ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Això ja no va a missa 12 de novembre de 2019

  Avui obrim la missa amb un factura un pèl exagerada! En el "Tocats i Sonats" una fantàstica notíca:Tornen els Black Crowes. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, el Jordi Fernández que ho farà de programació de tauletes per a la canalla i finalment el Pep Ramos que ens prepara el platet del dia.

 • Això ja no va a missa 11 de novembre de 2019

  Avui obrim la missa amb una batalla campal en un casament per culpa de la música. En el "Tocats i Sonats" us recordarem que els Iron Maiden ja tenen data a Barcelona, serà el 25 de juliol de 2020. Ens visiten el Josep Maria Cucalón per parlar de política, el Jordi Fernández que ha seguit tota la setmana del Morabanc Andorra i finalment el Pep Ramos que ens posarà el plat a taula com cada dia.

 • Això ja no va a missa 08 de novembre de 2019

  Avui obrim la missa amb la taxista més "xula" de Lleida. En el "Tocats i Sonats" parlem de Michael Jackson. El mític músic tornarà a ser notícia el dia 13. Ens visita un "fugat" Miqui Ripoll amb la notícia de la setmana i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 06 de novembre de 2019

  Avui obrim la missa amb...una compra involuntària. (Per dir-ho de manera planera). En el "Tocats i Sonats" us avançarem les dates espanyoles del comiat dels mítics "Kiss". Ens visita el Josep Maria Ubach i ho fa molt ben acompanyat, concretament, de Sarah Vaughan. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 05 de novembre de 2019

  Avui obrim la missa amb la història d'un infermera tramposa. En el "Tocats i Sonats", bones notícies per als amants de la música. El 2020 tornen el "Rage Against The Machine", i sembla ser que no serà una tornada breu. Ens visiten el Xavi Fernández, l'Oriol Vilella i el Pep Ramos per parlar de teatre, de música i de cuina.

 • Això ja no va a missa 04 de novembre de 2019

  Avui obrim la missa amb una curiosa situació viscuda en un banc de Nebraska (EE.UU). En el "Tocats i Sonats" recordarem la "pasta" que algú ha pagat aquest darrer cap de setmana per la roba d'Olivia Newton-John en l'escena final del film "Grease". Ens visiten el Josep Maria Cucalón, el Jordi Fernández i el Pep Ramos per parlar de política, de bàsquet i de cuina respectivament.

 • Això ja no va a missa 31 d'octubre de 2019

  Avui obrim amb una detenció que ens farà reflexionar a tots/es un mica. Ens visita el Jaume Tomàs per fer un repàs a la breu història dels mundials de rugbi fent, evidentment, especial ènfasi en el del Japó que viurà la seva final aquest proper dissabte. I ja els darrer minuts, els dediquem a la cuina del Pep Ramos des del restaurant l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 30 d'octubre de 2019

  Avui obrim la missa amb la venda d'una nina suposadament embruixada i que s'ha pagat a 5600 dòlars a ebay. En el "Tocats i Sonats" el protagonista és Prince. Han vist la llum les seves memòries "The beautiful ones" en les quals deixa clar que no sportava a Ed Sheeran ni tampoc a Katy Perry. Ens visita el Josep Maria Ubach amb un convidat de luxe i ho tanquem tot plegat amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 29 d'octubre de 2019

  Avui obrim la missa amb un ferit de bala molt valent. En el "Tocats i Sonats" parlem de subhastes escandaloses. Kurt Cobain i un jersei en seran els protagonistes. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, el Joan Rovira per fer-ho de robots casolans i finalment el Pep Ramos per tal de posar-nos el plat a taula.

 • Això ja no va a missa 28 d'octubre de 2019

  Avui obrm la missa amb un ensurt important que ha patit una parella de Michigan (E.E.U.U) amb la caiguda d'un satèl.lit de Samsung al jardí de casa seva. Ens visiten el Josep Maria Cucalón per parlar, avui, de política, també ho farà el Jaume Tomàs per parlar de la setmana del Morabanc Andorra i de la resta de resultats i finalment el Pep Ramos que ens prepararà el dinar.

18.207.249.15