- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'adolescència, segons Daniel Siegel

  LA Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens parla avui de l'adolescència, a partir dels estudis que inclou el llibre de Daniel Siegel "La tormenta cerebral".

 • Amb l'amor no n'hi ha prou

  El Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, hem fet un resum de les seves últimes intervencions de la temporada passada que van analitzar els conflcites de parella, les seves causes i les possibles maneres de solucionar-los.

 • Les depressions no són només cosa d'adults

  La Dra. Rosa Maria Bruni, neuropsiquiatra infantil, col·laboradora de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha parlat avui sobre la depresió infantil a l'espai 'La nostra ment'.

 • Les característiques psicològiques de la infidelitat

  La infidelitat, és una causa o una conseqüència? Quin són els trets psicològics que s'amaguen darrere una infidelitat? Avui n'ha parlar l'Helena Mas, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica a l'espai 'La nostra ment'

 • El cervell de l'adolescent

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha completat el capítol dedicat als estudis sobre l'adolescència que recull el treball publicat pel psiquiatra i profesor a la Escola de Medicina d'UCLA Daniel Siegel que porta per títol "La tormenta cerebral".

 • Els nens "hiperregalats"

  L'Helena Mas, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha comentat les conseqüències negatives que pot suposar a la canalla veure excessivament complerta la seva carta als Reis o al Pare Noel.

 • Expectativa realista o autoengany?

  Per quins motius fallem tan sovint en els compromisos i objectius que fem a inici d'any? Són expectatives realistes o un autoengany? En parlem amb la Meritxell Camp, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica.

 • Psicologia i feminisme

  Visita avui de l'Arnau López, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica que ha comentat algunes reflexions al voltant del concepte feminisme.

 • Les claus de la felicitat

  El Marc Corral, psicòleg de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, dedica avui l'espai 'La nostra ment' a les claus de la felicitat. Aquells comportaments que afavoreixen una vida plena.

 • Comunicació i diàleg, eines de gestió de conflictes

  La Meritxell Camp, psicòloga de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha dedicat avui l'espai 'La nostra ment' a reflexionar sobre les fomes de solucionar els conflictes, mitjançant la comunicació i el diàleg.

Facebook

Twitter