ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Prevenció de riscos laborals en situacions d'emergència

  Aureli Arribas, CEO de Mutuand, ens posa en situacions d'emergència i ens explica com han d'actuar els riscos laborals amb les diferents mesures. Aquest cas és una de les moltes actuacions dins de la Llei de la seguretat i la salut en el treball a les que no se  li dona importància. De la mateixa manera que tenim una prevenció en riscos naturals l'hem de tenir en riscos laborals.

 • La dislèxia amb Olga Armengol

  La dislèxia és la dificultat d'identificar, comprendre i reproduir els símbols escrits. L'Olga Armengol, logopeda, ens explica el que ara s'anomena trastorn específic de l'aprenentatge i que es divideix en tres apartats: lectura, escrita i matemàtica. 

 • Laia Coma l’exercici i les tasques cognitives

  Llicenciada en Staps (sciences et techniques des activités physiques et sportives), especialitzada en desordres metabòlics i màster en alt rendiment en alçada Laia Coma ens parla d’exercici i tasques cognitives.

 • Sònia Bigordà, els joves i la Covid-19

  Tot i haver estat durs en certs moments de la pandèmia amb el col·lectiu d’adolescents i joves, aquest és un dels que més n’han patit les conseqüències emocionals i econòmiques i en parlem amb Sònia Bigordà de Psico B.

 • El Laboratori Nacional d'Epidemiologia amb el seu cap David Vilanova

  L'afectació de la pandèmia provocada per la Covid-19 i el Laboratori Nacional d'Epidemiologia amb el seu cap David Vilanova. Soques, variants, immunitat, vacunes i més és del que parlem amb David Vilanova.

 • Aliments per substituir la sal

  La naturòpata i professora de cuina bio creativa Pili Borra ens ajuda en el fet de buscar i trobar aliments que substitueixen la sal. La Pili ens ofereix substituts de la sal que fan que no es perdi el sabor. penseu en com n'és d'important, perquè si optéssim per seguir un consum responsable d'un dieta baixa en sal es podrien evitar més de 2 milions de morts.

 • Com tornar a entrenar si has passat la Covid-19

  El nostre entrenador personal Eduard Barceló ens explica i detalla l'entrenament i com ha de ser la tornada que hem de tenir en compte si hem passat la Covid-19.

 • Tornem a la rutina amb Mariona Buxó

  És temps de canvis. Canvi d’horari d’anar a dormir, d’aixecar-se, canvi de l’hora de sopar, de la dutxa, és temps de canvi d’horaris tant per a adults com per a mainada, ens enfrontem a aquests canvis amb els consells de Mariona Buxó de Psico B.

 • Inés Martí, AUTEA i l'inici de col·laboració a Becaris

  La presidenta de l'Associació d'Afectats d'Autisme d'Andorra (AUTEA) Inés Martí, s'afegeix al Becaris per tal d'apropar-nos tot el que es du a terme mitjançant l'associació (actes, esdeveniments...) i ens proposa acostar-nos el trastorn de l'espectre autista a través dels seus protagonistes, dels quals volem destacar les seves fortaleses sense deixar de banda les seves dificultats per tal d'aprendren i millorar la nostra relació amb una persona que el pateix.

 • La taxa de vacunació de la Covid-19 amb Joel López

  La taxa de vacunació es situa pràcticament al 70% de la població, això sí, de més de 16 anys i amb la pauta completa. A tenir en compte que s'ha reprès la vacunació amb joves de 12 a 15 anys. La xifra total de vacunes ja arriben a les 100.000 administrades, dada que ens indica que la pauta completa la tenen més de 47.000 persones. La pandèmia està sota control?, és gràcies a la vaccinació?, què podem dir a aquells que no se la volen adminidtrar? Les respostes amb Joel López.

Facebook

Twitter