Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Viatges totalment a mida

  Des de Viatges Pyrénées, el Cristian Capella ens ha suggerit parlar de "viatges d'autor o viatges a mida" pels Estats Units, el Canadà o on vulguem, a partir de les propostes d'una companyia especialitzada 'Red Lands and Whales'. N'hem parlat amb un dels seus responsables, el German Zapata.

 • Les santes escapades

  Tenim ja ben a prop la Setmana Santa i l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha proposat avui destinacions molt adients per aquestes dates.

 • Un viatge precís i preciós

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha descrit un recent viatge a Suïssa que ha realitzat.

 • Magical Kenya

  L'Imma Codina ens ha proposat avui parlar de Kenya en l'espai 'De viatge', amb Viatges Pyrénées. Hem pogut conversar una estona amb el Tony Marugán, el màxim responsable de Kobo Safaris.

 • El Sant Valentí viatger

  L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ha proposat avui destinacions adients per un dia com el d'avui, Sant Valentí.

 • De viatge

  La Montse Grau, amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrenéees, ens parlen avui d'Islàndia. Ens ajuda el Pedro Collado, de Travel.Land.

 • La màgia dels paisatges de Noruega

  La Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens proposa avui una visita a Noruega. Si cliqueu a l'enllaç podreu accedir a la pàgina oficial de turisme del país, que destaca el lema "Powered by Nature". https://www.visitnorway.es/

 • Viví Argentina

  Avui hem marxat radiofònicament cap a l'Argentina amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées. Ens ha ajuda un nacional d'aquest fantàstic país sudamericà que treballa a Andorra, l'Otto Zani. Viví Argentina és el lema del servei oficial de turisme del país.

 • El paradís no és a prop

  No és un paradís, no, és el que ve després. Avui, a la sèrie de destins turístics habituals de viatges de noces, l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, ens parla de la Polinèsia francesa. Ens ha ajudat el Miguel Da Costa, product manager de Air Tahiti Nui.

 • 100% pure New Zeland

  Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, i el Teix Mas, parlem avui de Nova Zelanda. El Teix va fer durant el 2018 un viatge de dos mesos pel país oceànic que té com a lema oficial '100% puresa'

Facebook

Twitter