Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha portat les novetats de la cartellera de Cinemes Illa, avui una única estrena ("Johnny English de nuevo en acción") i la proposta per dimecres vinent del Cineclub de les Valls (Lucky"). a m´s, hem repassat la resta de la cartellera i algunes novetats del món del cinema.

 • Les estrenes de la setmana

  La Viviana Besolí ens ha acostat, com cada divendres, les novetats de la cartellera de Cinemes Illa Carlemany i la proposta del Cineclub de les Valls.

 • Les estrenes de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ens ha portat la cartellera de Cinemes Illa Carlemany. Dues estrenes, avui, i una més, dimecres vinent.

 • Les estrenes de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ha obert l'espai 'De cine' i ens ha portat les cinc estrenes de la sertmana a Cinemes Illa: "Hereditary", El mundo es suyo", "Con amor, Simón", "Que baje Dios y lo vea" i "Superagente canino"

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  Hem repassat la cartellera de Cinemes Illa Carlemany i la proposta de l'Alliança andorrano-francesa, en el cicle 7è art a la francesa, amb la Viviana Besolí. La nostra companya ens ha portat també algunes informacions destacades del món del cinema.

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La gran novetat de la setmana de Cinemes Illa va ser ahir, amb l'estrena mundial de "Jurasic world: el reino caido". La Viviana Besolí ens parla també de "Les municipaux", del cicle 7è art a la francesa, de l'Alliance andorrano-française, i "The party", del Cineclub de les Valls. a més, ens porta algunes informacions destacades del món del cinema.

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  Una àmplia secció de cinema avui amb la Viviana Besolí, amb les propostes de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls i del cicle 7è art a la francesa, de l'Alliance andorrano-française. Per cert, "Jurasic world: el reino caido", del Jota Bayona, no arribarà fins dijous vinent a la cartellera.

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La quarta i darrera hora del programa ha engegat amb la Viviana Besolí i l'espai 'De cine', amb la cartellera de Cinemes Illa i la proposta multipremiada als Goya del Cineclub de les Valls, "Handia", que es projectarà dimecres vinent, a les 21,30h, al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí repassa la cartellera de Cinemes Illa Carlemany. Dues estrenes aquesta setmana, "Deadpool 2", avui, i "Han Solo: una historia d'Star Wars", a partir de dijous vinent.

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ens peresenta les novetats de la cartellera de Cinemes Illa: «Mi família del norte», «Verdad o reto» i «Sherlock Gnomes». També, la proposta del cicle 7è art a la Française, de l'Aliança andorrano francesa: «La doleur», FRA 2018. A més, també lamprojecció del Cineclub de les Valls: «Nelyubov (Sense amor)»,  una coproducció rusa, alemanya, belga i francesa d'aquest 2018.

Facebook

Twitter