Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 25 de març del 2019

 • Això ja no va a missa 25 de març del 2019

  Avui obrim la missa amb coses curioses que pot provocar la por a perdre la bossa de mà. Ens visiten el j.Maria Cucalón per parlar d'actualitat i el Jordi Fernández per seguir fil per randa la 24ena jornada de la lliga ACBes notícies per al Morabanc Andorra. I tanquem la paradeta des de l'Era d'en Jaume de Llorts amb la primera recepta de la setmana.

 • Cucades: Calent, calent!

  Amb el Josep Maria Cucalón ens mirem com escalfa motors la campanya electoral i comentem també la 17ena edició del consell dels joves celebrada dimecres de la setmana passada. Com s'agafa gust a la política des de jove?

 • El 5è quart: Dylan Ennis i quatre més!

  Amb el Jordi Fernández ens mirem com ha quedat la 24ena jornada de la lliga Endesa. Fantàstiques notícies per al Morabanc Andorra que no va notar gens, ni de lluny, l'eliminació de l'Eurocup. Partidàs a la bombonera amb un Dylan Ennis estel.lar.

 • Qui té la paella pel mànec: Brutal!

  Per ser dilluns el pep Ramos comença la setmana "on fire". Ens prepara avui uns llagostins amb coco i mango "chutney". Uff....