ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Temàtics

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Els sons de la política

  L'Òscar Royo ha recopilat avui cançons que tenen com a temàtica central o com a vincle directe la política. Sovint, darrera el que esdevé un himne hi ha una cançó.

 • La música de l'esport

  L'Òscar Royo ha tancat la tercera hora del programa amb un recull de temes musicals vinculats amb el món de l'esport

 • Volare, uo,uo, uo, uo...

  L'Òscar Royo ha recollit tot un seguit de cançons que parlen de volar o tenen a veure amb l'aviació a l'espai 'Temàtics' d'avui.

 • Animalades musicals

  L'Òscar Royo ens ha portat avui un espai temàtic musical sobre cançons que tenen a veure amb la defensa dels drets dels animals. 

 • La música de la muntanya

  Els temàtics musicals d'avui estan, segons decisió de l'Òscar Royo, dedicats a les muntanyes. M'ha dit que era un pelet estrany...

 • Maleït gener

  Després d'una certa disbauxa nadalenca, el gener és un mes maleït pel que fa a les despeses. L'Òscar Royo ens hi ha posat música temàtica.

 • Gresca i xerinola

  Hem arribat a les 11h amb la selecció temàtica musical de l'òscar Royo. Avui, cançons que parlen de festa, felicitat, gresca, xerinola i alegria

 • No a la guerra!

  L'espai 'Temàtics' d'avui de l'Òscar Royo l'hem dedicat a cançons antibelicistes.

 • Y cuanto más acelero...

  L'Òscar Royo ens ha preparat avui un espai musical temàtic sobre temes que tenen a veure amb els cotxes, conduir, la velocitat, etc . Els oients, via facebook i twitter, hi han participat força

 • Voulez-vous danser avec moi?

  Quantes cançons us venen al cap que facin referència als conceptes 'ball' o 'ballar'? L'Òscar Royo n'ha recollit algunes i les ha compartit amb tots nosaltres.

Facebook

Twitter