ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: De Ripoll, ni lloca ni poll!

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • De Ripoll ni lloca ni poll: Quina calda!

  El Miqui s'ha trobat el tema de la setmana servit en safata. La onada de calor ha estat el detonant per tal de que el Miqui ens parli de calor a través de la música. Veurem si amb cançons sabem explicar aquesta situació de temperatures contundents que tenim al damunt?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Foc a l'aigua!

  En visita el Miqui Ripoll amb amb molta festa, xauxa, tabola i xirinola a la motxilla. L'home vol celebrar el Sant Joan amb nosaltres...docs au, deixem-lo fer! A veure com ens explica la revetlla amb música i si és capaç de posar-nos les piles 48 hores abans?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Pren-te un quinto que ara vinc!

  El Miqui Ripoll ens parla avui de les esperes. Concretament ens explica amb música la poca paciència que tenim a l'hora d'esperar. Som uns impacients!!! Actualment tot ha de ser ja i amb presses!

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Fum! Fum! Fum!

  Avui dia 31 de maig és el dia mundial sense tabac. El Miqui, fumador en una època de la seva vida i exfumador (dels pesats) en l'actualitat ens explica aquesta data del calendari amb música. A veure qui sona?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: I la europea? (Com deia aquell)

  Molt marcat per les eleccions europees del proper diumenge. Així ens visita el Miqui Ripoll amb qui farem un recorregut musical pel vell continent.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Allez allez... vous pouvez passer!

  Ens visita el Miqui per parlar de carreteres. Evidentment que tot el que ha passat a la RN22 ha marcat l'actualitat del país. Amb molta música, intentem explicar la importància de les carreteres a la vida, en tots els sentits. Avui amb el Miqui, anar i tornar....viatge!

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Avergonyits!

  Amb el Miqui Ripoll parlem avui de tenir o no tenir vergonya! Tot plegat comença el passat dimarts 7 de maig quan un Barça (sense vergonya) perd a Anfield. Aquí es desperten els sentits del Miqui i li serveixen en zafata el tema d'avui.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Un monstre em ve a veure!

  El Miqui Ripoll ha quedat molt marcat per la suposada aparició del Yeti a l'Índia. Precisament per aquest motiu avui parlarem (musicalment) dels sempre afables monstres.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Ara, vas i ho "casques"!

  Uns científics de San Francisco han inventat un sintetitzador de veu que converteix el pensament en parla. Tot plegat obre un nou camó a persones que han patit danys neurològics. El Miqui ens ho explicarà amb cançons.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Interpretacions!

  El Miqui ens parla avui de la interpretació. Tu pots escoltar un tema musical i pensar-te que vol dir una certa cosa quan realment l'autor ha volgut dir tot el contrari o senzillament ha volgut explicar quelcom que res no té a veure amb el que nosaltres hi hem volgut trobar.