Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: flow

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Flow: Lost!

  El nostre DJ de capçalera no estava massa fi avui per visitar-nos d'aquí que hem decidit oferir-vos un resum dels 5 millors temes que ens ha presentat des del setembre.

 • Flow

  Ens visita l'Rnblade, el nostre DJ de capçalera amb les novetats més calentes del hip hop de l'altre costat de la bassa.

 • Flow: Nou per estrenar

  Després de moltes setmanes a la banqueta, recuperem la companyia del nostre DJ "RnBLADE!. Moltes de les novetats que avui sonen a l'altre costat de la bassa i un clàssic ens refresquen l'orella de tot el món hip hop.

 • Flow

  Ens visita el nostre DJ de capçalera RnBlade amb totes les novetats que més estan sonant als EE.UU i evidentment el clàssic del dia.

 • Flow

  L'RNBLADE ens porta les tres darreres novetats que més sonen a l'altre costat del toll i ens hi posa un clàssic per acabar. Avui protagonisme per a "A Boogie Wit Da Hoodie",  "Kendrick Lamar", "Khalid & Normani" i per als "Black Eyed Peace".

 • Flow

  Com cada mes, l'RNBLADE ens porta les novetats del Hip Hop, el rap i altres estils aparegudes en els darrers dies i ho tanca amb un clàssic de luxe.

 • Flow

  El nostre DJ de capçalera ens visita un cop al mes per posar-nos al dia de les millors novetats del Hip Hop. Posem una mica de marxeta a aquest 2018.

 • Flow

  Tercera visita de la temporada del nostre DJ de capçalera, RNBLADE que ens porta novetats que ho estan petant i també algun que altre clàssic. (Amb el clàssic d'avui li ha patinat molt l'embrague).

 • Flow

  Segona visita de la temporada del nostre discjòquei de capçalera R'n'Blade. Amb ell comentem alguns temes de rabiosa actualitat als EE.UU i com sempre, per tancar hi posem un clàssic. Avui, recordem els mítics Kriss Kross.

 • Flow

  Primera visita del DJ R'NBLADE per comentar una mica tot el que ha sonat als EE.UU aquestes darreres setmanes i tambè per recordar algun clàssic dins d'aquesta moguda que tant ens agrada del hip-hop, el rap i l'RnB.