Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • A Sardenya, amb Viatges Pyrénées i Grimaldi Lines

  A l'espai  'De viatge', hem marxat radiofònicament a Sardenya amb l’Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i el Lorenzo Vandini, director de passatge de Grimaldi Lines.

 • La ciutat vermella

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha destacat els atractius turístics més importants de Marràqueix, coneguda com "La ciutat vermella", després d'una visita recent.

 • Una experiència ayurvèdica

  Al 'De viatge', hem visttat radiofònicament el Kairali - The Ayurvedic Healing Village, que es troba a la localitat de Palakkas, a l'India. Ho hem fet amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i la Laura Rodríguez, de laura&miró, representant a Europa del centre ayurvèdic.

 • Cap a la Xina

  La directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ens porta avui cap a la Xina, de la mà de la Mercè Gilabert, d'Europamundo.

 • Nova àrea infantil a Ferrari Land

  Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées hem comentat les novetats de la temporada de Port Aventura.

 • Toulouse, una escapada cinc estrelles

  Avui a l'espai 'De viatge', hem marxat, radiofònicament parlant, fins a Toulouse amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, i l'Emmanuelle Martinez, delegada comercial de l'Aéroport Toulouse Blagnac. Des d'Andorra, una escapada de primera qualitat a la capital de l'Alta Garona.

 • Els safaris

  A l'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, marxem avui cap a l'Àfrica. Hem parlat dels viatges de safari fotogràfic.

 • Una icona entre els destins de muntanya

  La directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ha triat avui,. amb motiu del Congrés, una destibnació icònica de muntanya, el Nepal. Hem compartit les experiències de la Judith Fillet, que hi va ser el setembre passat.

 • Cuba, segons les propostes de Baraka Travel Club

  Al 'De viatge' d'avui, l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha proposat parlat de les propostes de viatges a Cuba que fa l'operador Baraka Travel Club. Ens ha ajudat l'Odalys Reyes.

 • Homes i dones viatgen igual?

  Tertúlia curiosa avui amb la Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées i la nostra companya Viviana Besolí sobre la manera de viatjar d'homes i dones.

Facebook

Twitter