- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Els vins de la terra de la illa de Mallorca

    El José Antonio Guillermo ha dedicat el 'Celler' d'avui a Vins de la terra elaborats a l’illa de Mallorca.

  • Sabeu refredar correctament les begudes?

    Sabeu com podeu refredar correctament les begudes? El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ho ha explicat a l'espai del 'Celler'. 

  • El concepte maridatge

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha comentat avui aspectes sobre el maridatge.

  • Maridatges Guillermo-Zanchetta

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha considerat que un 'Molino Real' de Telmo Rodríguez era el vi més adient per acompanyar el laminat de menjar blanc amb síndria i sorbet de gerds que va proposar el Christian Zanchetta.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha proposat un Jarrarte, de les Bodegas Abel Mendoza, de la Rioja, com a maridatge al darrer plat proposat pel Christian Zanchetta, una amanida de llenties amb rovellons i donja.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Avui el José Antoio Guillermo  ha proposat un Barcolobo jove com a vi per maridar amb el darrer plat del Christian Zanchetta, una lassana de carbassa amb pollastre i verdures.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha proposat avui un champagne brut Jean Paul Deville, com a maridatge al darrer plat proposat pel Christian Zanchetta, un duo de salmons en milfulles.

  • Els maridatages del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha proposat el maridatge adient al postre que ens va ensenyar a fer la setmana passada el Christian Zanchetta, una mousse de xocolata blanca amb mandarina i gingebre. ha escollit un Tokaji Oremus de Vega Sicilia.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Amb el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, hem buscat avui el maridatge adient per al saltejat de gambes i carxofes que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta. Ha triat, per contrast, un vi d'Abel Mendoza, un tempranillo blanc, fermantat en barrica, de la DO Rioja.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, marida aquesta temporada els plats que proposa el Christian Zanchetta amb un vi que l'acompanyi de forma convenient. Avui es tractava d'un medalló de vedella amb foie i salsa de murgues. La proposta ha estat un Edetana, del celler Edetària, de la DO Terra Alta.

Facebook

Twitter