Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La tria de l'estiu i els destins que revifen

  Quins han estat els destins de vacances més triats a l'estiu? Ha estat real la recuperació de mercats 'castigats' darrerament, sobretot per qüestions de seguretat, com Tunssia, Egipte o el Marroc? Ens ho ha comentat l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées.

 • Problemes i solucions quan vas de viatge: demores, cancel·lacions, overbooking...

  avui hem fet un espai 'De viatge' de caire pràctic amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina. Consells per a l'estiu: vols demorats i cancel·lats, overbooking, reserves que no es compleixen, documentació, solucions de possibles problemes a destí, etc.

 • Egipte, tot l'exotisme i una gran relació qualitat-preu

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha voolgut comentar avui diferents possibilitats per conèixer Egipte. Hem aprofitat l'experiència d'un viatge recent del Jordi Capella, i l'opinió del responsable de Saraya Tours, Aiman Farouk.

 • Benvinguts a casa vostra

  Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, hem parlat avui de les Illes Balears com a destinació turística. Un ventall de possibilitats molt ampli, segons sigui l'illa que visitem. Els alts preus só, malauradament, un escull important per gaudir d'un destí fantàstic.

 • Descobreix la màgia

  L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha destacat avui com a suggeriment de viatge una visita a Disneyland París.

 • Les magnífiques Illes gregues

  A l'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, hem parlat avui dels atractius, que en són molts, de les Illes gregues.

 • Coneixes les Terres de l'Ebre?

  Avui hem conegut els atractius de les Terres de l'Ebre amb la Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i Adelino Fontanet, del receptiu Ebrelans Serveis Turistics i Lo Sirgador, Activitats al riu Ebre i Via Verda.

 • A Sardenya, amb Viatges Pyrénées i Grimaldi Lines

  A l'espai  'De viatge', hem marxat radiofònicament a Sardenya amb l’Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i el Lorenzo Vandini, director de passatge de Grimaldi Lines.

 • La ciutat vermella

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha destacat els atractius turístics més importants de Marràqueix, coneguda com "La ciutat vermella", després d'una visita recent.

 • Una experiència ayurvèdica

  Al 'De viatge', hem visttat radiofònicament el Kairali - The Ayurvedic Healing Village, que es troba a la localitat de Palakkas, a l'India. Ho hem fet amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i la Laura Rodríguez, de laura&miró, representant a Europa del centre ayurvèdic.

Facebook

Twitter