Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les propostes de Politours

  Els 'Crazy cruises' de Viatges Pyrénées ens porten avui els creuers fluvials de Politours. N'hem parlat amb el Cristian Capella i el Miquel Agell.

 • Les propostes de 'Un mundo de cruceros'

  Amb el Cristian Capella i l'Elisa Arroyo, de Viatges Pyrénées, i dins els Crazy cruises, avui hem parlat de les propostes del operador especialitzat en creuers 'Un Mundo de Cruceros'. Ens ha ajudat el Leandro Satústegui.

 • Les propostes de Pullmantur cruceros

  Nou capítol dels 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées. Amb la seva directora,l'Imma Codina, hem comentat avui les propostes de Pullmantur cruceros, amb l'ajut de l'Òscar Rocasalbas, comercial de la companyia.

 • Les propostes de MSC Cruises

  Nou capítol dels 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées. Amb el Cristian Capella hem comentat avui les propostes de MSC Cruises, amb l'ajut del Frank Rodríguez, un dels comercial de la companyia.

   

 • La fantàstica prèvia de la fira

  Avui, Viatges Pyrénées organitza, de17 a 21h al Bufet El Grill (3a planta) una nova edició de la 'Fira del creuer'. En parlem al programa amb l'Imma Codina i representants de Royal Caribbean International, Celebrity Cruises i Azamara Club Cruises (Ricard Valdé), Un Mundo de Cruceros (Leandro Satústegui), Politours Cruises (Miquel Agell), Costa Cruceros (Xavier Vicente) i Pullmantur Cruises (David Solanellas).

 • The city that never sleeps

  Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, avui hem marxat 'radiofònicament' cap a Nova York. No ens ha calgut anar molt lluny a buscar consells, ja que la Viviana Besolí hi ha anat tres cops i ens ajudat força a comentar els principals atractius.

 • Destinacions d'hivern del Club Med

  Avui hem parlat amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, de les activitats vinculades a l'esquí del Club Med. Ens ha ajudat des de Club Med a Barcelona, la Sònia Rivera

 • La tria de l'estiu i els destins que revifen

  Quins han estat els destins de vacances més triats a l'estiu? Ha estat real la recuperació de mercats 'castigats' darrerament, sobretot per qüestions de seguretat, com Tunssia, Egipte o el Marroc? Ens ho ha comentat l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées.

 • Problemes i solucions quan vas de viatge: demores, cancel·lacions, overbooking...

  avui hem fet un espai 'De viatge' de caire pràctic amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina. Consells per a l'estiu: vols demorats i cancel·lats, overbooking, reserves que no es compleixen, documentació, solucions de possibles problemes a destí, etc.

 • Egipte, tot l'exotisme i una gran relació qualitat-preu

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha voolgut comentar avui diferents possibilitats per conèixer Egipte. Hem aprofitat l'experiència d'un viatge recent del Jordi Capella, i l'opinió del responsable de Saraya Tours, Aiman Farouk.

Facebook

Twitter