ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


  • Balanç i experiència de l’Andorra Taste

    Victoria Kemerer, xef executiva del restaurant Kokosnot, ha participat juntament amb en Pablo Pérez el sommelier del restaurant, a l’Andorra Taste. La Victoria ens fa un balanç de l’esdeveniment i ens explica la seva experiència. Cal dir que juntament amb el xef Carles Flinch del restaurant Can Manel; José Antonio Guillermo del restaurant Odetti Bistro; i Alexis Estopiñán de la Pastisseria Estopiñán, van preparar el sopar inaugural de l’Andorra Taste.

  • Gastronomia amb la foodie Meri Colell

    MeriColell d'@food_and_meri, ens trasllada a l'hotel Roc Meler per tal de fer una degustació dels dos espais dels quals disposen. El primer on seiem a taula és al restaurant La Cabana que és tipus bufet i el segon al Pub Irlandès Dagba, la Meri ens concreta què és el que hi trobem en cadascun dels espais, així com també l'horari.

  • Àpats amb Carles Flinch

    El restaurant Can Manel, la seva essència, la combinació de tradició i innovació, la sala, la cuina, l’equip, la carta, el menú, els plats especials i per emportar, això i més amb en Carles Flinch xef del restaurant Can Manel.

  • Plats de Sant Joan i vins blancs de guarda

    El sommelier del restaurant Kokosnot Pablo Pérez, ens apropa els seus coneixements al voltant del món vitivinícola. Descobrim nous caldos i el seu maridatge amb en Pablo.

  • Cata vertical celler Masia Serra de l'Alt Empordà

    Masia Serra és un celler situat al petit poble de Cantallops, just al cor de l’Empordà. És fruit d’una tradició familiar que emergeix amb força l’any 1996. La distribució de les vinyes amb el celler com a punt de referència, permet controlar tots el processos amb gran precisió, des de la verema fins a l’embotellat final. En Pablo Pérez ens en dona tots els detalls.

  • Llibres de vi

    Jean Louis Le Guil, sommelier de Clàssic Vins, arriba amb dos llibres sota el braç!! Llibres que, evidentment, ens parlen de vi. «Comprender el vino» de Pedro Ballesteros, una obra fonamental per conèixer i entendre els principals vins espanyols de la mà d'un dels experts més grans, i «Wine Folly: Edició Magnum» de Madeleine Puckette, guanyador del James Beard Award el 2019 al millor llibre del món en la categoria de Begudes i traduït a més de 20 idiomes, és la guia definitiva per orientar-se al món de l'enologia.

  • Concurs de garnatxes del món a Navarra

    Concurs Garnatxes del Món a Olite (Navarra). L'elecció d'Olite com a seu del concurs “referma el compromís de la DO Navarra amb la garnatxa, varietat emblemàtica de la regió i amb la qual s'elaboren excel·lents negres, rosats i blancs”. Des d’aquest 4 de maig i fins divendres 6 de maig es podran tastar més de mil garnatxes, i nosaltres hi tenim a Pablo Pérez sommelier del restaurant Kokosnot, que ens en fa arribar les seves impressions de l’esdeveniment in situ.

  • Propietats i usos del kuzu

    El kuzu va començar a ser utilitzat fa més de 1.400 anys com a tractament per tractar l’alcoholisme causa de la seva eficàcia per alleujar els mals de cap i els vòmits. S’usa en cuina i rebosteria per aportar textura. S’utilitza en sopes, cremes, estofats, farcits, salses o melmelades. Gràcies al seu gust neutre, combina tant en dolç com en salat. És un espessidor natural que ens detalla la professora de cuina bio creativa Pili Borra.

  • Barcelona Wine Week amb Jean Louis Le Guil

    La Barcelona Wine Week (BWW) ha tornat a reunir la major oferta vitivinícola de l´estat espanyol per mostrar tota la seva potència i varietat davant els operadors nacionals i internacionals del sector i dinamitzar el mercat. Un aparador de gran abast que ha comptat amb la participació de més de 600 cellers, la pràctica totalitat de les Denominacions d’Origen, Consells Reguladors i les marques més consolidades del mercat. Ens ho explica tot plegat en Jean Louis Le Guil de Clàssic Vins.

  • Gastropirineus i productes del bosc

    Gastropirineus són les Jornades de cuina de referència quan parlem de gastronomia i productes de muntanya, neix el 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer la cuina i el producte de les zones de muntanya, per posar amb valor la cuina tradicional i autòctona dels Pirineus, elaborada amb productes de cadascuna de les seves comarques, i a les cuineres i cuiners que mantenen aquest patrimoni gastronòmic que dóna identitat al territori. Ara arriba una nova edició amb temàtica andorrana i en Carles Flinch se’n fa ressò. A més ens parla de productes del bosc a la primavera.

Facebook

Twitter