ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: L'esport què fort

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • L'esport k fort! Si....però no!

  El Jaume ens parla avui d'esportistes molt solidaris amb els seus clubs o amb els seus companys però que, amb les seves accions han esdevingut herois per als seus seguidors i antiherois per a les aficions contràries. Molts exemples els que ens porta el Jaume, el més recent el del jugador del Reial Madrid Fede Valverde en la darrera Supercopa.

 • L'esport k fort! Amunt amunt i fora!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de salts de trampolí. Un esport de neu curiós, diferent, que no es practica al nostre país i que sempre ens fa fer la mateixa pregunta: Com és el primer dia?  Com es comença? Com és el dia D, hora H?

 • L'esport k fort! L'oli i el vinagre no s'haurien de barrejar.

  El Jaume Tomès sempre busca les curiositats, problemes, sorpreses, notícies que marquen una cara "B" de l'esport que molts sovint potser ens passen desapercebudes. Avui és un tàndem no volgut! El que "uneix" esport i feixisme. Molt interessant el tema.

 • L'esport, k fort! S'ens en va la bola!

  Al Jaume Tomàs, avui, va a la seva "bola! Tots tenim un "cliché"...clixé o percepció molt similar del joc de la petanca. Avui veureu que tots estem realment equivocats amb el tema. Un esport complicat, com tots, i que a més a més l'any 2024 serà olímpic a París.

 • L'esport k fort! Tot un personatge!

  A l'"Esport, k fort!" d'avui el Jaume Tomàs ens parla de José Mourinho. Polèmic per a uns, ídol per a d'altres, avui descobrim vida i miracles i moltes curiositats de l'anyorat entrenador del Madrid i actualment ocupant de la banqueta del Tottenham Hotspur de la Premier League anglesa. Mourinho és tal i com el coneixem?És una careta? És un personatge que a ell ja li va bé d'interpretar? Avui ho sabrem.

 • L'esport K fort! Amb el xiulet a la boca!

  El Jaume Tomàs ens visita amb el xiulet, la tarjeta vermella, pantalons curts i mirada de pocs amics! Avui, a la cara "B" de l'esport parlem d'àrbitres.Segons la prèvia que ens ha fet:"Els arbitres estan fets d'una altra pasta"!

 • L'esport, k fort! Us alabem senyor!

  El Jaume Tomàs ens parla de religió, política i esport. Arranquem amb els Déus grecs i romans, pel camí ens fem amics del baró de Coubertin i acabem en els temps actuals. Per cert, Maradona també té alguna cosa a dir en l'espai d'avui.

 • L'esport K fort! ..............

  El Jaume Tomàs ens parla avui de vagues. La rescent aturada de la lliga de futbol femení a Espanya ha estat el motiu que l'ha motivat a buscar actes similars que han marcat algunes competicions. Què passa quan tot s'atura? Com afecta a la competició? Com s'ho prenen els patrocinadors? I els aficionats? Avui en treurem l'aigua clara.

 • L'esport k fort! Senzillament "Maldini"

  El Jaume Tomàs ens parla d'un dels millors especialistes del món en futbol internacional, per no dir el millor! Concretament el convidat d'avui és el periodista esportiu Julio Maldonado, "Maldini" un personatge realment interessant de descobrir amb pèls i senyals.

 • L'esport k fort! ????

  Ens visita el Jaume Tomàs per parlar-nos de rugbi. Una breu història d'uns mundials que no van veure la llum fins ben entrats els anys 1980 i que viuen aquests dies la seva novena edició al Japó. La final es juga dissabte a les 10h del matí hora d'aquí entre Anglaterra i Sudàfrica.

35.175.201.14