Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Millorarà la perspectiva d'inversió el 2019?

  Amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem parlat a l'espai 'Tipus d'interès', entre d'altres temes, dels nous reptes del 2019, del 'shutdow'n nordamericà, de les expectatives del creixement a la Xina, el Brexit i del possible canvi de discurs de la FED. També hem abordat les possibilitats que aquest 2019 sigui un millor anys per a l'inversor.

 • Annus horribilis inversor

  La Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ressumeix avui al 'Tipus d'interès" els fets més destacats d'aquest 2018, un any per esborrar pel que fa al món inversor, amb dades no vistes des de l'any 1900.

 • Escenaris oberts

  L'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ha obert l'espai 'Tipus d'interès' d'avui amb una mirada a la reunió del G-20 que s'ha celebrat a Buenos Aires i a algunes de les trobades que s'han celebrat amb motiu de l'estada d'alguns mandataris a l'Argentina.

 • Una mirada a l'entorn econòmic internacional

  Amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem compartit avui un nou espau 'Tipus d'interès'.

 • Analitzant allò que està passant

  El comentari del panorama econòmic internacional amb els nostres 'Tipus d'interès', la Cristina Llau i l'Enric Gali, del grup d'Advisory de MoraBanc. Hem començat  amb les implicacions econòmiques que poden tenir les 'Midterm elections' nordamericanes. Més tard, els escenaris sobre les hipoteques a Espanya arran de la decisió del Tribunal Supem.

 • L'embolicat panorama de l'embolicada economia

  La Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ha analitzat l'entorn econòmic internacional a partir de diferents temes d'actualitat a l'espai 'Tipus d'interès'. Una situació prou embolicada en àm,bits diversos: hipoteques-Espanya, pressupostos-UE, eleccions-Brasil, petroli-Aràbia Saudita-escàndol Jashoggi.

 • L'anàlisi del panorama econòmic mundial

  Visita dels nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i la seva companya, la Cristina Llau. Avui, per cert, hem parlat molt de pujades de tipus.

 • 10 anys des del terratremol Lehman

  El passat 15 de setembre es van complir 10 anys de la fallida de Lehman Brothers. Una caiguda que diuen que va canviar molts aspectes de l'economia mundial. Ho hem comentat a l'espai 'Tipus d'interès', amb el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Gali

 • Els casos de Veneçuela i l'Argentina

  Els fenòmens de les devaluacions de monedes, amb els casos de Veneçuela i Argentina, avui amb l'Enric Gali i la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, al 'Tipus d'interès'

 • Informacions que han marcat el curs

  Els nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i la seva companya, la Cristina Llau, han comentat el més destacat que ha marcat l'anàlisi econòmic del curs. Hem comentat tres dels aspectes que han marcat l'anàlisi econòmica.

Facebook

Twitter