Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: L'esport què fort

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • L'esport k fort! Espectacular!

  El Jaume Tomàs ens porta avui cap a Islàndia. Anys enrere, un alt percentatge de joves d'aquell país no ho portava massa bé. La posada en marxa del programa "Youth in Iceland" ho ha canviat tot. Potser que algú o alguns dels responsables que tenim a prop, ja sigui en esport o bé en cultura haurien d'escoltar l'espai d'avui! (Recomanat).

 • L'esport k fort! La sort es busca o bé es troba?

  Avui el Jaume Tomàs ens parla d'esportistes "inesperats". Tots van començar un bon dia. Alguns amb més fortuna que no pas d'altres....però....sempre hi ha un moment per allò que malanomenem:"La campanada". Hi ha esportistes que van tenir un gran moment i van desaparèixer del mapa...en canvi n'hi ha d'altres que van guanyar, per quedar-se!

 • L'esport k fort! S'ha llevat amb el peu esquerre!

  És possible que el jaume Tomàs s'hagi llevat amb el peu esquerre. I ben fet que ha fet....perquè avui descobrirem moltíssimes coses sobre els esquerrans. Dades, mítes, esportistes, percentatges...Segurament mai no us heu fet tantes preguntes sobre la part esquerra del cos...i flipareu amb les ecplicacions del nostre col.laborador.

 • L'esport k fort! Cal tenir "pebrots"!

  Una notícia sobre la jugadora Alex Morgan, que està entrenant als 7 mesos d'embaràs ha provocat una de les típiques investigacions del nostre col.laborador Jaume Tomàs. Com acostuma a passar a la vida, hi ha qui aplaudeix que una noia decideixi continuar fent esport tot i estar en estat de bona esperança i hi ha qui forma part de l'equip dels detractors!

 • L'esport k fort! Pasta gansa!

  El Jaume Tomàs ens parla d'esport i mitjans de comunicació. Ens caldrà una tila un cop ens haurà explicat el que cobren molts dels presentadors que veiem cada dia. I sabrem també entre quins periodistes i esportistes ha nascut l'amor, entre moltes altres anècdotes.

 • L'esport k fort! Mascotes!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de mascotes esportives. Algunes més recordades que no pas d'altres. Quines us venen al cap? El Cobi?....Naranjito?...el Brut?. A veure per a on ens sorprèn?

 • L'esport K fort! No és un guió de Hollywood!

  El Jaume Tomàs ens explica la història brutal, surrealista, increïble i tots els adjectius que us vingui de gust posar-hi de Bison Dele. L'ex jugador de l'NBA va desaparèixer...es va esfumar...i encara avui, el cas no està tancat. (Recordo que per més que ho pugui semblar, no és una història inventada).

 • L'esport k fort! Si....però no!

  El Jaume ens parla avui d'esportistes molt solidaris amb els seus clubs o amb els seus companys però que, amb les seves accions han esdevingut herois per als seus seguidors i antiherois per a les aficions contràries. Molts exemples els que ens porta el Jaume, el més recent el del jugador del Reial Madrid Fede Valverde en la darrera Supercopa.

 • L'esport k fort! Amunt amunt i fora!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de salts de trampolí. Un esport de neu curiós, diferent, que no es practica al nostre país i que sempre ens fa fer la mateixa pregunta: Com és el primer dia?  Com es comença? Com és el dia D, hora H?

 • L'esport k fort! L'oli i el vinagre no s'haurien de barrejar.

  El Jaume Tomès sempre busca les curiositats, problemes, sorpreses, notícies que marquen una cara "B" de l'esport que molts sovint potser ens passen desapercebudes. Avui és un tàndem no volgut! El que "uneix" esport i feixisme. Molt interessant el tema.