Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sobrellengua

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El català, al 'Sobrellengua'

  Una nova cita amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística. Més temes sobre la nostra llengua per obrir, un dilluns més, la quarta i darrera hora del programa.

 • El racó del català

  El Marc Cortés ens ha portat un munt de continguts per comentar al 'Sobrellengua' d'avui, l'espai del català a l'Ara i Aquí.

 • El racó del català

  El Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ens ha portat un munt d'informacions amb el català com a protagonista.

 • Temps pel català, temps de 'Sobrellengua'

  El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ha obert la quarta i darrera hora d'avui amb el 'Sobrellengua'.

 • Més Marc Cortés, més 'Sobrellengua'

  Des de dubtes lingüístics a novetats terminològiques, passant pel cinema, eines i recursos didàctics, etc. És la secció del català amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística.

 • En marxa la 14ª campanya de 'Voluntaris per la llengua'

  El Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha portat molts temes al 'Sobrellengua' d'avui. hem obert amb l'inici de la catorzena campanya de 'Voluntaris per la llengua'.

 • El català, al 'Sobrellengua'

  Nou espai 'Sobrellengua', amb el català com a protagonista, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística.

 • 'Sobrellengua', l'espai del català a l'Ara i Aquí

  El 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística, ha obert avui parlant dels cursos de català i de les conferències que sobre Pompeu Fabra es faran demà, a partir de les 18h, a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany.

 • El Marc Cortés reprèn el 'Sobrellengua'

  Des de l'inici del programa, cada setmana reservem un espai per fer protagonista la nostra llengua. Avui, el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha reiniciat la cita dels dilluns amb el 'Sobrellengua'

 • Dimecres, a Encamp, celebració del Dia mundial de la poesia

  El Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha obert avui un nou capítol del 'Sobrellengua'. Entre d'altres temes, ha comentat que Encamp acollirà dimecres la celebració del Dia mundial de la poesia.

Facebook

Twitter