ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cucades: Salut Cuca!

  Amb el Cuca parlem d'actualitat. Per un costat el cessament de Salustià Chato com a secretari d'Estat d'Economia i per l'altre, evidentment, la visita del copríncep francès Emmanuel Macron el passat divendres.

 • Cucades: Diu que ve relaxat!

  El Cuca diu que ve relaxat. No sé per què no m'ho acabo de creure. Els temes que li posem al damunt de la taula passen per l'esllavissada de Sant Julià de Lòria i el "cas" Salustià Chato. Veurem què en pensa i com ho valora tot plegat ara que el nou govern ja ha superat els famosos 100 dies.

 • Cucades: No desconnecta mai!

  Tot i les vacances, el Cuca continua ben informat de tot el que passa aquí i allà. Avui parlem del descens del turisme a Andorra, del sidral que tenen a l'ajuntament de Barcelona i de la possible investidura de Pedro Sánchez a Madrid de cara al juliol.

 • Cucades: Amunt i avall!

  Amb el Cuca anirem primer avall...cap a Sant Julià de Lòria i poc després amunt, cap a La Massana. Parlarem del projecte de la tirolina i també de la marca Vallnord. A veure una mica com ho enfoca?

 • Cucades: A votar!

  Ahir Europa va votar i el Cuca va fer un seguiment exhaustiu de la jornada. Mirarem el que ha passat a França i a Espanya i una mica com queda un panorama molt marcat per l'èxit socialista.

 • Cucades: Se sent totalment enganyat!

  Amb el Cuca parlem del Govern tripartit. Sabrem què en pensa i sobretot com se sent com a votant de "d'Acord" ara que sembla que els Liberals han decidit canviar de rumb!

 • Cucades: Gràcies senyora síndicA!

  Amb el Josep Maria Cucalón ens mirem l'actualitat Avui li demanem l'opinió sobre sindicatura i el fet que aquesta queda en mans de dues dones. (Crec que, com nosaltres, hi veu quelcom de molt positiu), d'altra part sabrem què pensa d'aquest possible pacte DA-Liberals!

 • Cucades: No hi ha pas...al Pas!

  En companyia del Cuca, comentem la problemàtica del Pas de la Casa. Com ho veu? Què en pensa? Es podia ser una mica més previsors? Com afectarà al país?

 • Cucades: Content, però no del tot!

  Amb el Josep Maria Cucalón fem un repàs als resultats de les darreres eleccions espanyoles celebrades ahir dia 28 d'abril. Bon resultat del PSOE, estavellada brutal del PP de Casado, victòria clara d'ERC i en l'apartat de "mama por" Vox entra per primera vegada al congrés amb 24 diputats. Veurem com ho valora el Cuca?

 • Cucades: ¡ 28 A!

  Amb el Josep Maria Cucalón marxem cap a Espanya. Com veu el nostre col.laborador la cursa electoral? Qui acabarà a la Moncloa? Com serà la campanya? Quins draps bruts trauran? Com valora els diferents líders polítics?