Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Això ja no va a missa 17 de març de 2020

  Avui excepcionalment hi ha programa pel canvi d'horari de la roda de premsa del govern. Obrim amb un circ molt didàctic. En el "Tocats i Sonats" descobrirem el nou treball de "The Killers". Es titularà "Imploding The Mirage" ja té single i està previst que vegi la llum el proper 29 de maig. Recodarem a la mítica Gloria Gaynor. La cantant de 70 anys ha tornat a posar de moda la seva cançó "I will Survive" gràcies al Coronavirus i especialment al seu compte de "TikTok". Ens visita l'Oriol Vilella per parlar-nos de Paul Weller i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 12 de març de 2020

  Avui obrim la missa amb el robatori d'un caixer automàtic a l'Ampolla. Us destaquem les dues estrenes previstes per demà als cinemes del país així com unes espectaculars projeccions de documentals de muntanya. Ens visita el Jaume Tomàs amb un tema, espectacular! Anirem concretament a Islàndia. I tanquem la parada amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 11 de març de 2020

  Avui obrim la missa amb un accident històric a Xile. En el "Tocats i Sonats" coneixerem la sentència d'un tribunalde San Francisco sobre el plagi o no plagi del tema dels Led Zeppelin "Stairway to Heaven". Ens visita el Josep Maria Ubach que ens convida a fer un viatge musical a Dinamarca i ho tanquem tot plegat més a prop de casa, a Llorts, amb el Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 10 de març de 2020

  Avui obrim la missa amb una curiositat que hem trobat a Austràlia. En el "Tocats i Sonats" parlarem del retorna a la carretera dels mítics Genesis. Ens visiten el Xavi Fernández, l'Oriol Vilella i el Pep Ramos per parlar de teatre, de música i de cuina respectivament.

 • Això ja no va a missa 09 de març de 2020

  Avui obrim la missa amb amab els fabricants de Vodka que han hagut de desmentir que aquesta beguda serveixi per combatre el coronavirus. Ens visiten el Cuca, el Jordi Fernández i el Pep Ramos per parlar d'actualitat, de bàsquet i de cuina respectivament.

 • Això ja no va a missa 06 de març de 2020

  Avui obrim la missa tot parlant del coronavirus que ha arribat al cinema per adults. En el "Tocats i Sonats" parlem de Robbie Williams que ha reconegut en una entrevista que li van oferir ser el nou cantant de Queen. Ens visita el Miqui Ripoll amb un espai dedicat a dones rockeres i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 04 de març de 2020

  Avui obrim la missa amb una detenció d'alta velocitat. En el "Tocats i Sonats" males notícies en el món del rap amb la mort de "Rebel". El músic nascut a Saragossa i col.lborador habitual dels "Violadores del Verso" ens ha deixat en les darreres hores. Ens visita un Josep Maria Ubach molt festiu i ho rematem tot plegat amb la cuina del pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 03 de març de 2020

  Avui obrim la missa amb una detenció divertida. (Ha passat a Moscou). En el "Tocats i Sonats" us presentem el cartell de la 58ena esdició del festival de la Porta Ferrada de Sant Feli de Guíxols.Ens visiten el Xavi Fernández, el Jordi Fernández i la Angie Medina i també el Pep Ramos. Amb ells respectivament, parlem de teatre, de videojocs i finalment de cuina.

 • Això ja no va a missa 28 de febrer de 2020

  Avui obrim la missa amb una mort del tot absurda. En el "Tocats i Sonats" avancem les dues dates a prop de casa nostra que ha publicat la cantant Alanis Morissette.En visita el Miqui Ripoll, per posar música a una de les notícies destacades de la setmana i ho tanqeum tot plegat amb la cuina del pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 27 de febrer de 2020

  Avui obrim la missa amb una destrossa sorollosa i força surrealista. En el "Flims i Penyícules" destaquem les dues estrenes previstes per demà a les grans pantalles de casa nostra. Ens visita el Jaume Tomàs amb un tema força curiós i molt més profund del que ens podiem imaginar: Els esquerrans. I tanquem amb la cuina del Pep Ramos, com ja és tradició, des de l'Era d'en Jaume de Llorts.