Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ha comentat la cartellera del cinema i ens ha portat diverses notícies, al voltant del lliurament dels Premis Oscar que es farà la matinada de dilluns a Los Angeles.

 • La cartellera del cinema

  Temps pel cinema. Temps per a la Viviana Besolí. Propostes de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls, de l'Alliance andorrano-française i del cicle d'òpera i ballet. 

 • La cartellera del cinema

  Una estrena a Cinemes Illa Carlemany, i un documental produït per Pedro Almodóvar han estat els protagonistes de la secció de cinema de la Viviana Besolí.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha portat les novetats de la cartellera i les pel·lícules que continuen de Cinemes Illa i també la proposta que fa per dimecres vinent el Cineclub de les Valls.

 • La cartellera del cinema

  Hem obert la tercera hora del programa amb la Viviana Besolí i la repassada a les propostes del cinema. Amb els títols protagonistes a Cinemes Illa, el Cineclub de les Valls i el cicle de l'Alliance andorrano-française

 • Repartit com la loteria

  Aquesta matinada s'han lliurat els Globus d'or. La Viviana Besolí ens ha ressumit els premis en els apartats de cinema i televisió, cadascún a les categories de drama i comèdia/musical. Cap de les produccions nominades ha aconseguit un gran nombre de guardons.

 • La cartellera del cinema

  Avui han estat la Meri Picart i el Xavi Albert  els qui han fet l'espai del cinema de l'Ara i Aquí.

 • La cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha comentat la cartellera del cinema i l'actualitat del món del setè art.

 • La cartellera del cinema

  Hem fet la secció del cinema amb la Viviana Besolí. Ha avançat les novetats i la resta de la cartellera de Cinemes Illa.

Facebook

Twitter