ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Gastronomia

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Food and Meri i el xef Francis Paniego

  Meri Colell, màxima responsable de Food and Meri, ha estat a la presentació com a nou assessor gastronòmic de l'Sport Hotel Hermitage & Spa i Sol i Neu Club Hermitage. La Meri ens parla del currículum d'en Francis Paniego i ens explica tot el que es va dir a la presentació, com també que li va semblar el xef en la distància curta.

 • Kokosnot i la seva gastronomia

  Victoria Kemerer i Pablo Pérez estan al capdavant del restaurant Kokosnot. La Victoria és l'ànima mater del local i en Pablo maitre i sommelier. Al Kokosnot hi trobem gastronomia avantguardista i la cuina tradicional andorrana, actualitzant els recursos de proximitat.

 • Pili Borra menja sa

  Començar a fer petits canvis en la dieta és un bon inici per tal d'aconseguir una dieta més saludable!! Recordem els cursos que ens ha preparat per aquesta temporada en diferents indrets.

 • Food and Meri, aliments i receptes

  Meri Colell, màxima responsable de Food and Meri, fa referència en aquesta intervenció als aliments i receptes de temporada per aquest mes d'octubre. Sempre que es pugui és millor aprofitar els productes de temporada ja que són més sans, més econòmics (a priori) i més ecològics. Al mes d’octubre ens acomiadem definitivament de les fruites d’estiu!!

 • Gala "Vadevi" amb Jean Louis Le Guil

  Amb Jean Louis Le Guil parlem dels millors vins catalans!! Els guanyadors de la setena edició del concurs de vins catalans de la gala "Vadevi", sota la mirada del nostre especialista. Negres, blancs i rosats en el punt de mira del "Becaris".

 • Gastronomia més ràpida i enfocada a la conscienciació

  És un altre restaurant que va sota la línia de Kökosnøt però planteja un estil totalment diferent, parlem amb Victoria Kemerer i Pablo Pérez de "Dromkaffe". Aprofitem per aprofundir en la seva passió per la gastronomia.

 • RTVA estrena programa de cuina amb el xef Carles Flinch, "Amb dos fogons"

  "Amb 2 fogons" és un programa on aprendrem a cuinar a casa i sense complicacions!! L'encarregat de fer-nos les receptes és en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel i col·laborador del programa, que avui ens explica aquesta nova aventura i algunes de les receptes que ens cuinarà!!

 • Meri Colell, Food and Meri

  S'afegeix al programa "Becaris" Meri Colell!! És instagramer i foodie, fa fotos i menja i a més ens ajuda amb alguns consells per afegir al nostre dia a dia. Avui, aliments que podem incloure de manera quotidiana per ajudar a depurar el nostre organisme.

 • Jean Louis Le Guil i els vins

  Com la temporada passada, el nostre sommelier Jean Louis Le Guil, ens dóna a conèixer nous vins. Tant si són blancs, com negres, com rosats els posa sobre la taula per analitzar de quina classe de raïm estan fets i ens en fa una explicació. Recordeu, els millors vins no són els més cars o exclusius, sinó que són els que et fan viure senacions especials, et transporten i que tenen ànima. Amb la millor companyia, la del nostre sommelier Jean Louis Le Guil, parlem de vins, caves i tot allò que s'ha de saber per anar a fer una copa, o un tast!!, estigueu atents!!

 • Fem una copa amb Jean-Louis Le Guil

  Jean-Louis Le Guil, enòleg i copropietari de l’empresa de distribució "Clàssic Vins", ens visita per tal d'oferir-nos consells al voltant del món del vi. Els cava, el champagne i d'altres begudes també tenen cabuda en aquest espai.

Facebook

3.95.131.97