Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: La caldereta del zanchetta

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • La caldereta del Zanchetta. 27-06-2014

  El Christian tanca la temporada amb un menjar blanc de cireres rostides i sorbet de llimona. INGREDIENTS: Llet, ametlles, crema d'ametlles ecològic, nata líquida, crumble (sucre, mantega, farina, sal i ametlla en pols), cireres picota, licor de cireres, sucre, mantega i sorbet de iogurt.

 • La caldereta del Zanchetta. 26-06-2014

  El Christian ens prepara un llom de xai amb crosta de serpoll i crema de carreroles i patates. INGREDIENTS: Llom de xai, pa ratllat, pa de motlle, serpoll fresc, formatge ratllat, all, julivert, oli, flor de sal sal, pebre, ou. PER LA CREMA: Carreroles, patates, brou de carn, carreroles seques, mantega i all.

 • La caldereta del Zanchetta. 25-06-2014

  El Christian ens prepara un farcellet de vedella. INGREDIENTS: Vedella d'Andorra, pit de pollastre, ceba, pastanaga, gambes, carbassó, nata, cebollí, julivert, all, oli i sal.

 • La caldereta del Zanchetta. 24-06-2014

  El Christian ens prepara un pastís de pastanaga amb comí. INGREDIENTS: Pastanaga tendra amb fulla, ceba, ou, pasta fullada, mantega, comí en pols, sucre, brou de pollastre, sal i oli d'oliva.

 • La caldereta del Zanchetta. 23-06-2014

  El Christian ens prepara avui un pastís de salmó. INGREDIENTS: Salmó fresc, llobarro, llimona, llima, cebollí, serfull, julivert, culliandre, ostres, oli, sal d'algues i pebre vermell picant.

 • La cadereta del Zanchetta. 19-06-2014

  El Christian ens prepara avui un saltejat de pèssols amb ou cruixent i aromes ibèrics. INGREDIENTS: Pèssols, ceba, greix de pernil ibèric, brou de carn blanc, ous frescos, pa sec, pernil sec ibèric, sal pebre i oli.

 • La caldereta del Zanchetta. 18-06-2014

  El Christian ens prepara un Pastís d'espinacs silvestres amb roquefort. INGREDIENTS: Pasta brisa, espinacs silvestres, roquefort, nata liquida, ous, porro (verd o blanc), oli, emmental, sal i pebre.

 • La caldereta del Zanchetta. 17-06-2014

  El Christian en prepara un magret d'ànec lacat. INGREDIENTS: Magret d'ànec, mel, vinagre balsàmic, sarpoll, brou de carn, albercocs, salsa soja, mantega, sal, pebre i sucre.

 • La caldereta del Zanchetta. 16-06-2014

  El Christian ens prepara galtes de porc amb cerveza. INGREDIENTS: Galtes, ceba, pastanaga, llorer, ginebró, cerveza negra, sucre, brou de carn, sal, pebre, farina i oli d'oliva.

 • La caldereta del Zanchetta. 12-06-2014

  El Christian ens prepara un risotto de pollastre amb carreroles. INGREDIENTS: Arròs bomba, cuixes de pollastre, carreroles fresques i seques, ceba, brou de pollastre, vi blanc, espèrrecs verds, all, julivert, mantega i parmesà ratllat.