Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Oriol N'Roll

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Oriol N' Roll: Very well...Weller!

  L'Oriol Vilella ens parla avui de Paul Weller i més especialment del seu quart disc. "Heavy Soul, llançat originalment el 23 de juny de 1997 (5 d'agost als Estats Units). L'àlbum va rebre crítiques molt favorables. Va tenir prou vendes com per ser l'àlbum número u en la seva primera setmana al mercat.Avui el descobrim amb pèls i senyals.
   

 • Oriol N' Roll: Ja em diràs "algo"!!

  Ens visita l'Oriol Vilella amb el 6è disc dels Wilco (2007) a sota del braç.. La banda de Jeff Tweedy està molt marcada per músics com Bill Fay o bandes com els Byrds. Tota la seva discografia és agradable a l'orella, però, els disc d'avui, "Sky Blue Sky" té quelcom d'especial. Tots els detalls sobre la banda, sobre el disc i l'actualitat que viu el grup, ens l'explica l'Oriol.

 • Oriol n' Roll: Ha caigut de l'avió!

  Fa tot just 14 hores, l'Oriol Vilella estava a Newcastle veient en directe als "Supergrass". En un viatge llampec, arriba just de l'aeroport de Barcelona per explicar-nos com ha anat i per donar-nos tots els detalls dels segon disc de la banda de Gaz Coombes i companyia "In It for the Money". (El segon disc dels sis que tenen al mercat). 

 • Oriol N' Roll:Els tindrem aquí!!

  Amb l'Oriol Vilella parlem del tercer i irrepetible disc dels "The Posies". Frosting on the Beater és un clàssic de la seva discografia i avui el decobrim amb pèls i senyals. Uns Posies que actuaran el dissabte 20 de juny al Jambo 2020.

 • Oriol N' Roll: Cediu el pas!

  L'oriol Vilella ens presenta amb pèls i senyals el que el 1998 va ser el 5è disc dels Pearl Jam "Yield"! Un disc que va fer tornar la banda a les arrels lluny de voler experimentar. Eddie Vedder i companyia estaven en plena forma per presentar en societat el disc, que a més a més va ser el darrer que van editar en casset.

 • Oriol N' Roll: Una estona a la lluna!

  El tercer disc de la banda escocesa The Waterboys, el mític "This is the sea" del 1985 és el protagonista absolut de l'espai d'avui de l'Oriol Vilella. Amb un mega líder al capdavant, Mike Scott, el grup va posar al mercat una joia de la música que avui ens farà passar un excel.lent moment. Entre els temes del disc, un clàssic, "The Whole of the Moon".

 • Oriol n' Roll: Brutal!

  L'oriol Vilella ens presenta el 12è disc d'estudi del gran Bryan Ferry. "Dylanesque" és un enorme homenatge a la música de Bob Dylan i una manera fantàstica de tancar la secció per aquest 2019.

 • Oriol N' Roll: Pel costat salvatge de la vida!

  L'Oriol Vilella ens parla del segon disc en solitari del gran Lou Reed. "Transformer" (1972) és un dels seus millors treballs, un disc per a tota la família. meravellós i que entra fantàsticament bé per l'orella. "Vicious", "Walk on the wild side" o Satellite o love" van rebre en el seu dia els aplaudiments dels fans així com el de la crítica.

 • Oriol N' Roll: Un gran projecte!

  L'Oriol Vilella ens parla avui del 6è disc d'Alan Parsons Project titular "Eye in the Sky". Un àlbum més pop que no pas progressiu publicat el 25 de maig de 1985. És un dels treballs més destacats de l'artista després de "The Turn of a Friendly Card" de 1980 i tot just abans d'un altre clàssic com és "l'Ammonia Avenue" de 1984.

 • Oriol N' Roll: Brutal...és poc!

  L'oriol Vilella ens proposa avui un disc de l'any 2010. Es titula "The Union" i fusiona dos monstres de primer nivell. Per un costat Leon Russell i per l'altre, Elton John. Possiblement dels millors projectes de tots dos músics. Un projecte tan brillant i tan ben fet que va rellançat la carrera del tots dos en el Billboard 200.