ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: Crisi? Quina crisi?

  Amb el Xavi Fernández marxem cap a l'Almeria Teatre de Barcelona. Des del passat 26 d'octubre i fins el 29 de febrer s'hi pot veure l'obra: "Autónomos, el musical.". Descobrim com agafar les regnes de la vida quan ens han acomiadat i evidentment, cal tirar endavant. Ua molt bona comèdia.

 • Cortina amunt: Torna Lorca!

  El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. La tripleta Federico García Lorca, Lluís Pascual i Núria Espert ens faran gaudir del popular "Romancero Gitano". Una gran obra del poeta i dramaturg andalús que durant 60 minuts ens tornarà a posar al damunt de l'escenari a una gran dama del teatre mundial. L'obra la podeu veure fins el 26 de gener.

 • Cortina amunt: Quan fas pop...ja no hi ha stop!

  Amb el Xavi Fernández marxem cap al teatre Victòria de Barcelona. Allí des del passat 18 de setembre i sense data de caducitat hi podem veure l'espectacle del Mago Pop:"Nada es imposible".Una aventura plena d'il.lusions...un viatge ple de sorpreses, de sensibilitat, de ritme i d'emoció.

 • Corina amunt: Una mirada interior.

  Amb el Xavi Fernández marxem cap a la sala Badabadoc de Barcelona. Allí i fins el 13 de gener de 2020 hi podem veure l'obra "El amante de los caballos". Una manera com una altra d'auto descobrir-se a través de la memòria familiar.

 • Cortina amunt: Un clàssic!

  Amb el Xavi Fernández marxem cap a la sala Barts de Barcelona. Allí i fins el 12 de gener hi podem veure el musical del "Petit Príncep" de Saint-Exupéry. Un clàssic del nadal signat per l'Àngel Llàcer i el Manu Guix que torna als escenaris per 6è any. Amb més de 200.000 espectadors, no t'ho pots perdre.

 • Cortina amunt: No és cap "pallassada"!

  El Xavi Fernández ens porta cap a la sala Joan Brossa de Barcelona. Allí, des de demà dimecres i fins el dia de reis, hi podem veure l'obra "Veus que no veus". Números clàssics de circ en versió femenina. Al damunt de l'escenari i sota la direcció del Joan Arqué, Pepa Plana i Noël Olivé.

 • Cortina amunt: Pura màgia

  El Xavi Fernández ens recomana avui un musical històric. "West Side story". La partitura de Leonard Bernstein va fer història anys enrere i continua fent fortuna per allà a on passa. Avui teatre universal que podreu veure al teatre Tívoli de Barcelona a partir del 20 de desembre i fins el 26 de gener sota la direcció del Federico Barrios.

 • Cortina amunt: La vella Anglaterra.

  El Xavi Fernández ens porta cap al teatre Romea de Barcelona. Fins el dia 6 de gener hi podem veure l'obra "Jerusalem". La dirigeix el gran Julio Manrique i en el repartiment destaca especialment el no menys gran Pere Arquillué. És la fusió entre un himne i alhora el retrat d'una gran Bretanya que ha perdut el contacte amb les arrels.

 • Cortina amunt: El pensador!

  Amb el Xavi Fernández marxem cap al teatre Atrium de Barcelona. Allí i fins el 29 de desembre hi podem veure el monòleg "Ramon" ecrit per la Mar Monegal i interpretat pel Francesc Ferrer. Una història que ens fa reflexionar sobre el pas del temps i com afrontar els problemes del moment.

 • Cortina amunt: 600!

  El Xavi Fernández ens porta avui cap al teatre Goya de Barcelona. Allí i fins el 15 de desembre hi podem veure l'obra "La dona del 600" amb Mercè Sampietro i Àngels Gonyalons entre altres. Un text que ens farà marxar temps enrere en la vida dels protagonistes. El 600 esdevindrà un membre més de la família.

3.214.184.250