ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Oriol N'Roll

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Oriol N' Roll: Una estona a la lluna!

  El tercer disc de la banda escocesa The Waterboys, el mític "This is the sea" del 1985 és el protagonista absolut de l'espai d'avui de l'Oriol Vilella. Amb un mega líder al capdavant, Mike Scott, el grup va posar al mercat una joia de la música que avui ens farà passar un excel.lent moment. Entre els temes del disc, un clàssic, "The Whole of the Moon".

 • Oriol n' Roll: Brutal!

  L'oriol Vilella ens presenta el 12è disc d'estudi del gran Bryan Ferry. "Dylanesque" és un enorme homenatge a la música de Bob Dylan i una manera fantàstica de tancar la secció per aquest 2019.

 • Oriol N' Roll: Pel costat salvatge de la vida!

  L'Oriol Vilella ens parla del segon disc en solitari del gran Lou Reed. "Transformer" (1972) és un dels seus millors treballs, un disc per a tota la família. meravellós i que entra fantàsticament bé per l'orella. "Vicious", "Walk on the wild side" o Satellite o love" van rebre en el seu dia els aplaudiments dels fans així com el de la crítica.

 • Oriol N' Roll: Un gran projecte!

  L'Oriol Vilella ens parla avui del 6è disc d'Alan Parsons Project titular "Eye in the Sky". Un àlbum més pop que no pas progressiu publicat el 25 de maig de 1985. És un dels treballs més destacats de l'artista després de "The Turn of a Friendly Card" de 1980 i tot just abans d'un altre clàssic com és "l'Ammonia Avenue" de 1984.

 • Oriol N' Roll: Brutal...és poc!

  L'oriol Vilella ens proposa avui un disc de l'any 2010. Es titula "The Union" i fusiona dos monstres de primer nivell. Per un costat Leon Russell i per l'altre, Elton John. Possiblement dels millors projectes de tots dos músics. Un projecte tan brillant i tan ben fet que va rellançat la carrera del tots dos en el Billboard 200.

 • Oriol N' Roll: Una portada de por!

  L'Oriol Vilella està d'aniversari. Han passat 50 anys des d'aquell setembre de 1069 any en que va veure la llum el disc de King Crimson ""In the court of King Crimson". Robert Fripp i companyia ens acompanyen avui en un fantàstic viatge des de Londres i fins a Andorra la Vella amb tot una aventura en el món del rock progressiu.

 • Oriol N' Roll: Amb la cabellera a l'aire!

  Ginger Baker, el bateria de la cabellera vermella, és avui el protagonista de "l'Oriol N' Roll". Ens va deixar després d'una llarga malaltia el passat dia 6 d'octubre. Avui el recordem amb les seves bandes. Cream, Blind Faith i Ginger Baker's Air Force ens faran gaudir de temes històrics d'aquest músic.

 • Oriol N' Roll: Avui toca melmelada!

  Ens visita l'Oriol amb el 6è disc dels "Pearl Jam" a sota del braç. Un molt bon treball titulat "Binaural" i que va veure la llum el 16 de maig de 2000 i que a més a més estrenava l'ex Soudgarden Matt Cameron a la bateria. (Enfí que han tingut més bateries que no pas discos!)

 • Oriol N' Roll: Nascut per córrer!

  L'oriol Vilella ens porta cap a l'agost de 1975. En aquella data va veure la llum el que potser encara avui, 34 anys més tard, és el millor disc de Bruce Springsteen "Born to Run " és un clàssic i un dels millors discos de tots els temps. En va perfecte per celebrar els 70 anys del "Boss"!

 • Oriol n' Roll: Un plaer per a les orelles.

  L'Oriol Vilella convida avui a Neil Young. Concretament dediquem l'espai al seu tercer disc en solitari "After the Gold Rush" editat l'agost de 1970. La febre de l'or potser va acabar...la febre d'escoltar i punxar bona música no ens passarà mai!

18.206.12.79