ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cucades: Amb el sol de cara!

  Amb el Cuca fem un cop d'ull als resultats de les eleccions espanyoles. El PSOE guanya, el PP remunta, Ciutadans s'emporta un bufetada de por i Vox aconsegueix un resultat històric. A veure el Josep Maria com ho valora?

 • Cucades: Un ple a la travessa!

  Ara fa uns dies el Cuca va fer una travessa sobre les possibles candidatures de cara a les eleccions comunals del desembre. Avui, comprovem si la va encertar o no? A part hi ha un parell de coses que no li acaben de fer el pes, especialment unes declaracions del Cap de Govern Xavier Espot!

 • Cucades: Fem apostes?

  Amb el Cuca fem una travessa de les candidatures que veuran la llum avui dilluns. Quins pactes hi haurà? Qui anirà amb qui? Qui preferirà anar sol? Veurem una mica l'opinió del Josep Maria i a la llarga sabrem si l'ha encertat o no?

 • Cucades: Veu coses en blanc i negre!

  Al Cuca li posem al damunt de la taula el tema Catalunya. Com ha vist la setmana? És normal? Què li sembla ? Cal aplicar el 155? Podria sortir l'exèrcit al carrer? En tot cas, el Cuca diu que veu algun que altre acte que transporta 50 anys enrera fet que li provoca unes imatges en blanc i negre.

 • Cucades: Urgències!

  Amb el Cuca parlem avui de l'etern debat de l'habitatge. Aquests darrers dies se n'ha parlat molt, no s'ha arribat a bon port però pinta que a partir del gener de 2020 es posarà fil a l'agulla. La pregunta que ens fem avui és si la solució la veurem en vida o no?

 • Cucades: Un "Cuca" rebaixat!

  Com cada setmana ens visita el Cuca. Avui al damunt de la taula li posem dos temes. Per un costat el Tax Free i per l'altre la manifestació feminista  que no ha agrada massa als catòlics. A veure com ho valora i què en pensa?

 • Cucades: 2+2=8

  El Cuca va assistir a la reunió de poble del passat dilluns dia 23 a Sant Julià de Lòria. Ja ho dic per endavant: "No va sortir massa content" i no es creu els sopars de duro!!

 • Cucades: Amb la papereta a la mà!

  Al Josep Maria Cucalón li posem un parell de temes al damunt de la taula. Per un costat les eleccions del 10-N a Espanya, les quartes en quatre anys i que costaran 140 milions d'euros i per l'altre les comunals a Andorra del proper 15 de desembre. Sabrem com ho veu, com ho valora i el farem mullar sobre qui creu que guanyarà!

 • Cucades: Salut Cuca!

  Amb el Cuca parlem d'actualitat. Per un costat el cessament de Salustià Chato com a secretari d'Estat d'Economia i per l'altre, evidentment, la visita del copríncep francès Emmanuel Macron el passat divendres.

 • Cucades: Diu que ve relaxat!

  El Cuca diu que ve relaxat. No sé per què no m'ho acabo de creure. Els temes que li posem al damunt de la taula passen per l'esllavissada de Sant Julià de Lòria i el "cas" Salustià Chato. Veurem què en pensa i com ho valora tot plegat ara que el nou govern ja ha superat els famosos 100 dies.

34.238.192.150