Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Àrea de salut

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La gestió dels excessos estiuencs

  Com podem gestionar els excessos de l'estiu a la nostra dieta habitual? Ens ho ha comentat l'Eduard Reinoso, a l'Àrea de Salut d'avui, de dietètica i nutrició

 • A punt per a l'estiu

  La Dra. Júlia Martínez-Illescas ha estat avui la protagonista de l'espai de l''Àrea de salut', dedicada a la medicina estètica i antienvelliment. hem prlat dels tractaments que ens ajudaran a tenir cura de la nostra pell abans d'anar a prendre el sol.

 • La dieta bàsquetbolera

  L'esport del bàsquet té una dieta més adient que altres? Hi ha alguna particularitat específica en l'alimentació pels practicants d'aquest esport? Cal prioritzar certs grups d'aliments? Ens ho ha explicat l'Alba Reguant a l'espai de l'Àrea de salut'

 • Alimentació i exàmens

  La Marta Pons, a l'Àrea de salut de dietètica i nutrició, ens ha explicat avui quins aliments són els més adients per a l'època dels exàmens.

 • Els dolors de creixement

  Amb la Clàudia Guerra, de Podoactiva Andorra, hem valorat aspectes diversos que afecten als dolors de creixement.

 • Les falses hormones

  La Berta Jiménez, a l'Area de salut de dietètica i nutrició, ens ha explicat que són els disruptors endocrins, coneguts també com a falses hormones.

 • Les noves i, de vegades, poc coherents, tendències

  La Kàtia Durich ens ha explicat quines noves tendències alimentàries i nutricionals va poder descobrir en la seva darrera visita a la Fira Alimentària.

 • El peu infantil

  Amb la Cláudia Guerra, de Podoactiva Andorra, hem parlat avui de l'atenció que cal tenir als peus dels nostres fills. des del control de la petjada, a aspectes relacionats amb el calçat i la higiene.

 • La composició corporal i tot el que condiciona

  Què és i com es mesura la composició corporal? Quina influència té en les malalties cròniques i els transtorns alimentaris? Ha estat el tema de la dietista i nutricionista Mònica Dicenta, a l'Àrea de salut d'avui.

 • La pell necessita més atenció

  Avui teniem cita amb la Dra. Júlia Martínez-Illescas, a l'Àrea de salut sobre medicina estètica i antienvelliment. Hem completat el capítol sobre la cura de la pell del coll i l'escot, dues parts del cos que necessiten una atenció especial.

Facebook

Twitter