ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Meri Colell, Food and Meri

  S'afegeix al programa "Becaris" Meri Colell!! És instagramer i foodie, fa fotos i menja i a més ens ajuda amb alguns consells per afegir al nostre dia a dia. Avui, aliments que podem incloure de manera quotidiana per ajudar a depurar el nostre organisme.

 • Jean Louis Le Guil i els vins

  Com la temporada passada, el nostre sommelier Jean Louis Le Guil, ens dóna a conèixer nous vins. Tant si són blancs, com negres, com rosats els posa sobre la taula per analitzar de quina classe de raïm estan fets i ens en fa una explicació. Recordeu, els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure senacions especials, et transporten i que tenen ànima. Amb la millor companyia, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil, parlem de vins, caves i tot allò que s'ha de saber per anar a fer una copa, o un tast!!, estigueu atents!!

 • Fem una copa amb Jean-Louis Le Guil

  Jean-Louis Le Guil, enòleg i copropietari de l’empresa de distribució "Clàssic Vins", ens visita per tal d'oferir-nos consells al voltant del món del vi. Els cava, el champagne i d'altres begudes també tenen cabuda en aquest espai.

 • Carles Flinch i el "fargomenú"

  El xef del restaurant Can Manel Carles Flinch destinarà dos euros de cada ‘fargomenú’ a la campanya de restauració de l’històric autobús. No està  pensat com a menú turístic, però sí que ens converteix directament en finançadors de la causa. Els plats que ens ofereix en Carles en aquest "fargomenú", serà molt difícil de tornar a tastar.

 • Pili Borra i nous cursos

  Pili Borra ens visita un cop més per presentar-nos nous cursos i un showcooking amb degustació a la Borda del Pi aquest dijous 16 a les 19:30h., les places són limitades. Ens en dona tots els detalls al "Becaris".

 • Gastropirineus

  Jornades professionals per posar en valor la cuina del Pirineu. El nostre representant ens visita!!, Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel. En Carles ve acompanyat de Roger Biosca, xef del Hotel l'Isard.

 • Jean Louis Le Guil, vins i molt més

  Com és habitual, el nostre sommelier Jean Louis Le Guil, ens dóna a conèixer nous vins. Tant si són blancs, com negres, com rosats els posa sobre la taula per analitzar de quina classe de raïm estan fets i ens en fa una explicació. Recordeu, els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure senacions especials, et transporten i que tenen ànima. Amb la millor companyia, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil, parlem de vins, caves i tot allò que s'ha de saber per anar a fer una copa.

 • Pili Borra arriba amb aliments fermentats i germinats

  Els aliments fermentats i germinats són nutritius i amb moltes posibilitats a la cuina. Cal recordar que la fermentació pot millorar les qualitats nutritives d'alguns aliments, tot plegat i els beneficis per a la nostra salut amb Pili Borra!

 • Els fogons de Carles Flinch

  El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, ens visita un cop més per apropar-nos la cuina del país i els productes de quilòmetre zero.

 • Jean Louis Le Guil i els vins

  Els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure moments màgics, et transporten i que tenen ànima. Avui en cos i ànima... Jean Louis Le Guil ens explica tots els ets i uts dels vins i els caves!!

Facebook