Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Allò que no sona amb Josep Maria Ubach

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • AND-Jazz

  Ens visita el Josep Maria Ubach que aquest passat estiu va passar molt bones estones al festival de jazz de Marciac (França). El fet d'anar-hi acreditat com a col.laborador d'RNA li va permetre conèixer interioritats fins ara desconegudes de tot plegat. Avui ens en farà un primer tastet amb l'actuació vibrant de Wynton Marsalis i de Cécile McLorin.

 • Allò que no sona

  El Josep Maria Ubach ens parla avui per tancar la temporada d'una excel.lent banda. Concretament, parlem de "El Gran Combo de Puerto Rico", coneguts també com "La Universidad de la Salsa". Un dels grups més coneguts de l'Amèrica llatina amb el gran Rafael Ithier al capdavant. Un grup que va nèixer el maig de 1962 i que encara funciona.

 • Allò que no sona

  El Josep María Ubach ens porta avui fins a Guinea-Conakri amb un grup senzillament genial i capaç d'encomanar bon rotllo a tothom. Avui parlem de la Bembeya Jazz National Orvhestra.

 • Allò que no sona

  El protagonista de l'espai d'avui és el gran Michel Petrucciani. El pianista francès, que només va viure 36 anys va deixar un llegat i una manera de fer i de tocar inoblidables. La seva mort no deixa dubtes de que estarem molts anys a trobar-li un substitut ... i això serà si el trobem, que no és segur !!

 • Allò que no sona

  La visita del Josep María Ubach ens porta avui el record d'una gran veu. La que tenia l'excepcional Barry White. Una veu de baix-baríton que fins hi tot va tenir incidència en el baby boom registrat als EUA l'any 1974.

 • Allò que no sona

  Avui el Josep Maria Ubach ens parla avui de Gregg Allman (que va morir dissabte passat) i del seu grup la Allman Brothers Band. Moltes anècdotes i molta història d'una banda que estava a tocar dels 50 anys de vida.

 • Allò que no sona

  Amb el Josep Maria Ubach marxem cap a Cuba. A La Habana hi va nèixer el 1975 un crac del piano. Roberto Fonseca. Avui repassem vida i miracles d'un geni.

 • Allò que no sona

  El Josep María Ubach ens continua passejant pel cartell del festival de jazz de Marciac (28-07 al 15-08). Avui és el torn per al gran trompetista Wynton Marsalis. El de Nova Orleans és un crac i avui en descobrim alguns detalls realment fantàstics.

 • Allò que no sona

  El Josep Maria Ubach ens presnta el cartell de luxe de l'edició del festival de jazz de Marciac i ho focalitza especialment en la millor veu femenina del moment en el món del jazz Cécile McLorin. Una vocalista senzillament brutal!

 • Allò que no sona

  El Josep Maria Ubach ens permet amb la seva visita gaudir de la possiblement millor veu de tots els temps. Avui convidem a Ella Fitzgerald, una cantant que aquest 25 d'abril hauria celebrat els seus 100 anys. Qui va ser i que va fer al llarg de la seva carrera musical ho decobrim avui.