ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


  • Pili Borra arriba amb aliments fermentats i germinats

    Els aliments fermentats i germinats són nutritius i amb moltes posibilitats a la cuina. Cal recordar que la fermentació pot millorar les qualitats nutritives d'alguns aliments, tot plegat i els beneficis per a la nostra salut amb Pili Borra!

  • Els fogons de Carles Flinch

    El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens visita un cop més per apropar-nos la cuina del país i els productes de quilòmetre zero.

  • Jean Louis Le Guil i els vins

    Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Avui en cos i ànima... Jean Louis Le Guil ens explica tots els ets i uts dels vins i els caves!!

  • Carles Flinch al Bocuse d'Or

    El Bocuse d'Or (Concours mondial de la cuisine) és un campionat biennal de cuiners, el nom del concurs és pel xef Paul Bocuse. Té lloc durant dos dies a finals de gener a Lió, França a l'Hotel Internacional SIRHA, i és una de les competicions de cuina més prestigioses del món. Aquest concurs és esmentat freqüentment com l'equivalent culinari dels Jocs Olímpics, cal dir que l'Exhibició Internacional d'Art Culinari que se celebra a Alemanya està titulada de manera més oficial com les Olimpíades Culinàries, i els esdeveniments estan separats per un període de quatre anys, igual que els Jocs Olímpics. Tot i així el prestigi del Bocuse d'Or és clar i internacional i en Carles Flinch hi ha estat!!

  • Vins i més amb Jean Louis Le Guil

    Jean Louis Le Guil ens acosta les darreres novetats al voltant del món del vi. Aquests dies conviden a seure i beure un bon vi refugiat sota una manta. I si el vi el compartim amb la millor companyia, ja és perfecte! Nosaltres la tenim, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil.

  • Carles Flinch i el Bocuse d'Or

    La gent acostuma a engreixar-se durant les dates nadalenques però nosaltres els Becaris, ens hem aprimat de la pena de no poder veure durant tants dies al nostre xef favorit Carles Flinch. Però ja s’acabat l’espera! Torna el mestre dels fogons de la cuina del restaurant Can Manel, i ens deixa la bona notícia de que torna al Bocuse d'Or!!

  • Com sobreviure al Nadal de manera natural

    Pili Borra, naturòpata del programa, ens ofereix consells per sobreviure al Nadal de manera natural. Aquests dies els àpats són copiosos i nosaltres volem oferir una variant que no ens sobrecarregarà l'estomac. Estigueu atents perquè us ajudarà i a més oferim l'oportunitat de fer classes privades amb la Pili aquest Nadal.

  • Estrelles Michelin i Andorra a Taula

    El "nostre" xef Carles Flinch, del restaurant Can Manel, ens fa un balanç de l'Andorra a Taula (el qual posa el punt final aquest diumenge dia 2), i ens dona la seva visió dels restaurants amb estrella Michelin i el que representa per aquests i pels seus xefs.

  • Jean Louis Le Guil i els vins

    Jean-Louis Le Guil, enòleg i copropietari de l’empresa Clàssic vins ens presenta les noves tendències, varietats i novetats en el món de l'enologia. Vins, caves i d'altres són els protagonistes de la intervenció d'en Jean Louis Le Guil.

  • Panellets, cargols i Carles Flinch

    És temps de panellets, castanyes i moniatos i en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens en parla i ens fa salivera amb les seves receptes!! Aprofitem la seva presència per recordar la cargolada de dissabte passat on es va poder degustar aquest mol·lusc.

Facebook