ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: L'esport què fort

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • L'esport, k fort! Una vaixella de luxe.

  De rentaplats a milionari! El Jaume Tomàs ens explica avui la vida, els miracles i moltes anècdotes del que a dia d'avui és un dels representants de futbolistes més potents del món. El nostre convidat és....ni més ni mensy que el gran Mino Raiola! Un fenòmen.

 • L'esport què fort: Espai xarxes!

  El Jaume Tomàs ens parla avui a la secció dedicada a la cara "B" de l'esport de la relació dels esportistes amb les xarxes socials. Ja podem avançar que uns ho porten millor que d'altres i que fins i tot "ni ho porten" com aquell qui diu...

 • L'esport,k fort! McEnroe era un aficionat!

  Amb el Jaume Tomàs parlem de Nick Kyrgios. El jove tennista australià és especialista en fer-se notar a dins i a fora de les pistes. Un fenòmen que ha aconseguit que Jaume Tomàs em digui que John McEnroe al seu costat era un pobre aficionat! A veure què ens explica?

 • L'esport, K fort! Hem trobat la fòrmula!

  El Jaume Tomàs ens explica molts detalls, anècdotes i sobretot frases compromeses del recentment desaparegut pilot de F1 Niki Lauda. La vida intensa i no sempre fàcil  d'una llegenda del motor que ens va deixar als 70 anys el passat 20 de maig a Suïssa.

 • L'esport, k fort! La segona vida!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de les retirades. Què fan els esportistes una vegada abandonen la seva activitat? Hi ha una mica de tot, peòr ens quedarà clar que tot passa pel tipus de "caparró" que tinguin i que els porti amb més o menys condicions cap a aquesta...segona vida!

 • L'esport, k fort: Vermella directa!

  El Jaume Tomàs, uns dies després de veure un parell de sancions, ha fet una recerca de les sancions més bèsties de la història de l'esport. Algunes conegudes (per mediàtiques), d'altres fo´ça més sorprenents. Avui farem una "mossegada" a la història.

 • L'esport, k fort! Currupipiiiiiii

  El Jaume Tomàs ha fet una excel.lent recerca sobre les excentricitats d'alguns esportistes. Tigres, mòbils, cotxes, cases, bengales i moltes més coses marquen la vida de Messi, Tyson, Balotelli o Cristiano Ronaldo. Molt però que molt bèstia!!

 • L'esport k fort! Hole in one!

  Ens visita el Jaume Tomàs. La victòria i la "resurrecció" del Tiger Woods li ha fet canviar els plans, però assegura, que valdrà la pena. (Yno estava muerto no no...y no estava muerto no no...lerelerele)

 • L'esport, k fort! Una mica...fracassats!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de grans perdedors en la història de l'esport. Dorando Pietri va ser possiblement un dels històrics a l'hora de deixar escapar una victòria que tenia a tocar als jocs de Londres. (1908). N'hi ha hagut molts, així com també hi ha esportistes que precisament, es guanyen la vida....perdent!

 • L'esport, K fort! Toca moure fitxa!

  El Jaume Tomàs ens parla avui de l'escaquista Bobby Fischer. El de Chicago va ser campió mundial d'escacs entre el 1972 i el 1975. Qui hi ha al darrere del personatge? Doncs un coeficient intelectual de 187 que possiblement va ser el culpable de que acabés com un llum de carburo. Un "paio" ben curiós i digne d'estudi.