ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • La Síndrome dels Ovaris Poliquístics, amb Laia Coma

  L'entrenadora personal, Laia Coma, ens dóna més detalls sobre la Síndrome dels Ovaris Poliquístics. A més, també explica quins beneficis té l'exercici físic en pacients que pateixen la patologia.

 • La Revetlla de Sant Joan, amb Sílvia Peris

  Els petards i els focs artificials són elements recurrents a la Revetlla de Sant Joan, però això pot comportar problemes amb les nostres mascotes. La Sílvia Peris de Bones Companyies ens dóna alguns consells per fer més passable la nit i trobar alternatives als petards.

 • Les proves d'estiu, amb Edu Barceló

  L'entrenador personal Edu Barceló ens parla de les competicions d'estiu al país, entre les quals hi ha l'Spartan i altres curses de muntanya. Barceló remarca la importància de no realitzar sobreesforços.

 • La importància del sentit de l'humor, amb Sònia Bigordà

  La psicòloga de Psico B, Sònia Bigordà, ens desgrana perquè el sentit de l'humor és important a les nostres vides i com ajuda a superar tràngols.

 • L'exercici físic amb implants de pit, amb Laia Coma

  Els implants de pit acostumen a tenir una afectació directa a la realització d'exercici físic, sobretot els primers dies. A més, l'elecció correcta de sostenidors per exercitar-se també és molt important. L'entrenadora personal, Laia Coma, ens planteja tots aquests aspectes i ens ajuda a resoldre alguns dubtes.

 • Pragmatisme i objectius realistes, amb Edgar Martos

  Cal ser més pragmàtics a l'hora de plantejar objectius als infants? El psicopedagog, Edgar Martos, ens analitza com s'ha d'enfocar la presentació d'objectius a la canalla.

 • Exàmens de salut laboral, amb Aureli Arribas

  Els exàmens de salut laboral generen força dubtes, però el CEO de Mutuand, Aureli Arribas, ens resol totes aquelles preguntes al voltant d'aquest procediment.

 • L'avorriment, amb Mariona Buxó

  L'avorriment sol anar associat a aspectes negatius, però també pot aportar coses molt positives. La psicòloga de Psico B, Mariona Buxó, ens parla dels beneficis d'avorrir-se.

 • Les noves instal·lacions de cirurgia major ambulatòria, amb Raúl Cerro

  Parlem de la reforma i condicionament del bloc de cirurgia major ambulatòria de l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Ho comentem amb Raúl Cerro, el responsable de l'àrea assistencial bloc quirúrgic.

 • Màxim rendiment o autodestrucció, amb Edu Barceló

  L'entrenador personal. Edu Barceló, ens parla sobre l'increment del rendiment en un esportista i la recerca dels seus límits.

Facebook

Twitter