-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Autoestima, equilibri, límits, propòsits i autoconeixement

  La Núria Prenafeta ha completat el curs a l'espai 'La cuina del talent' amb un resum d'algunes de les temàtiques de caire més personal tractades més a fons.

 • Tornem a activar-nos

  Primer capítol de la nova 'Cuina del talent', amb la Núria Prenafeta.

 • Aquelles boires que et venen al cap

  Els pensaments negatius, com descobrir-los i estratègies per superar-los. Ha estat el tema que avui ens ha portat la Núria Prenafeta al segon espai 'La cuina del talent' de la temporada.

 • La polèmica a l'òrbita mediàtica i a les xarxes

  La Núria Prenafeta ha volgut reflexionar avui a la 'Cuina del talent' sobre el vessant comunicatiu  i de les xarxes socials al voltant de la polèmica sobre el referèndum català.

 • La vivència del temps: emocions i productivitat

  La Núria Prenafeta ha parlat avui a 'La cuina del talent' de la vivència del temps. Com afecta a les nostres emocions i la nostra productivitat? Diu que cal viure en l'aquí i en l'ara i no ser esclaus del temps passat, ni del futur.

 • L'octàleg de l'amor

  La Núria Prenafeta ens ha proposat avui parlar de l'amor "de veritat". Ha dit que, en la seva opinió, ha de complir les vuit premises que ha desenvolupat a la seva secció.

 • El trauma transgeneracional

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui de l'anomenat trauma transgeneracional. La transmissió de dolors emocionals que es transmeten a generacions futures via l'epigenètica.

 • Les cinc dimensions en les relacions de parella

  La Núria Prenafeta comenta avui com són les relacions de parella en funció de l'evolució personal. Distingeix cinc estadis en aquest tipus de relacions.

 • Que les discussions siguin productives

  Amb la Núria Prenafeta, avui a l'espai de "La cuina del talent", hem parlar sobre la conveniència o no de discrepar amb la nostra parella. La Núria ha introduït el concepte de la "discussió productiva".

 • Els requisits d'una reunió de treball ideal

  Com ha de ser una reunió de treball ideal? La Núria Prenafeta ens ha explicat les seves caractarístiques

Facebook

Twitter