ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Temàtics

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Temàtics: virus musicals

  L’Òscar Royo ens acosta unsmoments distesos davant la situació provocada per la Covid-19. Avui tractem temes musicals que ens donaran un impuls ( o no) per sobreportar aquests moments difícils.

 • Temàtics: carnaval

  A la secció temàtics repassem amb l'Òscar Royo cançons que ens parlen de carnaval des de diferents estats emocionals.

 • Temàtics: cançons de mort

  El company Òscar Royo ens presenta un reguitzell de cançons que tenen relació directa amb la mort.

 • Música contra l'armament nuclear

  L'Òscar Royo ha dedicat el 'Temàtics' d'avui a un recull de cançons que s'han posicionat al llarg del temps contra les armes nuclears.

 • A contra corrent

  Davant l'allau d'estímuls nadalencs, l'Òscar Royo ha volgut tenir una clucadeta d'ull en el seu últim recull musical de l'any als anti-Nadal. Una mena de banda sonora del Club Grinch.

 • Contra el poder establert

  A l'espai musical 'Temàtics', l'Òscar Royo ens ha fet un recull de cançons que escenifiquen protestes d'artistes nordamericans i britànics contra les seves institucions.

 • Una caiguda històrica

  El 9 de novembre de 1989 va caure el Mur de Berlín. Amb motiu d'aquest 30è aniversari, l'Òscar Royo ha buscat avui cançons que facin referència al mur.

 • L'Òscar va al zoo

  L'Òscar Royo ha fet avui un espai 'Temàtics' amb un recull de cançons que parlen d'animals.

 • Vivo en la carretera...

  L'Òscar Royo ha fet avui un espai 'Temàtics' amb temes musicals vinculats al concepte autobus.

 • Sobre rodes

  Espai temàtic musical per tancar la tercera hora del programa. L'Òscar Royo ha proposat una sèrie de cançons que tenen a la bicicleta com a protagonista.

Facebook

Twitter

34.239.172.52