ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.


 • La llevadora Mireia Casanovas ens parla de la maternitat

  La maternitat pot semblar complicada però al costat de la Mireia Casanovas, llevadora, ens explica el Programa Maternoinfantil. Els nadons no venen al món amb un llibre d'instruccions, però si seguim les instruccions del SAAS gràcies a la Mireia i el Programa Maternoinfantil de ben segur que serà tot plegat molt més senzill.

 • Responsabilitat i canvis a la família mitjançant el psicopedagog Edgar Martos

  Edgar Martos, psicopedagog ve preparat per tal de fer-nos més responsables i ajudar-nos a du a terme els canvis necessaris per aconseguir el nostre objectiu... una millor convivència amb els nostres fills i la nostra parella.

 • Gestió d'emocions i autoestima amb Psico B

  Amb Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, abordem l'existència de dificultats en aspectes com la gestió d'emocions (destacant la ira o la tristesa) i la recerca de maneres d'augmentar el nivell d'autoestima. Li demanem a la Sònia claus per gestionar aquestes emocions i també per fer pujar l'autoestima.

 • Exercici i fibromiàlgia

  Laia Coma, llicenciada en STAPS, especialitzada en desordres metabòlics i màster en alt rendiment en alçada, ens explica com es pot fer i com s'ha de fer exercici amb la malaltia de la fibromiàlgia. Un trastorn incomprès que mirem d'entendre al costat de la Laia. Com es pot fer exercici quan es té dolor i quins efectes té aquest exercici són qüestions que li preguntem.

 • El victimisme amb Psico B

  Mariona Buxó ens parla i ajuda amb el victimisme.

 • Aureli Arribas i la seguretat al treball

  En aquesta intervenció el CEO de Mutuand, Aureli Arribas, ens posa èmfasi en les noves tendències en la salut al treball i com podem involucrar als treballadors d'una manera subtil.

 • Tractament de les ferides quirúrgiques amb acupuntura

  La nostra especialista en acupuntura Eli Soro es centra en aquesta disciplina vers el tractament de les ferides quirúrgiques amb acupuntura. Entre d'altres qüestions li preguntem en com l'acupuntura pot ajudar a cicatritzar una ferida.

 • Propòsits d'any nou i com complir-los

  Els propòsits d'any nou molts cops es poden convertir en un mal de cap perquè no els podem du a terme o no tenim la suficient força de voluntat, o ens hem marcat un objectiu excesivament alt pera  les nostres possibilitats... Sònia Bigordà de Psico B ens treu l'entrellat de tot plegat i ens ajuda i ofreix eines per tal de que aquests propòsits arribin a bon port.

 • Olga Armengol i la comunicació no verbal

  La comunicació no verbal és el tema que tractem amb Olga Armengol, logopeda. La comunicació no verbal és l'intercanvi d'informació a través de la gesticulació, la mirada, l'entorn físic, l'aparença física i la conducta no verbal. Constantment a la vida diària les persones envien senyals no verbals i interpreten les dels altres, sovint sense una reflexió molt acurada ni amb voluntat conscient de comunicar, de manera que moltes vegades estem comunicant sense saber-ho. Olga Armengol verbalment ens ho explica.

 • Els propòsits d'any nou de Laia Coma

  Aquesta època (principis de gener), ens solem plantejar els “propòsits d’any nou”, que moltes vegades complim, però moltes altres no. Un dels més comuns i menys acomplerts sol ser el de començar a fer exercici. Avui intentarem descobrir quines són les barreres que ens solem auto imposar per a no fer exercici i com intentar canviar-les.

Facebook

3.237.205.144