ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Jean Louis Le Guil i el canvi climàtic a les vinyes

  Les inquietuds de Jean Louis Le Guil, sommelier i responsable de Clàssic Vins, no acaben en el terreny de la distribució. En aquesta ocasió ens vol explicar i conscienciar del canvi climàtic i el que representa per a la indústria vitivinícola.

 • Cuina d'aprofitament amb Meri Colell

  Meri Colell, responsable de Food and Meri, ens ajuda amb totes les sobres d'aquestes darreres setmanes. Com podem aprofitar tot el menjar que ens queda a la nevera i/o al congelador? No us perdeu els consells de la Meri, ho aprofitareu tot.

 • Laboratori gastronòmic ViP, Víctor i Pili

  Pili Borra ve acompanyada d’en Víctor Barragan per explicar-nos i presentar-nos el Laboratori gastronòmic ViP (Víctor i Pili). Un nou espai que farà que gaudim de la gastronomia.

   

 • Sopar de Cap d'Any fora de casa

  Pablo Pérez sommelier del restaurant Kokosnot i el seu xef, Èric Rios, ens visiten aquest darrer dia de l'any per tal d'entaular-nos i despreocupar-nos del sopar de Cap d'Any. Ens fixem amb la seva proposta gastronòmica.

 • Food and Meri no vol que ens empatxem

  Meri Colell, màxima responsable de Food and Meri, ens dona alguns consells per no acabar el Nadal empatxats. S’acosta Nadal i això vol dir fer àpats copiosos i abundants, i en moltes ocasions, massa seguits. Sopars i dinars familiars, sopars d’empresa, sopars amb amics... Les claus per menjar amb moderació i degustar amb criteri el que ens trobarem a taula amb Meri Colell.

 • Carles Flinch i els seus fogons

  Visita del xef Carles Flinch del restaurant Can Manel. S'apropa el Nadal i volem que ens aporti idees de cara als àpats que s'aproximen, aprofitem per interessar-nos pel nou projecte de Can Manel. També fem una pinzellada del seu programa a Andorra Televisió, Amb 2 fogons.

   

 • Gastronomia del país

  Victoria Kemerer i Pablo Pérez ens apropen la cuina i els fogons de Kokosnot.

 • Food and Meri i el xef Francis Paniego

  Meri Colell, màxima responsable de Food and Meri, ha estat a la presentació com a nou assessor gastronòmic de l'Sport Hotel Hermitage & Spa i Sol i Neu Club Hermitage. La Meri ens parla del currículum d'en Francis Paniego i ens explica tot el que es va dir a la presentació, com també que li va semblar el xef en la distància curta.

 • Kokosnot i la seva gastronomia

  Victoria Kemerer i Pablo Pérez estan al capdavant del restaurant Kokosnot. La Victoria és l'ànima mater del local i en Pablo maitre i sommelier. Al Kokosnot hi trobem gastronomia avantguardista i la cuina tradicional andorrana, actualitzant els recursos de proximitat.

 • Pili Borra menja sa

  Començar a fer petits canvis en la dieta és un bon inici per tal d'aconseguir una dieta més saludable!! Recordem els cursos que ens ha preparat per aquesta temporada en diferents indrets.

Facebook

18.232.51.247