ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Això ja no va a missa 23 d'abril del 2019 especial Sant Jordi

  Des de la plaça d'Andorra la Vella, l'"Això ja no va a missa" surt al carrer per l'especial de Sant Jordi. Amb pràcticament la totalitat dels col.laboradors del programa (Fernández i Fernández, J.Maria Ubach, Jaume Tomàs i Miqui Ripoll) celebrem aquesta edició 2019 amb moltes recomanacions i amb el nostre bon rotllo habitual. Lectura, música, històries i llegendes...tot té cabuda en l'espai d'avui.

 • Això ja no va a missa 18 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb un eslògan molt tètric. En el "Tocats i Sonats" destaquem que Netflix ja ha estrenat aquesta passada matinada la pel.lícula de Beyoncé. celebrem el dia mundial del radioaficionat amb el Joan Saurí, convidem un dijous més al Jaume Tomàs per parlar de la cara "B" de l'esport i tanquem la paradeta amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 17 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb el futur de la publicitat. (Almenys la marca Pepsi hi pensa de cara a 2021). En el "Tocats i Sonats" parlem de grans artistes que han estat estafats per als seus mànagers i sovint, a la cara! Ens visita el Josep Maria Ubach per parlar del gran Clifton Chenier i ho tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 16 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb una enganyifa de campionat. En el "Tocats i Sonats" sabrem com els U2 han celebrat el dia mundial de les botigues de discos. Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre, vindrà també el Joan Rovira per aconsellar-nos sobre la seguretat del mòbil i tancarem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 15 d'abril del 2019

  Avfui obrim la missa amb gent que té mooooolt morro! En el "Tocats i Sonats" parlem de les primeres proves amb l'holograma de Frank Zappa de cara a la nova gira del músic desaparegut el 1993. Ens visiten el J.Maria Cucalón per parlar d'actualitat, els Jordis per comentar la darrera jornada de la lliga ACB i el Pep Ramos per tal de posar-nos el plat a taula.

 • Això ja no va a missa 12 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb un judici diferent que s'ha celebrat a Bèlgica. En el "Tocats i Sonats" fem protagonistes als AC/DC, segons el seu ingenier de so, aviat hi haurà nou material. Ens visita el Miqui Ripoll amb el seu tema musicat de la setmana i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 11 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb una multa certament estranya.. Com és habitual els dijous, us oferim un avançament de les estrenes cinematogràfiques previstes per demà. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar-nos d'aspectes curiosos del món de l'esport i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.
   

 • Això ja no va a missa 10 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb un robatori curiós al Brasil. En el "Tocats i Sonats" tot i que la seva música ni ens va ni ens ve, parlem d'una banda de K-Pop d'unes noies coreanes que ha "petat" els visionats de Youtube! Ens visita el Josep Maria Ubach amb la fantàstica vida del músic Zachary Richard i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i el Xavi Albert amb la història de les cançons.

 • Això ja no va a missa 09 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb un tiroteig surrealista entre dos borratxos. En el "Tocats i Sonats" recordarem a un bon amic del programa, el Jordi Tardà. La seva col.lecció de 15.000 vinils sortirà a subhasta el dia 17 d'aquest mes d'abril. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, l'Oriol Vilella que ho farà dels Quenn i el Pep Ramos que, com cada dia, ens posarà el plat a taula per dinar.

 • Això ja no va a missa 08 d'abril del 2019

  Avui obrim la missa amb una denúncia contra un camioner força curiosa. En el "Tocats i Sonats" parlem de la ex dona de Slash que ha decidit subhastar material del guitarrista. (17 i 18 de maig-online). Ens visiten el Cuca per fer valoracions de les eleccions i el Jordi Olcina ens fa 5 cèntims de la jornada de la lliga ACB. Ho tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de Llorts.