ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: De Ripoll, ni lloca ni poll!

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • De Ripoll ni lloca ni poll: Ara, vas i ho "casques"!

  Uns científics de San Francisco han inventat un sintetitzador de veu que converteix el pensament en parla. Tot plegat obre un nou camó a persones que han patit danys neurològics. El Miqui ens ho explicarà amb cançons.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Interpretacions!

  El Miqui ens parla avui de la interpretació. Tu pots escoltar un tema musical i pensar-te que vol dir una certa cosa quan realment l'autor ha volgut dir tot el contrari o senzillament ha volgut explicar quelcom que res no té a veure amb el que nosaltres hi hem volgut trobar.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: A "Vota"pront!

  Ell Miqui ens proposa una "Crònica musical de les eleccions". Evidentment, si havia de relacionar música amb actualitat era complicat desviar-se del tema. Concretament avui, farem honor a la política i us deixarem escoltar "el que voleu sentir"!!

 • De Ripoll ni lloca ni poll: "De tal pal...tal astill"

  El Miqui vol celebrar amb nosaltres el dia del pare. Toto i que ja han passat tres dies, avui posem al damaunt de l'escenari a fills que han seguit la trajectòria del pare i que fins hi tot han acabat tocant junts!

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Pim, Pam..Pum!

  Avui la cosa va de cops de peu. Aquesta setmana hem sentit a parlar molt d'Enric Sirvent. Sirvent és l'avi de Lleida a qui un policía va pegar l'1 d'octubre. Un cop de peu als testicles li va provocar un atac de cor.D'aquí que avui li fem un petit homenatge musical!

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Visca les dones!

  El Miqui Ripoll dedica el seu espai a totes les dones del món. Ho fa en un dia especial per a totes elles (i també per a nosaltres). En una autèntica mostra de respecte omplim l'antena de RNA de grans dones del rock.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: And the Oscar goes to....

  El Miqui encara porta la darrera edició dels premis Oscar entre cella i cella. Avui tot un reguitzell de cançons que ens parlen del 7è art i amb continguts molt diversos.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: A kiss i just a kiss!

  El Miqui Ripoll s'ha quedat aquesta setmana amb la imatge de la revista "Life" dels famós petó a Times Square que segellava el final de la segona guerra mundial. Hi ha hagut 1001 polèmiques per saber realment qui eren el mariner i la infermera...però sempre ens quedarà...el petó! (Avui, cançons de petons).

 • De Ripoll ni lloca ni poll:Quin mal de cap!

  Aquesta setmana ens ha deixat Stewart Adams, l'inventor de l'ibuprofèn. Amb el Miqui ho expliquem amb cançons de ressaca! Uff.....