-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Els adults superdotats intel·lectualment

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha parlat avui a l'espai 'La nostra ment' dels adults superdotats intel·lectualment.

 • Tècniques i evidències

  A l'espai 'La nostra ment', l'Arnau López, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha destacat quines tècniques d'intervenció psicoclínica tenen evidència científica. 

 • Anar al psicòleg o anar al psiquiatra?

  La neuropsiquiatra infantil i col·laboradora de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, la Dra. Rosa Maria Bruni, respon a la secció 'La nostra ment' al neguit dels pares de quan cal anar al psicòleg o al psiquiatra en referència als nostres fills.

 • Sovint oblidem els drets dels fills

  A la secció de 'La nostra ment', la pscicòloga de NIVi Meritxell Camp ha parlat de la coparentalitat  en el marc d'una separació i la decisió sobre la custòdia dels fills.

 • Pares, mares i graderies esportives

  L'Helena Mas, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha parlat a l'espai 'La nostra ment' de bons i mals exemples, de pares i mares, a les graderies esportives.

 • L'adolescència, segons Daniel Siegel

  LA Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens parla avui de l'adolescència, a partir dels estudis que inclou el llibre de Daniel Siegel "La tormenta cerebral".

 • Amb l'amor no n'hi ha prou

  El Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, hem fet un resum de les seves últimes intervencions de la temporada passada que van analitzar els conflcites de parella, les seves causes i les possibles maneres de solucionar-los.

 • Les depressions no són només cosa d'adults

  La Dra. Rosa Maria Bruni, neuropsiquiatra infantil, col·laboradora de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha parlat avui sobre la depresió infantil a l'espai 'La nostra ment'.

 • Les característiques psicològiques de la infidelitat

  La infidelitat, és una causa o una conseqüència? Quin són els trets psicològics que s'amaguen darrere una infidelitat? Avui n'ha parlar l'Helena Mas, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica a l'espai 'La nostra ment'

 • Comunicació i diàleg, eines de gestió de conflictes

  La Meritxell Camp, psicòloga de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha dedicat avui l'espai 'La nostra ment' a reflexionar sobre les fomes de solucionar els conflictes, mitjançant la comunicació i el diàleg.

Facebook

Twitter