Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Àrea de salut

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Veritats, mitges veritats i mentides sobre els aliments ecològics

  Els aliments ecològics ha estat el tema que ha triat avui la Berta Jiménez, dietista i nutricionista, a l'Àrea de salut. Separar el gra de la palla, o la publicitat de la informació nutricional han estat temes destacats.

 • Un tema que cal tenir en compte

  La Lídia Rodrigo, a l'Àrea de Salut, ens ha parlat avui del sol pèlvic i de la manera de tenir-hi la màxima cura.

 • La importància dels abordatges multidisciplinars

  La Katia Durich, del Centre d'Assessorament Dietètic Marta Pons Jansana, ens ha parlat avui a l'Àrea de salut del concepte 'cuidar-se' i de la importància de fer-ho de manera multidisciplinar.

 • Estornuts, calfreds, mocs, potser febre, i cia

  A l'Àrea de salut d'avui, el fred, l'hivern i les malalties associades més freqüents, amb el Dr. Albert Dorca, del Centre Mèdic Carlemany.

   

 • L'entomofàgia

  El Marc Gil, de BIO BIO, ens ha parlat avui a l'Àrea de salut de dietètica i nutrició dels insectes i l'alimentació humana, l'entomofagia.

 • Moviment és salut

  La Lidia Rodrigo, fisioterapeuta, ens proposa també un seguit de bons propòsits pel nou any a l'Àrea de salut, a partir de la consideració que diu que el moviment és salut.

 • Les qualitats nutritives de la xocolata

  La Berta Jiménez ha dedicat l''Àrea de salut' d'avui de dietètica i nutrició a les qualitats de la xocolata. Serà que venen festes...?

 • El filtre del cos

  Venen festes i cal que estem alerta a la nostra dieta. A l''Àrea de salut', i amb la Katia Durich, hem parlat avui d'aliments que ajuden a millorar la funció del fetge. Cal recordar que per evitar emmalaltir o per restituir l’estat de salut cuidar la funció hepàtica es clau.

 • Les tres esferes del dolor

  La fisioterapeuta Lídia Rodrigo ens ha patlat avui del dolor com a concepte. Molt interessant tot el que ha comentat, molt especialment el triple abordatge que cal fer: sensorial, afectiu i cognitiu.

 • Nutrició i demències

  La Mònica Dicenta, d'Spai Nutrició, ens ha parlat avui del vincle que hi ha entre les persones afectades de demències i la seva pauta alimentària. Un binomi del qual no poden quedar exclosos els cuidadors.

Facebook

Twitter