Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Economia

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Dia D, 5 de març de 2019

  El Pere Augé ens ha donat detall a l'espai d''Economia i empresa' de la primera reunió del comitè de pilotatge de la 'Marca Andorra'. El dia 5 de març de 2019 es donarà a conèixer la imatge de la marca.

 • Amb 'D' majúscula

  El Projecte D i les possibles solucions al problema del mercat de lloguer, han estat els dos temes que avui ha tractat l'espai del Pere Augé

 • Desenclavament i prioritats

  La negociació de l'acord d'associació amb la UE i el desenclavament d'Andorra, i la prioritat legislativa preelectoral, els dos temes d'avui a la secció del Pere Augé

 • Una evolució que ha acompanyat a la del país

  L'evolució de la CEA, un dia abans del relleu a la presidència, i el conveni amb el Govern d'Andorra per a la 'Marca Andorra', dos dels temes que avui hem comentat amb el Pere Augé.

 • Tecnologia i ecosistemes

  El Pere augé ens ha visitat avui per compartir el quinzenal anàlisi d'aspectes de l'economia i l'empresa. Entre d'altres temes, avui hem parlat de la tecnologia blockchain i li hem demanat que entén ell per "ecosistema gastronòmic"

 • La marca de la seducció

  El projecte de la 'Marca Andorra' farà un gran pas endavant de difusió aquest dijous amb la presentació de Bloom Consulting, una empresa especialista en Marca País, que realizarà el desenvolupament de l'estratègia i posicionament per Andorra. És un dels temes que hem comentat avui amb el Pere Augé a la secció d'Economia i empresa'.

 • Renova i regenera

  Pel Pere Augé, és del tot imprescindible que es faci una aposta per a la millora del parc immobililari, a partir dels ajuts que signifiquen el Pla Renova i els consells del programa Andorra Regenera

 • Ànima, esmenes i Marca Andorra

  Amb el Pere Augé hem parlat avui de la necessitat de posar l'anima en els projectes i de crear al voltant d'ells una onada positiva. també de l'eneuig de l'empresariat andorrà pel fet que els grup liberal retiri les seves esmenes de la llei de modificació de l'impost de societats, i de les novetats que hi ha al voltant de la construcció de la Marca Andorra.

 • Diferents problemes, diferents solucions i una mateixa temàtica

  Amb el Pere Augé hem abordat els diferents aspectes problemàtics al voltant de l'habitatge de lloguer, així com les solucions que podrien ajudar a solucionar-los.

 • Premis i poder de seducció

  La secció d''Economia i empresa', amb el Pere Augé, ha destacat avui la segona edició del lliurament de Premis de la CEA, celebrada dijous passat. A més, hem analitzat el contingut del darrer article d'opinió publicat pel Pere a l'Ara Andorra, on es fan reflexions sobre el paper actiu de l'empresarial andorrà.

Facebook

Twitter