ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: Els cansats fan la feina.

  El Xavi Fernández ens porta cap al Teatre Lliure de Gràcia de Barcelona. Allí i fins els 30 de juny hi podem veure l'obra "Mundo Obrero" de l'Alberto San Juan i amb música del Santiago Auserón. La història d'Espanya recula en aquest cas fins a l'esclat del moviment obrer.

 • Cortina amunt: Repetim, com les natilles!

  Avui parlem de la sensació del "Déja vu"! El Xavi Fernández ens proposa una obre de J.B Priestley titulada "Això ja ho he viscut". La posa en escena el Sergi Belbel a la Biblioteca de Catalunya i la podeu veure fins el 12 de juliol.

 • Cortina amunt: Dones!

  Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Akademia de Barcelona. Allí, i fins el 16 de juny hi podem veure l'obra "Les oblidades". Un fantàstic viatge pel sentit de la memòria i l'existència a través de les dones.

 • Cortina amunt: Escac i mat!

  El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. Allí i fins el 16 de juny hi podem veure l'obra "La partida d'escacs". El director Iván Morales i l'actor Jordi Bosch posen sobre l'escenari una fantàstica obra de Stefan Zweig.

 • Cortina amunt: Amb actriu andorrana inclosa!

  Amb el Xavi Fernández anem cap a l'escenari Joan Brossa de Barcelona. Del 6 al 22 de juny podem veure l'obra "L'esfondrament de la casa Usher", amb la Núria Montes. Ella i Edgar Allan Poe pujen plegats a l'escenari.

 • Cortina amunt: Fem mercat!

  Amb el Xavi Fernández fem mercat. Concretament anem al TNC de Barcelona que ens proposa fins el 22 de juny de veure l'obra de Calderón de la Barca "El gran mercado del mundo". Es tracta d'un auto sacramental amb una funció explícitament litúrgica, en un context europeu de forts sacsejos ideològics.

 • Cortina amunt: Des de les entranyes!

  Amb el Xavi Fernández anem al TNC de Barcelona. No anem exactament a cap de les sales del Teatre Nacional de Catalunya ja que l'obra proposada es fa al magatzem del teatre. "Stabat Mater", la història d'una prostituta que busca desesperadament al seu fill. La podeu veure fins aquest proper diumenge.

 • Cortina amunt: Idees de bomber!

  El Xavi Fernándes ens porta al petit teatre Akademia de Barcelona. Allí, i fins diumenge, hi podem veure l'obra "Bomber(s)". La història d'una noia mentalment limitada i que s'enamora d'un bomber. Una obra a porta tancada terrible i pertorbadora. (Fins el 12 de maig).

 • Cortina amunt:Un somriure...congelat!

  El Xavi Fernández ens porta avui a la petita sala Fènix del Raval de Barcelona (50 persones). Allí descobrim la vida d'una noia de raça negra nascuda al País Basc l'any 1976. Amb un toc d'humor i altres moments més tensos l'actriu Silvia Albert Sopale ens explica la seva vida amb cançons populars i anuncis televisius que van marcar una generació. L'obra comença el dia 2 de maig i es pot veure fines el dia 24.

 • Cortina amunt: Dos grans en un!

  El Xavi Fernández ens parla de la nova obra del José Sacristán i basada en un llibre de Miguel Delibes. Es titula "Señora de rojo sobre fondo gris" i la podem veure fins el diumenge 12 de maig al teatre Romea de Barcelona.