ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


  • Represa de l'activitat amb Jean Louis Le Guil

    Jean Louis Le Guil, de Clàssic Vins, ens fa cinc cèntims de com batega hores d'ara la distribució a l'engròs (de vins, caves, champagnes...) que veu la seva feina en un inici de normalitat degut a que el proper dilluns 1 de juny tant restauració, com hoteleria podran tornar a obrir les seves portes.

  • Carles Flinch i la gastronomia

    Xef de Can Manel, restaurant familiar, amb una història de 40 anys dedicats a la gastronomia, que ofereix una cuina tradicional amb tocs d'avantguarda. Un restaurant en el qual prima per sobre de tot la qualitat del producte, l'atenció a client i el compromís de presentar i difondre els productes de proximitat i de temporada, així com els vins amb prestigi i de quilòmetre zero.

  • Tocs de gastronomia amb Kökosnot

    Cuina excel·lent i molt elaborada a càrrec d'un jove xef, extens celler de vins i caves, i un espai molt acollidor és la carta de presentació de Kökosnot Andorra.

  • Showcookings i dietes amb ViP

    La naturòpata Pili Borra i Víctor Barragan ens expliquen els showcookings que organitzen. Ens interessem per les "dietes de moda", Nero, paleo, vegana i que hi ha al darrera de tot això.

  • Meri Colell ens vol fer descobrir si som foodies

    Un foodie no és un especialista ni un gran coneixedor de la gastronomia, com ho seria un gastrònom, ni tampoc és una persona de gustos refinats, com ho seria un gourmet o sibarita. El foodie és simplement un apassionat pel bon menjar i bon beure i, per tant, més ampli i entusiasta. Meri Colell, de Food and Meri, ens dona també trets característics d'un/a foodie.

  • Jean Louis Le Guil, vins, caves, champagnes, cellers i més

    Jean Louis Le Guil ens acosta el món del vi. Descobrim el món dels caldos de la mà del nostre sommelier Jean Louis Le Guil. Passegem per les vinyes i ens interessem per les novetats i les notícies més rellevants.

  • Gastronomia amb els responsables del Kökosnot

    La fusió de sabors i tècniques és un dels segells del restaurant Kokosnot. Els seus responsables ens expliquen alguns dels plats que hi podem trobar, així com també els vins, caves i champagnes que dormen a la seva bodega.

  • Jean Louis Le Guil i el canvi climàtic a les vinyes

    Les inquietuds de Jean Louis Le Guil, sommelier i responsable de Clàssic Vins, no acaben en el terreny de la distribució. En aquesta ocasió ens vol explicar i conscienciar del canvi climàtic i el que representa per a la indústria vitivinícola.

  • Cuina d'aprofitament amb Meri Colell

    Meri Colell, responsable de Food and Meri, ens ajuda amb totes les sobres d'aquestes darreres setmanes. Com podem aprofitar tot el menjar que ens queda a la nevera i/o al congelador? No us perdeu els consells de la Meri, ho aprofitareu tot.

  • Laboratori gastronòmic ViP, Víctor i Pili

    Pili Borra ve acompanyada d’en Víctor Barragan per explicar-nos i presentar-nos el Laboratori gastronòmic ViP (Víctor i Pili). Un nou espai que farà que gaudim de la gastronomia.

     

Facebook

3.235.45.196