Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: La "A" ràdio

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • La A rràdio: Per molts anys!

  Ens visita un bon amic i antic col.laborador del programa, el Joan Saurí. El president dels radioaficionats andorrans ha volgut compartir el dia mundial de la ràdio amb nosaltres tot i que ell té la seva rpopia efemèride el 18 d'abril. Sabrem quines activitats han fet al llarg del darrer any i quin calendari s'els hi presenta per aquest 2020, anys del 40è aniversari de l'URA.

 • La arràdio: Per molts anys!

  Ens visita un antic col.laborador del programa, el Joan Saurí. El president dels radioaficionats andorrans. Avui, 18 d'abril, és el dia mundial del radioficionat i ho volem celebrar amb ell.

 • La A radio: 73 cordials

  Darrera visita de la temporada del Joan Saurí. Amb ell fem un repàs de coses que ha anat explicant al llarg d'onze programes i ho tanca amb un homenatge a tota la gent que ha fet possible que els radioaficionats tinguin la presència que tenen a dia d'avui.

 • La A ràdio: Hip Hip URA

  El Joan Saurí escombra cap a casa i ens convida a visitar els locals de la URA (Unió de Radioaficionats Andorrans).

 • La "A" ràdio: Em rebs?

  Ens visita per desena vegada aquest any el Joan Saurí. Descobrim més coses del món dels radioaficionats i ho enfoquem concretament en les antenes, els ordinadors i els mòdems.

 • La "A" ràdio:World Amateur Radio Day

  El Joan Saurí avança la seva visita al programa per parlar especialment del World Amateur Radio Day que se celebra demà dia 18 a tot el món.A part, més curiositats sobre radioaficionats i evidentment més personatges històrics.

 • La "A" ràdio

  Nova visita del Joan Saurí. Avui sabrem com els hi va anar les jornades especials dedicades als 25 anys de la constitució i finalment descobrim moltes coses sobre la propagació.

 • La "A" ràdio

  El Joan Saurí ha batejat l'espai d'avui "Servei i Hobby".Descobrirem moltes més coses de l'apassionant món dels radioaficionats en el capítol set.

 • La "A" ràdio

  El Joan Saurí ens visita per 5ena vegada aquesta temporada. Avui en la seva companyia descobrim quins reptes s'han posat per aquest any que tot just comença. Parlem de contactes, d'amistat, d'antenes, de concursos i de moltes més coses d'un col.lectiu que mai no para de fer coses.

 • La "A" ràdio

  El Joan Saurí ens parla de com "treballa" un radioaficionat. Després de tres programes en que hem conegut el material i tot el que cal per començar a emetre,avui ja sabrem com es mouen.