ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 12 de novembre de 2019

 • Això ja no va a missa 12 de novembre de 2019

  Avui obrim la missa amb un factura un pèl exagerada! En el "Tocats i Sonats" una fantàstica notíca:Tornen els Black Crowes. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, el Jordi Fernández que ho farà de programació de tauletes per a la canalla i finalment el Pep Ramos que ens prepara el platet del dia.

 • Cortina amunt: Construcció? Desconstrucció?

  Amb el Xavi Fernández anem cap a l'Espai lliure de Barcelona. Des de demà dia 13 i fins el proper dia 1 de desembre hi podem veure l'obra "Cúbit". Un text del Josep Maria Miró (un crack) interpretat per l'Anna Azcona, l'Alberto Díaz, l'Albert Prat i el Sergi Torrecilla. I feu-vos dues preguntes. Fins a quin punt és veraç un relat oficial? Què es perd per sempre en el camí de fer-lo?

 • Loopa: Aprendre tot jugant!

  Ens visiten els nostres companys de l'Aula Tecnològica Loopa. Concretament ho fa el Jordi Fernández que ens ensenya a programar amb una tauleta. Un espai dirigit especialment als més menuts de la casa que tot jugant aniran aprenent moltes coses d'aquest món apassionant, i vista la evolució, també necessari.

 • Panxacontents: Cal tenir fetge!

  Des de l'Era d'en Jaume de Llort, el Pep Ramos ens prepra unes broquetes de porc i fetge.

35.175.191.72