ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Temàtics

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Els temàtics amb Òscar Royo: Els autobusos

  L'Òscar Royo ens ve a parlar d'un element que en els darrers dies han cobrat protagonisme: els autobusos. I com ho relacionem amb la música? Pareu l'orella i escolteu bé les lletres de les cançons que ens presenta.

 • Temàtics: Cançons que parlen del racisme

  Avui amb l’Òscar Royo parlarem de cançons que tracten un tema que malauradament és actualitat: cançons que ens parlen del racisme.

 • Temàtics: pel·lícules roqueres

  L'Òscar ens acosta 10 pel·lícules on el rock és més present que mai.

 • Temàtics: cançons per estirar les cames

  L’Òscar Royo ens ha preparat una secció que ens convidarà a sortir al carrer a estirar les cames.

 • Temàtics: músics desapareguts pel coronavirus

  L’Òscar Royo ens porta la nota musical. Avui hem parlat de tots aquells músics que malauradament han marxat a causa de la Covid-19. I és que la malaltia no entén d’edats, classe social, ideologia, entre altres.

 • Temàtics: virus musicals

  L’Òscar Royo ens acosta unsmoments distesos davant la situació provocada per la Covid-19. Avui tractem temes musicals que ens donaran un impuls ( o no) per sobreportar aquests moments difícils.

 • Temàtics: carnaval

  A la secció temàtics repassem amb l'Òscar Royo cançons que ens parlen de carnaval des de diferents estats emocionals.

 • Temàtics: cançons de mort

  El company Òscar Royo ens presenta un reguitzell de cançons que tenen relació directa amb la mort.

 • Música contra l'armament nuclear

  L'Òscar Royo ha dedicat el 'Temàtics' d'avui a un recull de cançons que s'han posicionat al llarg del temps contra les armes nuclears.

 • A contra corrent

  Davant l'allau d'estímuls nadalencs, l'Òscar Royo ha volgut tenir una clucadeta d'ull en el seu últim recull musical de l'any als anti-Nadal. Una mena de banda sonora del Club Grinch.

Facebook

Twitter

3.234.250.24