Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera del cinema

  Ampli espai de cinema, amb la Viviana Besolí i les propostes de Cinemes Illa, el Cineclub de les Valls, l'Alliança andorrano-francesa i del cicle de l'Ambaixada d'Espanya.

 • De cine

  A l'espai 'De cine', amb la Viviana Besolí, hej comentat les propostes de Cinemes Illa, del cicle de cinema de l'Ambaixada d'Espanya i del Cineclub de les Valls.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ha fet una repassada a l'oferta cinematogràfica.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ha portat avui informació de la cartellera del cinema que, amb motiu de Tots Sants, avança les estrenes a avui a Cinemes Illa. 

 • La cartellera del cinema

  Dues estrenes amb temàtica de Halloween són les que inclou Cinemes Illa Carlemany aquesta setmana. Hem repassat la cartellera amb la Viviana Besolí.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ha obert ha obert la quarta i darrera hora del programa ambla repassada a la cartellera del cinama i les propostes de Cinemes Illla, del Cineclub de les Valls i del cicle de cinema de l'Ambaixada d'Espanya.

 • La cartellera del cinema

  L'espai del cinema, amb les propostes de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls, del cicle de l'Ambaixada d'Espanya i de l'Aliança andorrano-française, amb la Viviana Besolí

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha portat la cartellera del cinema amb les estrenes de Cinemes Illa Carlemany i la proposta del Cineclub de les Valls, a banda de l'avançament del trailer de 'Rocketman', el biopic de l'Elton John.

 • La cartellera del cinema i connexió amb Donosti

  Ampli espai de cinema avui, amb les estrenes de Cinemes Illa i les propostes de l'Alliança andorrano-francesa i el Cineclub de les Valls, que ens porta la Viviana Besolí. A més, connexió amb Donosti amb el Jordi Casal, present a Festival de cinema de la capital guipuscoana que acaba demà.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha portat les novetats de la cartellera de Cinemes Illa, avui una única estrena ("Johnny English de nuevo en acción") i la proposta per dimecres vinent del Cineclub de les Valls (Lucky"). a m´s, hem repassat la resta de la cartellera i algunes novetats del món del cinema.

Facebook

Twitter