ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      

ÚLTIM PROGRAMA

Això ja no va a missa 18 de juny del 2019

 • Això ja no va a missa 18 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb la presentació de les patates fregides més cares del món. En el "Tocats i Sonats" descobrim el nou material de Manu Chao. Ens visiten el Xavi Fernández, l'Oriol Vilella i el Pep Ramos per parlarde teatre, de música i de cuina respectivament. Especial atenció la que pararem a la secció de l'Oriol, dedicada ni més ni menys que al gran Neil Young.

 • Cortina amunt: Repetim, com les natilles!

  Avui parlem de la sensació del "Déja vu"! El Xavi Fernández ens proposa una obre de J.B Priestley titulada "Això ja ho he viscut". La posa en escena el Sergi Belbel a la Biblioteca de Catalunya i la podeu veure fins el 12 de juliol.

 • Oriol n' Roll: Un plaer per a les orelles.

  L'Oriol Vilella convida avui a Neil Young. Concretament dediquem l'espai al seu tercer disc en solitari "After the Gold Rush" editat l'agost de 1970. La febre de l'or potser va acabar...la febre d'escoltar i punxar bona música no ens passarà mai!

 • Qui té la paella pel mànec: Tocant el "timbal"!

  Des de l'Era d'en Jaume, el Pep Ramos tocarà una estona el timbal. Concretament el timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat que ja ens fa salivar a aquesta hora.