Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Miki-dat amb la teva matricula

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • De Ripoll ni lloca ni poll: Plafff!

  A la vida hi ha maneres i maneres de caure. En aquest cas, la caiguda d'Albert Rivera (ex ciudadanos) en les darreres eleccions espanyoles han motivat al Miqui Ripoll a parlar de caigudes. Ara caldrà veure com ens ho explica amb música?

 • De ripoll ni lloca ni poll

  Ens visita el Miqui Ripoll molt afectat per la mort ahir del rei de les conilletes Hugh Hefner. Avui parlem de "Sex & drugs and Rock n'Roll".

 • De Ripoll ni lloca ni poll

  El Miqui Ripoll estrena temporada amb el "procès". Com podem explicar tota la moguda que hi ha ara mateix a Catalunya a través de la música? Ho descobrim en aquest espai.

 • Miki-dat amb la teva matrícula

  El Miqui està molt motivat amb el tema estiu i sobretot amb el tema vacances. Hi ha moltes músiques per a aquesta època de l'any. Una època més tranquileta i relaxada per a tots/es.

 • Miki-dat amb la teva matrícula

  El Miqui és molt de festetes i estiuets i avui està emocionadíssim amb la revetlla de Sant Joan. Veurem com aquesta emoció la passa pel sedàs de la música.

 • Miki-dat amb la teva matrícula

  El Miqui està molt afectat pel tema de la calor i vol il.lustra-ho amb un seguit de temes musicals. A veure si passem calor o bé si ens refresquem una mica?

 • Miki-dat amb la teva matrícula

  El Miqui Ripoll que està a San Marino ens ha deixat enllaunat el seu espai i com no podia ser d'una altra manera, parla d'esports. Hi ha molta música que tingui relació amb l'esport?

 • Miki-dat amb la teva matrícula

  El Miqui Ripoll ja ha escollit el tema de la setmana:Els aeroports! Vist el xou que hi ha per exemple al Prat de Barcelona, s'ha decidit a buscar músics que hagin fet algun tema relacionat amb els avions, l'espera, els passaports o el mateix aeroport.

 • Miki-dat amb la teva matrícula

  El Miqui està molt pendent de les eleccions franceses del proper diumenge. Aixó l'ha fet pensar en la reflexió, el dia abans, els canvis d'opinió etc...etc...Com hi posem música a tot aquest procès?

 • Miki-dat amb la teva matrícula

  Astorat!!! Així és com va quedar-se el Miqui Ripoll amb el gol de penal de Javier Mascherano, "el jefecito" en el partit del Barça davant l'Osasuna. El fet que el jugador argentí marqués el seu primer gol en 319 partits ha portat el Miqui a parlar de...la primera vegada.