-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Viatjar amb previsió i seguretat

  Consells que cal tenir en compte abans i durant un viatge, amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées.

 • Les destinacions "top" d'aquest estiu

  La Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha comentat avui les destinacions que han estat més demanades aquest estiu.

 • Lisboa i les viles de costa més properes

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha compartit les sensacions que va gaudir després d'un viatge ben recent a Portugal, concretament a la capital, Lisboa, i les viles de costa més properes.

 • Els creuers esbojarrats ja han atracat a Viatges Pyrénées

  Dilluns va començar la vuitena edició de la campanya dels "Crazy Cruises" de Viatges Pyrénées. La directora de l'agència, l'Imma Codina, ens ha donat detalls de les novetats de la campanya.

 • Costa Cruceros, la primera de les cites amb els Crazy Cruises

  Hem inaugurat els capítols dedicats als Crazy Cruises de Viatges Pyrénées, amb la seva directora, l'Imma Codina, i Xavi Montsech, de Costa Cruceros.

 • La Fira del creuer

  Viatges Pyrénées organitza avui la Fira del creuer, per tal de mostrar les ofertes i promocions de les companyies  de creuers que participen en els Crazy Cruises. Amb la Imma Codina, la directora de l'agència, han visitat avui els nostres estudis Miquell Agell (Politours), David Solanelles (Pullmantur Cruises), Ricard Valdé (Royal Caribbean) i Leandro Satústegui (Un mundo de cruceros).

 • Les propostes de Norwegian Cruise Line en els Crazy Cruises

  Avui hem conegut amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, i Gabriele Restivo, de Norwegian Cruise Line, les propostes de la companyia de creuers americana en la campanya dels Crazy Cruises.

 • Les propostes de Royal Caribbean en els 'Crazy cruises'

  L'espai 'De viatge', amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha continuat explorant els avantatges dels 'Crazy cruises'. Avui, Royal Caribbean International, amb Ricard Valdé.

 • Les propostes de Pullmantur en els Crazy Cruises

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ha proposat avui parlar de Pullmantur Cruises a l'espai dels 'Crazy cruises'. Ens ajuda l'Òscar Rocasalbas, comercial de la companyia per a Catalunya i Andorra.

 • Les propostes de MSC en els Crazy Cruises

  Al 'De viatge', amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, hem parlat avui de MSC Cruises a l'espai dedicat als 'Crazy cruises'. Ens ha ajudat l'Oscar Gutierrez.

Facebook

Twitter