ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: L'esport què fort

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • L'esport K fort! Amb el xiulet a la boca!

  El Jaume Tomàs ens visita amb el xiulet, la tarjeta vermella, pantalons curts i mirada de pocs amics! Avui, a la cara "B" de l'esport parlem d'àrbitres.Segons la prèvia que ens ha fet:"Els arbitres estan fets d'una altra pasta"!

 • L'esport, k fort! Us alabem senyor!

  El Jaume Tomàs ens parla de religió, política i esport. Arranquem amb els Déus grecs i romans, pel camí ens fem amics del baró de Coubertin i acabem en els temps actuals. Per cert, Maradona també té alguna cosa a dir en l'espai d'avui.

 • L'esport K fort! ..............

  El Jaume Tomàs ens parla avui de vagues. La rescent aturada de la lliga de futbol femení a Espanya ha estat el motiu que l'ha motivat a buscar actes similars que han marcat algunes competicions. Què passa quan tot s'atura? Com afecta a la competició? Com s'ho prenen els patrocinadors? I els aficionats? Avui en treurem l'aigua clara.

 • L'esport k fort! Senzillament "Maldini"

  El Jaume Tomàs ens parla d'un dels millors especialistes del món en futbol internacional, per no dir el millor! Concretament el convidat d'avui és el periodista esportiu Julio Maldonado, "Maldini" un personatge realment interessant de descobrir amb pèls i senyals.

 • L'esport k fort! ????

  Ens visita el Jaume Tomàs per parlar-nos de rugbi. Una breu història d'uns mundials que no van veure la llum fins ben entrats els anys 1980 i que viuen aquests dies la seva novena edició al Japó. La final es juga dissabte a les 10h del matí hora d'aquí entre Anglaterra i Sudàfrica.

 • L'esport, K fort! No tot són flors i violes (i romaní)!

  Ens visita el Jaume Tomàs amb dos temes molt curiosos. La són que passen els jugadors de l'NBA durant la temporada i els problemes cerebrals que pateixen els jugadors en aquest cas de la NFL. Un tema seriós que necessita atenció i sobretot de posar-hi urgentment algun remei!

 • L'esport, K fort! Amb el dit dit dit, amb la mà mà mà, amb el peu peu peu!

  El Jaume Tomàs dedica el seu espai a qui va ser porter del Barça durant moltes temporades, Víctor Valdés. Segons la prèvia del Jaume, un "personatge" que ha tornat a ser "persona". Un paio amb les coses molt clares i que, contrariament a d'altres, no viu tancat en una bombolla d'èxit!

 • L'esport k fort! Una atleta descomunal!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de l'atleta Simones Biles. La jove de Columbus, de 22 anys, és una de les millors gimnastes de la història per no dir la millor. Coneixerem amb pèls i senyals la vida d'una esportista que no ha viscut sempre un camí de roses...ben al contrari!

 • L'esport, k fort! Un espai molt pla!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de dos clubs força curiosos, per no dir...molt curiosas. Un està ple de vegans, l'altre viu amb la idea de que la terra és plana. Vegans i terraplanistes són els protagonistes d'un espai, el d'avui, que serà segur, motiu de moltes converses i debats. Al lloro!

 • L'esport k fort! No fa la pilota a ningú!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de la futbolista Megan Rapinoe. Ho ha guanyat tot, copa del món, Jocs Olímpics, Pilota d'or, bota d'or....tot i que, pel que anirem descobrint, aquesta noia, no massa amiga de Trump, té objectius bastant més important que xutar una "bimba"!!!

3.94.129.211