ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sociologia

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Valors d'aquí i d'arreu

  Amb el Joan Micó, el director del CRES, hem comentat aspectes diversos de les dades obtingudes a Andorra dins l'enquesta mundial de valors, de la qual hem estat un dels països participants per segona vegada. La primera, ara fa onze anys.

 • Pas a Pas

  El Joan Micó, el director del CRES, ha recordat els trets principals de "Mirades sobre el Pas de la Casa, entre fotografia i sociologia", una iniciativa de 2015 que va fer protagonista la vila encampadana.

 • Les altres dades

  Hem rebut en els darrers minuts del programa el director del CRES, el Joan Micó. Hem valorat, més enllà de les respostes concretes dels enquestats, algunes questions de logística de la darrera mostra d'opinió política.

 • Ara sí és el torn del CRES

  Hem tancat el programa d'avui amb el Joan Micó, el director del CRES de l'Institut d'Estudis Andorrans, que ens ha donat detalls de l'enquesta d'opinió política, aquesta sí, amb filiació coneguda, que engega demà l'organisme, un cop sabudes les llistes electorals del 7 d'abril

 • Donant voltes a l'Observatori

  Amb el director del CRES, el Joan MIcó, hem aprofundit en alguns dels temes que han estat protagonistes al darrer Onservatori d'Andorra.

 • Els límits de la ciència

  Per primera vegada, es podria haver dut a terme en fetus humans una manipulació genètica. Així ho afirma un jove biòleg xinès anomenat He Jiankui. El seu objectiu és inhibir un gen perquè els nadons siguin resistents al virus de la sida (el VIH). Amb el Joan MIcó, el director del CRES, de l'IEA, hem reflexionat sobre els límits de la ciència i que diu la Bioètica sobre el tema.

 • La fotografia del mercat del treball

  Hem comentat fins al punt de les 12h amb el Joan Micó els resultats de l’enquesta de Forces del Treball i el treball propi del CRES sobre l’Estudi del Mercat Laboral a Andorra. Un treball que ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Estadística.

 • L'Observatori del primer semestre del 2018

  Amb el Joan Micó, el director del CRES, hem parlat dels resultats de l’Observatori del primer semestre del 2018. En aquesta ocasió, s’han mesurat les percepcions de la ciutadania en relació als aspectes a millorar d’Andorra, la situació econòmica de la població i l’equipament a les llars, la satisfacció envers els serveis públics i qüestions sobre el transport públic.

 • Víctima culpabilitzada i agressor victimitzat

  Hem tancat el programa amb el Joan Micó, el director del CRES. Amb ell hem comentat algunes de les reaccions posteriors a la sentència de la 'Manada', en què es percep una culpabilització de la víctima i una victimització del grup agressor.

 • La vàlua dels símbols

  Samarretes, bufandes, llaços, himnes, banderes... Avui el Joan Micó, el director del CRES, ha valora la importància dels símbols, l'atac als mateixos i els sentiments de pertinença, entre d'altres reflexions.

Facebook

Twitter