Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Economia

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Renova i regenera

  Pel Pere Augé, és del tot imprescindible que es faci una aposta per a la millora del parc immobililari, a partir dels ajuts que signifiquen el Pla Renova i els consells del programa Andorra Regenera

 • Ànima, esmenes i Marca Andorra

  Amb el Pere Augé hem parlat avui de la necessitat de posar l'anima en els projectes i de crear al voltant d'ells una onada positiva. també de l'eneuig de l'empresariat andorrà pel fet que els grup liberal retiri les seves esmenes de la llei de modificació de l'impost de societats, i de les novetats que hi ha al voltant de la construcció de la Marca Andorra.

 • Diferents problemes, diferents solucions i una mateixa temàtica

  Amb el Pere Augé hem abordat els diferents aspectes problemàtics al voltant de l'habitatge de lloguer, així com les solucions que podrien ajudar a solucionar-los.

 • Premis i poder de seducció

  La secció d''Economia i empresa', amb el Pere Augé, ha destacat avui la segona edició del lliurament de Premis de la CEA, celebrada dijous passat. A més, hem analitzat el contingut del darrer article d'opinió publicat pel Pere a l'Ara Andorra, on es fan reflexions sobre el paper actiu de l'empresarial andorrà.

 • Construint la marca d'estat

  Amb el Pere Augé hem comentat avui l'estat del procés de consrtrucció de la Marca Andorra, la segona gala de Premis de la CEA, del 15 de març, i els indicadors econòmics que fa uns dies va oferir el ministre Saboya.

 • Vaga, reforma, pacte, conveni i CASS

  Comentar del Pere Augé sobre aspectes de l'actualitat de caire laboral, amb la vaga dels funcionaris al capdavant. També la reforma laboral, el seu debat parlamemntari, el concepte de negociació col·lectiva i les mesures de la CASS presentades ahir al Consell.

 • La PIMEC, Brussel·les i els ecosistemes econòmics nacionals

  Interesssants reflexions del Pere Augé a l'espai d''Economia i empresa', amb el nou acord amb la PIMEC, el punt d'informació comú a Brusel·les, i el contingut del darrer article que ha publicat a l'Ara Andorra.

 • Els reptes del 2018

  El Pere Augé ha repassat a l'espai d'Economia i empresa' els principals reptes que identifica l'empresariat andorrà per aquest 2018. Una part d'ells, recollits a l'article d'opinió a l'Ara Andorra, que porta per títol "A qui hem de fer CASS?"

 • De les llistes als superministres europeus, passant per un magnífic pont

  L'espai d'Economia i empresa del Pere Augé ha tractat avui de la llista negra de països no cooperants de l'Ecofin, de les accions d'enfortiment de la zona euro que proposa el president de la comissió europea. Hem obert, però, valorant el magníific pont viscut per a l'economia del país.

 • La solidesa d'un sector tradicional

  Amb el Pere Augé valorem l'expectativa d'una temporada rècord, avançada per la Unió Hotelera d'Andorra.

Facebook

Twitter