ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Eli Soro ens ajuda amb la dismenorrea

  Eli Soro especialista en Medicina Tradicional Xinesa aborda la dismenorrea (menstruació difícil i dolorosa). Què produeix aquests dolors?, què pot fer la medicina tradicional xinesa per disminuir els dolors?, diferències entre la primària i la secundària? Les respostes amb Eli Soro.

 • El retir d'un polític amb Psico B

  Sònia Bigordà de Psico B ens parla del retir d'algú que s'ha dedicat a la política. Deixar la vida pública, deixar enrere una sèrie de responsabilitats i fins i tot allò en el que creies són punts que tractem amb la Sònia.

 • Menjar bé, és car o barat i dietes de moda

  Pili Borra ens descobreix com podem menjar bé a preus mòdics i ens destapa una sèrie de dietes de moda. paleo, keto, vegan, flexitariana...

 • Acceptació de les crítiques

  Psico B amb la figura de Mariona Buxó aborda l'acceptació de les crítiques per part de tots plegats. Les persones fomentem que els altres opinin?, tot i que ho facin amb un criteri vàlid o de manera poc encertada? Busquem les claus per descobrir si acceptem les crítiques i com han de ser aquestes.

 • Olga Armengol i el TDAH

  Olga Armengol, logopeda de Dinàmic- Logopèdia i Psicologia, ens ajuda a entendre i ens ofereix eines amb el Trastorn per Dèficit d' Atenció amb o sense Hiperactivitat. Diagnòstic, tractament i més amb Olga Armengol.

 • Arriben eleccions, la personalitat dels votants amb Psico B

  S'acosten eleccions comunals i al costat de Psico B i Sònia Bigordà intentem descobrir la personalitat dels votants. Si coneixes el perfil psicològic dels electors podràs arribar millor a ell, amb la qual cosa multiplicaràs la teva capacitat persuasiva i evitaràs enormes despeses en publicitat no segmentada. És clar que el complex és conèixer aquest perfil psicològic. Atents a Sònia Bigordà que ens hi ajuda.

 • El Cedre, present i futur

  El Centre sociosanitari El Cedre és el centre d'atenció en aquesta col·laboració mensual del SAAS. Parlem del centre amb Mercè Escrig, responsable de l'Àrea assistencial del CSS El Cedre i amb el doctor Pablo Garibaldi, Geriatra del SAAS. Un dels temes que tractem és la unitat de convalescència de llarga durada i de les places residencials.

 • La psicologia d'un líder amb Psico B

  Com han de ser els líders, trets diferenciadors d'un líder, condicions que ha de tenir un líder, amb aquests ítems busquem respostes i solucions amb l'ajuda de Mariona Buxó de Psico B.

 • La psicologia en la política

  Amb Sònia Bigordà de Psico B analitzem com ha de ser el tarannà d'un polític i com es pot aplicar la psicologia en aquest àmbit.

 • L'agorafòbia amb Eduard Barceló

  L'entrenador personal Eduard Barceló ens parla de com ens pot ajudar l'esport en una malaltia com l'agorafòbia. Ens explica com de multidisciplinari i transversal ha de ser la tasca psicològica i l'esportiva, així com la implicació del pacient. I recordeu que podeu contactar amb Eduard Barceló a www.eduardbarcelo.com
   

Facebook

3.95.131.97