ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 28 de juny del 2019

  • Això ja no va a missa 28 de juny del 2019

    Avui obrim la missa amb un polèmic torneig de golf que s'ha de celebrar a Anglaterra el mes d'agost. En el "Tocats i Sonats" us avancem una subhasta amb material del raper 2pac Shakur que ha de sortir a subhasta el dia 1 de juliol. Ens visita un acalorat Miqui Ripoll i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

  • De Ripoll ni lloca ni poll: Quina calda!

    El Miqui s'ha trobat el tema de la setmana servit en safata. La onada de calor ha estat el detonant per tal de que el Miqui ens parli de calor a través de la música. Veurem si amb cançons sabem explicar aquesta situació de temperatures contundents que tenim al damunt?

  • Qui té la paella pel mànec fa anar l'oli on vol: Cap a casa del Pep.

    Avui anem cap a casa del Pep Ramos per tal de que ens expliqui de primera mà com es fa una coca dolça de la iaia Maria.