ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: Cap dins!

  Avui amb el Xavi Fernández us portem fins a La Villarroel de Barcelona. Allí Sergi Belbel ens proposa l'obra "Vaselina". La hist+oria d'una família amb un negoci entre mans força arriscat. La pdem veure fins el proper 20 d'octubre.

 • Cortina amunt: Mirant-nos el melic!

  Avui estem especialment contents de l'obra que ens presenta el Xavi Fernández. Senzillament perquè hi sortirà ell. Parlem de l'obra "Bohemios". La podreu veure els dies 19 i 20 d'octubre a l'auditori Claror de sant Julià de Lòria.

 • Cortina amunt: Tu què faries?

  El Xavi Fernández ens porta al teatre Versus Glòries de Barcelona a veure un thriller força curiós. Es titula "#Lifespoiler". Un espectacle de ciència ficció que es pregunta què passaria si sabéssim tot el que ens espera en el futur? Una obra de Marc Angelet i Alejo Levis per passar una mica de nervis. S'estrena el 9 d'octubre i tanca portes el dia 3 de novembre.

 • Cortina amunt: Sniff!

  El Xavi Fernández ens porta cap a la sala Beckett de Barcelona. Allí i fins el 13 d'octubre hi podem veure l'obra: Una gossa en un descampat" amb protagonisme per a Maria Rodriguez i Vicky Luengo sota la direcció de Sergi Belbel. Una obra dureta, i que ens posa en la vida d'una parella que ha perdut el fill.

 • Cortina amunt: Lola , Lolita, Lola

  Lola Herrera, Miguel Delibes i Xavi Fernández. Amb aquets trio de luxe marxem avui cap al teatre Goya de Barcelona. A partir de demà i fins el 20 d'octubre hi podem veure ina obra excepcional. "Cinco horas con Mario".

 • Cortina amunt: Els cansats fan la feina.

  El Xavi Fernández ens porta cap al Teatre Lliure de Gràcia de Barcelona. Allí i fins els 30 de juny hi podem veure l'obra "Mundo Obrero" de l'Alberto San Juan i amb música del Santiago Auserón. La història d'Espanya recula en aquest cas fins a l'esclat del moviment obrer.

 • Cortina amunt: Repetim, com les natilles!

  Avui parlem de la sensació del "Déja vu"! El Xavi Fernández ens proposa una obre de J.B Priestley titulada "Això ja ho he viscut". La posa en escena el Sergi Belbel a la Biblioteca de Catalunya i la podeu veure fins el 12 de juliol.

 • Cortina amunt: Dones!

  Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Akademia de Barcelona. Allí, i fins el 16 de juny hi podem veure l'obra "Les oblidades". Un fantàstic viatge pel sentit de la memòria i l'existència a través de les dones.

 • Cortina amunt: Escac i mat!

  El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. Allí i fins el 16 de juny hi podem veure l'obra "La partida d'escacs". El director Iván Morales i l'actor Jordi Bosch posen sobre l'escenari una fantàstica obra de Stefan Zweig.

 • Cortina amunt: Amb actriu andorrana inclosa!

  Amb el Xavi Fernández anem cap a l'escenari Joan Brossa de Barcelona. Del 6 al 22 de juny podem veure l'obra "L'esfondrament de la casa Usher", amb la Núria Montes. Ella i Edgar Allan Poe pujen plegats a l'escenari.