ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sociologia

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Sociologia: Immigració i riscos naturals

  El director del CRES, Joan Micó, analitza el contingut del darrer observatori que ha volgut saber la visió dels enquestats sobre els riscos naturals i la immigració.

 • La foto d'una divisió

  El Joan Micó, el director del CRES, ha valora, des del punt de vista de la Sociologia, les diferents reaccions a la sentencia del procés català, i els escenaris de enfrontament que estan oberts.

 • CRES: calendari de temes

  El Joan MIcó, el director del CRES, ens ha eplicat els treballs que tenen damunt la taula fins a finals d'any.A més, ens ha ofert la seva visió sociològica sobre la visita recent del copríncep.

 • Valors d'aquí i d'arreu

  Amb el Joan Micó, el director del CRES, hem comentat aspectes diversos de les dades obtingudes a Andorra dins l'enquesta mundial de valors, de la qual hem estat un dels països participants per segona vegada. La primera, ara fa onze anys.

 • Pas a Pas

  El Joan Micó, el director del CRES, ha recordat els trets principals de "Mirades sobre el Pas de la Casa, entre fotografia i sociologia", una iniciativa de 2015 que va fer protagonista la vila encampadana.

 • Les altres dades

  Hem rebut en els darrers minuts del programa el director del CRES, el Joan Micó. Hem valorat, més enllà de les respostes concretes dels enquestats, algunes questions de logística de la darrera mostra d'opinió política.

 • Ara sí és el torn del CRES

  Hem tancat el programa d'avui amb el Joan Micó, el director del CRES de l'Institut d'Estudis Andorrans, que ens ha donat detalls de l'enquesta d'opinió política, aquesta sí, amb filiació coneguda, que engega demà l'organisme, un cop sabudes les llistes electorals del 7 d'abril

 • Donant voltes a l'Observatori

  Amb el director del CRES, el Joan MIcó, hem aprofundit en alguns dels temes que han estat protagonistes al darrer Onservatori d'Andorra.

 • Els límits de la ciència

  Per primera vegada, es podria haver dut a terme en fetus humans una manipulació genètica. Així ho afirma un jove biòleg xinès anomenat He Jiankui. El seu objectiu és inhibir un gen perquè els nadons siguin resistents al virus de la sida (el VIH). Amb el Joan MIcó, el director del CRES, de l'IEA, hem reflexionat sobre els límits de la ciència i que diu la Bioètica sobre el tema.

 • La fotografia del mercat del treball

  Hem comentat fins al punt de les 12h amb el Joan Micó els resultats de l’enquesta de Forces del Treball i el treball propi del CRES sobre l’Estudi del Mercat Laboral a Andorra. Un treball que ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Estadística.

Facebook

Twitter

34.200.218.187