- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El Nepal, més que un viatge de turisme

  A l'espai de viatges d'avui, hem parlat amb el Teix Mas que ha estat dos mesos al Nepal i ens ha comentat la seva experiència. Ho hem fet amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées.

 • Budapest, visita obligada

  Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, hem fet avui un passeig radiofònic per la capital hongaresa, Budapest.

 • Comença la campanya dels viatges de noces

  A l'espai 'De viatge' d'avui, la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ens ha parlat de l'inici de la campanya dels viatges de noces.

 • Indonèsia, el paradís de les disset mil illes

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, a la sèrie que hem iniciat sobre destins destacats de viatges de noces, ens ha parlat avui d'Indonèsia.

 • The west coast

  En la sèrie de destinacions més triades com a viatge de noces, el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha  parlat de la Costa oest dels Estats Units.

 • Un mar de possibilitats

  Des de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina ens ha explicat avui les possibilitats del Carib com a destinació de viatges de noces i les possibles combinacions que es poden fer.

 • 100% pure New Zealand

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha proposat avui parlar de Nova Zelanda a la sèrie d'espais sobre destinacions de viatges de noces. La Viviana Besolí ens ha ajudat, recordant la seva visitav al país oceànic.

 • La illa de la passió

  Avui, al 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, us hem parlat de Madagascar. Ens ha ajudat l'Emili Yepes, un andorrà que gestiona dos hotels a la capital malgaixa, Antananarivo.

 • El paradís està a l'altra punta del món

  L'espai 'De viatge' d'avui, amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ha tractat sobre la Polinèsia francesa i, sobre tot, sobre les anomenades Illes de la Societat, on es troben Tahití i Bora Bora, per exemple.

 • De viatge: destinacions per Setmana Santa

  Cristian Capella, de Viatges Pyrenées, i Miquel Agell, de Politours, ens ofereixen un pla complet de viatges per Setmana Santa. 

Facebook

Twitter