ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: And-jazz

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • AndJazz: Uma nota so!

  El Josep Maria Ubach ens ha preparat per aquesta setmana un repàs a la vida i la música del compositor, cantant, guitarrista i pianista brasiler Tom Jobim. Un desl grans de la bossa nova i de la samb-jazz ens va deixar ja fa 25 anys amb un llegat realment fantàstic.

 • AndJazz: Quin bon rotllo!

  El Jospe Maria Ubach ens porta cap a Louisiana (EE.UU). Allí hi descobrirem un excel.lent músic, Clifton Chenier. Cantant, Acordionista i harmonisista. Està considerat el rei de la música "Zydeco" i avui sabrem com va aconseguir aquest reconeixement.

 • AndJazz: Renoi quina veu!

  El Josep Maria Ubach ens ofereix un segon capítol dedicat a la cantant de Nova Jersey (EE.UU) Stacey Kent. Aquesta magnífica veu passa demà dijous dia 4 d'abril per la 25ena temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella-Morabanc a partir de les 20h al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

 • AndJazz: Una bèstia parda!

  El Josep Maria Ubach ens proposa descobrir a fons al cantant i guitarrista Walter Trout. Una bèstia al damunt de l'escenari i que no té res a envejar a monstres com Stevie Ray Vaughan. Potser amb menys nom que d'altres continua tenint una carrera espectacular. Blues-Rock, del bo!

 • AndJazz: Saxo al poder!

  Enorme saxofonista el que ens porta avui el company Josep Maria Ubach. Anirem a Sudàfrica per descobrir o redescobrir a Dudu Pukwana. Si que és cert que l'apartheid va marcar molt la vida i l'obra del nostre convidat, que tot i morir als 52 anys va deixar un llegat musical brutal!

 • AndJazz: Un fenòmen únic i irrepetible!

  El J.Maria Ubach ens porta avui la història del gran Slim Gaillard.Excel.lent pianista, guitarrista, compositor i humorista. Un personatge que va arribar a inventar-se el seu propi idioma. Un crack!

 • AndJazz: Nice "Guy"

  El Jospe Maria Ubach ens porta avui la història de Buddy Guy. Un enorme guitarrista i cantant, molt marcat pel blues de Chicago i que ha estat una reconeguda influència per a músics com Jimi Hendrix, Eric Clapton o Stevie Ray Vaughan. Nacut el 1936 continua a dia d'avui plantant car al damunt dels escenaris.

 • AndJazz: Pura màgia!

  El Josep Maria Ubach ens porta avui fins a Doncaster (R.U), el poble que va veure nèixer l'excepcional guitarrista John McLaughlin. Un músic capaç de tocar-ho i que no s'amaga davant de cap repte ni de cap estil. Possiblement un dels guitarristes amb més domini de l'instrument.

 • AndJazz: Amb sal i "Pepper"

  Excel.lent proposta per avui la que ens presenta el Josep Maria Ubach. Un saxofonista brutal i que no era massa amic de Charlie Parker, amb un estil únic i que tot i haver mort molt jove (57 anys) va deixar un llegat musical molt interessant.

 • AndJazz: Molt molt bo!

  El Josep Maria Ubach ens parla avui del contrabaixista Ben Allison. No és de fàcil escolta però val molt i molt la pena. (Jazz contemporani del bo!)