ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: De Ripoll, ni lloca ni poll!

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • De Ripoll ni lloca ni poll: Què fer? Vendre la casa i anar a lloguer.

  El Miqui s'ha llegit el darrer informe del CRES i ha vist que l'habitatge continua sent un dels principals problemes que preocupa a la gent. Avui, amb cançons, intentarem entendre i excplicar el tema.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Mala sort!

  El Miqui recorda diversos fets ocorreguts aquests darrers dies per parlar de la mala sort. A veure com ens expliquen aquest tema els músics que ha triat i si les cançons són una història inventada o estan basades en fets reals.

 • Panxacontents : Cap a la Seu falta gent!

  Amb el Pep farem una escapadeta de LLorts fins a la Seu d'Urgell. I tot plegat per cuinar-nos in entrecot amb formatge de tupí de la Seu.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Multaco!

  El Miqui veu moltes multes, sancions i càstigs per aquest mons de Déu. A veure com els músics que ha triat ens expliquen el tema?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Carregat...de música!

  Avui amb el Miqui Ripoll toca, cavalcada musical. La proximitat de l'arribada dels reis mags de l'orient ha provocat que el Miqui busqui moltes cançons que parlen de tot tipus de reis. A veure com s'ho farà?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Ja estem de festa!

  El Miqui Ripoll ens visita per darrera vegada aquest 2019. Arriba carregat de música per tal d'avançar la festa del 31D a la data d'avui. A l'"Això Ja No va a Missa" avui ja és Cap d'Any. A veure amb quins temes en ho explica?

 • De Ripoll ni lloca ni poll:T'ho prometo!

  El Miqui Ripoll ens explica amb cançons el fantàstic món de les "promeses". Amb unes eleccions a la primera cantonada, són molts els que aquests dies ens prometen que lligarem els gossos amb llonganisses. A veure com el Miqui ens explica aquest tema?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: He vist la llum!

  El Miqui Ripoll ha vist la llum! S'ha enamorat, il.luminat i emocionat amb les llums de nadal i pinta que farà tot el possbile per tal de que ens agradin a tots nosaltres. A veure si no ens explota la bombeta a la cara?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Multipremiat!

  El Miqui Ripoll ens visita carregat de premis. Arriba final d'any i com és tradició cal reconèixer als millors de l'any en diferents apartats de la vida. Arriba la nit de l'esport, la pilota d'or, els Oscar de Hollywood, els premis Grammy. A veure quins "guardons" musicals ens porta?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: "Me lo quitan de las manos"

  El Miqui Ripoll ens visita molt tocat pel tema "Black Friday". Si que és cert que falta encara una setmana però ens estan atabalant a un punt amb tot un seguit d'anuncis per escalfar motors i sobretot carteres que el Miqui s'avança al tema. A veure si els grups musicals que ha triat són molt de comprar o no?

18.206.12.79