ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: La vella Anglaterra.

  El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. Fins el dia 6 de gener hi podem veure l'obra "Jerusalem". La dirigeix el gran Julio Manrique i en el repartiment destaca especialment el no menys gran Pere Arquillué. És la fusió entre un himne i alhora el retrat d'una gran Bretanya que ha perdut el contacte amb les arrels.

 • Cortina amunt: El pensador!

  Amb el Xavi Fernández marxem cap al teatre Atrium de Barcelona. Allí i fins el 29 de desembre hi podem veure el monòleg "Ramon" ecrit per la Mar Monegal i interpretat pel Francesc Ferrer. Una història que ens fa reflexionar sobre el pas del temps i com afrontar els problemes del moment.

 • Cortina amunt: 600!

  El Xavi Fernández ens porta avui cap al teatre Goya de Barcelona. Allí i fins el 15 de desembre hi podem veure l'obra "La dona del 600" amb Mercè Sampietro i Àngels Gonyalons entre altres. Un text que ens farà marxar temps enrere en la vida dels protagonistes. El 600 esdevindrà un membre més de la família.

 • Cortina amunt: Construcció? Desconstrucció?

  Amb el Xavi Fernández anem cap a l'Espai lliure de Barcelona. Des de demà dia 13 i fins el proper dia 1 de desembre hi podem veure l'obra "Cúbit". Un text del Josep Maria Miró (un crack) interpretat per l'Anna Azcona, l'Alberto Díaz, l'Albert Prat i el Sergi Torrecilla. I feu-vos dues preguntes. Fins a quin punt és veraç un relat oficial? Què es perd per sempre en el camí de fer-lo?

 • Cortina amunt: La mort més dolça

  Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Almazen de Barcelona. Allí, entre el 10 i el 30 de novembre hi podem veure la comèdia "Las Gallegas". La hsitòria de la Lolita i la Corina, dues dones que es troben en el seu propi funeral. Com actuaries tu en una situació similar?

 • Cortina amunt: Història d'un carrer!

  Amb el Xavi Fernández anem cap al Teatre Nacional de Catalunya. Allí i fins el 24 de novembre hi podem veure l'obra "La rambla de les floristes". Un text genial de Josep Maria de Segarra, dirigit pel Jordi Prat i Coll i que ens posa al damunt de l'escenari entre altre a Rosa Boladeras.

 • Cortina amunt: Ai....ai...aiiiiiiiiiiiiiiiii!!

  El Xavi Fernández en presenta l'obra "l'habitació del costat (The vibrator play). Dirigida per Julio Manrique amb Carlota Olcina i Pol López entre altres, la podrem veure a l'auditori Claror de Sant Julià e Lòria el proper dijous di 24 a les 21h30 per uns mòdics 22 eurets.

 • Cortina amunt: Cap dins!

  Avui amb el Xavi Fernández us portem fins a La Villarroel de Barcelona. Allí Sergi Belbel ens proposa l'obra "Vaselina". La hist+oria d'una família amb un negoci entre mans força arriscat. La pdem veure fins el proper 20 d'octubre.

 • Cortina amunt: Mirant-nos el melic!

  Avui estem especialment contents de l'obra que ens presenta el Xavi Fernández. Senzillament perquè hi sortirà ell. Parlem de l'obra "Bohemios". La podreu veure els dies 19 i 20 d'octubre a l'auditori Claror de sant Julià de Lòria.

 • Cortina amunt: Tu què faries?

  El Xavi Fernández ens porta al teatre Versus Glòries de Barcelona a veure un thriller força curiós. Es titula "#Lifespoiler". Un espectacle de ciència ficció que es pregunta què passaria si sabéssim tot el que ens espera en el futur? Una obra de Marc Angelet i Alejo Levis per passar una mica de nervis. S'estrena el 9 d'octubre i tanca portes el dia 3 de novembre.

3.94.129.211