ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Cinema

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • La matança d’un patró amb titani

  Jordi Torres director de Cinemes Illa Carlemany ens acosta les tres estrenes de la setmana, «El buen patrón», «Venom: Habra matanza» i «Titane», escoltem els tràilers i el propi Jordi ens en fa una sinopsi. Atenció que podreu veure el curtmetratge "Under the ice"!!

 • Mares, família, lleis i Jordi Torres

  Les estrenes cinematogràfiques ens les porta i explica el director de Cinemes Illa Carlemany Jordi Torres. Aquesta setmana «Madres paralelas», «La família Addams 2: La gran escapada» i «Las leyes de la frontera», de totes tres també n’escoltem el tràiler.

 • Robert Ruescas no té por de morir enmig de la Mediterrània

  Robert Ruescas l'adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany ens detalla les estrenes que ens arriben al país i en Martí, el nostre tècnic de so, ens fa escoltar els tràilers de "007: Sin tiempo para morir" i "Mediterráneo". Una nova entrega de la saga James Bond i darrera pel·lícula on podrem veure com l'agent secret amb llicència per a matar a Daniel Craig i la història d'Òscar Camps fundador i director de l'ONG badalonina Proactiva Open Arms. Ens mirem com queda la cartellera després d'incloure les dues estrenes.

 • Assumpció Lluís un talp al Cineclub de les Valls

  Aquest dimecres a les 21:30h. al Teatre Comunal tenim la projecció del Cineclub de les Valls. En aquesta ocasió parlem d'un documental (docu-ficció) que du per títol "El agente topo" i que ens explica l'Assumpció Lluís membre del Cineclub.

 • Tot un Cry macho però amb molt Respect arriba Robert Ruescas

  L'adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany, Robert Ruescas, ens fa una sinopsi i una breu explicació de les tres estrenes que arriben al país, "Cry macho", "Respect" i " Maixabel". Tres pel·lícules que de ben segur seran del vostre interés, per una cosa o l'altra, una està interpretada i dirigida pel gran Clint Eastwood, l'altra és un biopic d'Aretha Franklin i la darrera és la història d'un membre d'ETA que va assassinar el marit de Maixabel, i ens narra les trobades entre ambdós. 

 • Druk la pel·lícula del Cineclub de les Valls

  Assumpció Lluís membre del Cineclub de les Valls ens fa una sinopsi i explicació de la pel·lícula que podrem veure aquest dimecres a les 21:30h. al Teatre Comunal. El film porta per títol "Druk" i es fonamenta en tres grans eixos, l'alcohol, l'amistat i el fet de ser un cant a la vida. 

 • Robert Ruescas, el cinema, qui és qui

  Les estrenes cinematogràfiques que arriben al país ens les explica l’adjunt a direcció de Cinemes Illa Carlemany Robert Ruescas. Amb en Robert escoltem els tràilers de les estrenes i en recordem d’altres que estan en cartellera. «Dune» i «Quién es quién? són les novetats. Ens fixem també en quines són les pel·lícules que continuen a la cartellera.

 • Comèdia, por i un documental, les propostes d'aquesta setmana a Cinemes Illa

  L’adjunt de direcció de Cinemes Illa, Robert Ruescas, ens apropa les novetats de la setmana. 'Candyman', 'Adiós idiotas' i 'La metamorfosis de los pájaros' són les propostes que es presenten aquest divendres.

 • Les estrenes de Cinemes Illa, amb Robert Ruescas

  L'adjunt de direcció de Cinemes Illa, Robert Ruescas, ens comenta les tres estrenes d'aquesta setmana. La comèdia espanyola 'Operación Camaron', el film d'animació 'Spirit: Indomable' i la comèdia 'Envidia sana' són les principals novetats de la cartellera. 

 • Les novetats de la setmana de Cinemes Illa

  El director de Cinemes Illa, Jordi Torres, ens explica les principals estrenes de la cartellera, entre les quals hi ha: 'El otro guardaespaldas 2' i 'En un barrio de Nueva York'.

Facebook

Twitter