Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cucades

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cucades: Respecte!

  Respecte! És el que demana el Cuca amb les dates assenyalades i que formen part de les nostres tradicions. El tema del dia de la constitució el té una mica mosca. I no és l'única cosa que no l'acaba d'emociona. La font de llums de la rotonda i l'aeroport tampoc no són massa sant de la seva devoció!

 • Cucades: De paganini, NO!

  Amb el Cuca parlem, com tots els dilluns, d'actualitat. Avui li proposem dos temes. Per un costat el nou reglament d'ocupació i per l'altre la visita del ministre frànces d'educació Michel Blanquer. També li comentarem a veure com valora aquest "rum rum" que hi ha i que ens diu que el sistema francès podria arribar a ser de pagament.

 • Cucades: Indignat!

  Ens visita un "indignat" Josep Maria Cucalón. Apassionat de les passejades i de la natura, una imatge del riu Valira l'ha fet posar de molt mal humor. Sabrem el que ens vol dir, i a quin o quins culpables pentina!

 • Cucades: "Si no ho veig, no m'ho crec"!

  El Cuca es mostra totalment escèptic davant la notícia de que entre el Comú i el Govern faran habitatges a preus assequibles. Tampoc no veu bé que es gastin tants diners en obres no urgents enlloc de posar aquestes partides, precisament en l'ajut als que no poden pagar lloguers alts.
   

 • Cucades: Va calent, avui!

  El Cuca s'enfila per les parets amb els dos temes que li proposem avui dilluns. Per un costat, la pensió mitjana de jubilació i per l'altre el caos de la setmana passada amb les nevades. Des de que ha conegut els temes, ja fa estona que tenim un "Spiderman" a l'estudi 1 d'RNA.

 • Cucades: Entre ponts tibetans i telefèrics!

  Amb el Cuca parlem dels grans projectes pendents per als nous dirigents comunals. Un segon capítol que ens porta a la capital,, a la Massana, a Encamp i finalment a Canillo i a Ordino. Projectes i més projectes, i amb el Cuca opinió i més opinió!

 • Cucades: Eleccions i governants.

  Amb el Cuca ens mirem amb lupa el nou govern espanyol que tot just està jurant els càrrecs en el mateix moment en que estem fent el programa. El nou executiu de Pedro Sánchez vist pel Cuca, amb molta feina per davant i en una situació no massa còmada ens alguns temes urgents. També començarem a mirar-nos en detall les principals patates calentes que tenen al damunt de la taula els nous responsables comunals a casa nostra.

 • Cucades: Coses varies!

  Amb el Cuca comentem l'actualitat. Hi ha temes que ens toquen el cor, com la caiguda d'una part de l'esglesia de Sant Vicenç d'Enclar, d'altres que ens toquen la butxaca com el telefèric de Carroi i d'altres que ens toquen...la pera, com que el Govern hagi de fer una llei per tal de que la gent pari d'escupir i d'orinar en públic!

 • Cucades: Abstenció!

  Amb el J.Maria Cucalón fem una valoració del que va donar de sí la jornada electoral d'ahir diumenge. Uns més contents, d'altre no massa però si que cal fer especial ènfasi en l'abstenció i en el vot en blanc. Les xifres parlen per sí soles.

 • Cucades: Cartells i cartellets

  Amb el Cuca parlem de l'inici de la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells. Anirem de parròquia en parròquia per saber una mica com es respira l'ambient.