ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Noves receptes a Kokosnot

  Pablo Pérez sommelier i responsable al costat de Victoria Kemerer del restaurant Kokosnot, ens visita per tal d'apropar-nos les noves receptes de les quals podrem gaudir al restaurant.

 • La revetlla de Sant Joan, amb Pablo Pérez

  En Pablo Pérez de Kokosnot ens parla de les propostes i sorpreses que preparen al restaurant de cara la nit de Sant Joan.

 • Consells per millorar la nostra vida, amb Pili Borra

  La naturòpata i professora de cuina biocreativa, Pili Borra, tanca la seva participació d'aquesta temporada amb alguns consells de salut per millorar la nostra vida. A més, també ens parla d'alguns experiments que han dut a terme al laboratori.

 • Les jornades gastronòmiques de muntanya d'Ordino, amb Joan Nuñez

  El president de l'Associació de Comerciants i Hotelers d'Ordino, Joan Núñez, ens parla d'una de les darreres propostes a la parròquia com són les jornades gastronòmiques de muntanya.

 • Quins greixos menjar, amb Pili Borra

  Els greixos tenen una connotació negativa, tot i ser necessaris. La naturòpata i professora de cuina biocreativa, Pili Borra, ens explica quins són els més convenients.

 • Grenaches de Monde, amb Kokosnot

  En Pablo Pérez i la Victoria Kemerer de Kokosnot ens apropen la seva experiència al concurs de les Garnatxes del món realitzat al Rosselló.

 • Gastropirineus, la Ruta de la tapa, Carles Flinch i Can Manel

  Carles Flinch ens fa una pinzellada del darrer Gastropirineus, l’experiència viscuda a la Ruta de la tapa a Sant Julià de Lòria i ens desvetlla tot el que ha preparat per acomiadar l’antic local de Can Manel i, evidentment el que ens prepara en el nou local.

 • Pablo Pérez i el món Kokosnot

  Arriba la primavera al restaurant Kokosnot, nous àpats i noves vaixelles. Ens ho explica tot plegat en Pablo Pérez, sommelier i responsable conjuntament amb Victoria Kemerer del camí que ha agafat el restaurant.

 • Bótes de roure i el celler de Raúl Pérez

  Jean Louis Le Guil de Clàssic Vins, ens parla de les bótes "barricas" de roure i ens cinc cèntims del celler d'en Raúl Pérez.

 • Quins avantatges aporten els Foodies a les xarxes socials

  Aquesta és la pregunta que ens respon la nostra “foodie” preferida, Meri Colell de “Food and Meri”. “Foodies” són aquelles persones que són aficionades al menjar, la beguda i la gastronomia en general,  apassionats en lletres majúscules de la gastronomia en general. Descobrim què aporten a les xarxes socials amb la Meri.

Facebook

Twitter