ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sociologia

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Sociologia amb Joan Micó: la desinformació

  Com combatre la desinformació? Aquesta és la pregunta a la que ens dóna resposta el sociòleg Joan Micó. I és que durant la pandèmia han proliferat la creació d'informacions que han generat aquesta desinformació. Vacunes, mobilitat, immigració... són temes que ho han patit i que continuen patint-ho.

 • Sociologia amb Joan Micó: el treball del futur

  El sociòleg Joan Micó ens acosta un debat que ja està en marxa. La pandèmia ha provocat un canvi de paradigma en el camp laboral, però quina és la nostra capacitat per adaptar-nos a aquest canvi? S'estan vulnerant els drets ja adquirits? Quin és el futur que els espera als més joves?

 • Sociologia amb Joan Micó: l'abstencionisme electoral

  El sociòleg Joan Micó ens detalla el perfil del abstencionista andorrà després d'haver-lo detectat durant l'estudi que s'ha elaborat pel CRES a encàrrec del Consell General. Un estudi que es va publicar durant el Dia de la Democràcia.

 • Sociologia: Immigració i riscos naturals

  El director del CRES, Joan Micó, analitza el contingut del darrer observatori que ha volgut saber la visió dels enquestats sobre els riscos naturals i la immigració.

 • La foto d'una divisió

  El Joan Micó, el director del CRES, ha valora, des del punt de vista de la Sociologia, les diferents reaccions a la sentencia del procés català, i els escenaris de enfrontament que estan oberts.

 • CRES: calendari de temes

  El Joan MIcó, el director del CRES, ens ha eplicat els treballs que tenen damunt la taula fins a finals d'any.A més, ens ha ofert la seva visió sociològica sobre la visita recent del copríncep.

 • Valors d'aquí i d'arreu

  Amb el Joan Micó, el director del CRES, hem comentat aspectes diversos de les dades obtingudes a Andorra dins l'enquesta mundial de valors, de la qual hem estat un dels països participants per segona vegada. La primera, ara fa onze anys.

 • Pas a Pas

  El Joan Micó, el director del CRES, ha recordat els trets principals de "Mirades sobre el Pas de la Casa, entre fotografia i sociologia", una iniciativa de 2015 que va fer protagonista la vila encampadana.

 • Les altres dades

  Hem rebut en els darrers minuts del programa el director del CRES, el Joan Micó. Hem valorat, més enllà de les respostes concretes dels enquestats, algunes questions de logística de la darrera mostra d'opinió política.

 • Ara sí és el torn del CRES

  Hem tancat el programa d'avui amb el Joan Micó, el director del CRES de l'Institut d'Estudis Andorrans, que ens ha donat detalls de l'enquesta d'opinió política, aquesta sí, amb filiació coneguda, que engega demà l'organisme, un cop sabudes les llistes electorals del 7 d'abril

Facebook

Twitter

3.235.191.87