Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: Remordiments!

  El Xavi Fernández ens porta al TNC de Barcelona a veure l'obra "Justícia". Parlem d'un jutge i polític, amb una vida pública immaculada i que en el sopar de comiat per la seva jubilació comença a veure fantasmes que el turmenten i que fan trontollar l'edifici sencer del seu llegat. Remordiments?

 • Cortina amunt: Història!

  Història del teatre musical la que passa pel teatre Tívoli de Barcelona. Sota el paraigua d'Antoni Banderas, ha vist la llum el retorn de "A Chorus Line". Un espectacle que parla sobre els somnis, la feina, el sacrifici i l'esperança d'un grup de ballarins. Estrenada el 1975 a Broadway i després de més de 15 anys en cartell, ara podem veure el "revival" amb la presència fins i tot de Baayork Lee que va formar part de la producció original. (Fins el 29-03).

 • Cortina amunt: Molt tendre tot plegat!

  El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. Allí i fins el 15 de març hi podem veure l'obra "Cobertura". Al damunt de l'escenari, Clara Segura i Bruno Oro (Vinagre) ens porten una obra hilarant i tendra sobre l'amor, el desamor, l'èxit i el fracàs.

 • Cortina amunt: Embolica que fa fort!

  "Aquella nit". És el títol de l'obra que ens recomana avui el Xavi Fernández. La història d'una advocada de divorcis embolicada amb un home casat! (I fins aquí puc...escriure!). Amb l'Iván Massagué i la Marta Bayarri al damunt de l'escenari, la proposta estarà vigent a la Villarroel de Barcelona fins el dia 7 de marça.

 • Cortina amunt: Uffff!

  Amb el Xavi Fernández marxem cap al Club Capitol de Barcelona. Allí i fins el 28 de febrer hi podem veure el monòleg "Godoy:1941". Riure assegurat amb algú que es defineix a si mateix com a "El millor còmic del món".

 • Cortina amunt: Un clàssic!

  El Xavi Fernández ens porta cap a la sala Ars de Barcelona. Amb aquest text de Frederick Knoot, el gran Alfred Hitchcock va crear la seva obra mestra "Crimen Perfecto". Un tennista retirat amb males intencions ens posarà en tensió durant 75 minuts fins el proper 20 de marça.

 • Cortina amunt: Complicada, però molt bona!

  El Xavi Fernández ens presenta avui una obra complicada però molt interessant. Veurà la llum el pròxim 19 de febrer i la podrem veure fins el 8 de marça a la sala Joan Brossa de Barcelona. Al damunt de l'escenari l'Oriol Genís i el Guillem Casal per una espectacular representació de l'obra d'Antonio Tarantino "Vespres de la Beata Verge".

 • Cortina amunt: Crisi? Quina crisi?

  Amb el Xavi Fernández marxem cap a l'Almeria Teatre de Barcelona. Des del passat 26 d'octubre i fins el 29 de febrer s'hi pot veure l'obra: "Autónomos, el musical.". Descobrim com agafar les regnes de la vida quan ens han acomiadat i evidentment, cal tirar endavant. Ua molt bona comèdia.

 • Cortina amunt: Torna Lorca!

  El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. La tripleta Federico García Lorca, Lluís Pascual i Núria Espert ens faran gaudir del popular "Romancero Gitano". Una gran obra del poeta i dramaturg andalús que durant 60 minuts ens tornarà a posar al damunt de l'escenari a una gran dama del teatre mundial. L'obra la podeu veure fins el 26 de gener.

 • Cortina amunt: Quan fas pop...ja no hi ha stop!

  Amb el Xavi Fernández marxem cap al teatre Victòria de Barcelona. Allí des del passat 18 de setembre i sense data de caducitat hi podem veure l'espectacle del Mago Pop:"Nada es imposible".Una aventura plena d'il.lusions...un viatge ple de sorpreses, de sensibilitat, de ritme i d'emoció.