ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: Dos grans en un!

  El Xavi Fernández ens parla de la nova obra del José Sacristán i basada en un llibre de Miguel Delibes. Es titula "Señora de rojo sobre fondo gris" i la podem veure fins el diumenge 12 de maig al teatre Romea de Barcelona.

 • Cortina amunt: Quan a les 6 són les 12!

  El Xavi Fernández ens parla de l'obra teatral "El despertar de la primavera". Dirigida pel Marc Vilavella, la podem veure fins el 28 d'abril al teatre Victòria de Barcelona. L'espectacle conté 19 números musicals i ens intenta explicar el canvis que nota el nostre cos a mesura que ens anem fent grans. Una divertida història sobre la sexualitat.

 • Cortina amunt: Massa comèdia...

  El Xavi Fernández ens porta cap a la Sala Fènix de Barcelona. Allí a partir de dijous i fins el 28 d'abril hi podem veure la comèdia "Mirta en espera" amb la genial Ángela Palacios. Es tracta d'un monòleg que beu del clown i el gènere musical per fer una paròdia dels contes de fades en què el príncep ve a salvar a la princesa desvalguda.

 • Cortina amunt:Un tip de riure!

  Amb el Xavi Fernández celebrem el dia mundial del teatre a Barcelona. Concretament ens farem un tip de riure a l'Eixample Teatre amb l'obra sex Escape. Va ser estrenada el passat 5 d'octubre i la podem veure fins el 28 d'abril.

 • Cortina amunt: Males cares.

  Males cares les que es feien Bette Davis i Joan Crawford. Què carai els hi va passar? La resposta ens l'explica el Xavi Fernández des del teatre Akademia de Barcelona. Allí i fins el 31 de març les actrius Carme Elias i Vicky Peña es posen en el lloc de dos mítes de Hollywood que no es podien veure ni en pintura!

 • Cortina amunt: Bon tarannà al Tantarantana.

  El Xavi Fernández ens porta a la sala de baix del teatre Tantarantana de Barcelona. Allí hi podem veure l'obra "Arma de construcción masiva" de la companyia José y sus hermanas. L'educació a l'escola i a casa, les reformes educatives, les imatges, la música, els mitjans i les xarxes...tot el que se suposa que ens ha d'educar, a escena. Fins el 17 de marça.

 • Cortina amunt: Una història dureta

  El Xavi Fernández ens porta a la Biblioteca de Catalunya. Allí i fins el dia 14 de febrer hi podem seguir l'obra "La reina de bellesa de Leenane". Dirigida pel gran Julio Manrique i amb Marissa Josa i Marta Marco entre altres, ens porten la relació d'una mare i una filla en una humil família Irlandesa. La relació és for´ça tensa, tot sigui dit!

 • Cortina amunt: Ens pot passar a tots!

  El Xavi Fernández ens porta a la sala Villaroel de Barcelona. Allí, des del passat 8 de febrer i fins el 31 de marça hi podem veure l'obra:"La dansa de la venjança". Teatre del duret, 80 minuts intensos sobre un divorci que pintava molt bé i acaba com una bomba de rellotgeria!

 • Cortina amunt:Per a majors de 12 anys!

  El Xavi Fernández ens prota al TNC amb l'obra de Bertolt Brecht "La bona persona de Sezuan". La pdeu veure fins el 17 de marça i ens planteja una reflexió incòmoda: Quins són els límits de les bones intencions"?

 • Cortina amunt: Pocs però ben avinguts!

  A La sala Beckett de Barelona hi cap molt poqueta gent. Però ens agrada el teatre de proximitat i d'aquí que avui el Xavi Fernández ens recomana l'obra "El chico de la última fila", amb el gran Sergi López.