Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Andorra bonica amb Toni González

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Desde Ransól amb amor

  El Toni ens parla avui del "Voluntariat". És molta la gent que s'involucra en ajudar als altres aquí i a fora. També ens explicarà l'experiència d'una amiga seva amb la teràpia amb cavalls de la que varem parlar la temporada passada.

 • Andorra bonica

  El Toni González tanca la temporada parlant-nos de les figues. Una fruita que ha patit molts alts i baixos especialment en la venda del mateixa i que sembla que ara, gràcies als canvis que viu la gastronomia i també el seu ús com a reforç alimentari en l'esport, va revifant.

 • Andorra bonica

  El Toni Gonzáles ens fa penúltima visita de la temporada, i suposo que motivat per la onada de calor, ens parla de la història de la cervesa. Ja us avanço que és curiosa a nivell mundial.

 • Andorra bonica

  El Toni González ens parla avui de l'electricitat. Com va començar tot plegat? Hi ha algun poble famós precisament per la seva relació amb l'electricitat? I a casa nostra, com va arribar i com ha evolucionat. Quins canvis hem viscut entre FHASA i FEDA?

 • Andorra bonica

  El Toni González ens parla avui de vins. No només de com es fan i a quines zones però també dels beneficis que poden tenir per a la salut, evidentment amb un consum moderat.

 • Andorra bonica

  Avui el Toni ens explica amb pèls i senyals la vida de l'abella. Hi ha alguna curiositat espectacular. I tambè ens parla de l'abella asiàtica, aquesta és precisament la gran enemiga de l'abella de la mel tal i com la coneixem.

 • Andorra bonica

  El Toni González ens parla avui de l'ànec. Evidentment que com a bons gastònoms el tenim tots molt present però, com és l'ànec fora del plat?

 • Andorra bonica

  El Toni González ens parla avui del caviar. Parlarem de l'origen, de l'esturió, de Rússia i de moltes més coses. Entre altres sorpreses descobrirem que de caviar en fan molt més a prop de casa nostra del que ens pensem.

 • Andorra bonica

  El Toni González ens parla avui del "musclo" aquest mol.lusc bivalves, comunament de dues closques negres i de gran interès econòmic i gastronòmic. (Anirem concretament a França, a Normandia, allí hi trobem alguns dels musclos de màxima qualitat)

 • Andorra bonica

  El Toni González en porta avui fins a Noviercas, un petit poble de 166 habitants a tocar de Sòria. En aquest poblet, la cooperativa Valle de Odieta ha projectat una granja de 20.000 vaques. Serà la granja més gran d'Europa.