- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Com fer fàcil la conducció d'equips de persones?

  La Núria Prenafeta ha parlat del curs que impartirà a la Cambra de Comerç entre el 27 i el 30 de març, sobre la forma de fer fàcil la gestió dels equips a les empreses. 

 • La gestió dels col·lectius en l'àmbit laboral

  La Núria Prenafeta, a 'La cuina del talent', ha completat el capítol dedicat a les claus per aconseguir una bona gestió dels equips de treball, que és la temàtica del curs que imparteix fins dijous a la Cambra de Comerç.

 • Ser, fer i tenir

  El sentit de la vida i les crisis personal han estat avui l'eix central de la secció 'La cuina del talent' de la Núria Prenafeta.

 • No tot és el que sembla... també en coaching

  La Núria Prenafeta parla avui del contingut de les conferències que farà aquest dijous i el 10 de maig a la Biblioteca Pública del Govern d'Andorra, sota el títol:  "El coaching que si transforma vides i empreses". 

 • Tothom pot ser l'heroi de la seva vida

  La Núria Prenafeta ens ha visitat avui amb el seu espai 'La cuina del talent'. Ha parlat de les pors que, en forma d'obstacle, impedeixen que assolim els nostres reptes.

 • Les conseqüències de l'ús de la paraula

  La Núria Prenafeta ens ha explicat a l'espai 'La cuina del talent' els trets fonamentals del taller pràctic que impartirà a la Cambra de Comerç el 14 i 15 de juny sobre com liderar converses potenciadores de resultats.

 • Com és un adult que hagi estat mancat d'afecte quan era nen?

  La Núria Prenafeta ha explicat les implicacions de present i de futur que tenen les persone que han tinguin mancances afecives a la seva infantesa.

 • Autoestima, equilibri, límits, propòsits i autoconeixement

  La Núria Prenafeta ha completat el curs a l'espai 'La cuina del talent' amb un resum d'algunes de les temàtiques de caire més personal tractades més a fons.

 • Tornem a activar-nos

  Primer capítol de la nova 'Cuina del talent', amb la Núria Prenafeta.

 • Aquelles boires que et venen al cap

  Els pensaments negatius, com descobrir-los i estratègies per superar-los. Ha estat el tema que avui ens ha portat la Núria Prenafeta al segon espai 'La cuina del talent' de la temporada.

Facebook

Twitter