Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sobrellengua

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • 'Sobrellengua', l'espai del català a l'Ara i Aquí

  El 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística, ha obert avui parlant dels cursos de català i de les conferències que sobre Pompeu Fabra es faran demà, a partir de les 18h, a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany.

 • El Marc Cortés reprèn el 'Sobrellengua'

  Des de l'inici del programa, cada setmana reservem un espai per fer protagonista la nostra llengua. Avui, el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha reiniciat la cita dels dilluns amb el 'Sobrellengua'

 • Dimecres, a Encamp, celebració del Dia mundial de la poesia

  El Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha obert avui un nou capítol del 'Sobrellengua'. Entre d'altres temes, ha comentat que Encamp acollirà dimecres la celebració del Dia mundial de la poesia.

 • La cita setmanal amb el Servei de Política Lingüística

  Nova visita del Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, amb novetats i consells sobre el català, des de temes molt diversos.

 • Tot sobre el català, al 'Sobrellengua'

  Amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, hem fet un nou 'Sobrellengua' amb informacions sobre la nostra llengua, des d'òptiques molt divendres.

 • El racó del Sobrellengua

  Un dilluns més, la companyia del Marc Cortés i el 'Sobrellengua', l'espai sobre el català a l'inici de la quarta i darrera hora del programa.

 • El temps del català

  Amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, hem completat un nou capítol del 'Sobrellengua' amb molts temes amb un nexe comú: el català.

 • Premi a Josep Ruaix

  El Marc Cortés, al 'Sobrellengua' d'avui, ha parlat entre d'altres coses de Josep Ruaix i Vinyet, que ha estat distingit amb el premi especial del jurat dels Premis Martí Gasull.

 • Tot el que pots imaginar sobre el català, al 'Sobrellengua'

  El Marc Cortés, tècnic del Servei de Pollítica Lingüística, ha obert la quarta i darrera hora del programa amb el 'Sobrellengua'

 • El racó del català

  Amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, hem fet un nou capítol del 'Sobrellengua', el racó del català, a l'Ara i Aquí.

Facebook

Twitter