Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Emprenedors

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Panxacontents amb Pep Ramos: Bacallà

  El Pep Ramos ens parla dels diferents tipus de bacallà que podem trobar al mercat. Fresc, congelat, refrigerat, fumat...a tot això i aprofitant la visita en prepara un timbal de bacallà amb seques a la musselina d'all.

 • Una empresa de serveis que ha ampliat horitzons

  Al darrer espai Emprenedors de la temporada, el Felip Gallardo ha vingut acompanyat de l'Ivan Duran, un dels socis de Sherpa Andorra.

 • La clau, el núvol, Hugo Miranda i Felip Gallardo

  Felip Gallardo ens ha proposat avui com a convidat a l'espai Emprenadors a Hugo Miranda, CEO de Keyandcloud i director de STO.

 • "Morder el hielo" o la necessitat d'adaptar-se als canvis

  Ens ha visitat avui Lluís Soldevila de la mà del Felip Gallardo, a l'espai Emprenedors. Soldevila impartirà avui una conferència a Andbank a les 19.30h sota el títol "Morder el hielo", el títol del seu últim llibre. Una conferència que es podrà veure íntegrament i en directe, via l'streamig del nostre web, Andorra Difusió.

 • Un canvi de rumb vital el va portar de l'spinning a la restauració

  A l'espai Emprenedors d'aquest dilluns, el Felip Gallardo ha vingut acompanyat del Jordi Roig, propietari del Nou Vertical, a Ordino, i del Bar Versalles, a Andorra la Vella. Un exemple perfecte d'emprenedoria lligada a un canvi radical de vida i professió: de l'spinning a la restauració.

 • La passió per escriure

  El Felip Gallardo ha vingut acompanyat avui a l'espai Emprenedors de la Susana Ginesta que acaba de presentar el llibre "Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre".

 • L'experiència al Global Entrepreneurship Congress

  El Felip Gallardo va ser present, a meitat del mes de març, al Global Entrepreneurship Congress, que es va celebrar a la localitat colombiana de Medellín. A l'espai Emprenedors d'avui ens ha explicat la seva experiència i els trets  més destacats del congrés, que tenia com a leitmotiv el futur de l'emprenedoria.

 • L'app uSchuss!: una eina d'ajut pels monitors d'esquí i els seus clients

  El Felip Gallardo ha vingut avui acompanyat d'Antonio Moreno a l'espai Emprenedors. És un dels creadors, juntament amb Julie Grard, de l'aplicació "uSchuss!", una mena de Tripadvisor dels monitors d'esquí, que volen que sigui operativa abans de Setmana Santa.

 • L'emprenedoria del bon humor

  El Felip Gallardo ha vingut avui molt ben acompanyat a l'espai Emprenedors. Dos dels membres del grup Quelcom, Joan Carles Casal i Miquel Olivé, han explicat l'origen del grup i el moment actual enq uè es trobem, obrint camí dins el sector de l'humor nacional.

 • Clare Allcard, una vida apassionant de cara al mar explicada des d'Andorra

  A l'espai Emprenedors d'avui, amb el Felip Gallardo, una convidada exepcional: Clare Allcard. Una vida d'aventura de cara al mar, explicada des d'on considera casa seva, Andorra.

Facebook

Twitter