ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Això ja no va a missa 21 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb una polèmica de la Xina. Han fet saltar un porc des d'una alçada de 70 metres. En el "Tocats i Sonats" parlem del "Boss" que va aparèixer per sorpresa en un concert a Asbury Park. Ens visiten el Xavi Fernández, el Joan Rovira i el Pep Ramos. Amb ells parlem de teatre, de robòtica i de cuina en 35 minuts molt potents.

 • Això ja no va a missa 20 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb una intoxicació totalment estúpida. En el "Tocats i Sonats" recordem la mort del músic David Olney als 71 anys. Ens visiten el Cuca, el Jaume Tomàs i el pep Ramos. Amb ells tres, parlerem d'actualitat, de bàsquet i de cuina respectivament.

 • Això ja no va a missa 17 de gener de 2020

  Avui obrim amb un dels millors titulars de notícies curioses dels darrers 10 anys. En el "Tocats i Sonats" us parlem del cartell 2020 del Primavera Sound. Ens visita el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana, que passa pel fet de tenir mala sort i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 16 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb el primer dentifrici vegà de la història. En el "Flims i Penyícul.les" us destaquem totes les estrenes previstes per demà divendres als cinemes del país. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar de salts de trampolí i tanquem amb la cuina del Pep Ramos que avui torna a tirar de curri.

 • Això ja no va a missa 15 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb una "amenaça" simpàtica en un bar de València. En el "Tocats i Sonats" fem un cop d'ull als caps de cartell de l'Azkena Rock Festival. Ens visita un (molt marxós) Josep Maria Ubach que ens vols portar fins a Cuba i tanquem amb la cuina del Pep Ramos que continua...de vacances!

 • Això ja no va a missa 14 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb molta "trempera"! En el "Tocats i Sonats" parlem d'alguns dels nominats a la millor cançó original en la propera edició dels premis Oscar. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, l'Oriol Vilella que ens tornarà a destacar algun disc important del segle XX i finalment el Pep Ramos que un dia més ens posarà el plat a taula.

 • Això ja no va a missa 13 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb la factura que pot suposar el fer una pregunta estúpida en un restaurant. En el "Tocats i Sonats" dediquem uns minuts a la mort d'un dels millors bateries de la història, Neail Peart. Ens ha deixat als 67 anys. Ens visiten el Cuca, el Jordi Fernández i el Pep Ramos per parlar respectivament,d'actualitat, de bàsquet i de cuina.

 • Això ja no va a missa 10 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb la possible segona part de "Titanic". En el "Tocats i Sonats" parlem de Bruce Dickinson dels Iron Maiden que ha estat guardonat...però lluny del món musical. Ens visita el Miqui Ripoll, que no està sancionat, però casi i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 09 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb un descobriment a la conselleria de salut d'Andalusia força curiosa. En el "Flims i Penyícules" us comentem totes les estrenes que podreu veure als cinemes del país a partir de demà. I come és habitual els dijous, ens visita el Jaume Tomàs amb l'altra cara de l'esport. El tema del dia és l'esport i el feixisme! Els darrers minuts els passem en companyia del Pep Ramos que ens prepara el dinar des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 08 de gener de 2020

  Avui obrim la missa amb una enganyifa força espectacular. En el "Tocats i Sonats" us comentem la propera aparició d'un biòpic sobre el Bob Dylan més elèctric interpretat per Timothee Chalamet. Ens visita el Josep Maria Ubach amb una fantàstica veu a sota del braç, la de Rachelle Ferrell i tanqeum amb la cuina del Pep Ramos que ens arriba....des de Mallorca!!

18.232.51.247