans esperances

  Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany, aprofundeix en l’estrena d’aquest dijous, la vam presentar la setmana passada i en aquesta intervenció ens capbussem en els "Guardianes de la galaxia Vol 3". Aprofitem per fer un repàs a la cartellera on hi podem trobar fins a 9 pel·lícules!! Tot i així cal dir que podem gaudir de "De grandes espérances" film que ens ofereix l'Aliança franco-andorrana dimarts 9 a les 20:15h.

Facebook

Twitter