ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cucades: ¡ 28 A!

  Amb el Josep Maria Cucalón marxem cap a Espanya. Com veu el nostre col.laborador la cursa electoral? Qui acabarà a la Moncloa? Com serà la campanya? Quins draps bruts trauran? Com valora els diferents líders polítics?

 • Cucades: Mirant-se el melic.

  El Cuca ens visita orgullós pel resultat dels colors que l'han acompanyat des de sempre. Tot i així, el deixarem mirar-se breument el melic i escombrar cap a casa ja que ens interessa que ens comenti la campanya, les eleccions i especialment els resultats amb una visió golobal de tot el que ha passat.

 • Cucades: Desmotivats!

  Amb el Cuca ens mirem un xifra feta publica ara fa uns dies i que indicava que a un 70% dels residents els interessa "poc o gens" la política del país. Intentarem saber perquè és així, si és normal, el què hauria de canviar i sobretot com s'hauria de fer?

 • Cucades: Calent, calent!

  Amb el Josep Maria Cucalón ens mirem com escalfa motors la campanya electoral i comentem també la 17ena edició del consell dels joves celebrada dimecres de la setmana passada. Com s'agafa gust a la política des de jove?

 • Cucades: L'Andorra del futur.

  Al Joep Maria Cucalón li proposem la nova "Marca Andorra" com a tema de conversa. No fa massa hores que la CEA i tots els responsables de crear la nova marca van exposar públicament la feina feta i cap a on volen portar-la. Veurem què en pensa el Cuca?

 • Cucades: Mans enlaire!

  Amb el Cuca ens fixem avui en diversos estudis i notícies que asseguren que Andorra és un dels països més segurs del món. L'onada de robatoris de la setmana passada ens ha portat a proposar-li aquest tema avui dilluns.

 • Cucades: Blanc o negre?

  Al Josep Maria Cucalón li posem al damunt de la taula un tema d'aquells d'etern debat al nostre país. Esport professional o bé esport amateur? Projectes perduts, projectes realitzats, ajudes...ho comentem absolutament tot!

 • Cucades: "Arde Madrid"

  Amb el Cuca anem cap a Madrid. Ha començat el judici del procès, el que el Josep Maria titlla de "teatre". Veurem què en pensa i quines valoracions fa d'aquests primers quatre dies?

 • Cucades: Farum de benzina!

  El Cuca ens comenta com veu la situació que viu Veneçuela. Ens explica quins records li porta el moment (no és la primera vegada que veiem fets similars) així com la més que "interessada" presència de D>onald Trump per allí al mig.

 • Cucades:Tot al 13!

  Amb el Josep Maria Cucalón parlem d'actualitat. Avui, totes les apostes indiquen de que parlarem de casinos.