ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Erradicar la violència vers les dones, amb Mariona Buxó

  El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les dones, per això volem comentar amb la Mariona Buxó de Psico B, com podem ajudar a aquelles persones properes que han patit aquest tipus de situacions. La Mariona ens dóna alguns consells pel cercle social més pròxim a les víctimes. 

 • Els elements i la forma, amb Marta D.Cardoner

  La Marta D.Cardoner de Nimout ens apropa la realitat dels elements i la forma lligada al fengshui. La calma i la tranquil·litat són elements inherents a aquest concepte. La Marta ens explica una mica més sobre la creació d'espais en relació amb els objectes.

 • La soja, les llets vegetals i uns cursets

  Pili Borra, professora de cuina bio creativa, ens detalla els beneficis i contraindicacions (si en tenen) de la soja, les llets vegetals i ens engresca a fer algun dels cursets que posa en marxa.

 • Mites en l’esport i l’exercici

  Laia Coma, llicenciada en STAPS i especialista en entrenament esportiu i rendiment en alçada, ens proposa un joc per tal de desterrar alguns mites en el món de l’esport i l’exercici que pensem és idoni en cadascuna de les diferents disciplines que practiquem.

 • Les rutines i entrenaments per Nadal

  Eduard Barceló, entrenador personal, vol que qui vulgui continuar amb les seves rutines d’entrenament al llarg dels dies de Nadal ho pugui fer. Ens explica com dur-ho a terme.

 • El trauma infantil amb Mariona Buxó

  El trauma infantil sovint es descriu com a experiències adverses infantils greus. Els nens poden passar per una sèrie d’experiències que es classifiquen com a traumes psicològics, com ara la negligència, l’abandonament, l’abús sexual i l’abús físic, presenciar l’abús d’un germà o pare o tenir un pare malalt mental. Mariona Buxó ens ho aclareix.

 • Joel López i les darreres novetats al voltant del SARS-CoV-2

  La tornada de les mascaretes a les aules i les novetats en quan a la Covid-19, així com les noves variants i les vacunes i la vacunació són aspectes que tractem amb el biòleg, bioinformàtic i director tècnic de Laboratoris Echevarne Joel López.

 • AUTEA i les famílies

  Ángel Rodríguez és el pare de l’Álvaro, dels primers diagnosticats amb TEA al país, que amb la seva lluita, treball, esforç i empenta fa que la vida del seu fill sigui més divertida, planera i inclusiva.

 • Llenguatge de les cançons

  Olga Armengol, logopeda, ens vol conscienciar a pares, mares, fills i filles de les lletres de les cançons que escoltem. No tot val i menys depenent de l'edat. L'Olga ens porta l'exemple d'una cançó i aprofundim en si cal que els més menuts ho escoltin.

 • Teràpia ocupacional a la FPNSM

  Aran Altés és terapeuta ocupacional a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i ens explica de què consta la seva feina, quin és el dia a dia i com la du a la pràctica, així com també quins són els diferents objectius que es pretenen.

Facebook

Twitter