ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Les BSO

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La música del joc final

  És un èxit de taquilla increïble, a punt d'arribar a la primera posició en recaptació en taquilla, i ha publicat ja la seva banda sonora. L'Òscar Royo ens ha presentat la música dels "Avengers: endgame"

 • L'home coet

  S'estrena al Festival de Cannes i una setmana més tard a les pantalles europees. Parlem de 'Rocketman', el biopic d'Elton John, del qual l'Òscar Royo en repassa la banda sonora.

 • I aquesta saps de quina sèrie era? (i 2)

  L'Òscar Royo completa el capítol de l'espai tèmàtic sobre les bandes sonores de sèries de televisió que ens han acompanyat durant molts anys

 • La música del llibre verd

  L'Òscar Royo ha valorat avui la banda sonora d'una pel·lícula d'estrena, 'Green Book'. El gran duel interpretatiu entre Mahersala Ali i Viggo Mortensen d'estrena aquesta setmana al país.

 • La seqüela de la seqüela

  Aquest cap de setmana s'estrena a Europa 'Creed II, la llegenda de Rocky'. L'Òscar Royo ha triat l'anàlisi de la seva banda sonora per completar la tercera hora del programa. És la seqüela de la seqüela dela nissaga Rocky

   

 • Supercalifragilísticoespialidoso 2.0

  L'Òscar Royo ha avançat avui detalls de la banda sonora d'una imminent estrena de Disney al cinema "Mary Poppins returns", la seqüela de la pel·lícula de 1964. A Andorra arriba aquest divendres.

 • Marty McFly, Doc Brown i un DeLorean

  L'Òscar Royo ens ha proposat avui recordar la banda sonora d'una pel·lícula mítica, "Back to the future", que aquí ens va arribar com "Regreso al futuro". Grans temes, grans intèrprets, gran peli.

 • La reina bohemia

  Un dels èxits de l'actual cartellera del cinema és "Bohemian Rhapsody", la pel·lícula que explica la història de Queen. L'Òscar Royo ha repassat avui una banda sonora fantàstica.

 • Una gran banda sonora

  La nova pel·lícula 'Ha nacido una estrella', dirigida per Bradley Copper, que també la coprotagonitza juntament amb Lady Gaga, és la tercera adaptació de 'A star is born', de 1937. Té una magnífica banda sonora que ha resumit l'Òscar Royo en el tram final de la tercera hora del programa.

 • Una curiosa reina del desert

  La pel·lícula australiana de 1994 "Les aventures de Priscilla, reina del desert" tenia una magnífica banda sonora. Avui l'Òscar Royo ens ha recordat alguns dels temes més destacats.

Facebook

Twitter