-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Avui, aires canaris al 'Celler': els vins de la DO la Palma

  Hem parlat amb el sommelier de l'Enoteca, José Antonio Guillermo, que avui ens ha presentat els vins canaris de la DO La Palma. Uns vins de gran qualitat, amb unes verietals preferents molt interessants.

 • Vins de proximitat i de qualitat a les terres de Lleida

  Les recomanacions del 'Celler', amb el José Antonio Guillermo, avui sobre la DO Costers del Segre.

 • Els vins de la DO Toro

  El 'Celler' del José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha estat dedicat avui als vins de la DO Toro, a les provincies de Zamora i Valladolid. Una zona amb una tradició vinícola antiquïssima i amb productes de gran qualitat. La varietal autòctona Tinta de Toro és un dels trets més destacats.

 • Els vins de la terra de la illa de Mallorca

  El José Antonio Guillermo ha dedicat el 'Celler' d'avui a Vins de la terra elaborats a l’illa de Mallorca.

 • Sabeu refredar correctament les begudes?

  Sabeu com podeu refredar correctament les begudes? El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ho ha explicat a l'espai del 'Celler'. 

 • El concepte maridatge

  El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha comentat avui aspectes sobre el maridatge.

 • Maridatges Guillermo-Zanchetta

  El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha considerat que un 'Molino Real' de Telmo Rodríguez era el vi més adient per acompanyar el laminat de menjar blanc amb síndria i sorbet de gerds que va proposar el Christian Zanchetta.

 • Els maridatges del José Antonio Guillermo

  El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha proposat un Jarrarte, de les Bodegas Abel Mendoza, de la Rioja, com a maridatge al darrer plat proposat pel Christian Zanchetta, una amanida de llenties amb rovellons i donja.

 • Els maridatges del José Antonio Guillermo

  Avui el José Antoio Guillermo  ha proposat un Barcolobo jove com a vi per maridar amb el darrer plat del Christian Zanchetta, una lassana de carbassa amb pollastre i verdures.

 • Vins mallorquins de qualitat

  Les recomanacions del 'Celler' del José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca. Avui: els vins mallorquins de la DO Pla i Llevant.

Facebook

Twitter