- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Vèrtex entre Europa i Àfrica i punt de trobada del Mediterrani i l'Atlàntic

  A l'espai 'De viatge', la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ens ha proposat parlar d'Andalusia. Ens ha ajudat el conseller delegat de l'Empresa Pública de Promoció Turística i Esports, adscrita a la Conselleria de Turisme de la Junta, Javier Carnero. 

 • El record d'un viatge gastronòmic per Itàlia (...amb recepta inclosa)

   A la secció 'De viatge', el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha vingut acompanyat del sommelier Pablo Pérez. Hem escoltat amb molta atenció els records del Pablo després d'un viatge gastropnòmic a Itàlia. Per cert... pels gourmands, el Pablo explica de forma molt simple com fer una de les especialitats italianes, pasta al "Cacio e Pepe". Bufffffff.....

 • Des de Zagreb fins a Dubrovik

  El 'De viatge', amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, avui ens ha parlat de les possibilitats turístiques de Croàcia. Ens ha ajudat la Susagna Pérez, que hi va ser l'estiu passat i que guarda un record fantàstic del viatge.

 • El seductor atractiu del fons del mar

  A l'espai 'De viatge', el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées ens ha parlat dels viatges dedicats a fer submarinisme. Hem tingut la companyia del Ramon Casabatlló i el Manel Montoro, experts submarinistes, que han compartit la seva experiència amb tots nosaltres.

 • Avui, de viatge, cap a Rússia

  La directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ha proposat avui parlar de Rússia a l'espai 'De viatge' que ha obert la quarta i darrera hora del programa.

 • Propostes per a aquells que no volen preocupar-se de res

  L'espai 'De viatge', amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, avui ha estat dedicat a les propostes de Travelplan pel que fa a circuits per Europa en autocar. Ens ha donat detall de l'oferta el Christian Aguilera. 

 • Imagina la teva Corea!

  La directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ens ha proposat aquest matí parlar de viatges a Corea del Sud. Ens ha ajudat la Mercè Gilabert, d'Euromundo Vacaciones, una gran experta en turisme a l'Orient llunyà..

 • Viatjar amb previsió i seguretat

  Consells que cal tenir en compte abans i durant un viatge, amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées.

 • Les destinacions "top" d'aquest estiu

  La Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha comentat avui les destinacions que han estat més demanades aquest estiu.

 • Lisboa i les viles de costa més properes

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha compartit les sensacions que va gaudir després d'un viatge ben recent a Portugal, concretament a la capital, Lisboa, i les viles de costa més properes.

Facebook

Twitter