Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Què malament que sona, no?

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Què malament que sona

  Al 1983 els Police van escriure un dels seus millors temes:"Every breath you take". Doncs el passat mes de juny, José Feliciano el va destrossar!

 • Què malament que sona

  Un nou capítol dedicat a les males versions de cançons. El capità "Kirk" de "Star Trek" , William Shatner, va fer diversos discos i en un d'ells es va carregar sense miraments el tema "Lucy in the Sky with Diamonds" dels Beatles.

 • Què malament que sona

  El 1980 amb l'original i el 1986 en un segon intent, els AC/DC van publicar el tema "You shook me all night long". El 2007, dos energumens anomenats Big & Rich la van destrossar.

 • Què malament que sona

  El 1993 va sortir al mercat un himne. El tema "Zombie" de The Cranberries. Anys més tard, la banda de rumba "Los Sobraos" la va destrossar.

 • Què malament que sona

  L'any 1971 el gran Don McLean va publicar el tema "American Pie" com a homenatge a les morts de Buddy Holly, Ritchie Valens i The Big Bopper. L'any 2000, Madonna la va destrossar.

 • Què malament que sona

  El 1987 va sortir al mercat el disc "Bad" de Michael Jackson. Un dels singles va ser el clàssic "Smooth Criminal" Uns anys més tard, 2001, una lamentable banda de pop-punk, els "Alien Ant Farm" la van intentar versionar.

 • Què malament que sona

  Avui hem triat un dels grans temes de la carrera musical de Jimi Hendrix, el "Purple Haze". La va escriure el 1967 i segons la revista Rolling Stone és la 17ena millor cançó de la història. L'any 1993, en una mala tarda, Robert Smith i els The Cure la van destrossar!!

 • Què malament que sona

  L'any 1971, John Lennon va compondre un himne, "Imagine". 36 anys més tard, el 2007, Avril Lavigne va decidir fer-ne una versió. S'ho podia haver estalviat directament!!!

 • Què malament que sona

  Hi ha temes musicals que sonen molt i molt bé fins que arriba un espavilat i passen a ser un atemptat a l'orella. És el cas de la cançó dels Eurythmics "Sweet Dreams" trinxada el 1995 per Marilyn Manson.

 • Què malament que sona

  Nou capítol de males versions. Hem escollit el tema "Wonderwall" dels Oasis. El grup "Los Sobraos" la va trinxar sense miraments ni remordiments!