Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El celler

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo ha triat avui un Erre Punto, un vi negre del Celler Remírez de Ganuza, per maridar el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta. Va ser una lassanya de pollastre amb verdures de tardor i camagrocs.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi francès com a maridatge al canaló de carbassa a la taronja amb crema lleugera de toffe que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, Concretament un Domaine du Tariquet, Dernières Grives, 100% de la varietal Petit Manseng.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Quina serà la tria del Joseantonio Guillermo, el sommelier de L' enoteca, per maridar el pìl pil verd de bacallà amb ceps que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta? La resposta ha estat un Erudito, de Bodegas Olarra, un ull de llebre 100% de la DOC Rioja

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    A la secció del 'Celler', el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha tingut avui el repte de trobar el maridatge més adient per una coca de bolets de temporada amb caviar de ceps, el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, el nostre xef de capçalera. La tria ha estat un vi negrem un Ondarre Reserva, de Bodegas Ondarre, del grup Olarra.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha triat avui un Saó blanc del Celler Mas Blanch i Jové com a vi per maridar el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, una vichysoise de sarró amb escuma de formatge de cabra i nous.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    A la secció del 'Celler', el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha tingut avui el repte de trobar el maridatge més adient per una bavaroise de maduixes i menta fresca. ës el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, el nostre xef de capçalera. La tria ha estat un cava dolç, un Freixenet Malvasia, que aportava un maridatge de contrast.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El repte avui pel Joseantonio Guillermo, el sommelier de L' enoteca, era trobar el maridatge adient pels fideus estofats amb guatlles i bolets de primavera, el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta. S'ha decidit per un garnatxa rosat, del celler Principe de VIana. Ens ha dit que amb una excel·let relació qualitat-preu

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El maridatge que ens ha proposat el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, per acompanyar el tàrtar de tonyina amb espàrrecs blancs i acidulats que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta és una cervesa de qualsevol dels productors nacionals. Ens ha fet la remarca que si té un punt torrat, seria molt millor per acompanyar el plat.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo ha triat un Moscato d'Asti del celler italià Alice Bel Colle, comm a maridatge adient al carpaccio de pinya confitada amb menjar blanc de coco que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha proposat avui el millor maridatge pel darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta. Amb que acompanyem un llom de rap amb pèsols i gingebre? Doncs ha triat un cava ecològic Mas de la Basserola.

Facebook

Twitter