Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Bones peres

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Bones peres

  El Luismi Pérez, afectat per l'onada de calor, ens parla senzillament de mítes de l'estiu!

 • Bones peres

  E Luismi en prepara una mica per a la calor que tindrem aquesta setmana i en l'apunt científic ens parla de Geologia catastròfica. Des de la falla de San Andrés a Califòrnia fins a Indonèsia. Coses que poden passar...tot i que no sabem quan?

 • Bones peres

  El Luismi Pérez ens fa la previsió de la jornada i ho allarga a les properes 48 hores. En l'apunt científic ens parla de les taques solars.

 • Bones Peres

  El Lusimi Pérez ens porta avui a 36.000 quilòmetres de la Terra. Allà a dalt fa 40 anys que hi ha el Meteosat. Com ha evolucionat, com ha canviat, perquè els darrers 10 anys tota ha anat tan ràpid? Que passarà properament amb ell?

 • Bones peres

  Tema brutal el que ens porta avui el Luismi Pérez. Sabíeu que mirant el fum de les xemeneies podem saber quin temps farà?

 • Bones peres

  El Luismi Peréz ens porta la previsió meteorològica per avui i per a les properes hores i com de costum hi posa un apunt científic. El podem titular:Desmuntant mítes. Hi ha moltes coses relacionades amb la meteo que ens creiem i que no són certes.

 • Bones peres

  El Luismi Peréz ens fa cinc cèntims de la meteo del dia i ens proposa un petit avançament del que hauria de ser la setmana. En l'apunt científic, parlem avui de la "meteorització", o el que és el mnateix, els processos causats pels agents atmosfèrics que provoquen el trencament i la disgregació de les roques.

 • Bones Peres

  El Luismi Pérez ens parla avui de la "Iridescència", un fenòmen òptic caracteritzat com la propietat de certes superfícies en les quals el to de llum varia d'acord a l'angle des del qual s'observa l'esmentada superfície. El sol hi té molt a veure. Aprendrem paraules com "Halo" i "Parheli".

 • Bones peres

  El Luismi Pérez ens fa la previsió per a la jornda i augura algun canvi de cara a les properes jornades i en l'apunt científic ens parla d'un tema que a partir d'avui serà tema de comentaris i patiments al carrer:Les al.lèrgies.

 • Bones peres

  Avui el Luismi ens explica que el Clima mediterrani existeix en més llocs dels que ens pensem. (La diferència entre "climatologia" i "meteorologia" és important per entendre bé el que avui ens vol explicar). El clima mediterrani el trobem a la Xina...a Austràlia o a Sudàfrica.