Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Els 'dibujos'

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Els dibujos

  L'any 1960, a la cadena americana ABC va debutar una sèrie animada que avui, 57 anys desprès encara funciona. Una de les grans produccions de Hanna-Barbera Productions. Avui parlem de "The Flintstones"....o el que és el mateix, dels "Picapedra"

 • Els dibujos

  Avui, tal i com varem prometre, oferim un segon capítol del personatge de "Popeye" en l'espai "Els Dibujos". Creat per Elzie Crisler Segar, va començar com a tira còmica i va acabar a la petita pantalla en un format que va enganxar a molta canalla.

 • Els dibujos

  En els "dibujos" parlem de Huckleberry Hound, una gran creació de la productora Hanna-Barbera que ens porta a l'any 1958 i a la cadena americana NBC.

 • Els dibujos

  Avui als dibujos proposem un segon capítol sobre "La hormiga atómica" un dels personatges animats més divertits i més estimats de la productora Hanna-Barbera. Va veure la llum l'any 1965 tot i que alguns la varem poder descobrir ja en la dècada dels 1970.

 • Els dibujos

  Avui parlem de Spider-Man, o millor dit, de "El hombre araña" que és com el varem conèixer. Un personatge de ficció que va aparèixer a Marvel Comics i que surt de les mans de Stan Lee i de Steve Ditko. Marxem fins el 1962.

 • El dibujos

  Avui dediquem un segon capítol al "Pájaro Loco", o el que és el mateix, al "Woddy Woodpecker". Un dels mítics personatges del gran Walter Lantz i de la seva productora.

 • Els dibujos

  En el capítol dels "Dibujos"d'avui marxem fins el 1940 per saber els origens de la sèrie "Super Ratón". La varem descobrir dècades més tard i val molt i molt la pena el fet de seguir l'evolució dels estudis "Terrytoons".

 • Els dibujos

  Als "dibujos" d'aquest dimarts recuperem la història de "Top Cat" que nosaltres varem conèixer com a "Don Gato y su pandilla". Una altra obra mestra de la productora Hanna-Barbera dels anys 1961 i 1962 i que alguns vam descobrir una dècada mès tard.30 capítols, una temporada i horari estel.lar en la seva estrena al canal americà ABC.

 • Els dibujos

  Ja no podeiem esperar més. Avui als dibujos parlem de la mítica Heidi, aquesta sèrie d'anime japonesa que ens va captivar a tots/es a principis dels anys 1970. Basada en el llibre homònim de l'escriptora suïssa Johanna Spyri, van ser 52 capítols inoblidables.

 • Els dibujos

  Avui el nou capítol de els "Dibujos" el dediquem al gran Naranjito....Naranjito va ser la mascota de la Copa Mundial de Futbol organitzada per Espanya l'any 1982. El personatge representava una taronja, fruit típic de la zona de València i Múrcia, vestida amb l'uniforme de la selecció de futbol d' Espanya i amb una pilota d'aquest esport sota el braç esquerre...i parlem del dibuix animat.