Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De cine

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí repassa la cartellera de Cinemes Illa Carlemany. Dues estrenes aquesta setmana, "Deadpool 2", avui, i "Han Solo: una historia d'Star Wars", a partir de dijous vinent.

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ens peresenta les novetats de la cartellera de Cinemes Illa: «Mi família del norte», «Verdad o reto» i «Sherlock Gnomes». També, la proposta del cicle 7è art a la Française, de l'Aliança andorrano francesa: «La doleur», FRA 2018. A més, també lamprojecció del Cineclub de les Valls: «Nelyubov (Sense amor)»,  una coproducció rusa, alemanya, belga i francesa d'aquest 2018.

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ens ha portat el 'De cine', amb l'estrena de Cinemes Illa, la proposta del Cineclub de les Valls i la de l'Alliance andorrano-française amb l'Ambaixada de França a Andorra del cicle 7è art a la Française.

 • Les estrenes de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí, com cada divendres, ens ha presentat les estrenes que arriben a Cinemes Illa Carlemany. Avui destaca la pel·lícula "Vengadores Infinity war", la tercera entrega de la nissaga. També s'estrena "Noche de juegos".Repassem la cartellera i també la pròxima proposta del Cineclub de les Valls, "Loving Vincent", una cinta molt i molt original

 • La cartellera de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ha comentat les estrenes de Cinemes Illa ("Un lugar tranquilo» i «El príncipe encantador"), així com les pel·lícules que es mantenen de setmanes anteriors. De la mateixa manera, ens ha explicat que dins del cicle 7è art a la française, de l'Aliança andorrano-francesa es projectarà dijous vinent "120 battements par minute"

 • Les estrenes de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ha comentat les estrenes de Cinemes Illa Carlemany: «Proyecto Rampage», «The 15:17 to Paris» i «Leo da Vinci: missió Mona Lisa». El Cineclub de les Valls proposa per dimecres vinent «The killing of a Sacred Deer», una producció britànica de 2017.

 • "Juego de ladrones: el atraco perfecto" i "Campeones", les estrenes del cinema

  "Campeones" i "Juego de ladrones: el atraco perfecto", són les dues estrenes a la cartellera de Cinemes Illa Carlemany. Hem comentat les novetats i les produccions que es mantenen amb la Viviana Besolí.

 • Demà s'estrena "Ready player one", d'Steven Spielberg

  A causa de la Setmana Santa, s'avança a demà dijous l'única estrena de la cartellera de Cinemes Illa: "Ready player one", d'Steven Spielberg. El segon trimestre del Cineclub de les Valls engega dimecres de la setmana vinent amb la producció espanyola de 2017 "La llamada", la película dels Javis.

 • La cartellera del cinema

  La  Viviana Besolí ens ha detallat les estrenes que incorpora la cartellera de Cinemes Illa Carlemany, com també les pel·lícules que s'hi mantenen de setmanes anteriors.

 • Les estrenes de la setmana, al 'De cine'

  La Viviana Besolí ens ha portat la cartellera del cinema, amb les propostes de Cinemes Illa Carlemany, i també les de l'Alliança andorrano-francesa i la del Cineclub de les Valls.

Facebook

Twitter