ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Psico B i el màrqueting i la publicitat

  Sònia Bigordà de Psico B, ens explica les claus de la psicologia aplicades al màrqueting i la publicitat. Com influeix i en quin grau ho fa la psicologia per tal de que un producte o servei copsi la nostra atenció? Emocions, motivacions, expectatives, persuasió...

 • Pili Borra i el nou curs

  Pili Borra, naturòpata, ens acosta el nou curs, la nova temporada, que ens ha preparat!! A més respon a les preguntes que li heu realitzat mitjançant les xarxes socials!!

 • Inspeccions amb Mutuand

  Una temporada més, tenim el luxe de gaudir de la presència dels amics de Mutuand. La nostra salut en el lloc de feina i la seguretat dins l’empresa són els eixos principals en els quals gira la col·laboració de Mutuand. Un privilegi que hem de gaudir i també exercir i que aquest curs, de manera mensual, ens tornaran a portar des de Mutuand. La primera visita és la del seu CEO, Aureli Arribas.

 • Acabar una Ironman en dos anys

  Eduard Barceló, l'entrenador personal del "Becaris", ens ajuda, ensenya i entrena per acabar una cursa com l'Ironman amb dos anys d'entrenament. Si t'interessa tot el relacionat amb el món de l'esport pots seguir al seu blog www.eduardbarcelo.com .

 • Estiu, parelles i Psico B

  L'estiu ja és aquí i per a moltes parelles arriba el moment de compartir les vint-i-quatre hores del dia junts. El que per molts pot ser un motiu d'alegria, per tal com és el dia a dia, que és precisament estar junts tot el dia i gaudir més de la parella i en parella, per d'altres es converteix en un "malson", adonar-se que no es tenen tantes coses en comú, relació deteriorada, gastada... Avui amb Psico B parlem de l'estiu i com influeix en les parelles aquesta convivència... i les conseqüències!!

 • La calor i la consulta jove

  La temperatura comença a enfilar-se i la previsió és que ho faci més els propers dies, per aquesta raó en volem parlar per tal de prevenir i donar consells de mans professionals. Ens marquen pautes Cristel Rabasa i Maria Crespo, Infermeres d'Atenció Primària i del Programa Consulta Jove. Evidentment amb ambdues parlem de la Consulta Jove, que és el tema que ens ocupa avui, però que encetem parlant de l'onada de calor que s'aproxima.

 • Medicina tradicional xinesa amb Eli Soro

  La medicina tradicional xinesa s’adapta sempre a les estacions de l’any!! Ara que estem a unes hores de que comenci l’estiu hem decidit demanar-li a la nostra experta Eli Soro, quines son les recomanacions per aquests mesos de calor.

 • L'atenció al viatger amb el SAAS

  Isabel Vallejo, infermera de Prevenció i control de la infecció i d'Atenció al Viatger del SAAS, ens marca i dona totes les pautes per si ens decidim a fer un viatge a un país on es requereixen una sèrie de vacunes. Ens aconsella sobre les mesures preventives que s'han de prendre per tal d'evitar malalties durant l'estada en països en vies de desenvolupament, especialment de les regions tropicals.

 • Acceptació personal de la identitat sexual amb Psico B

  Aquest mes de juny estem celebrant desenes de Prides arreu del planeta. És moment de gaudir i commemorar l’orgull LGTBIQ, un col·lectiu que agrupa diferents tipus d'orientació sexual o identitat de gènere socialment marginades i oprimides. Avui amb Psico B, parlem de com aquest col·lectiu necessita en alguns moments de suport psicològic. Per processos de reassignació de sexe, per bullying o per molts moments on ser “diferent” ha estat difícil. Mariona Buxó, psicòloga de Psico B, ens parla de tot plegat i com es tracte a nivell social, laboral, familiar...

 • L'evolució de l'alimentació amb Pili Borra

  Pili Borra, naturòpata del programa, ens explica l'evolució de l'alimentació i ens fa cinc cèntims d'un taller "mindfulleating" i a més aprofitem per demanar-li consells de cara l'estiu!!

Facebook