ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Migranyes i la medicina tradicional xinesa

  Eli Soro ens porta un cop al mes la medicina tradicional xinesa al "Becaris". En aquesta aparició l'Eli aborda el tema de les migranyes. Quin és l'enfocament de la medicina tradicional xinesa vers les migranyes?, quin és l'òrgan afectat amb més freqüència?, les respostes amb la nostra especialista Eli Soro!!

 • Prevenció mèdica col·lectiva i prevenció mèdica individual

  La gestora de comptes Telma Figueiredo i el doctor Rafael Sarandeses ambdós de Mutuand ens visiten per deixar-nos alguns conceptes que hem de tenir clars al voltant de la prevenció mèdica col·lectiva i la prevenció mèdica individual.

 • Aprendre a dir no

  Psico B s'ha proposat en aquesta nova intervenció al programa ensenyar-nos a dir no!! Hi ha tècniques?, com podem posar límits?, quin to hem d'utilitzar? Aquestes i d'altres preguntes són les que llançarem a les nostres professionals de la psicologia.

 • Cursos d'estiu a Dinàmic Centre

  A Dinàmic, Logopèdia i Psicologia treballen en l’assessorament, l’avaluació i el tractament de problemes vinculats amb la logopèdia i la psicologia infanto-juvenil i d’adults. En aquesta ocasió Olga Armengol, logopeda, ens fa un avançament dels cursos que trobarem al llarg de l'estiu al centre, uns cursos que tenen el seu espai per a totes les edats!!

 • Marisa Sánchez i el món de la farmàcia

  Marisa Sánchez, farmacèutica, ens explica els errors que fem amb la medicació!!

 • Escola de valors amb Psico B

  Parlem amb Mariona Buxó de Psico B del perquè és important crear escoles de valors als entorns esportius. Una proposta que lliga amb l'Escola de valors que Psico B ha creat amb Morabanc, i que també enllaça amb la xerrada d'avui al voltant d'“El projecte Hamza”.

 • Unitat de convalescència del SAAS

  La Doctora Eva Heras acompanyada de Pilar Rioja, Coordinadora Assistencial de l’àrea d’Hospitalització, ens donen tots els detalls de la unitat de convalescència. Els objectius, l'equip de professionals i a qui va dirigit són respostes que trobarem en les dues professionals que ens visiten.

 • Astènia primaveral amb Psico B

  L'astènia primaveral ha de ser considerada o no com un quadre patològic que ha de ser tractat? Diuen, que si més no, cal considerar-ho un trastorn adaptatiu. La veritat és que en arribar la primavera més de la meitat de la població presenta algun dels símptomes que s'associen amb l'astènia, parlem d'aquests símptomes amb Sònia Bigordà de Psico B.

 • Centre de bellesa Zen i el pes

  Txell Ros del Centre de bellesa Zen ens parla i vol posar consciència al voltant del control de pes!!

 • Psicologia de masses

  Mariona Buxó de Psico B ens explica i posa en context la psicologia de masses. Hi ha gent que es contagia del comportament de la resta i el repeteixen sense preguntar-se res... perquè? La resposta amb Mariona Buxó.

Facebook