ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Temàtics

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'Òscar va al zoo

  L'Òscar Royo ha fet avui un espai 'Temàtics' amb un recull de cançons que parlen d'animals.

 • Vivo en la carretera...

  L'Òscar Royo ha fet avui un espai 'Temàtics' amb temes musicals vinculats al concepte autobus.

 • Sobre rodes

  Espai temàtic musical per tancar la tercera hora del programa. L'Òscar Royo ha proposat una sèrie de cançons que tenen a la bicicleta com a protagonista.

 • L'estiu en un dia d'hivern

  Hem tancat la tercera hora del programa amb l'Òscar Royo i el seu espai 'Temàtics', dedicat avui a cançons que parlen de l'estiu. Molt adient en un dia com avui...

 • Hit the road Jack!

  Aquests dies s'ha parlat molt de carreteres i vies de comunicació. A l'Oskar Royo se li ha acudit fer un temàtic musical sobre el tema

 • Llibres, roses i cançons

  L'Òscar Royo ha recopilat avui una dotzena de cançons en català que, de forma més directa o més tangencial, fan referència al Dia de Sant Jordi.

 • Els sons de la política

  L'Òscar Royo ha recopilat avui cançons que tenen com a temàtica central o com a vincle directe la política. Sovint, darrera el que esdevé un himne hi ha una cançó.

 • La música de l'esport

  L'Òscar Royo ha tancat la tercera hora del programa amb un recull de temes musicals vinculats amb el món de l'esport

 • Volare, uo,uo, uo, uo...

  L'Òscar Royo ha recollit tot un seguit de cançons que parlen de volar o tenen a veure amb l'aviació a l'espai 'Temàtics' d'avui.

 • Animalades musicals

  L'Òscar Royo ens ha portat avui un espai temàtic musical sobre cançons que tenen a veure amb la defensa dels drets dels animals. 

Facebook

Twitter

34.238.192.150