ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Emprenedors

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Una empresa de serveis que ha ampliat horitzons

  Al darrer espai Emprenedors de la temporada, el Felip Gallardo ha vingut acompanyat de l'Ivan Duran, un dels socis de Sherpa Andorra.

 • La clau, el núvol, Hugo Miranda i Felip Gallardo

  Felip Gallardo ens ha proposat avui com a convidat a l'espai Emprenadors a Hugo Miranda, CEO de Keyandcloud i director de STO.

 • "Morder el hielo" o la necessitat d'adaptar-se als canvis

  Ens ha visitat avui Lluís Soldevila de la mà del Felip Gallardo, a l'espai Emprenedors. Soldevila impartirà avui una conferència a Andbank a les 19.30h sota el títol "Morder el hielo", el títol del seu últim llibre. Una conferència que es podrà veure íntegrament i en directe, via l'streamig del nostre web, Andorra Difusió.

 • Un canvi de rumb vital el va portar de l'spinning a la restauració

  A l'espai Emprenedors d'aquest dilluns, el Felip Gallardo ha vingut acompanyat del Jordi Roig, propietari del Nou Vertical, a Ordino, i del Bar Versalles, a Andorra la Vella. Un exemple perfecte d'emprenedoria lligada a un canvi radical de vida i professió: de l'spinning a la restauració.

 • La passió per escriure

  El Felip Gallardo ha vingut acompanyat avui a l'espai Emprenedors de la Susana Ginesta que acaba de presentar el llibre "Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre".

 • L'experiència al Global Entrepreneurship Congress

  El Felip Gallardo va ser present, a meitat del mes de març, al Global Entrepreneurship Congress, que es va celebrar a la localitat colombiana de Medellín. A l'espai Emprenedors d'avui ens ha explicat la seva experiència i els trets  més destacats del congrés, que tenia com a leitmotiv el futur de l'emprenedoria.

 • L'app uSchuss!: una eina d'ajut pels monitors d'esquí i els seus clients

  El Felip Gallardo ha vingut avui acompanyat d'Antonio Moreno a l'espai Emprenedors. És un dels creadors, juntament amb Julie Grard, de l'aplicació "uSchuss!", una mena de Tripadvisor dels monitors d'esquí, que volen que sigui operativa abans de Setmana Santa.

 • L'emprenedoria del bon humor

  El Felip Gallardo ha vingut avui molt ben acompanyat a l'espai Emprenedors. Dos dels membres del grup Quelcom, Joan Carles Casal i Miquel Olivé, han explicat l'origen del grup i el moment actual enq uè es trobem, obrint camí dins el sector de l'humor nacional.

 • Clare Allcard, una vida apassionant de cara al mar explicada des d'Andorra

  A l'espai Emprenedors d'avui, amb el Felip Gallardo, una convidada exepcional: Clare Allcard. Una vida d'aventura de cara al mar, explicada des d'on considera casa seva, Andorra.

 • Una iniciativa sobre rodes

  A l'espai Emprenedors, amb el Felip Gallardo, tenim avui com a convidat el company Quim Barceló, responsable d'Andorra Segway Tours.

Facebook

Twitter

3.226.245.48