Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El paradís no és a prop

  No és un paradís, no, és el que ve després. Avui, a la sèrie de destins turístics habituals de viatges de noces, l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens parla de la Polinèsia francesa. Ens ha ajudat el Miguel Da Costa, product manager de Air Tahiti Nui.

 • 100% pure New Zeland

  Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, i el Teix Mas, parlem avui de Nova Zelanda. El Teix va fer durant el 2018 un viatge de dos mesos pel país oceànic que té com a lema oficial '100% puresa'

 • Buscant un lloc diferent

  A l'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, una nova moda que s'obre camí. Viatges per fer la petició de ma en llocs emblemàtics.

 • Costa Rica essencial

  El Cristian Capella ens ha parlat de Costa Rica a l'espai de VIatges Pyrénées. L'eslògan de la pàgina oficial de Turisme ha canviat el 'Pura vida', per 'Costa Rica, esencial'

 • Ciutats i parcs naturals

  La Costa oest dels Estats Units és un dels destins més triats com a viatge de noces. Ha estat l'elecció que ha comentat l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, a l'espai d'avui. A la imatge que il·lustra aquest podcast, un dels racons d'Antelope Canyon.

 • Wonderful Indonesia!

  Amb Viatges Pyrénées hem iniciat una sèrie de capítols sobre les destinacions més escollides per a viatges de noces. Avui, un lloc paradisíac, Indonèsia, amb el Cristian Capella. A les xarxes hem compartit el lloc web de turisme oficial del país, amb el lema 'Wonderful Indonesia!'

 • Suggeriments per a les cartes al Pare Noel i el Reis

  A l'espai 'De viatge', amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, hem parlat avui de suggeriments per a la carta al Pare Noel i als Reis, vinculats amb els viatges i el turisme.

 • La porta d'Àsia

  Amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, avui hem viatjat radiofònicament cap a Tailàndia. L'experiència que ens ha explicat és molt personal. Ens ha descrit un recent viatge de quinze dies al país que està considerat com la porta ideal d'Àsia per a molts turistes.

 • Les propostes de Costa Cruceros

  Cita amb el penúltim espai del 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées. Avui, amb el Cristian Capella, hm parlat de Costa Cruceros, amb el Xavi Vicente. Shakira no ha vingut.

 • Les propostes de Politours

  Els 'Crazy cruises' de Viatges Pyrénées ens porten avui els creuers fluvials de Politours. N'hem parlat amb el Cristian Capella i el Miquel Agell.

Facebook

Twitter