Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Del G7, al Quebec, al G2, a Singapur

  La cimera del G7, decisions dels bancs centrals i la trobada Kim-Trump, temes clau pels 'Tipus d'interés' d'avui, l'Enric Gali i el Sergi Garcia, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Incertesa política, sacsejada econòmica

  Als 'Tipus d'interès', l'Enric Gali i la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, han analitzat les conseqüències econòmiques que han suposat els canvis de govern a Itàlia i Espanya. en especial la influència a la prima de risc i a la renda fixa.

 • Money makes the world go round...

  Els diners fan que el mon giri, diu el conegut tema del musical 'Cabaret'. Que giri com un plat per poder escoltar discos, si fa o no fa. Avui hem parlat del negoci al voltant de la música. de qui és qui i de com funciona, amb dos 'Tipus d'interès', l'Enric Gali i el Sergi Garcia, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Els 'Tipus d'interès' mai baixen al programa

  Des del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Galí i la Cristina Llau, han comentat algunes de les informacions que marquen el panorama econòmic internacional.

 • Les claus de la renda variable

  Al 'Tipus d'interès' d'avui, hem pogut compartir una masterclass sobre inversió en renda variable. Amb l'Enric Gali, cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ha vingut tot un expert, el Xavier Torres, responsable de RV de l'entitat i gestor del Fons Mora Iberian. Hem parlat de les claus d'aquest tipus inversió, dels diferents perfils, de perspectives, situació actual, com triar on invertir, companyies, sectors, etc.

 • An american dream

  Amb els nostres 'Tipus d'interès', la Cristina Llau, i l'Enric Gali, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem comentat el documental de Netflix "Trump: An American Dream".

 • Proteccionisme, empreses tecnològiques i fons de capital privat

  L'Enric Galí, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ha estat avui el nostre 'Tipus d'interès'.

 • Trump i l'"America First"

  Els nostres 'Tipus d'interès' d'avui, la Cristina Llau i el Sergi García, del grup d'Advisory de MoraBanc, han valorat la intenció de Donald Trump de incrementar de forma molt important els arancels de l'acer i l'alumini a les importacions. Una plasmació econòmica del seu lema electoral: "America First"

 • Les claus de l'escenari econòmic internacional

  Avui hem analitzat el panorama econòmic internacional amb l'ajut dels nostres 'Tipus d'interès'. Ens han visitat avui la Cristina Llau i el Sergi Garcia, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Tipus d'interès: l'actualitat econòmica més didàctica

  Enric Galí, cap del grup d’Advisory de MoraBanc, i  Sergi Garcia, ens expliquen com ha arrencat econòmicament el 2018 i l’enrenou que s’està produint en el mercat borsari.  

Facebook

Twitter