ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Això ja no va a missa 16 de setembre del 2019

  Avui obrim la missa amb un robatori força curiós. En el "Tocats i Sonats" recordem la mort del gran Ric Ocasek, el qui va ser líder de "The Cars". Ens visiten el Josep María Cucalón per parlar d'actualitat així com el Jordi Fernández amb qui ens mirem la setmana del Morabanc Andorra i evidentment la final del Mundial de bàsquet de la Xina. Tanquem el programa amb la recepta del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 28 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb un polèmic torneig de golf que s'ha de celebrar a Anglaterra el mes d'agost. En el "Tocats i Sonats" us avancem una subhasta amb material del raper 2pac Shakur que ha de sortir a subhasta el dia 1 de juliol. Ens visita un acalorat Miqui Ripoll i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 27 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb la història del cargol més emprenyador del món. Com tots els dijous, en l'espai "Flims i Penyícul.les" us comentem quines estrenes hi ha previstes per demà. Ens visita el Jaume Tomàs amb la història de Mino Raiola a sota del braç i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 26 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb un tema publicitari que no us farà massa gràcia. (El menjar no sempre és el que ens ensenyen!).En el "Tocats i Sonats" parlarem de les grans pèrdues que va provocar l'incendi dels estudis Universal l'any 2008. Ens visita el Josep Maria Ubach amb un tercer i darrer capítol sobre el que podreu veure al festival de jazz de Marciac i tanquem la paradeta amb la cuina del pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert, avui amb els Stones com a protagonistes.

 • Això ja no va a missa 25 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb una divertida història protagonitzada per la Guàrdia Civil de Galícia. En el "Tocats i Sonats" us comentem quatre coses del concert que els mítics "The Wailers" faran a Madrid el dia 31 de juliol. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre, també el Joan Rovira i el Jordi Fernández que ho faran de robots, el Pep Ramos ens prepara el dinar i ho rematem amb la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 21 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb la posada a la venda de l'anomentat "iot dels pobres". En el "Tocats i Sonats" us explicarem que Iggy Pop ja té la seva pròpia marca de cafè. Ens visita el Miqui Ripoll per parlar (musicalment) de la festa de Sant Joan. Ho tanquem tot plegat amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 20 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb una subhasta de pel.lícula. Precisament de pel.lícules en parlarem també en l'espai que dediquem a les estrenes previstes pel divendres. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar de la cara "B" de l'esport. Avui parlarem de la curiosa relació dels esportistes amb les xarxes socials. Tanquem la paradeta amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 19 de juny del 2019

  Avui obrim la missa parlant de rècords de temperatura. En el "Tocats i Sonats" us comfirmem els canvis d'escenari dels concerts de Billie Eilish a Barcelona i a Madrid. Ens visita el Josep Maria Ubach per parlar del gran John Mayall. (Actuarà a Barcelona al Setembre). Els minuts finals els compartim emb el nostre cuiner de capçalera i amb el Xavi Albert que ens explica història de les cançons.

 • Això ja no va a missa 18 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb la presentació de les patates fregides més cares del món. En el "Tocats i Sonats" descobrim el nou material de Manu Chao. Ens visiten el Xavi Fernández, l'Oriol Vilella i el Pep Ramos per parlarde teatre, de música i de cuina respectivament. Especial atenció la que pararem a la secció de l'Oriol, dedicada ni més ni menys que al gran Neil Young.

 • Això ja no va a missa 17 de juny del 2019

  Avui obrim la missa amb gent que se sent bé a la presó. En el "Tocats i Sonats" us presentem el més nou de Taylor Swift que tindrà nou àlbum a l'agost. Ens visiten el Josep Maria Cucalón, el Jordi Fernández i el Pep Ramos. Amb ells parlem respectivament d'actualitat, de bàsquet i de cuina. Per tancar el programa, el Xavi Albert ens explica, història de les cançons.