ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: De Ripoll, ni lloca ni poll!

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • De Ripoll ni lloca ni poll:Tocata i Fuga

  El Miqui Ripoll ha quedat molt tocat per la fugida d'un pres de l'"hotel" de la Comella. Avui parlarem d'això, de fugides. A veure com ho explica amb cançons?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Revoltat!

  El Miqui ens parla avui de protestes, de revoltes i de moltes coses que estan passant per aquests mons de Déu. Algunes més portents que no pas d'altres però totes amb la seva importància i el seu moment en la història. A veure com ho il.lustrem amb música?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Parole parole paroleeee

  Avui el Miqui ens visita amb tot un seguit de noves paraules que, gràcies al TermCat ja podem utilitzar "Legalment". Youtuber/Youtubera....Cap de fibló...brocolet...etc...etc. A veure com ho expliquem amb música.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Octopus "in the party"

  El Miqui Ripoll ens col.loca un pop a dins d'un autobús. És una manera diferent de parlar de dos temes en un. Per un costat la investigació de perquè els pops canvien de color quan dormen ,i per l'altre, el perquè els autobusos del país han fet canviar el color a molts dels usuaris!!!

 • De Ripoll ni lloca ni poll: El canvi climàtic té més anys que la "monyos"

  El Miqui Ripoll ens parla avui del canvi climàtic. Ho fa evidentment explicant-ho amb música, amb cançons. També sabrem que un tema que sembla una moda actual fa anys i panys que s'arrossega ja que en èpoques dels hippies ja s'en parlava. Avui viatjarem en el temps.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Crisis? What crisis?

  El Miqui Ripoll ha trobat "crisi" una mica a tot arreu. Ens tots els sectors, personals, vitals....enfí...un desastre que ratificarà Joaquin Sabina. A veure com afronta el tema i com els descriu...musicalment parlant?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Quina calda!

  El Miqui s'ha trobat el tema de la setmana servit en safata. La onada de calor ha estat el detonant per tal de que el Miqui ens parli de calor a través de la música. Veurem si amb cançons sabem explicar aquesta situació de temperatures contundents que tenim al damunt?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Foc a l'aigua!

  En visita el Miqui Ripoll amb amb molta festa, xauxa, tabola i xirinola a la motxilla. L'home vol celebrar el Sant Joan amb nosaltres...docs au, deixem-lo fer! A veure com ens explica la revetlla amb música i si és capaç de posar-nos les piles 48 hores abans?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Pren-te un quinto que ara vinc!

  El Miqui Ripoll ens parla avui de les esperes. Concretament ens explica amb música la poca paciència que tenim a l'hora d'esperar. Som uns impacients!!! Actualment tot ha de ser ja i amb presses!

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Fum! Fum! Fum!

  Avui dia 31 de maig és el dia mundial sense tabac. El Miqui, fumador en una època de la seva vida i exfumador (dels pesats) en l'actualitat ens explica aquesta data del calendari amb música. A veure qui sona?

34.238.192.150