Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Les BSO

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • BSO: les 10 millors bandes sonores

  L’Òscar Royo ens acosta les 10 possibles millors bandes sonores que ens han acompanyat.

 • BSO: Especiales

  Avui amb l’Òscar Royo parlem de la banda sonora d’una de les pel·lícules que fins ara hem trobar a la cartellera cinematogràfica. Avui hem desgranat la BSO d'"Especiales".

 • BSO: Sonic

  L'Òscar Royo ens acosta la banda sonora de Sonic.

 • Renée Zellweger canta a Judy Garland

  L'Òscar Royo ens parla de la banda sonora de 'Judy', la pel·lícula en què Renée Zellweger dona vida i posa veu a Judy Garland.

 • Tres àngels nous

  Hem tancat la tercera hora del programa amb una tria de l'Òscar Royo dels millors temes musicals de la BSO de "Charly's Angels".

 • Una banda sonora excel·lent

  L'Òscar Royo ens ha comentat alguns dels temes que integren la banda sonora de la segona part de la pel·lícula 'Frozen', que acaba d'estrenar-se.

 • Els Addams animats

  Hem arribat a les 11h amb l'Òscar Royo i una repassada a la banda sonora original de "The Addams Family".

 • Plou música a Nova York

  A l'espai de bandes sonores d'avui, l'Òscar Royo ha triat la música que Woody Allen ha escollit per a "Un dia de pluja a Nueva York".

 • Ahir, avui i sempre

  L'Òscar Royo ens ha portat avui un espai de BSO's fantàstic amb una repassada als temes principals de la pel·lícula "Yesterday", de Danny Boyle. Una peli imprescindible pels amats de les cançons dels Beatles.

 • La banda sonora de l'estiu

  Darrer espai BSO's de la temporada. L'Òscar Royo ens ha portat temes de pel·lícules que parlen de l'estiu.

Facebook

Twitter