Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Entrevista

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Entrevista: Sou molt bona gent!

  Ens visiten quatre alumnes de l'Escola de Secundària d'Encamp. Amb l'Andrea Llanos, la Paula Anaya, la Yaiza Nova, el Ray Royo i la seva tutora la Marina López parlem de com han muntat la campanya de donació de sang que se celebrarà dijous de 16h a 20h al Centre de Congressos de la capital.

 • Entrevista Migue Guerra

  El Migue actuarà aquest proper cap de setmana a La Fada Ignorant en format quartet i amb nomès tres temes del seu disc. La resta, espectaculars versions i evidentment moltes sorpreses que faran les delícies del públic, sempre entregat en les seves actuacions.

 • Entrevista Joan Saurí

  Joan Saurí, el president dels radioaficionats andorrans ens visita avui per parlar d'una afició que sovint sembla que va més enllà. Amb un veu profunda i més de 25 anys al capdavant de tot plegat possiblement avui ens enganxi al seu món.

 • Entrevista, amb Mike Guerra

  Finalment ho ha fet. Migeu Guerra presenta el seu disc "Funk.ad", un disc sensacional i que és un resum de 28 anys sobre els escenaris.