Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 17 de març de 2020

 • Això ja no va a missa 17 de març de 2020

  Avui excepcionalment hi ha programa pel canvi d'horari de la roda de premsa del govern. Obrim amb un circ molt didàctic. En el "Tocats i Sonats" descobrirem el nou treball de "The Killers". Es titularà "Imploding The Mirage" ja té single i està previst que vegi la llum el proper 29 de maig. Recodarem a la mítica Gloria Gaynor. La cantant de 70 anys ha tornat a posar de moda la seva cançó "I will Survive" gràcies al Coronavirus i especialment al seu compte de "TikTok". Ens visita l'Oriol Vilella per parlar-nos de Paul Weller i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Oriol N' Roll: Very well...Weller!

  L'Oriol Vilella ens parla avui de Paul Weller i més especialment del seu quart disc. "Heavy Soul, llançat originalment el 23 de juny de 1997 (5 d'agost als Estats Units). L'àlbum va rebre crítiques molt favorables. Va tenir prou vendes com per ser l'àlbum número u en la seva primera setmana al mercat.Avui el descobrim amb pèls i senyals.
   

 • Panxacontents: Ràpid però gustós!

  Des de l'Era d'en Jaume de Llorts, el pep Ramos no es complica la vida i ens prepara un entrepà de panxeta ibèrica brutal!