Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Analitzant allò que està passant

  El comentari del panorama econòmic internacional amb els nostres 'Tipus d'interès', la Cristina Llau i l'Enric Gali, del grup d'Advisory de MoraBanc. Hem començat  amb les implicacions econòmiques que poden tenir les 'Midterm elections' nordamericanes. Més tard, els escenaris sobre les hipoteques a Espanya arran de la decisió del Tribunal Supem.

 • L'embolicat panorama de l'embolicada economia

  La Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ha analitzat l'entorn econòmic internacional a partir de diferents temes d'actualitat a l'espai 'Tipus d'interès'. Una situació prou embolicada en àm,bits diversos: hipoteques-Espanya, pressupostos-UE, eleccions-Brasil, petroli-Aràbia Saudita-escàndol Jashoggi.

 • L'anàlisi del panorama econòmic mundial

  Visita dels nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i la seva companya, la Cristina Llau. Avui, per cert, hem parlat molt de pujades de tipus.

 • 10 anys des del terratremol Lehman

  El passat 15 de setembre es van complir 10 anys de la fallida de Lehman Brothers. Una caiguda que diuen que va canviar molts aspectes de l'economia mundial. Ho hem comentat a l'espai 'Tipus d'interès', amb el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Gali

 • Els casos de Veneçuela i l'Argentina

  Els fenòmens de les devaluacions de monedes, amb els casos de Veneçuela i Argentina, avui amb l'Enric Gali i la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, al 'Tipus d'interès'

 • Informacions que han marcat el curs

  Els nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i la seva companya, la Cristina Llau, han comentat el més destacat que ha marcat l'anàlisi econòmic del curs. Hem comentat tres dels aspectes que han marcat l'anàlisi econòmica.

 • Del G7, al Quebec, al G2, a Singapur

  La cimera del G7, decisions dels bancs centrals i la trobada Kim-Trump, temes clau pels 'Tipus d'interés' d'avui, l'Enric Gali i el Sergi Garcia, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Incertesa política, sacsejada econòmica

  Als 'Tipus d'interès', l'Enric Gali i la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, han analitzat les conseqüències econòmiques que han suposat els canvis de govern a Itàlia i Espanya. en especial la influència a la prima de risc i a la renda fixa.

 • Money makes the world go round...

  Els diners fan que el mon giri, diu el conegut tema del musical 'Cabaret'. Que giri com un plat per poder escoltar discos, si fa o no fa. Avui hem parlat del negoci al voltant de la música. de qui és qui i de com funciona, amb dos 'Tipus d'interès', l'Enric Gali i el Sergi Garcia, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Els 'Tipus d'interès' mai baixen al programa

  Des del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Galí i la Cristina Llau, han comentat algunes de les informacions que marquen el panorama econòmic internacional.

Facebook

Twitter