ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Les BSO

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Tres àngels nous

  Hem tancat la tercera hora del programa amb una tria de l'Òscar Royo dels millors temes musicals de la BSO de "Charly's Angels".

 • Una banda sonora excel·lent

  L'Òscar Royo ens ha comentat alguns dels temes que integren la banda sonora de la segona part de la pel·lícula 'Frozen', que acaba d'estrenar-se.

 • Els Addams animats

  Hem arribat a les 11h amb l'Òscar Royo i una repassada a la banda sonora original de "The Addams Family".

 • Plou música a Nova York

  A l'espai de bandes sonores d'avui, l'Òscar Royo ha triat la música que Woody Allen ha escollit per a "Un dia de pluja a Nueva York".

 • Ahir, avui i sempre

  L'Òscar Royo ens ha portat avui un espai de BSO's fantàstic amb una repassada als temes principals de la pel·lícula "Yesterday", de Danny Boyle. Una peli imprescindible pels amats de les cançons dels Beatles.

 • La banda sonora de l'estiu

  Darrer espai BSO's de la temporada. L'Òscar Royo ens ha portat temes de pel·lícules que parlen de l'estiu.

 • Classics vintage

  L'Òscar Royo ens ha presentat deu temes musicals imprescindibles en el món del cinema.

 • La música del joc final

  És un èxit de taquilla increïble, a punt d'arribar a la primera posició en recaptació en taquilla, i ha publicat ja la seva banda sonora. L'Òscar Royo ens ha presentat la música dels "Avengers: endgame"

 • L'home coet

  S'estrena al Festival de Cannes i una setmana més tard a les pantalles europees. Parlem de 'Rocketman', el biopic d'Elton John, del qual l'Òscar Royo en repassa la banda sonora.

 • I aquesta saps de quina sèrie era? (i 2)

  L'Òscar Royo completa el capítol de l'espai tèmàtic sobre les bandes sonores de sèries de televisió que ens han acompanyat durant molts anys

Facebook

Twitter

18.206.12.79