Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Pieras en almívar amb Joan Pieras

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras ens parla avui del gran Frank Frazetta, el pintor, historietista i il.lustrador americà. Especialitzat en ciència ficció i fantasia, de les seves mans van sortir obres mítiques com "Conan" o "Mad Max".

 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras marxa avui en la línia del temps i s'en va fins al 1960. És l'any de naixement del "Cosaco Verde" del guionista Víctor Mora i del dibuixant Fernando Costa. Una de les grans obres de la Editorial Bruguera.

 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras ens parla avui de còmics que passaran pel filtre de Hollywood de cara al 2018. Evidentment que els superherois de l'Univers Marvel creat per Stan Lee i Jack Kirby són un absolut filó per a la indústria del cinema. (X-men n'és un exemple).

 • Pieras en almívar

  Avui el Joan Pieras ens parla de dos còmics. Un el signa Juan Diego Canales i es titula "Como viaja el agua" i l'altre és d'un vell conegut, Rubén Pellejero i el trobarem com a "Lobo de lluvia". Tots dos són vells coneguts. Els darrers treballs del "Corto Maltés" els han signat plegats.

 • Pieras en almívar

  Avui el Joan Pieras ens parla d'un gran dibuixant italià. Enrico Marini , que ha creat molts personatges però que destaca especialment per l'obra "Gipsy". Avui la descobrim amb el Joan tot coincidint amb la publicació d'una darrera entrega de la seva altra gran  obra "Las Águilas de Roma".

 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras ens parla avui d'un dels millors historietistes espanyols de tots els temps, el gran Daniel Torres. Ha fet molts personatges però potser el més conegut és el de "Roco Vargas". Ara desprès de pràcticament deu anys surt una nova aventura titulada "Júpiter".

 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras ens visita amb tot el recull de coses interessants que van passar a la 35ena edició del Saló Internacional del còmic de Barcelona. Per aquest certamen hi van passar 118.000 persones en un any marcat per l'aeronàutica. 50.000 metres quadrats i gairebé 200 expositors van donar molt de si.

 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras ens porta avui cap a Barcelona. A partir de dijous dia 30 la capital catalana acull la 35ena édició del Saló Internacional del Còmic. Tot plegat de les mans de FICOMIC als palaus 1,2,3 i 4 i a la Plaça Univers i fins el diumenge 2 d'abril amb molts artistes de primer nivell i moltes novetats.

 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras ens recorda avui el centenari del gran Will Eisner. Un dels millor historietistes de tots els temps va nèixer a Brooklyn un 6 de marça de 1917 i va morir a Florida el gener de 2005. Mestre de mestres, creador entre altres de The Spirit, possiblement els que avui ja tenim una edat, mai no hauriem conegut el còmi tal i com el coneixem avui en dia.

 • Pieras en almívar

  El Joan Pieras ens dóna avui tots els detalls que cal seber per a l'edició 2017 de La Massana Còmic. Qui vindrà? Quin material portarà? Quines exposicions podrem veure? Qui signarà? Tot i més!