Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sobrellengua

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El racó del català

  Aspectes d'interès molt diversos, amb el nexe comú del català, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística, al 'Sobrellengua'.

 • Un matí més, el 'Sobrellengua' fa protagonista el català

  Nova visita del Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística. Al 'Sobrellengua', cada dilluns, el català és l'argument principal.

 • Cinema, poesia, novetats terminògiques i molt més, al Sobrellengua

  Al 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, del Servei De Política Lingüística, i en el Dia mundial contra el càncer, hem compartit la terminologia sobre la malaltia del Termcat, entre molts altres temes.

 • La nostra parla

  Amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, hem obert la quarta i darrera hora del programa amb un nou 'Sobrellengua'. Entre d'altres temes, el Termcat, que ha publicat la 'Terminologia dels sistemes de resolució alternativa de conflictes' (ADR).

 • La 'Gramàtica essencial de la llengua catalana' de l'IEC, en línia

  El Marc Cortés ens ha portat avui un munt de temes sobre la nostra llengua a l'espai que ha obert la quarta i darrera hora del propgrama

 • Torna l'espai sobre el català

  El Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ens ha tornat a visitar després del parèntesi nadalenc.

 • L'últim 'Sobrellengua' de 2018

  Amb el Marc Cortés, des del Servei de Política Lingüística, la darrera edició 2018 de l'espai del català.

 • 'Sobrellengua', l'espai del català a l'Ara i Aquí

  El Marc Cortés, des del Servei de Política Lingüística, ens ha portat una llista llarga de continguts que fan protagonista a la nostra llengua.

 • El 'Sobrellengua, amb el Marc Cortés

  L'espai del català, el 'Sobrellengua', un dilluns més, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística.

 • Reconeixements i premis

  El 'Sobrellengua' d'avui ha tractat a l'obertura del reconeixement de títols entre Catalunya i Andorra, i del lliurament de premis de la Fundació Ramon Llull. amb el Marc Cortés, tècnic del @Servei de Política Lingüística.

Facebook

Twitter