- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Els requisits d'una reunió de treball ideal

  Com ha de ser una reunió de treball ideal? La Núria Prenafeta ens ha explicat les seves caractarístiques

 • Cervell emocional vs cervell racional

  La Núria Prenafeta ha explicat avui com la psicologia social aplica el coneixement a la indústria per incrementar i focalitzar el consum.

 • Fugim dels pensaments inútils

  Un nou espai de 'La cuina del talent, amb la Núria Prenafeta.

 • Allò tan difícil de definir

  La Núria Prenafeta ha parlat avui al seu espai setmanal d'allò que ha qualificat com a relacions de "feeling".Com és que hi ha gent a la que acabes de conèixer i et fa la sensació que forma part del teu entorn de tota la vida?

 • I què més em pot passar?

  Un nou capítol de 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta.

 • El cor i el cap

  La Núria Prenafeta ha obert sessió de 'La cuina del talent' amb el binomi cor-cervell. Qué té més influència en la nostra pressa de decisions' Es pot obviar una de les parts?

 • Una forma d'assetjament

  Molt interessants avui les reflexions de la Núria Prenafeta sobre la intimidació intel·lectual. Un tipus d'assetjament que posa de manifest la inseguretat de qui l'exerceix sobre l'altre. Suposen el menysprear l'altre en funció de les seves baixes notes , del seu baix nivell d'estudis o de la seva capacitat intel·lectual. El "superior" menysprea a l'"inferior" a través del sarcasme i la burla, cosa que afecta a la seva autoestima tant en edat infantil com adulta.

 • Com alimentar-nos de forma conscient

  Com alimentar-se de forma conscient: identificar la gana i no de les ganes de menjar, amb atenció plena, i aprenent a gaudir dels aliments. Avui la Núria Prenafeta ens ha parlat de Mindful eating a l'espai de "La cuina del talent".

 • L'impacte de la cultura del lideratge

  La Núria Prenafeta ha dedicat avui la seva secció de 'La cuina del talent' a la manera en com impacta la cultura del lideratge en l'assoliment dels resultats empresarials.

 • La cuina del talent: els anclatges kinestèsics

  La Núria Prenafeta ens explica que els anclatges són associacions emocionals que ens generen sensacions de malestar o benestar. Ens explica com podem autogenerar-nos anclatges positius que ens generin benestar per utilitzar-los quan els necessitem.

Facebook

Twitter