Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Gutiérrez de la Vega i un concurs

  Jean Louis Le Guil sommelier de Clàssic Vins ens trasllada al País Valencià. Ens porta vins de Gutiérrez de la Vega, Felipe Gutiérrez de la Vega i la seva dona Pilar s'instal·len en una antiga casa de camp de Xàbia per reprendre les antigues vinyes familiars i impregnar-se de la cultura de la Marina Alta. A més en Jean Louis ens parla de crítics, de puntuacions i d’un concurs de vins.

 • Àpats al restaurant Kokosnot

  Pablo Pérez sommelier i alma mater a parts iguals del restaurant Kokosnot amb Victoria Kemerer ens descobreix diferents àpats i diferents maneres de treballar-los.

 • Kokosnot on the go

  Pablo Pérez ens fa cinc cèntims de la nova activitat que s'ha posat en marxa a Kokosnot, "Kokosnot on the go". El fet de servir en diferents esdeveniments allò que podem trobar al restaurant i allò que pugui demanar el client.

 • Domaine les Bruyeres i una cata de champagne de Clàssic Vins

  Jean Louis Le Guil sommelier de Clàssic Vins ens presenta una novetat francesa, Domaine les Bruyeres a la zona de Croze Hermitage, i també ens convida a la tast de champagne de Clàssic Vins a l'Hotel Roc Blanc el proper dilluns 24 d'abril.

 • El Priorat, La Conreria d'Scala Dei

  El Priorat és un espai sorprenent per la seva orografia. Divisa el Mediterrani de de l'altura del Montsant. En aquests sòls de pissarra els monjos de La Cartoixa d'Scala Dei van demarcar fa vuit segles el terreny que avui és la moderna i pròspera Denominació d'Origen Qualificada del Priorat. Reconegut, el 1974 per la F.A.O., aquest terreny compte amb una qualitat i condicions úniques per a que en ell es puguin elaborar alguns dels millors vins del món. Ens en parla Pablo Pérez del restaurant Kokosnot.

 • Diabetis amb ViP

  Pili Borra naturòpata especialitzada en cuina natural i energètica i Victor Barragan cuiner i nutricionista, incideixen en la malaltia de la diabetis des del puntde vista de l’alimentació.

 • Fires de vins internacionals i tasca del sommelier

  Pablo Pérez sommelier i ànima juntament amb Victoria Kemerer del restaurant Kokosnot, ens fa cinc cèntims de diferents fires de vins internacionals i aprofita per fer una pinzellada a la feina del sommelier.

 • Un sake i el millor sommelier del món

  Des de Clàssic Vins en Jean Louis Le Guil ens desvetlla qui és la persona que ha estat guardonada com la millor sommelier del món 2023. A més ens presenta un nou sake que ja tenim a la nostra disposició.

 • Vins italians

  La pujada de preus que està patint la indústria vitivinícola fa que busquem substitutius d’alguns vins de renom, sense deixar de banda la qualitat i el sabor en boca. En parlem amb Pablo Pérez, sommelier i al costat de Victoria Kemerer, els alma mater del restaurant.

 • Tendències, vendes i un campionat del món

  Jean Louis Le Guil, sommelier de Clàssic Vins, ens fa cinc cèntims del Campionat del Món de Sommelier que s’ha de du a terme a Paris del 7 al 13 de febrer. A més ens detalla les tendències del mercat, en Jean Louis destaca les vendes de Bordeaux i el fet de que estiguin col·lapsades, i finalment ens explica l’èxit del champagne i que a l’estat espanyol es redueix la producció de vins econòmics.

Facebook

Twitter