ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Consells estètics post-estiu

  Mireia Caldeiro, esteticista i especialista en micropigmentació, ens ajuda a cuidar la pell un cop l’hem fet «patir» durant l’estiu, i ens dona trucs per mantenir el color.

 • AUTEA, Mira’m i Marta Escabrós

  "Mira'm" és una mostra de 12 fotografies de Marta Escabrós, psicòloga, que ens permet observar i comprendre l'autisme en l'edat adulta. Retrats que ens apropen a un trastorn del neurodesenvolupament encara desconegut socialment. La finalitat és donar-los visibilitat perquè hi ha un buit de serveis per a adults amb aquest trastorn i perquè les seves famílies es pregunten, què passarà amb el meu fill? Al vestíbul del Centre Cultural Les Monges a La Seu d’Urgell.

 • Infeccions de transmissió sexual

  Les infeccions de transmissió sexual són molt àmplies i les seves manifestacions clíniques són variades. Per aquesta raó parlem amb l’infermer d’Atenció Primària i Consulta Jove Miquel Àngel Ramón (Miki). Descobrim els símptomes, els factors de risc, el tractament i les recomanacions.

 • Diversitat funcional i esport

  A les persones amb diversitat funcional, a vegades, se’ls fa complicat fer exercici ja sigui per l’accés a les instal·lacions o per por a la pròpia activitat. Malgrat això, l’exercici per aquestes persones no només els beneficia en la millora en la seva qualitat de vida (física i mental), sinó que també en la vessant més social. Laia Coma ens en dona tots els detalls i ens explica com hauria de ser l’entrenament que haurien de du a terme.

 • Com es comportarà la Covid aquesta tardor

  El biòleg i bioinformàtic Joel López ens fa cinc cèntims del que pot passar aquesta tardor relacionada amb la Covid. Incidència, quarta dosi i prevenció és el que destaquem en aquesta conversa.

 • Eduard Barceló, gels, barretes i més per al gimnàs

  Els gels, les barretes, i altres productes que pren la gent quan participen a les curses ho hem portat al gimnàs, però, com els hem d’utilitzar quan anem al gimnàs? Ens ho explica i detalla l’Eduard Barceló, entrenador personal.

 • Els nens i les rebequeries i no fer cas

  Són un dels tràngols que més ens trasbalsen, escenes explosives de ràbia o de disgust, amb plors, crits i moviments descontrolats. Les podem evitar?, què i com ho hem de fer? Les rebequeries i el fet de no fer cas dels infants amb Sònia Bigordà.

 • Exercici i vida laboral amb Laia Coma

  Laia Coma llicenciada en STAPS, especialitzada en desordres metabòlics, i entre d'altres, màster en alt rendiment en alçada, vol que la tornada a la rutina no se'ns faci feixuga i la incorporem de la manera més senzilla i menys traumàtica. Per aquesta raó obrim el foc de les noves col·laboracions parlant de com podem compaginar l'exercici amb la vida laboral.

 • Olga Armengol i les vacances

  La logopeda de Dinàmic, logopèdia i psicologia ens posa deures per a l’estiu. El canvi de rutina, el relax, el descans, les activitats i el fet de parlar, i molt, en són les claus.

 • Operació bikini sí o no

  Laia Coma llicenciada en STAPS, especialitzada en desordres metabòlics i màster en alt rendiment en alçada fixa l’atenció, apropant-se l’estiu, en l’operació bikini!! Atenció que ens respon a dues preguntes per començar... és bo aconseguir “esculpir” el nostre cos durant 15 dies o 1 mes i passar de tot la resta de l’any? I l’operació bikini és beneficiosa per què ens adonem que tenim un “problema” i que necessitem realitzar un canvi?

Facebook

Twitter