ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Persones tòxiques amb Psico B

  Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, ens visita per ajudar-nos a detectar i identificar persones tòxiques. Actituds negatives que encomanen a tothom. Quins trets principals tenen aquest tipus de persona?, hi ha diferents tipus de persones tòxiques?, com les hem de tractar?, tothom és tòxic?, aquestes són preguntes que llancem per trobar una resposta en la figura de la psicòloga Sònia Bigordà.

 • Eduard Barceló i l'entrenament en època hivernal

  En l'època hivernal molts són els que circumscriuen la seva activitat d'entrenament a entorns coberts. Córrer a la cinta no és el mateix que córrer a cel obert. L'hivern és com una travessia pel desert, d'acord, però com  entreno? Eduard Barceló ens ho explica.

 • Supersticions amb Mariona Buxó de Psico B

  Obrir un paraigua a cobert, tirar la sal o el vi a taula, que se't trenqui un mirall o creuar-se amb un gat negre han suposat per a algunes persones un signe de mal auguri. Altres persones tenen petits rituals o fins i tot talismans que es pressuposa donen bona sort. Tenen algun sentit aquestes supersticions? D'on vénen? En tenim alguna? Preguntes que ens respon Mariona Buxó de Psico B.

 • Mutuand i els riscos laborals

  Què haig de tenir i exigir, tenint en compte que el 97% de les empreses han decidit externalitzar la prevenció de riscos laborals, amb un servei aliè. Ens en fa cinc cèntims, Aureli Arribas CEO de Mutuand.

 • Eli Soro, la Medicina Tradicional Xinesa i l’ansietat

  Des de la Medicina Tradicional Xinesa es diu que l’ansietat prové de l’estrès emocional que mantingut en el temps bloqueja l’energia. Aquest bloqueig a la llarga produirà calor, que a la vegada afectarà a la sang consumint-la. La insuficiència de sang que es genera afecta a la ment que la torna més inestable. L’acupuntura utilitza punts per revertir aquest procés, desbloquejant l’energia i eliminant el  calor. Ens en dona tots els detalls Eli Soro.

   

 • Angoixa de no arribar a final de mes i compres compulsives

  Sònia Bigordà de Psico B ens ajuda a superar l’angoixa, episodi sobtat de por molt intensa que s’acompanya generalment de símptomes físics, i ens ofereix eines per minvar les compres compulsives.

 • Olga Armengol logopeda

  A Dinàmic, Logopèdia i Psicologia treballen en l’assessorament, l’avaluació i el tractament de problemes vinculats amb la logopèdia i la psicologia infanto-juvenil i d’adults.

 • Psico B i la gestió dels regals

  Comencem l'any amb Psico B i una nova visita de la psicòloga Mariona Buxó. Com és costum, la finalitat de l'espai al igual que l'any passat segueix sent oferir eines i ajuda en tot allò relacionat amb la psicologia. En aquesta ocasió, Mariona Buxó ens ajuda en la gestió dels regals.

 • Formació continuada a l'empresa amb Psico B

  Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, ens explica que és la formació continuada, perquè s'han d'incloure plans de capacitació a l'empresa, quines són les avantatges pels treballadors i quin és el retorn per a  l'empresa. També li preguntem per la identificació de les necessitats formatives i com podem treure conclusions, entre d'altres temes que posem damunt la taula.

 • Començar a fer esport amb Eduard Barceló

  Eduard Barceló, entrenador personal, ens explica què hem de fer i com ho hem de fer per començar a practicar esport. La nostra mirada pot estar en acabar una marató, però també pot ser que tan sols volem agafar forma física i practicar esport d'una manera moderada per mantenir-nos i aconseguir un estat físic relativament idoni. Recordeu que si teniu algun dubte podeu consultar el seu web, eduardbarcelo.com

Facebook

34.229.131.116